tur att vi har mycket att göra en lördagskväll


awesome epic sax finger dance! fruktansvärt vad vi skrattade

 

 


haha jag älskar denhär låten! kan inte hjälpas. den är som så random och lyckig!

 

 


¸


words

länkhahahaha min hemtenta spårar ur

Jag är konstig men när jag väl kommit igång är de fruktansvärt kul att skriva. Jag hade otroligt svårt att börja med den sista frågan, visste som inte hur ja skulle skriva, vad ja skulle skriva eller hur jag skulle formulera mig. Har funderat och spekulerat typ hela dagen över den. Undra om man ska skriva egna åsikter, jag gör de nu. hahaha

frågan:
Många länder i världen är mångreligiösa och mångkulturella, så även i Sverige. Här är det dock ett relativt nytt begrepp. En del tycker att begreppet mångkultur kan betyda nya möjligheter och samförstånd medan andra anser att mångkultur medför problem och konflikter.
  • Vad tycker du talar för den ena respektive den andra inställningen?

  • Hur ska det mångkulturella Sverige utvecklas till en mötesplats präglad av respekt, öppenhet och förståelse istället för fördomsfullhet, segregation (uppdelning) och rädsla? Försök dra paralleller till sådant du lärt dig under momentets gång.

hahaha ja gillar den

visdomsord


Incubus


Jag älskar att dansa

Det är serriöst bland de bästa jag vet
bara röra sig till musiken, utan att tänka bara följa
inte bry sig
♥det är så otroligt underbart♥

men... är de nån som vill dansa med mej? nej.. alla vill bara sitta och dryga....
därför.. dansar jag det endå..... ibland.. även fast jag känner mej som ett retard, men de hör till

Är snart klar med hemtentan btw, de spårar ur på fråga fem. Tror att jag ska släppa den snart och gå vidare. Sen sitter jag och funderar över vad jag ska baka till på måndag!? Vi har en liten tävling i klassen, vem som bakar godast och på måndag är det jag och JohnE som ska baka... jag har lite prestationsångest här ! måste.. vinna.blä

Dumma hemtenta, ja orkar inte... Jag är egentligen jätteintresserad i de vi ska skriva, men just nu pallar ja inte. Jag har byggt hela dagen på Apu:n, vi håller på med en sceneografi till vårat "spökprogram" och när jag kom hem var ja typ helt död, allvarligt ja mådde typ illa och va tvungen att lägga mej, höll typ på o somna och missade maten hehe. Sen kan ja ju påpeka att jag har frigolit överallt! på kläderna, i kläderna, i håret, bakom örat osv. Men a girls got to do what a girls got to do, bara två frågor på tentan kvar nu! men de är också dom svåraste. Lycka till magda! waaayy

Ska man ändå göra de, så kan man lika gärna göra de bra


I feel like I need everyone else so much more than they need me

Hittade texten på Sandras blogg och tyckte att den var så fruktansvärt bra

true words

 


crazy pictures


Ja ser de snöar, ja ser de snöar de var väl roligt.........

Imorse när jag tittade ut genom fönstret och såg stora tussar falla ned från skyn, vart jag till en början glad! YEss SNÖÖ tänkte jag. Men nu vill ja bara döda vädret..

För de som var tussiga fluffiga små puffar imorse har nu förvandlats till slask.....ja...SLASK 
Märkte också när jag kämpade mej fram på gatorna imorse att jag har ett hål i mina skor, dom enda skorna som ja verkligen trodde var hela. Har ja råd att köpa nya skor? nej


Han skulle dö om han gick ut nu


Alanya

♥Ge mej värmen♥


Visdomsord


♥HeheehH Turkiet imorgon♥

 


Var ute och rastade katterna idag...

Bäbis var flitig och följde oss hela vägen idag när jag och Rebecka var ute och gick. Torres däremot stannade, väntade och joinade oss på slutspurten igen.

 

Men allvarligt vad är de för fel på våra katter? Dom är typ som två små hundar, iallafall Bäbis (den vita) han spran ikapp oss, väntade. Sprang om oss, väntade, Sprang efter oss. Sprang före oss. Sprang bredvid oss osv osv heeela vägen. När vi kom hem var han helt slut och la sig på mattan i hallen och andades ut.... hahahaha han måste ju ha fötts i fel kropp.

 

HAaha han funderar varför jag står still och får typ panik när Rebecka går iväg. Han vet som inte riktigt vad han ska ta sig till!? vänta på magda? springa ikapp Rebecka? båda delarna? inget av dom? Vad ska ja göra? Vad ska jag ta mej till!?

 


Dehär är typ de obehagligaste jag har sett i hela mitt liv

Våran lärare visade dehär för oss i morse.. ja får typ mardrömmar, de hela börjar typ 1 min in i videon


han vill man inte möta i en mörk gränd när han gör sina hästljud

RSS 2.0