Bazinga

Sen skift imorgon, vilket betyder sooovmorgoon! såå skøønt! Jag vægrar vakna tidigt den hær gången. Væægrar. Det ær spænnande hur mycket temperaturen kan sjunka på bara en natt. Igår var det så sjukt varmt och idag ær det rent kallt ute. Japp, så ær det i det hær landet.


Grattis Mamsen

Ænnu en helt fantastisk dag. Det har varit så sjukt varmt!! Vi har solat, gått den røda linjen, ætit glass och upptæckt nya platser. Var helt utslagen nær vi kom hem av værmen att jag somnade. Bara sådær. Men det var ganska skønt.

Sen så vill jag gratta lilla mamsen på morsdag!!! GRATTIS VÆRLDENS BÆSTA MAMMA♥ Jag saknar dig jættemycket!


følj den røda linjen


Sol, vind och vatten

Høga berg och djupa hav. Det ær mina drømmar vævda av. Sverige vann igår och lilla Norge kom sist. HAH, så nu måste jag trøsta dig hela dagen idag. Men du verkar då ganska glad iallafall lilla land, før himlen ær helt klarblå och solen værmer. Mission bli brun ska snart inledas.


Om man ændå hade en cykel. Nu børjar jag sakna våran litegrann. Jag citerar Sandra "Vi hittade en cykel... (100% øvergiven!!) køpte ett lås, sprayade den vit. Och vad hænder då? Jo, den blir stulen..."

Nedanfør NTNU

Tænkte visa er lite omgivning på stællet vi spenderar større delen av alla soliga dagar. Det ær så sjukt mysigt! Vill bara tillbaks och kose mig i solen. Imorgon ska jag ligga dær HELA dagen. Måste bli bruuuun!♥ hehe.


Grønt ær skønt

Solen också. Nu ær det køtt och majskolv grillning som står på chemat + lite solning på det.


I drove the other ones away

Min førsta riktiga sovmorgon på længe och jag vaknar vid 8........ bra. bra magda. Idag ær det klarblå himmel hær! sweet. Fast det ær inte så jættevarmt i luften. Tæknte iallafall dra en tur på stan och kika lite.


So you lost your trust, And you never should have, Oh you never should have




ÄNTLIGEN HEEEELG!!!!! Så sjuukt skööööönt!! Sovmorgon imorgon kunde inte kännas mycket bättre. Så Kvällen firas med tacos! Såklart. och slappande i soffan med myskläder framför en film. Kom inte på vad jag skulle skriva mer sååå jag rundar av här. Det kanske kommer tillbaka till mig senare.

(Blev ju tvungen att skriva med vanliga Ä:n och Ö:n nu før VISSA førstår visst inte vad man skriver.. retards. Men det ær lungt, snart får sandra tillbaks sin dator)


Kløver

Jo juste! Vann på kløver idag också! En grej dom har på bunnpris. Om man køper en vara från mærket kløver så har man chans att vinna hela handlingsvagnen. Jag som brukar ha otur i sånt dær. i kærlek också. Im such a failure. Meeen jag ær glad! :D tjænade 108kr hihi. Det kind of gjorde min dag♥

Never give up, its such a wonderful life

Den hær dagen har møjligtvis varit ænnu mer perfekt æn tidigare dagar. Slutade jobbet en timma tidigare dvs kl1 så då passade vi på att gå på stan och æta mjukglass innan vi hamnade på filten bakom huset. "Råkade" køpa två trøjor.... fy skæms


Jættesøt vit trøja som jag sjælvklart spillde middag på.... varfør?

Middag nedanfør Nidaros

Nær det ær fint væder samlas alla trondheims invånare i parker och græsmattor. Dom rør sig i grupper och dras till øppna ytor, precis som vi.

Jo just ja. Vi bokade resa till Thailand också idag! 3 Januari far vi ivæg på obestæmd tid. Jag længtar så sjukt mycket! Fanny och Matilda! Vi måste skypaaa!!!!



Måste bara bli brun också

Ænnu en fin dag i Trondheim! Solen har strålat precis HELA dagen och termometern står på øver 20grader. Snælla låt det inte førsvinna! Idag hade vi tænkt følja den røda linjen som går runt centrala trondheim men det slutade med att vi gick raka vægen in till stan och shoppade istællet. Jag insåg igår att jag inte har några sommar klæder hær.. Inte shorts iallafall och dom kan ju vara førdelaktiga ibland. Så jag kirrade två stycken plus en vattenfast mascara så nu ær jag så redo før sommaren som man kan bli!


Just nu finns det inte mycket som kan førstøra mitt goda humør!





Jag bara njuuuter! Tre timmars solning efter jobbet bakom huset. Det var till och med en stund jag kænnde att det næstan blev FØR varmt. Meeen jag ska inte klaaaga før jag leever liiivet just nu! Bara gliiider. Snart har mina 8 arbetsdagar i stræck nått sitt slut och då væntar en længhelg som jag ska njuta av till FULLO! Japp, den spikar vi.

210512

Så fantastiskt fint væder det har varit idag! Køpte glass och låg och solade i två timmar efter jobbet på baksidan huset. Så otroligt skønt. Solen borde aldrig førsvinna♥
Sen så læmnade Viktor oss imorse, kænns lite tomt i våran lilla lægenhet nu. Trondheim saknar dig! Nu så ska jag snart sova. Har inte fått vila ut mig i helgen och gårkvællen blev lite sen på face2face kontoret.

Mami eller Papi nær ni læser det hær. Logga in på skype nångång i veckan!


sol

Min uppdatering är inte den bästa just nu. Jobbar hela tiden och när jag inte jobbar så sover jag eller umgås med mina fina sambos. MEN, imorgon ska jag bättra mig. Nu vecka, nya tag! Sweeeet.Sen så viskade en fågel i mitt öra att det ska bli bra väder hela veckan.


?

Fredag! Helg! fast nä, sån lyx har vi inte råd med här. Jobb hela helgen är det som gäller. Jag känner att jag inte alls kommer må så bra om en vecka.



Spänning i vardagen

Jag tittar över axeln och ser dig blinka till



Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön
Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö
Men älskling, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö

Ja, vi elsker dette landet

Äntligen är 17maj här! Som jag har längtat. Vi har förberett oss med fina kläder och flaggor vi fick av våra jobbarkompisar♥ haha dom var till och med inslagna i små paket. Nu ska vi snart fara ut och kolla på paraden sen besöka tivolit en stund.



Ja. Detta är på allvar. Läs gärna hela artikeln HÄR. Små norskar! Kan man annat än älska dom och det här landet?


1 Alla måste ha små flaggor at vifte med. Flaggorna ska vara norska, detta är ingen lek.

2 Vifta resolutt med flaggorna – fortare än när Mette-Marit vinkar från slottsbalkongen. En viftning per sekund är lagom.

3 Undvik så kallad propellerviftning, det är bara utmattande. Här gäller det att hålla distansen ut.

4 Inga barn ska behöva se berusade voksne, vare sig de är norrmän eller tilreiste svenskar, på nationaldagen. Dessutom spolieras högtidligheten av fylleskrålen. Drikke får du göra på kvällen om du inte evner att hålla dig nøktern.

5 Ordning och reda på rop och skrik. I Norge roper vi bare ”hurra!”

6 Sjung nationalsången och de gamla stamsångerna. Det ska, precis som i Sverige, handla om skog, høye fjell och dype daler. Husk de tre F:en – Fjällen, Förfäderna og Fremtiden.

7 Bunad är aldrig fel. De flesta svenska folkdräkter, dock inte den for­ferdelige Sverigedräkten som drottning Silvia pleier ha på sig, smälter väl in i den norska mönsterprakten. Men viktigst är ren och proper antrekk. Nya klær till ungarna. Foppatofflor och träningsoverall är helt bannlyst.

8 Lämna husdjuren hjemme – de blir bara stressade av allt folk.

9 Det ska finnas flaggor absolut overalt.

10 Barnen ska få så mycket is och godteri de vill.


17mai

SNart är det 17 maj!! Jag längtar så SJUKT! Speciellt till Paraden! hhiihi ska springa runt med svensk flagga och skrika ut nationalsången för full hals hela dagen.


Översvämmning i Östra

Mamsen sitter och skickar bilder hemifrån. Jag får lite hemlängtan♥


Neverendingstoooryy nananananana

Passar bra på en grå söndag. Sen lägger vi på några cheesballs på det också.


Roomies


Sometimes I get a good feeling

Ja. Kvällen kommer bli awesome! Just nu sitter vi och koser oss med grillad banan och choklad!! MMMMM!!!! soo sweet. Och Lina Åström är min idol.


Ja, jag säger då bara det.

Sandra sitter och kollar flyg till Thailand, sweet!

Annars då? Jora, det rullar på.


Tömma lasten

ojojoj, nu behöver jag helg. Eller en rejäl massage. I övrigt så har jag jobbat.. och skrivit små meddelande lite här och var. Bland annat den nedan. heeh. Ska våldsmörja ryggen med voltaren igen nu innan jag lägger mig, godnatt!


Fick en konstig tanke att lastbilen satt på toa.

VILA

Hittade en klänning på rea idag. 50% rabatt, katching! Annars så har jag jobbat och solat och bara glassat på stan. Imorgon är det övertid (igen) och min rygg skulle behöva en rejäl massage, eller ja. Varför inte köra en helkroppsmassage när man ändå håller på. Men å andra sidan är det nog sjukt dyrt. Såååååå jag får leva på voltaren istället!


I can only blame myself, you can only blame me




Godkväll. Eller god morgon, jag vet inte riktigt för vi skulle ha ett litet avsked med chips, mys och film.. slutade med att alla tre somnade i sängen och vaknade för ungefär en timma sen. Bra där. Så nu är allt bak och fram. Ska försöka lägga mig igen snart, ska ju trots allt upp vid5 imorgon. Såååå godnatt!?


Grillade popcorn

Det här är nog det bästa jag har kommit upp med i hela mitt liv.




Grillen!


Nu är mitt liv fulländat, nu kan jag dö lycklig för det här var nog det bästa vi har gjort någonsin! SÅ SJUKT OTROLIGT GOTT!!!!!!! Först lax med kryddor, smör, lök och paprika. Sen till efterrätt chokladbanan. MMMMMMM!!!!!!!!!!!! Sen en liten till surprise till men den ska få ett eget litet inlägg. hehe


Flower gleam and glow, Let your power shine




100%

Hejsan Hoppsan, jag är just hemkommen från jobb.. Känns väl.. bra på sitt sätt. Dom första två timmarna funkade inte maskinerna så vi strosade omkring och daltade med ditten och datten. Efter en timma frågade vi om det fanns nåt vi kunde göra. "jaa, ni kan väl gå till pausrummet och kolla och det behöver städas undan lite" "OKEJ!" Sen va vi borta. hehe. Ja vi får ju faktiskt betalt för dehär.

Nä fy så sjukt lång den här veckan kommer att bli. Övertid igen på onsdag och torsdag. Kill me softly. Men man lever bara en gång.

Passade på att ta lite kort där inne när vi ändå inte hade nåt för oss. Fick veta sen att man inte fick det hehe men då var skadan redan skedd. Kanske inte borde lägga ut dehär nu meeeeeeen jag vill. Det är ändå bara mamma och pappa som kommer att tycka det är intressant.


Jag saknar er

Och Spanien och värmen♥





Kongesalen

Stan med Viktor och impulsbio med Sandra = Awesome


Gör det roliga först. Det tråkigare blir mindre tråkigt, när ingenting roligt väntar






63% Skelleftebo

"Grattis, du har fortfarande kvar känslorna. Ge mig ett S...K...E...L...L...E...F...T...E...Å. Vad blir det då? Skellefte, skellefte, skellefte"

Jag är ändå lite stolt. Trodde det skulle vara mindre. Skellefteå, även fast jag inte alltid gillar dig så kommer du alltid ha en plats i mitt hjärta.

Gör quiset HÄR

Jag måste säga att Norran har gjort ett RIKTIGT bra jobb!

Fredasmys

Så otroligt sjukt skönt med helg!! Men säg den lycka som varar länge för på söndag kör vi på övertid igen. 100%, vilket betyder ca 300kr/h. naaajs med lite kling i kassan men egentligen är jag för lat.......


Gubbar


Like when you said you felt so happy you could die




Japp, idag har min kost bestått av ägg.... och mackor. Mest ägg. Ikväll tänkte vi grilla nötbog. Kan man ens grilla nötbog?..... Google säger att det inte är att rekomendera, meeeeeeeen det skiter jag i. Jag vill grilla KÖTT. Till eftetrrätt blir det banan och choklad i folie. mm! Så gott!

Jag och Sandra investerade även jordbubbar idag

- Okej, vilken är det mest i?
- eem, den!
- Neeej, inte den. Den här isåfall.
- ... Det är ju lite i alla..
- ... Ja det har du rätt i.
- ... Flytta över.......
- Okej.

Hey, I just met you

Yes! 12h arbetsdag avklarad! Imorgon kör vi på övertid igen men då bara 10h...... bara... Snart ska vi se American Beauty♥ en av mina absoluta favoritfilmer och äta popcorn.

Idag har jag också handlat på Rema1000. "Snälla Magda, berätta mer!" Okej! Jag handlade två engångsgrillar! TVÅ stycken. För vi ska grilla som aldrig förr i helgen hoppas jag på.


amatörer


fin sylt

Tillbaka till verkligheten, övertid imorgon från 06.00-18.00! Katching


Livsnjutare

Denna dag mina vänner har varit perfekt på ALLA sätt och vis. Strålande solsken och vi har spenderad hela dagen i parken på en filt med gitarren och engångsgrillen.


RSS 2.0