Fullt hus igen

Jag och Sandra hämtade just Hillevi från tåget. Sitter jag och har lite smått ont överallt just nu. Jobbade idag, trots att jag tänkte vara ledig. Fick 4 sms och ett missat samtal från Manpower när jag bytte simkort igår i tåget med en massa jobberbjudanden. Sååååå ja. Jag tänkte att om jag måste stiga upp vid fem och sen bara jobba i några timmar så skiter jag i det men då var det ett 8-16 jobb, så jag kunde inte tacka nej... Need the money. Å jag jobbar på VÄRLDENS finaste ställe! Naturen är TO DIE FOR! ♥♥♥ Jag blev så lycklig.

Funderar på att göra en kopp te och litee film! jeeh


And im DONE!




Tillbaka i världens dyraste stad

Efter en lång natt och en lång dag så jag är tillslut framme i våran lilla lägenhet. Tåget var lite försenat i Bastuträsk och när jag äntligen stiger på så ringer Hillevi och säger att hon tagit fel tåg. Paniik. Så jag ligger orolig och kan inte sova på hela natten. Istället så satt jag mig ner och ritade. Sov några timmar. Sen var tåget ännu ner försenat så vi som skulle till Östersund missade det tåget. Vi fick dock en taxi! Bra SJ!

Jag insåg ganska snabbt att jag aldrig skulle hinna med det tidiga tåget till Trondheim sååå 9 timmars väntan i Östersund jippi! Försökte få tag i Lovisa. Fick inte tag i Lovisa. For dit ändå (taxi chaffisen var så snäll och skjutsade dit mig gratis). Frös ihjäl för jag hade glömt vantarna på Bastuträsk. Fick fortfarande inte tag i Lovisa. Knackade på på hennes fönster och som tur var så var hon hemma. Suprisen där haha. Hon fattade ingenting!




Fläta

Det här håret kommer ta forever hih, men det gör ingenting för än så länge är det så kul! Har suttit och kollat tutorials och grejer på Youtube några timmar. Åh Youtube, ibland älskar jag dig. Inte alltid, men just nu är jag så glad att du finns♥ Kollade också på klipp där dom har inne en vanlig handtvål i mikron. Jättefachiernade.




Tillbaka till Trondheim

Jag och mamma har just bokat tågbiljett tillbaka till kära Trondheim. Ikväll vid 11 går det från Bastuträsk till Östersund. Så vi ska sova sittandes på tåget hela natten jiho! Men de kommer gå fint. Jag hoppas det inte är så mycket folk, så vi kan ösa oss ner över sätena. 

Just nu känns det bara sjukt att jag far ikväll.. Vi har som tagit de som de kom och jag har nästan ingen packning.

Funderar dock på att ta med mig den här grisen:


Halvvägs

Min livs timing idag har varit ungefär lika med noll. Men trots allt så löste sig saker och ting sig på ett ganska fint sätt, jag är ju trots allt hemma nu. 

+
- Matilda och Johan hälsade på
- Jag hämtade min tröja hos Fannybanny
- Jag träffade Therese
- Hjälpte en liten förvirrad asiat som bara kunde säga Ja, Nej, Buss, Kallt och Skellefteå
- Filmkväll med Sandra och Lina trots att alla vi var på helt olika platser
- Fruktsallad och film med mamma och Rebecka efter det


_
- Jag hann aldrig träffa Fannybanny
- Hann inte träffa Lovisa heller
- Mamma och jag som brukar ha en sådan fruktasvärt timing var helt lost 
- Frös i Bure i väntan på hämtning för bussarna går inte förbi min kära by på lördagar
- Första filmen var inge bra....
- Slösade pengar på stan...



Jag vet inte om jag vill ha håret ljust eller mörkt.. help me please!


Tinker Tailor Soldier Spy

Verkar som BIO ikväll!!!! Jag är superexcited på den här filmen!!!



Jag är så slö

Sovit bort hela dagen... Jag hade tänkt fara in till stan meeen, jag tog en powernap istället. Vet dock inte om jag vart så mycket piggare.. Fast jo! För nu är jag så sjukt sugen på att göra nåt!!! Come on people!



Fantasy

Fick världens inspiration att rita från huvudet.. Brukar egentligen inte göra det, isåfall är det bara en massa småkladd men nu tog jag rent fram skissblocket och började kladda på allvar.... Jag tror att den här gången så kanske jag till och med slutför teckningen haha, nu när jag har helt fria tyglar. Meen, jag ska inte ta ut segern i förskott för jag kommer säkert lessna snar... Som vanligt.



Förlåt för dåliga mobilbilder men min kamera är i Trondheim och våran lilla är urladdad och jag är för lat för att ladda. WIN!


Nya körkortet ha anlänt

Okej, igår hämtade jag ut mitt körkort på posten (anledningen till att jag spontanfor hem till Skell). Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara mitt nya kort.... så. Ni får en bild.....

Ska äta lite mat nu, Supersad_emogirl_92 hälsar





mmmyes

Feel the inspiration



Supriiisee! ... but, no

Hemma från Lina nu, jag och Hillevi skulle pranka alla genom att inte säga till nån att jag också for hem till skellefteå men det gick inte så bra. Lina lyckades få reda på det långt innan, John läste hennes meddelande, Anna och Brock som jag skulle suprisa på skolan fick veta det innan för Hillevi hade urladdad mobil.. + alla andra jag träffade ikväll som också redan visste... why, why. Den enda som blev förvånad var nog egentligen Pontus när han hämtade Hillevi från bussen. I´m such a failure. Vi som äntligen hade chansen att lura dom efter allt dom gjort mot oss när vi varit i Trondheim. Vi är alldeles för godtrogna där borta.

Meen det var kul iallafall! Mysigt å träffa alla igen, trots att jag är förkyld och har varit smått på dåligt humör och att det bara var ca 3 veckor sen sist. Imorgon ska vi träffa THEREESE! Om allt går som planerat.. Vilket det inte alls brukar göra. Sen ska jag också hänga lite med Julia wihoo!

Men nu behöver jag min skönhetssömn! Godnatt världen.

Me wants to go utomlands

Skissar lite och lyssnar på Eds vackra stämma♥ har inte gjort så mycket annat idag än sett klart första säsongen av Game of Thrones och halverst tvingat mig själv att bli frisk. Ge mig andra säsongen nuuu snälla! 





And then there was only two left

Hillevi har farit hem till Skellefteå, Sandra sitter och ser OC och jag ligger i soffan och mår dåligt... uuh jag orkar inte vara sjuuuuuuuk..... vill bli FRIISK! NUNUNUNU!..




Kvällsmat på Elgeseter

Varma mackor med skinka, överblivna tacorester och lite römme. Yeah, thats how we roll! Blev faktiskt riktigt gott.. trots allt.


Ed Sheeran



Oh happy sunday

Seg söndag här i lägenheten. Jag har sovit bort nästan hela dagen.. Sett lite Game of Thrones sen sovit lite till. Druckit lite tran hahahaha uh. det är så fruktansvärt äckligt. Det är altså omega tre olja som man dricker istället för att ta tabletter... Smakar rå fisk. Japp, det är sånt man dricker här i norge. Annars får man inte vara med. Så om jag inte blir frisk nu så vet jag inte vad jag gör.

Funderar starkt på att fara och sola, men jag tror jag ska spara pengarna på nåt bättre istället.


jag känner mig så... liten


Jag tror jag just blev lite kär

Ginger också♥


Boooring

SKULLE DU HELLRE...
1. Pierca näsan eller tungan?
- Tungan
2. Vara seriös eller rolig? - Rolig, har lite.. problem med att vara seriös. Hate it.
3. Dricka röd eller grön mjölk? - Låglaktos
4. Brinna upp eller drunkna? - Drukna
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Föräldrar♥


SVARA ÄRLIGT...

1. Tycker du om någon? - Jag tycker om väldigt många♥
2. Sol eller måne? - Sol
3. Vinter eller höst? - Höst
4. Vänster eller höger? - Väster.. hand.
5. Soligt eller regn? - SOOOOL
6. Vaniljglass eller chokladglass? - CHOOKLAAAD... fast nä, jag är sprittrad.


OM DIG...

1. Hur mycket är klockan just nu? - 19.03
2. Fullständigt namn? - Magdalena Anita Olofsson
3. Vart vill du bo? - Brasilien
4. Hur många barn vill du ha? - tre men om jag får tvillingar, fyra.
5. Vill du gifta dig? - Ja
6. Rullar du spagettin eller skär? - Rullar
7. Har du ätit sushi? - JAaa!
8. Favoritglass? - Magnum Equador Dark och jag blev så LEDSEN när dom slutade med den </3
9. Hur många olika flingor har du i skåpet? - Tre
10. Humör? - Lite smått slö


HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA...

1. Pussat någon? - Nej
2. Sjungit? - Oja
3. Blivit kramad? - Nej
4. Känt dig fånig? - All the time
5. Saknat någon? - Familjen och vännerna hemma i Sverige
6. Dansat galet? - Förmodligen
7. Klippt håret? - Nej
8. Gråtit? - Nä...
9. Ljugit? - hahaha.... Ja
10. Blivit kysst? - Nej


GREJER...

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Nej
2. Har du hund? - Två katter istället
3. Tycker du att du är attraktiv? - Ibland
4. Sover du helst själv eller med någon? - Med någon
5. Tror du på spöken? - Jaa! :O och jag blir så fruktansvärt rädd.... hela tiden :(

Gratis liftkort!

JAAAAA! Jag som har peppat snowboard nu i flera veckor!!!! Gratis liftkort på Vassfjellet imorgon!!!♥ Synd bara att jag är så fruktansvärt förkyld... I dont care.. NU VILL JAG ÅKA!♥ Snöshow också, yess





Duktigt

man lär sig nåt varje dag. Idag så lärde jag mig att man kanske ska kolla bästföre datumet på brödet man köper. Igår så köpte jag ett bröd som gick ut... ja, igår!?!?!?? Jag trodde det var priset som var 17.01, inte datumet </3 huhu varför säljer man bröd som går ut samma daaaag?.. varför varför?
Vad ska jag göra med dedär bröder nu då? Kasta det till fåglarna i parken?.. eller till Hillevi på golvet? So. Many. questions...


Every day im Dumbelin

Nu är det upp till bevis Game Of Thrones! Kojsat ner mig i sängen med te och chilichoklad. Everything is prepared. Åh, jag vill inte jobba imorgon.... vill inte, vill inte.

Godnatt

Come om magdi, don´t let it go away now


Känner mig helt plötsligt jätte kreativ


Kräm

Sååå, vad har jag gjort idag? Jo. Absolut ingenting. Vaknat, somnat, vaknat igen, stigit upp, ätit lite yoghurt, suttit vid datorn, somnat, vaknat, börjat må illa, kallsvettats, kännt mig febrig, gått och lagt mig, somnat, vaknat, kollat mig i spegeln, rynkat på näsan, slängt mig i sängen igen, somnat, vaknat, stigit upp, suttit vid datorn, gjort mat, ätit,suttit vid datorn ännu lite till. och ja. nu sitter jag här och knaprar lök.

Nä FY för mig. och FY för förkylning och feber.
Imorgon ska jag stiga upp kl 5..... Bussen går 5 över 6 och jag börjar jobba halv 7... Jag hoppas innerligt jag inte behöver vara där mer än en vecka för jag är så sjukt less på att ha väckaren ställd vid 5 tiden. Hela sista månaden i Trondheim innan jul såg ut så. Usch. Man hamnar i en sån obalans.

Nej nu ska jag sluta vara negativ och ta tag i mitt liv istället. Måste. Handla. Mat.


kos

Jag tror jag kommer hosta upp mina halsmandlar snart... Varför ska jag hålla på att vara förkyld för? Jättejobbigt. Har smittat Hillevi också och snart kommer säkert Sandra också bli sjuk så då kommer vi aldrig bli av med den hahaha, ohno....... ond cirkel..


The sound of silence

Jag har skrivit om dom förut men de är så fruktansvärt sjukt otroligt bra! Texterna, musiken, rösterna, stämmorna. Dom ljusar upp en grå söndag här i lägenheten. Man hamnar i sån stämning♥ Har suttit och bara lyssnat den senaste timman nu.

Förmodligen är det inte så många som kommer att kolla in de här youtube klippen men whatever, jag lägger ut dom ändå.



A girls best friend

Känner mig smått chokladberoende för tillfället hehe.... Men det är den tiden i månaden så det är okej. Jobbade sista dagen på moholt i fredags, lite synd.. för jag gillade det stället. Dom hade det så lugnt nu så dom behövde inga vikarier längre... Jag skyller på fredag den 13e. Spillde ner hela min väska med yoghurt också haha och i den väskan låg mitt nya headset som jag använt en gång :D Har inte vågat prova om dom funkar än.......


We´re going Trondheim tonight





Kul med Hillevis gamla löshår, oja.

Peppar helg imorgon! ännu med oja! Fick hem lite grejer från City syd..... bland annat en tröja som var på rea....... VARFÖR ÄR ALLT PÅ REA SÅ JAG MÅSTE KÖPA!??.... ååh blir så irriterad på mig själv. Våfflor med brunost på lunch imorgon! yes!


Åh, jag vill bara resa♥




sweet

Sky hotel - Me want to go there



Sitter med lite hårinpackning och bara njuuuuter, snart ska vi fara och kolla läget på City Syd. Ett köpcenter en bit utanför stan. Ska bli najs, för jag har aldrig varit där.



DeaathhCaar

Känner mig smått sliten idag. Håller på att bli förkyld tror jag</3 iih inte bra inte bra. Annars så har jag haft en fruktansvärt rolig dag idag. Vi körde fast jag vet inte hur många gånger med dödsbilen, men vi lyckades alltid ta oss lös utan att behöva putta♥ Yes♥ Döpte också om två till bilar på jobbet för vi insåg att dödsbilen inte är den värsta. Låt mig presentera Mördarbilen och Hellbilen!! wiiooo en varm applåd!

Nej, nu paxar jag en varm dusch och lite mat i magen.


Jao

Idag har det snöat, regnat, snöat lite till och haglat. Allt under loppet av några timmar. Bra Trondheim. Nu vill jag sola.




Mat på Peppes Pizza, sista helgen här med "familjen" 2011

Vet inte riktigt vad jag ska... tro?

Jahapp, fick just veta att vi bor i den dyraste staden. Inte bara i Norge utan i VÄRLDEN!?!??!? Sjukt!? ja! Vi hade som inte kunnat hitta nåt dyrare ställe att bo på... Sen att vi bor på en av dom populäraste gatorna i Trondheim gör det inte bättre.... hahahahaah. Det här var jätte sjukt.... Man skulle ju kunna tänka sig att Tokyo borde vara ganska dyrt att bo i eller varför inte Sydney! Vem vill inte bo i Sydney!? Nej, dom är på 10e och 11e plats. Lilla fina Trondheim♥
Här är hela listan: 

1. Trondheim, Norge (188.91)

2. Stavanger, Norge (171.32)

3. Zürich, Sveits (152.84)

4. Oslo, Norge (152.03)

5. Geneve, Sveits (146.24)

6. Bern, Sveits (142.44)

7. Luzern, Sveits (139.94)

8. Perth, Australia (139.63)

9. Bergen, Norge (138.79)

10. Tokyo, Japan (135.23)

11. Sydney, Australia (132.39)

12. Adelaide, Australia (129.60)

13. Monaco, Monaco (128.15)

14. København, Danmark (123.82)

15. Edinburgh, Skottland (122.52)

16. Melbourne, Australia (121.53)

17. Dublin, Irland (119.56)

18. London, England (118.52)

19. Århus, Danmark (115.96)

20. Canberra, Australia (115.89).


Jag. Har. Smått. Ånest. Över. Mitt. Körkort. Just. Nu.





For på statens vegvesen och undrade om jag kunde göra ett tillfälligt körkort här medans jag väntar på att det nya ska skickas från Sverige, men nej. Måste ha bevis på att jag ha körkort och för det så måste jag skicka ett brev och be om en bekräftelse? Innan dess har jag ju säkert hunnit få mitt nyaaaaa, jag behööverr deeet juuu nuuuuuu </3 Så idag ska jag skicka brev till trafikmyndigheten i Sverige om att jag vill ha kortet skickat hit till Konsulatet i Trondheim. Hoppas det inte tar allt för lång tid innan det kommer....... uhu.

Varför skulle jag tappa bort det?!?! Jag kommer bli kul när jag blir gammal. Kommer knappt hålla koll på vad jag själv heter. heh...


Oslo eller Skellefteå

Japp, haft det trevligt på jobbet idag! Jag gillar dehär jobbet! Trevliga människor också, hoppas det blir förlängt. Men man vet aldrig. Träffade en massa Nya människor i helgen också. Nya människor, från Skellefteå haha. Dom flesta iallaall. Trevligt, trevligt!

Måste skicka ett brev till transportstyrelsen i Sverige idag och skriva om jag vill ha mitt körkort skickat till närmaste ambasad (förmodligen Oslo) eller om jag vill ha det hemskickat till Skellefteå. Jag har beslutsångest.


Jag saknar katter.

mämämä magda bjuder




(Update: Fast sen så blev jag bjuden istället.....:pPppPp)

Tänk å ha ett litet spegelhus i skogen♥

Jag skulle vara så lycklig♥

Duktigt

Up for Anything - My ass... Jag somnade efter middagen och vaknade för inte allt för länge sen.. Japp... Lika bra att lägga sig för gott. IMORGON! däremot... då! DÅ! Ska det hända grejer!.......


Matilda, Therese, Johan!!?? Why are you not here anymore!?!? Vi har ingen anledning att åka till Solsidan längre♥ och det känns bara väldigt väldigt fel.

Fredaskos

Hihi! Äntligen helg! Det känns verkligen inte som fredag idag men whatever, jag är glad! Sååå vad händer ikväll? Jag vet inte, är up for anything så vi ser vad vi hittar på. Är sjukt sugen på att bowla, jag som hatar bowling.....

Sen så har vi storstädat lägenheten så nu är den jättefin och igår var jag och Sandra på IKEA och köpte lite krims krams. Bland annat blommor och tavlor♥ Så nu är det ännu mysigare i våran mysiga lägenhet! Luktar gott också! Kirrade några doftljus när vi ändå höll på. Känner mig så fridfull just nu! överallt förutom i magen. Men det är lugnt, Hillevi är på Rema och köper tacoingredienser♥


Jag vill utomlands.

Dödsbilen

Thats right. Såhär har min och Sandras jobbdag sett ut 90% av tiden. Beskådat bilen framför oss, sittandes i...Dödsbilen. Ja självklart ska vikarierna få köra den. SYnd för Sandra att jag har tappat bort mitt körkort och inte hunnit ett nytt MUAHAHAHAHAH.


Det var kul när våra jobbarkompisar sa i slutet på dan att vi hade lite mycket tid så vi kunde ta det ganska lugnt innan vi for tillbaks till kontoret hahahaha. Vad hade vi inte gjort hela dagen om inte tagit det lugnt!?!? Ja, det är frågan.




jaa, så farlig är den att man måste ha mask och glasögon.... glömde dock hjälmen där... och ... handskarna.


Tidsfördriv

En kall dörr

Hahaha hittade bilder från nyårs på Linas blogg. Bland annat på charader lapparna.... haha.... Det gick väldigt... bra dedär.... faktiskt..  Vi är helt.. okej, vårat gäng. Jag vill ha mat. Fast just ja, jag ska ju sluta äta. Blir ju så mätt annars.


Princess of China

Jag längtar till i sommar♥


Värdelöst

Varför blir jag ALLTID så FRUKTANSVÄRT SJUKT MÄTT när jag äter?!?!?!?!? Just nu känns det seriöst som att jag ska dö. Kanske för att jag äter för mycket tänker ni då? JaHA!? kanske det!?!?.... Ska sluta äta.. Får som en klump i magen som håller i sig så sjukt länge.. uhrhurhg. Oj, förlåt, spydde liite där. Fast egentligen var det bara i mina tankar. Skulle dock kunna spy vilken sekund som hellst om jag försökte. Ja... Jag borde sluta skriva om spya... eller... mat........ jag känner att många bryr sig........ Är jag lite trött kanske? jao.

Gratis är gott

Första dagen på jobbet idag. Var det kul? JA. Åkte runt i bil hela dagen och drack några koppar kaffe för många. Fått två tröjor och en jacka från manpower, tre internet sladdar i olika längder, en tvsladd, en skarvsladd och röda gardiner som passar PERFEKT in i vårat sovrum! (sladdarna och gardnerna var inte från manpower) Hur mycket har jag spenderat? Ingenting. hehe jag bara gliiiider. Det roliga var att jag sa igår att vi borde köpa en skarvsladd. Så yesss, Magda fixar biffen.

Snart så ska vi äta för FY vad hungrig jag är♥


sista dagen i frihet

Fixat norskt personnummer, fixat busskort, köpt bodybutter, ätit tills jag trodde jag skulle dö av mätthet, somnat i soffan, kollat in jobbet, åkt buss i ett halvår för att sen hoppa av i stan som egentligen är 5 minuter bort, solat♥

Imorgon börjar allvaret igen... så därför får ni en liten bild på kusinvitaminerna nu. ja, det mejkar sense. Godnatt!




Tillbaka på Elgeseter!

Sitter i våran fina lilla lägenhet igen♥ Myser med en kopp chai-te Hillevi gjorde♥

Halvsovit hela dagen, både i bussen och tåget. En kvinna tappade sin kamera i min väska på bussen och nu hittade jag en plånbok/nyckelhållare där också..... tur att det inte var något i. Kameran lyckades jag hitta innan vi klev av så den fick hon tillbaks haha. Sen gick vi runt i Östersund, hittade en fotoautomat i vilken jag tog kort och sedan gick vidare till glitter för att fråga efter sax och lim för att kunna klistra fast det på körkortsförnyelsebrevet. Hon i kassan sneglade konstigt på mig när jag stod där och klippte och klistrade hehe. Så nu är det ur världen!

åååH det känns skönt att vara tillbaka i Trondheim! Jag har saknat staden! Den är så mysig! och Språket!♥♥♥ Man blir så GLAD♥ av att lyssna på norska♥ helt sjukt!♥ Så imorgon ska vi röja på stan och göra ärenden och lyssna när folk pratar, precis som första veckan.




01012012

Världens finaste nyårsafton med världens finaste vänner. Det nya året invigdes med en skål och hjärtat i halsgropen när vi flydde från raketerna. Jag trodde seriöst våran sista stund var kommen.. Sen tände vi såna här lanternor. Som jag har viljat göra ända sen jag såg Tangled! Jag blev så lycklig♥ 

Nu ska jag städa undan i huset och packa klart, för ikväll far jag och Sandra till Umeå! och vidare till Östersund och Trondheim imorgon!!!! Hem till våran lilla lägenhet. Ingen rast och ingen ro.



RSS 2.0