I want to continue being happy


HAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Är det bara jag som dör åt dendär bilden!? de kan de inte vara? HAHAHAHAHAH ååH vaarfööör haha kolla på han!? va hände? hur kan han ha en sån frisyr? Varför har han ingen haka? Varför är ansiktet bara fördelad i mitteområdet av hans huvud och? Varför är hans öron jättelångt ner!? HAHAhhahA megabrain

Nä förlåt, han är söt


Motionssim 1.m

Jag och Sandra for till eddahallen idag och köpte simkort. Så nu blir det simning i tre månader framöver. Vi simmade 2 två timmar idag, det var jätteskönt.

haha okej jag känner mej som ett retard nu men seriöst.. det går inte simma i bikini!
Måste. Ha. Baddräkt. Eller kanske nåt cykelbyx liknande. Nånting iallafall som inte typ glider omkring när man simmar...

Simglasögon vill jag också ha...


haha ååhhh


mvg

JAG är fruktansvärt stolt över mig själv för JAG har köpt klart alla julklappar! weheyyy

 

En bild från förrförra? fotokursen vi var på. Förra gången smiknade vi oss som geishor men dom bilderna får ni inte se... för vi ser ut som retards. allvarligt.. vi gör de, mer än vanligt.

 

Update: hahahha ser ni dendär lilla gropen jag har i näsan!?  hahaha... ja me.

 

 


Filmuthyrning för böcker

Till: Syster
Sms: Hörru, kan du hjälpa mig med en julklapp till Malin? Hon läser ju -väldigt- mycket och spenderar typ 1000kr i månaden på böcker. De flesta böckerna läser hon ju bara en gång och sedan stoppar undan i en låda. Vet du om det finns nån... typ filmuthyrning fast för böcker där man kan köpa som ett presentkort? Så man kan hyra en bok som man brukar hyra film och sen lämna tillbaka.
Svar: ?

Förklaring: Japp, smset skulle till min mamma men hamnade hos systern (Malin) som julklappen var tänkt till...

säkert att det var till syrran du skulle skicka?

Till: Min mamma
Sms: Sitter i dator salen och häckar på Facebook. Men denna gången skolar jag inte i varje fall :)
Svar: Vad menar du med det? Brukar du skolka?

Förklaring: Jag skulle skicka till min syster som vet jag brukade skolka, vilket min syster visste. Skulle skicka till syrran, men mammas nummer låg precis under, och det hamnade hos henne. Och hon vart ju långt från glad, och satte press på mej att inte skolka...


Jag har en dröm..

..om att en dag, någon gång i framtiden designa och inreda mitt eget hus. Jag har haft den drömmen jättelänge och den ligger väldigt varmt om hjärtat så jag vill inte höra något i stil med: Magda ska du bygga ditt eget hus, hur ska du lyckas med det? och vars i friden ska du få alla pengarna ifrån!?

Jag vill verkligen göra det, och jag hoppas att jag kommer att få chansen också. Jag satt och såg ett program på kanal9 med pappa idag som heter Grand Design och jag vart otroligt inspirerad. Det handlar om just precis design och arkitektur. En tjej på runt 30 år designade sitt eget hus och var projektledare till hela bygget, samtidigt som hon skötte sitt vanliga jobb. Huset vart skitsnyggt! på utsidan iallafall men insidan kunde ha blivit bättre måste jag erkänna.

Hej jag vill också göra det!I en liten stad i danmark kan man hitta denna vackra skapelse

Jag vill bo där, okej det är ett vattentorn men man kan väl bygga om.... hahaa titta bara så lycklig


symaskinen nästa

Jag som ville till Umeå imorgon....

meen jag har iallafall hittat den perfekta nyårsklänningen! det enda felet är att den finns inte... jag hittade gamla skisser på kläder som jag har ritat när jag hade min lilla kläddesigner period. Där bland alla papper fanns den, min nyårsklänning.

alla jag har berättat det för tycker att ja ska sy den, jag däremot är inte riktigt säker på att det är en så bra ide..
Coldplay - Christmas Lights


kaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffe

Sitter på lektionen och jobbar...........................

Danni är otålig för att hon är hungrig. Vi ska fika snart, men det  är en hemlis... så säg ingenting.


andra advent

dagens låt: The Power Of Love - Free4

åååååhh

Ja orkar inte! jag är tött, arg, rastlös och har mensverk.
ja vill bara hamna i dvala i en vecka sen är allt bra. Vet inte ens varför jag är arg, allting alla gör är JÄTTESTÖRANDEE! ja vill bara förstöra nåt!! typ kasta ut nåt genom fönstret, eller sparka sönder en hylla!! ÅÅÅHH!!!

ÅÅÅÅÅHHHH jag ligger typ och vrider mej i smärtor uhuu, tog den sista ipren tabletten nyss.. VAAARFÖÖÖR FIIINNNSSS MEEENNSSS!?!?!?!?!?! VARFÖR!?!!??! helt värdelöst!!

Sen spydde katten i trappan också, självklart var ja tvungen att torka upp det... de va kul inte alls äckligt... ja började bara nästan gråta.

Sen vill jag göra nåt, jag vill vara där det händer. Jag vill till umeå NU och jag vill flytta till oslo

och jag tusen saker ja borde göra just nu men jag har ingen lust................. sååå istället väljer jag att sätta mej och se vänner och dränka mej i mina ilandsproblem


Update: Jag är hungrig också, SAMTDIGT som jag mår illa och jag orkar inte göra mat... eller äta.

Spontanklippte mej nyss :)

hade så fruktansvärt slitna toppar... det vart ganska bra tror jag :D vi ser väl hur det ser ut imorgon. Kortare vart det då iallafall.

nu ska ja pumsa i bädd, ner under mitt varma och sköna duntäcke♥

RSS 2.0