Bli medlem på gratismakeup.se

Bli medlem på gratismakeup.se helt klart värt de. Det är helt gratis och du får ett presentkort på olika affärer genom att samla poäng. Till exempel när du samlat 400p  så får du ett presentkort på åhlens, kicks eller hm för 150kr.  osv osv.

Klicka på bilden

TAPET

Vi ska tapetsera om i vardagsrummet/Tv-rummet, så vi(jag och mami) har tillbringat hela morgonen till att flytta hela vardagsrummet till hallen och köket. Så nu är tv:n mitt i köket vid matbordet. de blev inte mycke till samtalsämne när vi skulle äta lunch, som för den delen va typ de godaste ja har ätit, efterssom alla satt och kollade skidor på tv:n
. De kommer bli skitfint när vi har fått en ny soffa också som vi tycker att papi ska göra :) wiie.
Ja vill tapetsera mitt rum också snart. :( :) ja ska göra en fondvägg :9 också vitt runt om så de ser större ut också ser de renare ut. :) kommer bli jeete fint.

Jätte kul på NF igår också jag är helt slut i hela kroppen efter all dans och stoj, men men ;D vi tog lite bilder på våra frisyrer mm innan vi for FIAS frisyr vart skitfin!! vi vart jätte avundsjuka.. å Johanna som nyss hade färgat och stylat håret hos frissan, fusk. Sen gjorde vi en frisyr på Loi också som vart JÄTTE JÄTTE fin men hon ville inte ha den surpuppan. crasy.

 Just nu vill ja bara sova. godnatt. Passar på att lägga in en fin liten bild jag hittade på Michels dator...ja..ok...

Följ min blogg

Follow magdalenaolofsson

Rubrik?

Angående mitt nya ragg så är de inte riktigt som de låter utan de är en liten pojke ja tycker är fin, efterssom fia och loi har sina små ragg redan på skolan och Johanna har ju sin ludvig så ville ja också ha nån o spana på :) men han är faktiskt väldigt fin.

Nog om de! nightfligt ikväll, ska åka in me 5 bussen till stan och fara till Lovisa, där ska i göra oss klara (vi brudar) sen bär de iväg till fjortismötet, trevligt trevligt. Sen sover vi över hos Loi eller iallafall jag, de slutar ju typ kl1 vet ja. åsså ska vi ju ha en liten tjejkväll sen eller vad man nu ska kalla de. aja.
Sitter just nu och funderar på vad ja ska ha för kläder men de går inge vidare bra, fuderar också på om ja ska locka håret lite, eller iallafall så de blir lite vågigt. Men de är länge kvar inget att oroa sig över, de löser sig.


Längtar efter lille Torres också kallad lilla katt, han är ute och ja vill ha en kram av han NU! :) Nessie har ja redan gosat ihjäl idag muahah!
Spagetticat i weep for you spagetticat, its all i can do spagetticat, im falling apart spagetti cat, cause your braking my heart....?

090226

De vart inte att ja for hem efter skolan utan jag for till lilla Lovisa istället, så nu sitter jag här vi har just ätit JÄTTE GOD MAT! ris och kyklingklubbor men världens godaste sås till. Ja fattar fortfarande inte hur vi lyckades göra så god mat! de är ett under, vi är ganska misslyckade båda två. haha
nu ska ja färja håret på na och sen ska vi baka kladdkaka namnam. Ja känner mej inte nyttig just nu, åt en hel kexchoklad innan också när ja va hos andra Lovisa efter skolan. Vi såg Date Movie, den va lite rolig, Johanna lyckades somna mitt i alltihop, hann inte se klart hela efterssom ja va tvungen att springa till bussen. Får se den nån annan gång ist. Har typ 10 andra filmer ja lovat Matilda att se, good luck chuck.
Nej nu ska ja peppa för imorgon efter skolan och helgen istället!!

Perspektiv

Dagens mediaproduktion skulle vi ta perspektivkort, fågelperspektiv och grodperspekiv. De va ganska chill men vi va tvugna att plumsa i snönn ganska mycke för att få fina kort, men vad gör man inte ;)
Vi fick igen våra Matteprov idag också förresten VG(+) jag är stolt över mej själv de va prov på ekvationer också ja vet inte hur ja lyckades faktiskt, aja ja får slita på nästa prov också så ja får bra betyg, och klarar B kursen nästa år.

Fågelperspektiv



Grodperspektiv



Engelska snart, hoppas ja ser mitt nya ragg påvägen ;)
Nice and Smooth

Skola skola SPORTLOV!

Datakunskap, vi läs oss fortfarande excel -.- ååh de sugeeer. bara en massa diagramm och skit
+ långdag idag, slutar vid 4 sen ska ja heeeem och soova!! nä men ja ska hen och sitta med min kära dator, tror jag ;) lyssna lite på muusik, älskade musik! vad skulle jag göra utan dej?

Imorgon: Nightfligt på A-torp! visst ska ni dit? haah ;D sen sk ajag och brudarna busa lite och sova över hos lovisa :) värsrta tjejkväll. hih mys.

IMORGON ÄR DE SPORTLOOV!!!! JAAH!!! ja ska åka snowboard i mengder! på måndag morgon(eller söndagkväll) ska jag fara till Malå och åka i tv dagar för på Tisdag kväll ska jag hem igen. Sen blir de att stiga upp tidigt på onsdag och fara med bussen direkt till Bygdsiljum men Matilda och Fanny och sen ska vi till Matilda och fira henne.
Sen nån gång nu på Sportlovet måste ja fara och åka me the old gang också eller iallafall vara me dom, visst? :) wiih.! HAPPY!

FOTO

Fotokursen igår va hur kul som hellst men jag var helt slut när ja kom hem, la in bilderna på datorn och USB-stickan sen gick ja direkt och la mej.
Sen hade jag utveklingssamtal kl9 så ja skippade idrotten skriskor de hade endå varigt kul men vadå va gör man ;)
tänkte att ni skulle få se nåra bilder från fotokursen igår också vi lekte Gaangstahs, men de gick inte så bra för mitt lag.
Satt och Photoshopade efter skolan ett tag efterssom vi inte har photoshop hemma längre :( ja börjar gråta, aja de löser sig säker på nå vis.



Mediaproduktion

lilla födelsedagsbarnet! GRATTIS MATILDA!! som fyller 18 idag. Bilden tagen i korridoren när ja sprang på henne för en stund sen. :) busigt!

 Dagens lektion tema grundformer:



FETTISDAG

Idag är de Fettisdag och de betyder SEMLOR I MENGDER!! Jag och Lovisa ska äta semlor efter skolan nånstans, hon hade fått pengar av sín pappa för att äta och bjuda me nån kompis JAAH! sen blire Fotokurs, jag har tage me mej krustången så vi kommer få vilda frisyrer, inte o leka med. ja vill ha semlor i mengder. Ja råka glömma pengar idag och ja hinner ju inte fara hem innan ja ska på fotokursen så semlor och godis(som jag har i väskan) får bli min middag idag, nyttigt och gott.


Lunchrast nu sen svenska egnelska och media. Men ja missar typ halva median för ja ska ha engelska nationella jag längtar inte, aja de löser sig :) önskamej lycka till.

Jizz in my pants

jag och Loi har gått och sjungit den hela dagen, den fastnar på hjärnan direkt men hur bra är den inte? XD lyssna på texten ja skrattar typ ihjäl mej. refrengen passar typ in överallt. som tex: I malå när vi hoppade i bigjumpet så vare nåra killar som stod och kollade på, så när ja hoppade dom ba men ojdå! ja o Lovisa i efter hand, dom såg oss hoppa And they Jizzed in their pants. muahah.


lilla katt lilla katt lilla söta kaaatta...katte...katt?

Lilla katt har blivigt kastrerad igag, nu ligget han och sover så gott på toan. Stackars liten ja tycker så synd om han. Mamma säger att han kommer vara groggie hela kvällen om han ens orkar stiga upp och imorgon, så vi får inte släppa ut han. stackars lilla bäbis.

Skolan idag gick fin fint, inget att klaga över jag och Lovisa vart hemskt sugna på kinderägg idag så efter skolan for vi till coop Jag Lovisa och Johanna, men de var inga kinderägg istället köpte vi lite godis :) de va 4,90 så man måste ju ta chansen vet ja!
När vi var på coop såg vi att de va extrapris på bacon 5kr/paketet! såå ja ringde till mamma så hon köpte wie wie wie! Så nu ska vi äta Amerikanska pankakor och bacon snart :) så hemskt gott, ja längtar

passar på att lägga in en sötipöti bild på torres (nog för att han är lige större nu men han ser typ likadan ut)

Ok de vart visst 2 :] titta bara så fin


Mediaproduktion

idag skulle vi ta kort på tre olika former: trekantiga,fyrkantiga och runda motiv. ja fick en massa trekanter men ingen fyrkant... åsså nåra runda


 


sug röv ω

ω←

Hemma hemma hemma hemma

Heemmaa!! jag är heeemaa!!
min lilla bäbis sitter i mitt knä nu(minkatt) åhh va ja saknar honom han e världens sötaste lilla bubbe, kurrikurri
världens bästa backe idag må ja säga!! nu äre bara o tagga för sportlovet i mengder! tagga tagga tagga.

Skola imorgon de blir kul. ja längtar inte till att stiga upp, ja ska lägga mej tidigt  ikväll känner jag för ja är skittrött och slut i hela kroppen, men de va värt de.
nej nu ska ja ta mej en liten dusch för jag känner mej ganska aningen ofräsh just nu.

jomenduhejsan malåhär!

tänkte bara upplysa om att backen idag var uuundeeerbaar!! <3 vi chilla bigjump å en massa ;) synd Fia och Hanna som inte va där MUAHAHA!!! vädret va bra också, de vart bara liet kallt på slutet. råkade tappa min kära mobil också.... i djupsnön när ja faila, de va int kul.. men vi följde bara efter musiken och fann den liggandes där på den vita snön den såg så liten och oskyldig ut, jätte gulligt. lovisa är gulli vi sitter och dampar på msn me hennes x lite kul ,D

Vi ska åka imorgon också hoppas de är lika bra backe<3 wiiie!! nu snart ska vi se film, kulkul. malå kiosken stänger om en halv timma... men jag mår dåligt i magen, den vill mej inte väl så ja vet inte om ja orkar köpa nå godis.. eller vi får se.


HOJ!!..
cykel/loi


Semla semla semla

Sitter på datakunskap nu, vi lär oss fortfarande Excel ja vill ju lära mej Photoshop bättre åhååh.
Iallafall så är jag glad glad :D vi slutar typ halv 12 de är god mat och sen ska ja till malå me Lovisa och baka semlor.
Ja åka lite snöbräda osv också såklart.wiie
Åh usch vad hemsk sugen ja vart på semlor just nu ja vill ha!! uhh

Malå imorgon!! weii

Så kan de gå. ja jo, vad kan man skriva mer? Haft en bra dag?
Dagens samtalsämne: Hamstertoalett.. vi fick oss ett par skrattanfall dära osv, svalde fel i matan och fick typ panik åsså kunde ja inte sluta skratta heller ja livet är hårt.
Brudar? ni förgyller min dag!

FREEDOOOM!!

Fy så kallt de är ute!!! Lovisa följde mej hem idag och åt lite mat sen for vi på promenad med Dandjella och vidare till Lovsi, usch de va inte så jätte varmt... men de va trevligt endå :) Vi övade lite magövningar osv ja o lovsi men vi låg mest på golvet i krampattacker och skratt, ja kommer få träningsverk i magen imorgon. Men serriöst ja tror jag har förfrysigt hela mej inte alltför najs. wiewie
Dom är så söta så.

Matteprov imorgon också ja längtar jätte mycket!!... int, hjälp mej snälla!

Senså ska ja ju planera en lite överaskning till kusinvitaminen Matilda som fyller 18 snart! wiho!! men Fanny( andra kusinvitaminen) är inte jätte samarbetsvillig, eller jo men hon leker careface sååå lycka till till mej igen!! heja! Vad ska ja ta mej till jag är inte jätte planerad, de är därför jag har Matilda men nu är de ju hon ja ska fixa till så där får man ju ingen hjälp. panik!

Ett par bilder från Fotokursen igår.. spårat Ohmaan!


IG-

Fotokursen var riktigt hemskt kul faktiskt, dåligt snygga bilder också. Får dom i helgen nån gång så ja kanske lägger ut senare v fåår seee. Nu ska ja sova tror ja faktiskt, Jag är jätte trött uhu. Måste stiga upp imorgon så jag hinner äta frukost, har missat de typ hela veckan och frukosten är ju dagens viktigaste måltid, ig till mej. Måste komma ihåg locktången till imorgon annars kommer the gaang döda mej.. typ maffian eller nåt.
Nej serriöst ja ska sova nu. orkar inte ens tvätta bort sminket de är riktigt slappt.

Ute gympa imorgon hur tror ni de kommer att gå, imorse när jag vaknade var de iallafall -27 varmt. Så helt ärligt tror ja inte de blir något. Vet inte ens om jag orkar släpa med mej väskan till skolan imorgon. aja de löser sig som vanligt.
Jo just ja Matte provet är på Torsdag inte imorgon.

Tjaa vad kan man säga mer visdomsord för imorgon kanske? jamendu
Livet är en njutning inte en plikt.
Om detta kommer som en nyhet för dej
är de kanske bäst att tänka om.

Kloka ord må jag säga. blir typ lika förvånad varje gång.
God natt puss och kram <3

Spanar´n

ÅHÅHÅ!!!! MATEN IDAG VAR UNDERBAR!! <3 de måste ha varigt de godaste jag någonsin ätit i hela mitt liv! ok ja driver... intee.

Vi lekte snöbollskrig på gympan idag, de va kul förutom att när jag skulle hoppa upp på en plint landade jag rakt på knäet som jag glömt bort att jag hade ont i, riktigt vidrigt ont gjorde de ja föll typ ned i smärtattacker och gråt... nä men usch vad ont de gjorde, inte att leka med. Sen så lyckades ja snubbla ett enstaka gånger och fick brännsår över hela mina knän och armbågar, men vad gör man inte för laget. didi

Sitter just nu på Mediakommunikationen vi ska göra en mindmap för ett tröjtryck för Röj en mina, ganska intressant faktiskt men just nu sitter jag fast och vet inte vad ja ska skriva. blogg.se →nästa. weii

Efter skolan ska ja dra till sctaden och senare på fotokurs, najs va? kommer hem vid 9 halv 10 kanske. Nog för at vi har matteprov imorgon men jag kan de tror jag så de e lungt. keep up the good work.


visdomsord för den 17e februari

Ingenting som hjärtat ger bort är förlorat.
De lever vidare i andras hjärtan.


så sant, så sant


Dagens visdomsord var
De förflutna är alltid förlorat för dig,
och framtiden är ännu inte din.
Nuet är den enda tid du äger.
Använd den väl.

Ja ska börja med visdomsord varje dag serriöst. Ganska gulligt faktiskt, ta in och begrunda. tchading
Nä ja tror ja ska ta och äta en apelsin nu, Jag har faktiskt varigt riktigt duktig idag och städat min garderob känner jag, grattis till mej!
Godnatt alla små barn och sunar. nu syns vi inte förrän morgondagen gryr! ohgosh vad händer med mej? ajawahtever



Shutter Shades

Vill ni veta nåt mer jag vill ha?
Shutter Shades. Såna som Kanye West har, hur coola som hellst. Jag och Lovisa ska köpa såna har vi tänkt men jag vill ha i metall inte plast och de finns typ inte i sverige, jag döör. visst är dom snygga?

Jag blir GALEN!!?

Fick ett såntdär ryck igår och tittade runt på internet efter snygga kläder och skor osv som jag sedan sparade på mina dokument. De slutade med att ja typ låg o grina!HUHUHU! vars i friden är alla pengar som borde ligga i min fina plånbok? tja säg de..
Så ja tänkte visa er några vilder på ett par jätte söta tröjor/t-shirtar... stavas de så? aja whatever.

Hur söta va inte dom? åhåå ja blir typ kär. (L)



puss :*


 

















Livet är hårt och jag har fortfarande skit ont i mitt knä efter att jag råka halka på tjocksockarna i ett av mina tappra försök att fälla Erica. Jag är en idiot, men dom andra fick sej ett gott skratt iallafall. ajaj vaarföör? sen äre kallt också ute alltså ja frös typ ihjäl när jag stod och väntade på bussen, serriöst! Men de gör inget för jag var mätt och belåten, hade just ätit tårta de va gött! Princesstårta i mina hjärtan. Vart riktigt äckligt mätt faktiskt.

Õdet?

Foto Foto Foto...
Helt oskyldigt när jag och Lovisa skulle fota en bil i förbifarten såg vi hur mannen i bilden saktar in och kliver ut.
HALÅ!! ja vill inte va me på kort!! isåfall ska ja få intervjua er också!
och helt plötsligt är man me på radio i en radiosändning... ja sånt är livet. Hur stor är chansen egentligen? men lite kul faktiskt.
Vi utmanade ödet och hade inte på oss några jackor tja o Loi trots att de är typ -20 ute, de va kallt.


Med hjärtliga önskningar..Varna barnen, nedstående bilder bör ej visas för känsliga tittare.


ha en bra alla ♥ dag


Tacka vet jag subway

Idag hade vi datakunskapsprov på morgonen, och ja säger bara de måste nog ha varigt den sjukaste prov lektionen jag har haft! hela klassen satt och typ grät och klagade på att dom inte kunde ;D så PG fick ge en massa ledtrådar hela tiden
Oj gav ja för mycke ledtråd nu kanske?
...jo.. de slutade med att vi fick svaret ganska gratis på ett ental frågor. lite humor må ja säga..men ja kan sova lugnt sa han, så jag hoppas att de gick lite bra iallafall. Om alla får IG skyller vi på att de va fredag den 13:onde.

Slutade kl 12 och smet in på stan med Fia, så vi gick runt en stund och komme på att vi skulle prova lite kläder på Vero Moda eller de va ja som ville (A) men de va nog de dummaste jag gjort i hela mitt liv. Jag vet ju att ja inte har pengar så varför ska ja gå runt och prova en massa kläder och bli deprimerad för att ja inte kan köpa dom, idiot!

När jag gråtit ut en stund så for vi till Waynes för en kopp älskade chailatte <3 åhåhå de va så underbart gott! mums
haha vet ni sen va som hände då? ni kommer bli så otroligt hemskt avundsjuk så de  e int sant! gissa vem som satt i stora tältet på torget och skrev autografer? jo MARKOLIOOO!!! MIN IDOL!!! XD haha ja fick en autograf av han ;) de ni! ok han e inte min idol men de e lite coolt faktiskt.

Sen smet jag på Tohrens och pysslade litegrann, jag fick ett armband av Hillevi riktigt fint. Åsså slådde vi in Sandra i rött paketpapper så hon såg ut som en liten röd julklapp. vi tänkte försöka skicka henne med posten men vi ångrade oss. Åå! ve ni?? ja skakade hand me råttan!!! en lärare på Tohrens han e skit cool XD, som så liten och svag. jag är stolt

Nu sitter jag iallafall hos Matilda, vi ska äta Pizza snart!! wiie! namnam sen bär de iväg tjenahej.

javet att rubriken verkligen inte har någonting med de ja skriver just nu att göra men se skiter jag i. ett litet inside joke bara. eller nja men nästan.. de var iallafall när vi satt på Subway igår jag Fia Johanna och Lovisa, vi snackade lite tjejsnack fram och tillbaka och Lovisa utbrister ja tacka vet jag "anonym" Jag och Fia börjar asgarva medan Johanna sitter och ser ut som ett frågetecken. Hon har aldrig hört uttrycket så vi va tvugna att förklara. de va kul mwahahah!


random water bottles...?

åååHåhhåå! ja är sur idag, just nu... känner jag. buuhuuhu..eller så sur är jag inte men lite, dehär youtubeklippet räddade mej. Ja höll typ på bryta ihop, så ett tips SE DE! de blir bara bättre och bättre. haha XD ja orkar inte!!

Nej okej ja e inte sur men ja va lite besviken bara... :) litelitelite ganska mycke där ett tag. eller kanske inte de ordnar sig
men... PEPPA FÖR I HELGEN!!
Fredag: vara med matilda!!
Lödrag: samling hos mej för gamla klasskompisar osv!! wiie

dagens bilder osv.

Jag känner att jag verkligen måste plugga Datakunskap just nu...snart! Ja ska, keep on walking magda.

ohlala

Skriv-tävling hela morgonen... de gick jätte bra! yaai!!... not..
De slutade med att jag skrev en berättelse om en oförglömlig dag, de spårade.
aja skit samma de spelar ingen roll.. ja vet att ja inte kommer att vinna iallafall. :)

Tänkte lägga in lite bilder från igår ;) riktigt najs. De va hur kul som hellst, och som jag sa första parkett!

 


Musikarna får schlageryra

Ska kila på konsert ikväll, som musikarna på skolan håller i. Vi har redan sett typ allt, de va hur bra som hellst men vi satt ganska långt bak. Så jag och Loi ska fara dit ikväll också, vi ska sitta  på första parkett med kameran i högsta hugg och spana in en snygging också kallad *ängeln*. Lägger säkert in nåra bilder senare ;)
Sen kommer de en hemlig artist dit också, undra vem de kan vara. Säkert nån som ska  sjunga på melodifestivalen nu på lördag. Spännande!....lite kanske. haha nää men de är lite coolt faktiskt.
Konserten börjar kl 7 men vi måste vara i förväg för att lyckas få tag på biljetter, önska mej lycka till.

Gott och blandat

Chill dag på skolan idag, ja faktiskt! Ovanligt? nja inte så. Men vi har datakunskapsprov på fredag, känns inte helt kul. Men de gör ingenting för anna har en BMW, så de är ju lungt.

Ja btw va händer i helgen. Jag händer inte med i svängarna.
Helt plötsligt får man ett samtal idag när man står och provar käder på Gina.(sofia fick hjälpa mej litegrann samtidigt som ja står och dör av skratt med mobilen i ena handen, jaa livet är hårt att leva.)
Magda! visst ska vi vara hos dej i helgen? :D dina föräldrar e ju borta! JAA
...rykterna sprider sig snabbare än ja hinner tänka. Nej! vi ska vara i STAN! för de har ja bestämt :D jajajaaj.
De är ju alla hjärtans dah i helgen vet ja, och jag är utan kille...igen. men sånt är livet. </3
Men STAN! visst?

Apropå ingenting så kände jag för att köra en dagens idag. Första gången också wow!

DAGENS:
Vill ha: PENGAR!! för ovanlighetens skull? not
Klädsel: Jeans, linne, kofta.../cardigan.. nej? aja whatever
Smink: Lätt ögonskugga, ögon penna, mascara, lypsyl?
Frisyr: Utsläppt RAKT! wouw
Händelser: Skola→ stan→ hem
Planer: Helgen?
Saknad: Mr D ;( sorgligt men sant GET OVER IT MAGDA!
Dummaste:  Thaah vars ska man börja?
Drog:  Kaffe på BOKIA! <3
Roligaste: oj.. de finns för mycket... HAHA XD jaa javet lilla Bunten! XD ja kan inte sluta skratta ohGoosh!
Godis:  Godisförbud :( men.. apelsin :D
Humör:  Glad.... som vanligt, lite fundersam nu för tillfället.. lite filosofisk. ;D

Jo just ja stavarna till Linn de får vi inte glömma. dom kommer snart! jooda

Mabi bby.

OH GOOSH!! jag åkte i en MABI BIL idag!!! SENSATION!! vet ni hur himla coolt de var!?! Den va så liten och fin och röd :] verkeligen. Försökte googla fram en röd mabi bil men de gick inte så bra. Men endå THE POWAH OF MABI!

En bild på en röd bil, den kunde ha sett ut så... om den velat.

Viva la vida!ξΔ

Jag och Lovisa har ett litet uppehåll från vårat godislöfte idag, efterssom jag vart grymt sugen på någre godisar idag och Lovisa säger att hon mår plykiskt dåligt utan godis. Vi är ganska patetiska javet. men GuuuH så gott de var! Lovisa köpte LILLA godispåsen på godisvågen. Men bara idag äre så de blir att trycka ikväll för na, lycka till me de.

När vi strosade runt på stan träffade vi en massa från klassen i omgångar alla utom Sofia som var den enda vi skulle träffa, men icket. De vart som de vart, vi ska gå imorgon istället.
Träffade lite annat folk också, tex Hillevi som rusade in i mitt omklädningsrum mitt i allt, ja fick typ en shock. NEMEN OJ URSÄKTA!! sen brast de i skrattanfall.

Senare när ja skulle till bussen träffade jag lilla Sandra som stod i en busskö till Jörn, såg de ut som iallafall. najsbajs. Fick mej en liten funderare dära.

Satt mej med Danni i bussen som vanligt, vi är lite små speciella såhär kan ett samtal låta ungefär.
vi sitter och stittat på varandra
Danni: Magda dina pupiller är jätte stora!
Jag: DINA ME!..
Danni: ja dom brukar vara de.
Tystnad (vi sitter fortfarande och glor på varann)
Jag: Dina är JÄTTE SVARTA!!
Danni: ja .....dom brukar vara de?
sen brast de
Man börjar ju undra om vi är riktigt normala. Jag tänkte en sak och sa en annan. humor

Bilder tagna av "moua" idag. Vi är allt för roliga. Sofia och Lovisa kommer att döda meh nu


Stand up

Snörstorm idag. de va ju najs men ja hann inte märka av de såå jätte mycke vaknade kl12, hann vara vaken en timma sen skulle vi fara till Elin och Erik. De va trevligt, god mat :) osv.

Skola imorgon, jag känner peppen int. Men de är lungt vi har inte så jobbiga lektioner imorgon.
8.30 Mediaproduktion = foto
10.30 Lunch
11.40 Matematik A
12.35 Mediakommunikation = dator > InDesign
13.50 Svenska A
sen slutar vi kl 15 ganska chill :)





Hej jag heter Magdalena Olofsson vad heter du?

ω ← röv


Melodifestivalen

Så nu har jag suttit och fixat och trixat me bloggen hela dagen. + Photoshopat heather, bakrund osv. de tog ett tag efterssom jag inte är så duktig på allt dedär med stilmallar än, men ja vart faktiskt lite nöjd måste ja erkänna. nu är de nästan som jag vill ha de.
En liten varning Designen är lite olika på Mozilla och Explorer, efterssom jag använder Mozilla så är de de man ska använda för att allt på min blogg ska se ut som de ska.Så ett tips använd Mozilla:D!! i Explorer är texten i menyn jätte stor, eller på min dator iallafall och texten på inläggen längre ner är också jätte jätte stor. Ja vet inte hur ja ska fixa till de så de är bra på båda :(. så nu får de vara så. De funkar ju endå visst? Jag kanske lyckas fixa till de senare när jag får mer energi.

I kväll är de ju Melodifestivalen också de får man inte glömma! Hoppas de är några bra låtar. Snart är de ju i Skellefteå också för den som har missat de ;) Jag ska inte dit, men några av mina kompisar ska vet jag. Jag skulle vilja till Eurovision nån gång de skulle va hur kul som hellst!! Jag är lite speciell men ja älskar melodifestivalen Danni jag vet att du är på min sida XD 
Hela familjen sitter och myser framför soffan med Chips och popcorn.. eller kanske fika? :) jätte mysigt.♥

Powah of Paprika.

Jag och Lovisa ska dippa en massa grönsaker (tortillia dipp), nu står vi och skär upp gurka morötter och paprika. namnam
på tal om Lovisa, så vare hon som fick mej att lyssna på Imogen Heap ;) sådärja Lovisa. nöjd? ;D
Senare ska vi se nån film kanske? men vi vet inte vilken än. hm

Snö, snö och ännu mer snö.

Lilla snälla jag och mina små sötaa syskon har varigt riktigt duktiga idag, och tagit in en massa ved eldat och snöslungat/skottat, som vi lovade mamsen och papsen. En aplåd till oss! Men usch asså de va inte jätte varmt -13 ja jätte kul. Jag nästan svettades pågrund av den överväldiga värmeböljan. aja, de funkade (med mina 3 ton kläder under dunjackan och täckbyxorna.)
Mikael, min storebror var ganska duktig. Han skulle stänga fönstret ner till källaren där vi slänger in veden. Så då när han hade fäst fast gångjärnen skulle han bara sparka in förnstret litegrann så Rebecka, min lillasyster kunde fästa fast de. Men de gick inte riktigt så bra. de hördes en spark och ett KLIRR!........underbart!!  HAHA XD de är rätta takter..lilla jag råkade börja skratta då mwi :]

Nu känner jag verkligen för en VARM dusch för jag fryser fortfarande om fötterna osv.

SEEYA!

SOVMORGON!

LEEEDIGAAA IMOORGOOON <3 wiie LYYCKA!! sovmorgon i mina hjärtan <3

snygg bilden på Matilda jag satt och Photoshopade nyss.


HJÄLP

JAg får panik! Jag satt och mixtrade med designen igår och nu är mina små rubriker till inläggen jätte små, inte alls som ja vill att dom ska vara. ja tycker dom va ganska bra som dom va förut. Ja vet inte vad som hände. finns de nån som har lust att hjälpa mej litegrann? :] de skulle vara jättesnällt. Jag fattar inte hur ja lyckas ;D

nog om de, just nu sitter vi och har datakunskap, vi håller på att lära oss Excel. Men efterssom jag är lite speciell så kan litegrann redan. Min pappa lärde mej alla domdär programmen då jag var liten, hah XD mobbat. de roliga är ju att ja kommer typ ihåg allt också. humor.

Dagen:
Nu Datakunskap
Matte 
Lunch
Mediaproduktion
hål
Engelska

På hålet ska jag och Lovisa vara lite busiga och poppa popcorn ;D hihi de kommer lukta i hela korridoren. mumsmums.

usch typografi
Jag hatar läxa! vi har typografiprov imorgon, gissa vem som kommer få IG- ? usch de kommer verkligen inte gå bra de känner jag på mej. Det är bara en massa saker man måste nöta nöta, som tillexempel alla domdär teckensnittsfamiljerna som är omöjliga att lära sej alla.
Diagonalantikva:
kännetecken, Relativt liten kontrast mellan grundstreck och hårstreck. Seriffernas anslutning till staplarna är avrundad, överstaplarnas seriffer  i gemenerna är snedställda. Tvärstrecket på gemena är i den vetikanska varianten diagonalt.... ja ok..
+ tio till teckensnittsfamiljer ska vi kunna, de roliga är att alla är ungefär likadana, hur i friden ska ja kunna hålla koll på skillnaden? :( Hate it. aja de brukar lösa sig, har inte fått IG på ett prov hitills så de kommer nog att ordna sig. se de från den ljusa sidan imorgon är ju allt över :) hihi. Nej nu ska jag sluta sitta och klaga, måste plugga mera. Fast först ska jag springa ner och göra mej en lite kopp kaffe <3

Skola

Vi fotade igen på skolan idag, men denhär gången skulle vi fota närbilder och rörelsebilder.
Här har ni resultatet.

Rörelsebilderna:                    



Närbilderna
: första bilden tagen av Erika andra tagen av mej.



Don´t mess with the warrior!!

OH MY GOOSH! Talet idag gick jätte bra faktiskt :) även fast ja inte riktigt visste vad ja skulle prata om helt. Jag hade ioförsig skrivigt en liten fusklapp, men ja glömde den och pladdrade på en massa endå. ^_^ Vi skulle sikta på tre minuter och gissa vem som typ exakt lyckades få tre min?!??! HaHA lycka!! Fick veta att jag pratade inte till publiken när jag pratar, nej jag pratar med publiken.. även fast dom satt tysta på sina platser och flinade. Hur i friden gick de till? XD aja whatever de va kul, ja skrattade yp hela tiden ja stod där framme ;D.. mobbat. nä men de va riktigt kul faktiskt.
förövrigt har dagen idag också varigt ganska bra :) eller ganska och ganska den har varigt bra inget att klaga över. fick en liten humörsvängning på Engelskan å vart värsta depresst. :) men de gick över sen hihi. Jag kämpar på!

HAAHAH här har ni ett litet klipp från Scrubs season4 jag kan inte sluta skratta XD ansiktsuttrycket i slutet (L) <3



Congratulations

JA ÄNTLIGEN TALET ÄR KLART! <3
en låt för avslappning kanske? Imogen Heap med låten Hide and Seek, riktigt bra faktiskt tycker jag. :)
Prova sjunga med,de är hur kul som hellst också kan man som hitta på egna små stämmor också om man vill.

Hihii jag är ovanligt glad idag faktiskt ja vet inte varför, kanske för att vi är ledig på fredag... ? JAA VI ÄR LEDIGA PÅ FREEDAG!!!!! WIIIEE WEEII!!! HEJA! XD HAHAA JAAAAA!

Passar på att slänga in en bild när jag ändå inte har något annat för mej.  jag och kusinvitaminen som låg på golvet och pratade hemlisar redan i gamla dagar, alltid trevlligt. Matilda till vänster och jag till höger. snuttigull.



Always look at the briight side of life.. dum dum di dum.


Lycka till!! flynn.

Bicykle BIIICYKLE! :) queen in my heart fortfarande, och de va ja som började!!! >( Gr
Fick visst en apelsin slängd i ögat idag. men vad gör man jag är van... true story faktiskt.
Nu sitter jag och försöker göra lite läxa, ska skriva ett tal till imorgon, men de funkar inte så bra.
sen ska jag läsa om objektiv också.. + plugga lite typografi som vi har prov på, på torsdag. heja
Just ja matten kan vi ju inte heller glömma... good luck Chuck.
Sen för att inte näma så har vi datakunskap fredag den 13:e de kommer gå jätte bra! obsevera datumet.

tumme upp :)

Media

Vi har just varit ut och fotat nu på median :P de va kul. vi skulle ta en landskapsbild och ett porträtt.
de är inte allt för lätt o hitta ne bra plats att ta en landskapsbild på här på skolan, men de funka. vi sprang upp på kullen framför matan. de vart skitsnyggt och ta mot solen ;) olala

Min lilla landskapsbild :)


Sofia smög tog ett kort på mej när vi va påväg ner igen men visst vart de ganska coolt.. som en siluett.


Porträttbilden ja tog på sofia.

chill me dill nu ska ja smita innan lärarn ser att ja sitter och bloggar. hare!

SKILLAT

Hade tänkt bjuda på nåra riktigt fina bilder från helgen men lilla Anna vill inte logga in på msn och skicka så de får bli en annan gång. :) de vart nåra fina hopp bilder iaf :) jag och Hillevi satsade. fast ja vågade inte köra bigjumpet (A) asså de RIIKTIGT stora, ja tjordade på de lite mindre ist. Vi hade iallafall hur kul som hellst <3 vilt.

paintskillz.av hill. de kunde ha vart så..

POPOP

JAG ÄLSKAR POPCORN! har ja märkt. vi poppade lilla skålen igår hos anna, ja åt typ upp ALLT! ja menar de! hiih (A) :] men de va så gott.
Asså är de nåt fel på mej för ja älskar att äta upp domdär popcornen i slutet som inte riktigt hann poppa :] de e jätte gott haah jag är lite speciell.

Nu ska ja försöka skriva ett tal som vi ska läsa upp på svenska på tisdag, jag har lite panik. ja vet inte vad ja ska skriva om, men ja fundera på o skriva om jäckvik? aja de löser sig. som allt annat. kanske? önska mej lycka till <3 ;).

Hare bra!

RSS 2.0