6 dagar senare

Goddag! Imorgon är det nyårsafton och den andra januari far flyget till sthlm och sendan vidare till Thailand den tredje. Har resfeber till tusen.
 
Igår var vi på Boda borg och lekte. Det var kul, fast jag har blivit ganska så förkyld.. Vet inte hur det ska gå imorgon på nyårs eller under flygresan för den delen!? Kul..t. Får lov att klara mig helt enkelt. För snart är jag i THAILAND!!

I fredas så bokade jag, Fanny och Matilda flyg mellan länderna. Vi börjar i Thailand och är där till 30 jan flyger från Bangkok till Ho Chi Minh i Vietnam. Är där till den 13 februari, far då vidare till Manila i Filippinerna, stannar där till tredje mars och flyger slutligen till Singapore. Sen har vi inte bestämt nåt mer. Vi ska till Malaysia också men det vet vi inte när. Jag längtar!


God Jul

 

en halv meter snö

Fina Östra Falmark. Knäppte några bilder när jag väntade på bussen igår.


Lussesystrar

Alla julklappar köpta och julebaket bakat. Gud så duktig jag har varit den här veckan och det är bara tisdag än. Dagarna går ihop litegrann nu när man är ledig. Har inte så stor koll på veckodagarna längre. Behövde kolla mobilen nyss för att försäkra mig om att det var tisdag. Duktigt magda.

Sitter så sällan vid datorn nu så jag tar mig nästan aldrig tid att skriva här. Men nu tänkte jag iallafall bjuda på några mumsiga bilder från julbaket ikväll.



Brända pepparkakor och för mjuka knäck. Men lussebullarna blev goda iallafall!
 

två veckor och tre dagar

Nu börjar saker och ting närma sig. Igår bokade vi hotell för de tre första dagarna i Phuket. Ett fint hotel nära till stranden med pool och wifi. Det förtjänar vi efter 20 timmars flygresa tycker jag. Sen efter det är jag redo att leva på gatan. Idag skrev jag in mig i Sverige igen. Försäkringen är fixad och jag skaffade ett Ica-kort för att slippa extra kostnader för uttag i utland.

Aldeles nyss förde jag över mina besparingar från mitt norska konto till mitt svenska. Så nu är det bara alla småsaker som vad jag ska ha med mig och att fixa extra kopior av alla viktiga papper kvar. Så sjuuuukt! Jag börjar få lite smått panik! Kunde inte sova inatt för att jag låg och grubblade över allt som har med Asien resan att göra.
 

Hej igen

Är jättedåligt på att skriva just nu känner jag. Har varit hemma i snart en vecka och det har varit så otroligt skönt. Träffat vänner, badat på edda, sett bio, slappat, färgat hår och tidigare idag var jag på julbord i Munkviken. Det var gott. Men dom hade ingen mimosasallad!?!? Seriöst? Det är ju höjdpunkten på hela julbordet!?!?

Imorgon ska jag på grötkalas här i byn och se lucia (bättre sent än aldrig). och på kvällen ska vi planera inför Thailand!!!! Det är så mycket som händer nu inför julen, dagarna bara flyger iväg. Men! Jag har faktiskt lyckats köpa mig iallafall EN julklapp. Och varit med och bestämt några andra. Men på torsdag... Då... Då blir det julklappar för hela slanten ska ni veta.



Lina, jag och Anna myste och blonderade hår igår. Färgade mitt hår ytterligare en gång idag och det blev huuur coolt som heellst! Återkommer med bilder.

Leker med pappas färger

Vet inte riktigt om jag är färdig än men det får räcka för tillfället. Det är väldigt tidskrävande att måla akvarell. För varje gång man byter färg eller nyans så måste man vänta på att allt ska torka. Annars smetar allt ut sig. Man målar som i lager. Lite störande. Men annars så var det kul!

Det känns som att jag inte kommer kunna sova ikväll när jag steg upp halv 12 imorse och la mig 4 igår. Mår illa också så egentligen vill jag bara somna nu på en gång. Tror jag ska se How I met your mother hela natten.


kattskallen dog idag

Hur kan man ens ligga sådär? katt.

12.12.12

kl 12.12

och vad gör jag? jo, sitter nyvaken i sängen med datorn i famnen och tänker se dagens avsnitt av julkalendern.
Hobbiten igår var JÄTTEBRAAAAAA. Trots att jag var jättetrött och mådde illa av allt kaffe. Längtar till dom andra två filmerna♥ Kom isäng vid 4 igår så det är faktiskt lov att sova länge hehe.

Grevehoolm!



hobbit

Ikväll blir det att vässa alvöronen för kl 23.59 är det premiär av The Hobbit. Jag är JÄTTEPEPPAD!! 
 
 

Hemma!

Landade hemma i kära Östra Falmark igår kväll vid 9 tiden. Trött och sliten men med ett glatt humör. Kattskallen stod hälsade mig välkommen på bron när jag steg ur bilen. Lill grisen.

Idag har jag tillbringat större delen av dagen med att packa upp alla mina grejer jag fick med mig hem. Vars kommer allt ifrån!? Förstår inte heller hur jag kan ha så sjukt mycket kläder? Helt otroligt.
Nu tänkte jag ta det lilla lugna och slå mig ned för att börja läsa Bilbo. Ska på premiären imorgon natt och tänkte försöka hinna läsa iallafall en bit innan dess. Önska mig lycka till!


hade

Avslutar en sista morgon med ännu en hotelfrukost. sååååååå goootttt. Nu ska vi bara packa i det sista sen bär det iväg hemmåt. Hej då trondheim.
 

sista kvällen i trondheim

För alltid. hehe
 
I helgen har vi hunnit med pirbadet, egon, trondheim torg, julmarknad, nidar, sirkus och nu till sist frati. Sjukt gott var det oh jag är jättemätt. Hittade en jättesnygg nyårsklänning idag på sirkus. Ångrar lite att jag inte köpte den.. Men mamma tyckte att vi kunde sy en själv!?!?...!?!?.. ja. såatteeeee. Vi får väl se hur det blir med den saken. 

Sen har vi lyckats städa ur lägenheten också där mellan alltihop. Förstår inte att jag hade så mycke saker? Vars kom allt ifrån? Bilen är proppad trots att vi vakuumpackat alla kläder osv. Finns inte en chans i världen att jag hade lyckats ta med mig allt hem om inte mamma och Michael hade kommit hit och hälsat på. TUuuR att dom ville ställa upp lixom.
 
Imorgon kl 9 ska vi fara är det planerat. Så är vi framme i Sverige kl 9 på kvällen. tjoho
 
Kommer sakna lilla trondheim.... ♥
 

mmm hotelfrukost


-17°C

Hälften av veckan avklarad. Bara två dagar kvar nu! TVÅ dagar! och imorgon har (nästan)alla fasta anställda examen, vilket betyder att det bara kommer vara vikarier ute på ägg fältet. hehe-he--he-he- 
 
Jag och Kajsa har varit och fixat med lägenheten idag också, så nu kommer jag sova gott om natten. Kan ju hoppas att mina drömmar lugnar ner sig lite också. Det enda som är kvar är urstädning av lägenheten sen ska dom göra en liten koll och poff så är det klappat och klart och jag är fri som en fågel. och imorgon kväll kommer lill mamsen och min storebror på besök över helgen. Jag längtarrrr. Pirbadet. Hotel. Hotelfrukost. Cirkus shopping. Nidar fabriksutsalg. Mat på Frati. osv osv. ♥

 

Magda och Kajsas julebak

Enda formarna som fanns var mina älgar.. Så resten fick vi använda oss av fantasin. Calvadosen kom också och gjorde oss sällskap så nu kommer jag somna gott i min lilla säng. Tre dagar kvar på jobbet nu. Det börjar närma sig allvaret. Godnatt!


Julegave

Ja. Denna dag har varit rätt händelserik......Haahahhh naaah who am I kidding. Iallafall. Drömde världens sjukaste dröm inatt? Var lärling hos några agenter som gick omkring och dödade barn..... och jag tyckte det var helt normalt!?
Sen gick vi en julegave av nortura idag som inte innehöll ägg. Däremot en MASSA kött. Sweeeeet.

Bra timing, nu när jag ska hem till gratis mat varje dag osv. HA-ha. Närå jag är jätteglad, tack prior♥

4 dagars jobb, 6 dagar kvar



illaillailla

Blev inga pepparkakor igår. Istället såg jag film och tog en powernap. Gick och la mig vid 10 tiden och vaknade upp med världens illamående. Stannade hemma från jobbet idag och mår fortfarande illa...? Vars kom det ifrån? va?  Sista veckan och allt? Tänker jobba imorgon iallafall. Resten av veckan för den delen också.

Är stressad. Bokade nyss möte med utleiemeglaren på onsdag så vi förhoppningsvis får allting med lägenheten ur världen. Hoppaaas.


Första dagen på sista veckan

Imorgon börjar första dagen på sista veckan här i Trondheim.. 

Fem dagar kvar på Prior, på torsdag kommer mamma och på söndag bär det iväg hem till Sverige. Så sjuuuukt vad tiden rinner iväg.... vet inte vad jag ska ta mig till!?
Har börjat drömma så konstiga drömmar också. Nyss till exempel drömde jag att jag var jagad. Sprang tills benen knappt kunde bära mig längre och försökte desperad hitta nånstans att gömma mig. och Tidigare imorse drömde jag att jag var på jobbet och helt plötsligt vart jag gravid!?!? och hela min framtid bara rann igenom mina fingrar. Trodde på riktigt att jag skulle dö.

Är jag stressad eller är det bara rinexin tabletterna som talar? Haha. Fast hörrni? Varför ens oroa sig. Vi kommer ju ändå dö snart. Hade jag nästan glömt. 

Första advent

Hade tänkt fara till Nidarosdomen meeeen. Jag sov istället. Fredagen blev ju lite impulsiv.. och gårdagen så var jag på cirkus och kollade in läget. Vill dit igen. Allt var så fint och vitt och glittrande. Tänkte hitta lite julklappar men det gick inte alls så bra. Hittade inte ens något till mig själv.

Ikväll tänkte jag baka pepparkakor i äkta advents anda! Det ända problemet är att jag bara har pepparkaksformar som ser ut som älgar.. heh.

 

RSS 2.0