GOTT NYTT ÅR!!!!!

Jamen då var man i Stockholm då ;) gissa vem som ska till skansen ikväll och se RING KLOCKA RING? men först ska ja smita iväg med tunnelbana till södertälje till Didrik :) de blir kul.

Igår chillade jag på stan heela dagen. De kändes efteråt att man hade gått heeela dagen men ;D.  
De är bara en ganska leskig sak ja inte fattar än... Vi va först och chillade omkring i Gamla stan :) och gick in på en massa souvernir affärer, haha. Ja letade en jättecool affär men vi hittade de inte :(. aja iallafall när vi hade gått ett tag så helt plötsligt var vi mitt i centrum!!! asså dedär stora runda torget...plattan? Hur i friden hamnade vi där!??!! vars tog gamla stan vägen?? :O... :) men borde inte släppa ut två vilsna barn me dåligt lokalsinne helt ensamma på stan i Stockholm :) men de va ganska kul iallafall ;D ja köpte ingenting för ja lovade mamma att ja inte skule göra de :P men Didrik köpte lite saker sådär finfint... en ny mössa bla ;D hahaa! lite humor faktiskt. njah.


AYEHAAH!!! ;D

IM GOING DOOOWN TOOWN NOOOW!! ;D om några timmar går flyget så nu ska jag smita och packa klart allt och äta en liten matbit sen bär de iväg!! jaaah!!!! HEJAAH!!

btw fick mina nya skor idag mwahahh!!!! yeaahh!!! bara sååå cooolt... nej men kanske lite?...dom är svarta och skiitcoola. ayeah!!!

GAAAAAAAAAAHH!!!! JA SKA TILL STHLM!!... GAAAHHH!!!!! ja vill träffa my boyfriend... i miss him ;( uuh :) :) :) :) HAPPYFEJS!!! lalalalla.!! förresten kan fortfarande inte sluta lyssa på bohemian rhapsody den låten är som en drog för mej ja får typ panik.. serriöst..gah :/ :) men de gör inget.. de ska va så på den modellen av låt.

(lite sådär inom en liten obetydlig parentes så kommer jag att bryta godislöftet på flyget idag förlåt lovisa o lovisa men de finns ingen annan utväg :O.. :) eumjo.)

P.S

Bohemian Rhapsody i mina hjärtan (L) finns de nån mer fanstaskisk låt? ja tror inte de jag är heelt beroende, kan inte sluta lyssna på den!!! gaH!...
Queen är världens underbaraste band!! Hjärta hjärta.. alla deras låtar är ju ioförsig jätte bra men ja fastadne på bohemian mest... då vet ni :) hjärta på dom.   ( i brist på annat att skriva )




Lite blandat gammalt och nytt här, ser ni ;)
De finns verkligen ingen logik i bilderna ja slänger upp just nu :).. Logik förstör de fina.. så ja klarar mig fint utan logik ibland :) Im filld with unlogic things u know.

Film time! ;)


Just sett The Invinsible med Kusinvitaminen Matuldan den var jätte jätte bra verkligen. Hjärta på den filmen. Matilda tycker de var en B-Film ja fattar inte! :O hon har ingen filmsmak.

Se den, ett tips
:)

Innan den såg vi  Felon den var också HUUR bra som hellst lite sorglig men
. den borde ni också se ;) faktiskt.
va ska vi se nudå? A Clockwork Orange kanske(också jätte bra lite konstig men) eller så Napoleon Dynamite som vi sett så många gånger men han är ju bara såå bra!

Uppdrag: Discovering Sthlm.

Idag är de den 26:e :] 3 månader nu gaah :] ok ja ger mej ;D lalala ding..

Snart ska jag till Stockholm stan hur kul som hellst ja längtar :D jätte mycket.
Nyår i Sthlm och shoppa sönder på mellandagsrean me min sötnos, kan de bli bättre? ja tror inte de :D ja längtar jättejätte mycket! :D:D:D... .. hej


jo..

Sluta whina Amy...

JULEFRID!!

Världens mest bästa julafton på länge faktiskt. :)

julefrid me minijulgran :] och röda ljus + lilla torres som visar äkta julefrid där han ligger i sin lilla julekorg med sin lilla julemössa såsöt såsöt :]
mina fina armband :] en av dom fick jag av Didrik i julklpp :) äkta silver o allt. Jag är kär (L) :]

världens mest snyggaste tröja ever de måste ni faktiskt erkänna. ;) från kusinvitaminerna Matuldan och Fannybanny







haft en bra jul? :)


GOD JUL!

Jag tror de är nåt fel på mig, jag tycker helt serriöst de är typ roligare att slå in julklappar än att få julklappar :) humor.. :)
just nu sitter jag och slår in en julis till min kusinvitamin fanny finefinfint... njaah men endå ok....ja... värdelöst inlägg ja vet men ja kunde inte låta bli :]

god jul puss och kram (L)..nu är de bara några timmar kvar ja sprängs snart gaah :D:D:D kommer inte kunna sova vet jah. snart ska vi klä granen med mera julstämmning 100% <3 hoppas ni får fina julklappar imorgon :).GOOOOOD JUUUL!!!


bättre sent än aldrig..

Kl 21 - 1. Såg film.
Kl 2. Kuddkrig.
Kl 3. Leka i snön.
Kl 4. Fixa frisyrerna.
Kl 5. Såg film.
Kl 6. Vemvet vad vi hittar på?
snott från http://sandraronnblom.blogg.se/

jag ska nog inte gå in på detaljer vad som hände i lördags ja låter bilderna tala för sig själva..


Julefrid mm. :)

Jag vaktade ju somsakt huset hos Lovisa igår. :) Det var ganska trevligt, vi sprang runt och var mörkrädda mest hela tiden och såg lite film :). Dagboken!! (L) älska älska.!
 
Åkte in med ettbussen till staden idag för ett sista ryck på stan och köpa julklappar. När ja skulle stämpla busskortet så funkade de inte :( de va inte skoldag uuh :( Jag stod serriöst i typ ett halvår och försökte gräva fram slantarna 19 spänn för att åka till stan inte rättvist :(.
väl på stan köpte jag en massa julisar... två st :] till lillasyster och kusinvitamin.

Träffade Sååfia på HM jag skrämde vettet ur henne hon flög typ upp i taket, de va ganska kul vi skrattade..... mycket!! Vi chillade runt litegrann sen när jag hade lämnat Sofia på Bokia för att springa tillbaka till HM för mamma behövde hjälp med en julis till brormin så träffade jag Sandra på vägen så vi stod också och pratade ett tag vi han springa och dricka lite kaffe på Bokia och läsa horoskop också efter vi hjälp mamma med julisen.
Det var trevligt värre. :)

Chillade me pappa en stund för at köpa en julis till matulda, sen träffade vi mamma igen på JC (vi köpte värsta fiina klänningen till rebsilus ja vill ha ja vill ha :] )
Sen skulle mormin och farmin och brormin chilla hem igen men ja skulle stanna på stan för att ha julklappsbyte med pojkepojkenmin. Tur som jag har hittar jag Såfia som sitter och chillar på Subway när vi är påväg ut från JC ja joinade henne en stund, vi chillade till Åhléns där vi hittade Didrik ja krämde han också men han vart inte så rädd :( stod och socialade mig med hans systeryster när hans skulle fylla på phonen för att ringa mej men jag hann före ägd :)

Chillade hem till han och åt middag och bytte julisar :). Jag är jättespänd över vad ja kommer att få iih :D kan knappt bärja mig lalala :)!!

Jag och mamma chillade till Coop sen efter att mamma och Brittis stått och pratat i några timmar om nyår ocksåvidare.. Ja Didde och  Moa var också med på ett hörn men men.. väl på obs hittade jag Danni som jag också skrämde XD de va kul hon vart scared muaahaaa!!

Jag har bara en Julis kvar nu men jag tror de ordnar sig, jag har som lixom bertällt den så jag kan som inte göra något åt ifall den inte hinner komma såattsäga.

(Jag är ganska klanting om ni ville veta skulle kunna räkna upp alla saker jag har rivigt ner eller spill eller rivigt ut eller tappar idag men listan skull bli för lång, skulle ju få kramp i fingrarna av att skriva mer eller mindre. tänkte bara säga de sådär lite inom en parentes så ni inte behöver undra)

SNART JUL!! (L)

4 Dagar...

jaa. nu är de bara 4 dagar kvar. Ja får typ panik. Fast jag längtar endå jätte mycket, har köpt alla julisar snart :) jag är ganska stolt över mig själv. Yaaayy!

Lördag: filmkväll hos sändra.
Söndag: husvaktning hos Lovisa.
Måndag: sista rycket på stan,Julmys me Didrik.
Tisdag: klä granen och så vidare
ONSDAG = JULAFTON!! ih ;D jaa


6 dagar....

Hur ska man sammanfatta dehär dagen då? Vi totalloosade på dunderkuppen idag kan jag ju börja med att berätta, inte ens lite kul! nej inte ska man vara ledsen för de inte :) dom vann ju bara med fem noll :)

<-- ritade en liten julekatt när jag hade lite att göra.. five för den!

JULLOV IMORGON!!! :D :D JAA heeejja :D!! fast ja får typ lite panik efterssom jag inte är så snabb på att köpa julklappar, men det är ganska lugnt jag ska gå på stan med Danni imorgon så man kan ju hoppas att vi hittar något. Jag har oköpt till Matilda, Fanny, min brorsa också tror jag att ja ska köpa en till sak till Didrik också faktiskt :).

Hare bra hinner inte skriva mer idag :)

Onsdag....GOD JUL!!

Tja vad säger man ;D är grymt stolt över mig själv idag :D hiihh gissa vem som har slått sitt personligar rekord i icy? JAAAAAG!!! :D:D IIH 169 :D gaah :D ja hoppade typ i taket av lycka. de va på skolan och allt men endå :]
Happyfejs! igiihh :D made my day såattsäga..

Tjaa vad mer kan man säga om dagen? den har varigt ganska chill.. oja! gö vi något på lektionerna?.. onej.. inte de minsta. på gymnastiken imorse lekte vi jullekar de va kul.. sen hade vi radio, jag och malin skulle sända vårat program. Det var faktiskt lite små scary!
Efter de NK... (film) :( Eva har upptäck att de inte finns någon Stefan Grenholm i våran klass :( :(. XD fast hon trodde på oss hur länge som hellst! haha.
Vi fick sluta kl ett men ja o Lovisa jobbade över till tre och satt o redigerade våran ortoligt fina musikvideo :) den kanske kommer upp på bloggen lite senare vi får se. Den ska iallafall visas imorgon på skolan, om vi hinner klart.

Jag investerade världens finaste tofflor idag imorterade från Spanien :) dom är rosa och fluffiga (L) hjärta på dom. Jag ska ha på mej dom hela livet <3.. dom är så mjuka!! :D

Jag smet till stan som vanligt med klassisarna, vi tog kort mm och hade allmänt trevligt :)kort kommer senare. Kom hem vid 6... jag tänkte skriva novell hela kvällen men de vart lite ändrade planer, har skrivigt typ 10 rader. I have problems.

Tänkte berätta om mitt lilla triangeldrama men de får någon annan gång klockan tickar, måste sova så jag är pigg imorgon på dunderkuppen.!! komigen kämparglöd.!!

Kan ju slänga in några tomtebilder när jag endå håller på . Satt och roade mej på PhotoShop som vanligt :) GOD JUL på er alla!!

Tisdag

Försov mig i morse :( steg upp tio min innan vi skulle fara. Gympa första lektionen (sov mig igenom heela!) (A). På matten chillade de sen hade vi ingen svenska heller ;D!!
På lunchrasten så bestämde jag, sofia, erica, johanna, lovisa och bea oss för att filma lite på skoj ;D vi sprang ut och lekte i snön, de va jätte kul! haha de spårade :O!! XD ja vart JÄTTE JÄTTE JÄTTE blöt hela jag!! men de gör inget för de ska va så på den modellen av kläder. Jag och Johanna bytte jackor, så jag och Lovisa var helt röda (vi såg ut som små tomtenissar) lulligull.. vi skapade en liten klan också när vi endå höll på MPLovisa!!! HEJA HEJA !!



Sen kilade vi på stan och köpte pannband för en tia på AvenySy, till dunderkuppen på torsdag :) jag ska stå i mål!! vi kommer att vinna stort!! Ingen kan slå MPLovisa! Första matchen är mot spid jaaH!! såklart att vi vinner! håll tummarna för oss :)
Jag tappade bort min mobil idag också (trodde jag), de visade sig att den låg i magfickan på min tröja, jag stod helt serriöst i en timma och letade i min väska, där jag trodde att den var. Vi provade ringa typ 100 ggr för att försöka lista ut var den var utan någon vidare lycka, men vi hittade den iallafall tillslut. Jag är inte så duktig ibland :].

Nu måste skriva novell som ska vara inlämmnad på fredag, jag har verkligen ingen aning vad ja ska skriva om hjälp mej snälla :( Fem av fem toasters!!

Snart JUL!

Tjaah tredje advent igår som sakt och min tur att öppna julklappskalendern ^^ happy? oja..
Sen kl 3 var de lucia i bönhuset :] det var jätte mysigt, rebecka sjöng... fast inte solo :( hon vägrade sjung solo, de va säkert bara för att Didrik skulle komma o lyssna ;D. Lovisa och Vera som är typ 4 år gamla var hur söta som hellst när dom stod där framme och sjöng för fulla halsar och viftade på lådsasljusen, vi satt typ och bröt ihop på bänken jag, Didrik och mamma + alla andra för den delen. Sen direkt efter Lucian blev det grötkalas i klubbis jag fick ont i magen :/, och sen komtomten på besök :D:D:D JAAH!!!! ja fick en godispåse :D!! ja har ju godis förbud så ja sparade den i skåpet bland allt annat av mitt godis. Riktigt trevligt :) mysipysigt.


Jag hade ett scary samtal med mamma igår också. ;D haha ja skriver inte va vi pratade om ni får fråga på msn eller nåt då isåfall.

På kvällen så for vi ut och åkte i dalabacken <3 ;D jag har saknat dalabacken :D haha ;D
sen ännumer på kvällen/natten satt vi och myste, mysipysigt och såg saw5 :S den va ganska äcklig bläääusch. Ja som ville se Napoleon Dynamite! :( buhu.

Idag så visades våra repotage :) det var ganska kul :) efter skolan chillade jag på stan en stund med Lovisa,Sofia,Johanna och Erica. vi gick runt och letade pannband och tyg till mantlar som vi ska ha på Innebandyturneringen på torsdag. Vi kommer att vara snyggast av ALLA!! ;D.. som vanligt.


Nöten Powah!!

The Powah Of NÖTEN! (L)


finns de nå sötare? ja tror inte de. Nöten i mitt hjärta for äwaahh!!

Thiihhi idag byggde jag och min lillasyster världens finaste snögubbe :) fast den är inte riktigt klar än, men den kommer bli hur stor som hellst ohmg! :) Nu ska ja gå i duscha sen koka lite knäck mumsmums :)

3:e advent imorgon btw, för den som har missat de. Ja får typ panik! snart julafton och jag har inte köpt julklappar till alla än. Hjälp meej!! gah!

Tjoooh!! :)

Jamen då har man skapat en blogg, igen.. min tredje nu :] undrar hur länge de varar. Ja är inte så skills på uppdatera men ja ska försöka så gott de går :).

Idag är de luciavaka, och men ska visst vara uppe hela natten lycka till med de kan jag ju säga. Danni , Sofia och Lovisa ska komma om ett tag och då ska vi hare mysigt och se film och tjocka chips. trevligt trevligt, danni har lite hemligheter hon ska berätta för mej :] ok ja vet en del men endå spännande spännande.

Skoldagen idag var inte heller riktigt som alla andra, jag hade sovmorgon till halv tio. på morgonen var de Lucia i aulan, de va jätte jätte fint! ja blir tårögd.
Sen fick vi våra MP tröjor idag :D jag är så lycklig!!! dom va jätte fina! iih! heja! :D ja ska ha på mej den hela livet!! denär så gosig :].

Imorgon ska jag bara pepparakshus. :) hoppas Didrik kommer, min söta pojkvän btw ^^.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0