Spinning Lady

Beroende på vilket håll hon snurrar för dig, kan man se vilken hjärnhalva du använder mest och därmed ta reda på om du är logisk tänkande eller kreativ osv. För de flesta snurrar hon åt vänster alltså inte som klockan. Det är ganska intressant faktiskt!

För mig snurrar hon åt höger. Vilket håll snurrar hon för dig?

 


VÄNSTER

använder logik
detalj orienterad
fakta regel
ord och språk
nuvarande och tidigare
matematik och naturvetenskap
kan förstå
veta
erkänner
beställning / mönster perception
vet objektnamn
verklighetsbaserade
former strategier
praktiska
säker

HÖGER
använder känsla
"stora bilden" orienterad
fantasi regler
symboler och bilder
nuvarande och framtida
filosofi & religion
kan " det" (dvs. betydelse)
tror
uppskattar
rumsuppfattning
vet objekt funktion
fantasi
presenterar möjligheter
häftiga i beteendet
risktagande


fail

HAHAHAHAHAHHAHA Jag försökte just låsa upp någon annans lägenhet hahhaa Jag stod där jättelänge och förstod inte varför dörren inte gick upp, tillsist insåg jag att det var fel lägenhet.

Jag och Danni hade varit och random köpt hårfärg som vi ska he på snart, sen när vi skulle upp till lägenheten igen så var vi lite smått i våran egna tankar och glömde en våning. Det roliga var att dom som bodde i lägenheten var hemma också och öppnade dörren för att se vad som stod på, men då var vi sedan länge borta. Vi höll ärligt talat på att skratta ihjäl oss i panikattacker för att ta oss därifrån.

Nu ska vi färga håret och ta hand om en hyperaktiv kattunge


lonely

Sitter här i Matildas(kusin) lägenhet helt ensam och lyssnar på Coldplay. Matilda är i Norge och föräldrarna skulle fara bort i några dagar, så nu är jag här för att vakta lägenheten och ta hand om katterna.

Tänkte att efterssom lägenheten ligger mitt i stan så kan jag ju göra en massa grejer! som att fara och simma, eller gå broarna (mammas förslag) eller kryssa för en av punkterna i min to do lista och fara och se bio ensam, när jag ändå är i närheten.

Men så är inte fallet, vad har jag gjort idag? Jag kom hit vid 12 och sen dess har jag suttit vid datorn och sett OC och lekt lite med katterna... självklart har jag ätit också, gjorde nyss pommes med falukorv som jag sitter och smaskar på hehehe...

Nä, imorgon ska ja ta tag i mitt liv..

Funderar över att göra mig ett bad, för dom har ett badkar! :D :D :D ååh jag kommer ihåg när vi också hade badkar det var tider de ♥


Never Think - Robert Pattinson

Han borde göra en skiva


Jay Chou - Secret - Time Travel Theme


uh

Jag åt just Turkisk Yoghurt med utgått datum.... jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna vara mig själv igen...Jag har bestämt mig!

..Jag ska spara ut håret! APPLÅDER!! WOOOOOH!!!! Ta fram era antäckningsblock  för viktiga händelser och anteckna! Det här är en världsnyhet!Jätte långt ska de bli! men jag tror vi skippar luggen va?


Det ger en känsla av.....kallt, vid slutet av.....marken


hahah underbart!

Harry Potter och Hans Världar

HAHAHA! ja vill söka!
Hittat på HPs blogg → länk

Jag tror inte jag mår så bra

Hehe hur frisk är man om man youtube söker på pimple och kollar igenom dom värsta videorna en efter en? Det är så äckligt att man måste se mer man kan som inte låta bli! uuuhh ja vill bara spy

Jag har kommit fram till att det är nästan alltid tjejer som knäpper finnarna, de måste typ ligga i våran natur att tycka det är kul ↓åååh grooouseee, ja gillar när hon säger "This is better than the youtube video for suure!" haha okej nu ska jag sluta kolla och göra något vettigt istället

Nångon gång i livet vill jag...

... Åka luftballong


Kvällsfrillan

Här sitter jag för det mesta på kvällarna när jag har lite att göra, visst ser det mysigt ut? det är de också. Jag brukar platta håret, locka håret, smikna mig, göra läxa, fula grimacher i speglarna osv osv. Otroligt givande och en bra start på dagen/ett bra slut på kvällen. Idag gjorde jag inte något speciellt med mitt hår, bara stylade lite så att säga, men visst blev det fint! Lite busigt sådär! å sen med en mysig halsduk som gräddet på moset precis som jag ville ha det! ♥hahahaahaha ååh

Jag har ett nytt mål i livet

Åhh jag dör! Jag hittade just en artikel på DN om världens sju NYA underverk! De tidigare sju underverken finns inte kvar förutom pyramiderna i Egypten. Jag måste se dem!

De nya underverken har blivit framröstade av 100tusentals människor och de är:

Kinesiska muren

 


Petra i Jodranien - en av världens äldsta städer


Kristusstatyn i Rio de Janeiro som jag förövrigt skrev om i några inlägg nerMachu-Picchu - högt upp i Perus berg


Chichén Itzá i MexikoColosseum i RomTaj Mahal i Indien


Jag är helt pirrig i kroppen just nu! Jag vet typ inte vad jag ska ta mig till! Jag är så glad! Vet inte varför egentligen! Fast jo! ÅÅÅHHHH dethär är stort för mig! jag förväntar mig inte att ni ska förstå mig just nu, men ja spricker snart. Dethär är så starkt! Nånting jag måste göra! Nånting jag måste se!

 


Framtiden i mina händer

Jag vill till Norge, bort från Skellefteå, träffa nya människor, börja om på nytt, skapa mig ett eget och helt självständigt liv

Det är det enda jag känner att jag verkligen längtar till och vill just nu! Jag vill bara gå ut skolan, ta studenten sen fara. När jag tjänat ihop lite(mycke) pengar i Norge vill jag upptäcka världen, jag ska överallt.

Jag längtar inte ens till Coldplay och Göteborg särskillt mycket..... Det känns inte så väsentligt i jämförelse


(SV: Ja hillevi jag använder Chrome! :D men jag har kommit på ett knep, om man håller in shift och sen enter funkar det! :D)

maränger

Jag bakade maränger idag, för första gången. Dom vart inte jättegoda... alldeles för mycket socker, men jag följde bara receptet. Det var typ socker med lite ägg istället för ägg med lite socker som jag tycker det borde ha varit.


Ska försöka igen nån gång, den gången ska jag spexa till det lite och blanda i choklad eller hallon. Det kommer att bli suuuuper gott!


Nu väntar sängen♥I'd rather be a forest than a street - if i only could

Jag har hamnat i en liten Simon&Garfunkel period och idag har jag haft El Condor Pasa(If I Could) på hjärnan hela dan.

Jag vill vara med om saker, upptäcka ställen. Som på bilden nedan ↓ hur coolt skulle de inte vara att vara där till exempel!?


Kvällsfrillan

Har en liten vana på kvällarna att sätta mig ned och göra frisyrer osv(när jag egentligen ska göra läxa) Hillevi tyckte iallafall att jag skulle ta kort, så nu gör jag det

Idag vart det en liten 80-tals inspirerad look med röda läppar:sen vill jag bara påpeka att blogg.se inte riktigt vill vara på min sida, det går inte göra blankrad. ja får typ panik, när man trycker på spara&publicera far allt ihop!?! gah sen mitt i alltihop funkar det på några få ställen... (jaha nu vart dehär centrerat också..)

Att vara eller att inte vara

Idag när jag städade på jobbet var jag på ett väldigt konstigt humör. Ja visste varken ut eller in!?

-Jag ville skratta men samtidigt gråta.
-Jag visste vad ja ville men samtidigt inte.
-Jag kände att framtiden var i mina händer men samtidigt visste inte vad som skulle hända.
-Jag kunde inte tänka klart samtidigt som ja tänkte som aldrig förr.

Allting var luddigt och ja hade ingen koll på någonting. Det enda jag egentligen visste var att jag ville att någonting skulle hända, inga vanliga saker som händer varje dag. Nåt nytt!

När jag senare for till skolan bestämde jag mig för att logga in på bloggen och ändra designen. Då kändes de bättre.

If I never loved I never would have cried

Otroligt bra låt! Simon&Garfunkel är helt otroliga - lyssna på texten!

A winter's day
In a deep and dark December; 
I am alone, 
Gazing from my window to the streets below 
On a freshly fallen silent shroud of snow. 
I am a rock, 
I am an island. 

I've built walls, 
A fortress deep and mighty, 
That none may penetrate. 
I have no need of friendship; friendship causes pain. 
It's laughter and it's loving I disdain. 
I am a rock, 
I am an island. 

Don't talk of love, 
But I've heard the words before; 
It's sleeping in my memory. 
I won't disturb the slumber of feelings that have died. 
If I never loved I never would have cried. 
I am a rock, 
I am an island. 

I have my books 
And my poetry to protect me; 
I am shielded in my armor, 
Hiding in my room, safe within my womb. 
I touch no one and no one touches me. 
I am a rock, 
I am an island. 

And a rock feels no pain; 
And an island never cries.

COLDPLAY

28 juni! är! det! Coldplay! Dom skpelar på en festival i Göteborg. Enda stoppet dom gör i norden är i kära lilla sverige. Så i slutet av juni hittar ni mej på Where the Action is i Göteborg. (Självklart är det fler artister som tillkommer också)

Såg ju coldplay när dom var i Sverige förra gånge, i globen och jag måste säga att det var en av dom mest fantastiska kvällarna i hela mitt liv. Ja får typ rysningar och blir alldeles rörd varje gång jag tänker på det eller pratar om det. Så fruktansvärt otroligt bra var dom så de går inte beskriva. Sen hade jag turen att se dom på nära håll, mitt under konserten gick dom upp i publiken och stannade just vid min trappuppgång. Ja var helt förstenat och fattade ingenting sen skrek Matilda SPPRRRRIIINGGG MAAGGDDAAA!!! jag sprang.


RSS 2.0