bellalena

Jag är så GLAD! :D:D Pontis hjälpte mej med PhotoShop igår!! wiie så nu har ja ph cs4! :D:D:D jag är så lycklig!! så länge som jag har väntat <3


If I were a boy.....

....så kanske ja skulle ha sett ut såhär... (resultatet av veckans mulitimedia uppgift) fint valalala imorgon har vi vårat första prov denhär terminen jippie! + en inlämningsuppgift i svenskan som inte är klar än, de känns jätte kul... så idag ska jag sitta hemma och plugga halva natten!

mmmmm prov


He´s just not that into you

Jaaag är jäääätttteee tröööött! Sitter här och försöker skriva något smart på svenska fördjupningen men de går inte så bra.... så istället blir de att man sitter på facebook och spelar farmwille för fulla muggar...jättesmart!

Vi sov hos Johanna i natt(jag,sofia och lovisa), he va najs. Vi såg en skitbra film!! He´s just not that into you, Sofia och Johanna gav upp ganska snabbt men jag och Lovisa kämpade igenom hela filmen som slutade vid halv ett. Ja måste erkänna att sista timman satt jag bara och önskade att den skulle ta slut snart, men ja ville som endå inte sluta se för den va så bra. De vart lite jobbigt....ja... Ett tips iallafall, se den!JAA!

yessss!!!! sovmorgon till tio i tolv imorgon♥♥♥

Jag är glaaaaad :D:D:D


Hayden Christensen


STAR WARS

Ikväll ska vi baka tacos och ha star wars maraton <3<3<3 wiie
hjärta starwars


Rule The World - Take That

 

 

Jag är helt beroende av denhär låten! Skulle kunna lyssna på den och endast den i flera timmar i sträck utan att lessna.

 

Snart kommer bandet + Erika(band psykolog) hit och ska se film, eller vad vi nu hittar på. :)

 

Ha en bra kväll!


Tankeställare


HUR GULLIGT FÅR DE BLI!?!?


Vi hade kul iallafall

Jag och Johanna skulle göra en uppgift på engelskann, där man skulle skriva ner ett telefon samtal mellan två helt random personer. Vi fick typ en kvart på oss, resultatet ser du nedan :)


J - Hello my name Is ...eh....my name Is....whats my name?..barbrara! brarbara...barbarara..braba..
M - Barbara?
J - YEES! BAARBARA!! :D:D:D
M - Hello Barbara how can I help you?
J - YeS! eh my husband has runned away! :O
M - Your husband?? no way...
J - YES WAY!! :D:D:D .... no im just kidding It was my bike! YES!!! :D my bike has runned away!
M - Your bike? okey, when was the last time you saw your bike?
J - ......I think It was when I went to the cinema..... no It was when I went to school... noo hiih It was when I  went  to the swimming pool!!!!.......... yeeees swimming poool :D
M - So your bike are at the swimming pool?...
(silence)
J - Nooooo XD not the swimming pool!!! Bikes cant swim you STUPID XD XD XD XD!!!!!!!
M - eh......?
J - NO! NOW I KNOW!!! I put the bike under my bed!! BYE BYE  ....klick*

NY DESIGN :D

WIHO! Ny design! Fast den va inte så avancerad så den tog inte så jätte lång tid att göra (det hade aldrig pallat) kul med lite variation iallafall. Tryck F5 ifall du inte ser den. :D090901Ja funderar på att göra en helt ny design, men jag vet inte om jag orkar just idag. Tänkte iallafall göra klart Lovisas heather som jag lovade för x antar veckor sen. Nu när jag har köpt en ny nätverkskabel blir de lite lättare också. Då slipper jag springa runt med usb stickan för att kunna lägga bilden/skicka och fråga om de vart bra.

Vet ni? Jag ser ut som ett barn på precis ALLA kort!. Men va gör man? Thats how i like it.....not

RSS 2.0