Valborgs

Nu blir de randomness i ursviken, vad som hellst kan hända. grillagrillagrilla


1 år!!

OJOJOJOJ nu är det sensation!!!! Igår firade jag och mitt körkort ETT ÅR tilsammans!!! ♥

haha.. jag hade glömt bort det. sandra påminde mig. jag förstod ingenting. en dag försent. fail.

Nu är det iallafall bara ett år kvar minus en dag tills prövoperioden är över. Då får jag köra huuuur jag vill utan att bli av med körkortet. huuuuur jag villll...

Första världskriget

Det blir att plugga inför första världskriget provet imorgon halva natten. Började för nån timma sen och gjorde iordning en kopp te och slog mig ned på golvet i högsta hugg.

Jag gillar att sitta på golvet och plugga. 

Där pluggar jag som bäst, med Simon and Garfunkel som plinkar i bakgruden.

Synd bara att jag inte är så effektiv. Just när det gäller pluggande. Det slutar alltid med att jag sitter och speglar mig eller sätter igång plattången. Sen kommer jag på nåt och "måste" göra det innan kag glömmer bort det. standard.

Sneakpeak

En bild från när jag och Danni var och spelade in några scener till mitt slutprojekt i rörlig bild. Bilden är redigerad i Lightroom som jag laddade hem igår kväll. Det är ett redigeringsprogram som de flesta fotografer använder när det redigerar sina bilder. Vart sugen på att testa då och det var jättekul! finns mycket mer finsjustering med färgerna man kan göra än i PhotoShop. Okej allt går typ att göra i PS men det blir inte lika naturligt. Är iallafall jätte nöjd med reslutatet!hej


Join the dark side we have cookies


Macro


Frilufsliv

I förrgår så var jag och Sandra riktiga frilufs människor! Vi for och cyklade bak heden i Östra falmark och sen gick vi ända ut till udden.

Senare på kvällen kom hillevi och vi for till Sjöbo och grillade.

mulan

Jag beundrar människor som helt av instikt bara bestämmer sig för saker. Som mulan. Hon bestämde sig för att fara ut i kriget för att rädda sin pappa och där av räddade hela Kina. Jag önskar att jag också var sån.

Mozarts Requiem

Kom nyss hem från Bureå där vi var och lyssnade på Mozarts Requiem. Det var jättebra! Mamma och pappa är så duktiga. 

Vi var lite försenade när vi skulle fara och jag och Rebecka vart tvugna att slänga på oss kläder i panik, jag vart tvungen sminka mig i bilen också hehe.

När vi sen sitter i kyrkbänken och jag har just tagit fram kameran för att filma när dom sjunger inser jag, jag har glömt ta på mig BH!!! Ahh! paniken där! HUR!? KAN!? MAN!? GLÖMMA!? DET!? jag förstår inte!?!?!? tur för mig att jag inte har så mycket att dölja och att även om det skulle synas så skulle det ändå inte göra det på grund av kläderna jag bar. But still. Jag förundras av mig själv ibland. HURKANMANGLÖMMA NÅTSÅNT!??!?!? HUUUUUUUR!


Okej.. den här bilden kunde ju förfinas lite.. men jag orkar inte... (och med förfinas menar jag förgkorrigering och konrtast ändring)

Gårdagen


hej


Norge

När jag gått ut studenten vill jag till Norge och jobba. Med vad vet jag inte. Jag vet inte ens om det kommer att bli. Men jag vill och hoppas!

Om de blir så tycker jag att vi satsar på Lofoten! :D fast inte som fiskrensare... kanske assistenter åt konstnärer!?!? eller jobba i en liten affär!?!? för det måste de väl ha!?? Eller vi kan bli upptäckare bland bergen!! Vi kan hitta skatter! JAaAa! Vad säger ni Sandra och Hillvei? du vill väl ändå inte stanna i Sverige nu efter att ha sett dehär bilderna Sanera? huh?

Vår


oj då


utseende är AAAAAAAAALLLLLLLTTTTTTTT..................

For och solade idag, det var skönt. Pappa undrade då om jag heldre dog i cancer än att vara lite blekare än alla andra på studenten. Ja. 


hehhehheheh

såå otrooooligt fiiin

Vore det inte för att jag redan har en student klänning och att den här är liiite over kill så skulle jag satsa på den♥ Fast den passar kanske bättre till balen... synd att jag inte ska dit hheehLeva i Harmoni med naturen

Jag skulle vilja att människan gick tillbaks till naturen.. Inga problem, ingen stress. Bara vandra omkring och upptäcker nya platser som indianerna. Fri från allt. Enda bekymret är mat för dagen. Ge och ta i ett fantastiskt kretslopp. Oförstört.

Då skulle världen vara en fin plats att leva på tror jag. 
Design

Nästa år ska jag söka Design högskole utbildning :) Frågan är bara var? Sverige?..... Utomlands?

Lyssnar på Glasvegas och drömmer mig bort♥

Wolfgang Amadeus Mozart

Sitte här och lyssnar på Mozart och tror att jag kommer bli smartare, samtidigt som jag försöker läsa Svenska Nationella häftet.

Egenltiga anledningen till att jag lyssnar är efterssom jag såg klart filmen Amadeus idag. Det var J-Ä-T-T-E bra! och handlar om Mozarts liv, den följer inte hans riktiga liv till punkt och pricka och mycket i filmen är gissningar och tillägg men det gör inget. Musiken är ändå det bästa och att jag älskar 1700-tals filmer. 5:a på filmtipset.
Tom Hulce som spelare Mozart blev nominerad till en Oscar för den här rollen, hans motspelare F Murray Abraham var den som tog hem priset.

Jag älskar...

credcredcredcredcredcredcredcredcred..Den här låten.
Jag älskar hans röst.
Jag älskar den här musikvideon.
Jag älskar att den är så random.
Jag älskar att de ger mig inspiration.Jag älskar Empire of the sun♥


hehehe ja Pontus du borde få cred :D credcredcredcredcredcredcredcredcredcredcredcredcred

Torres? Bäbis?Brasilien

Jag vill dit, jag vill verkligen dit och ja, jag vet att det är fruktansvärt kriminellt och man blir iprincip skjuten genom att gå utanför dörren och varannan person knarkar. Men efter att ha sett de här bilderna kan ni inte förneka att landskapet är otroligt! Så fruktansvärt vackert!

Jag började typ nästan gråta när jag googlade efter bilder♥ Helt seriöst, fick andningsnöd och rysningar i hela kroppen. Ögonen vattnades. Lovisa Åström är mitt vittne för den som inte tror mig. Jag vet inte vad det är med det där landet som tilltalat mig så otroligt. Nog finns det vackra ställen på andra platser också men... jag vet inte.Äntligen KLAR

Nu är jag klar med peojektrapporten! ÄNTLIGEN. Utskriven och allt.Nu ska jag sova min välförtjänta skönetssömn♥


Sallad

Min sallad som jag gjorde igår. Mamma tyckte att jag skulle ta kort och jag måste erkänna den vart faktiskt ganska frän. Jag fick nån impuls när jag gjorde den. Jag hade frågat pappa tidigare om vi inte skulle ha någon sallad, jo sa han.. sen var han borta.. så jag tog saken i egna händer. Jag vill också till London

Snart far Sandra och Hillevi till London♥ och här sitter jag och skriver projektrapport i panik...


Jag är bara lite avundsjuk, men jag hoppas att de har jätte kul där borta ändå! och glöm inte....


Solisar


nu nalkas det student

Provade min studentklänning + mössan nyss ♥ nu känns det verkligen att det är otroligt nära! wihoo

Sucker Punch

Såg den på bio igår med awesome people och den var faktiskt förvånansvärt bra! Otroligt snygg! bra musik, konstig handling och girlpower så det ryker om det. jag gillar det!

Det fick en 4 på filmtipset, precis som de trodde. Dom känner mig så väl♥ mitt lilla filmtips♥.M.E.N.S.V.Ä.R.K.
uhhh....

för övrigt så var det kul i Kåbdalis idag, även fast vi var tvugna att stiga upp kl 6 i morse. Jag vill gå och lägga mig nu... har. så. ont. men jag borde skriva på projektrapporten, fast det kanske inte är en så bra idé för att jag känner att jag inte riktigt tänker klart just nu. Sen har jag ont i ryggen så jag vill hellst slippa sitta vid den här dumburken så länge till

Nu säger vi godnatt och lämnar resten åt ödet. haahaha klockan är 8! godnatt

PS. jag tycker att alla som läser SKA kommentera, då skulle jag bli så glad :D:D:D:D Jag kanske till och med skulle kunna tvinga fram några glädjetårar för er nu när mitt humör går lite som de vill :D:D:D:D

Apu på t/r

hehe hittade några fina bilder på lovisas dator från Apun på t/r vi hade tagit med hennes kamera. en trevlig liten överraskning sådär på kvällskvisten.

kan inte säga annat än, vackert!(okej Hillevi, du får låna min jacka)

Sitter här hos Lovisa

Vi sak stiga upp kl 6 imorgon för att vi ska till kåbdalis med skolan och bussen går kl7 från skolan. Sen ska vi åka buss i tre timmar dit. Det kommer va kul att stiga upp..........jag läntar...just, do it


Tankar

Vi spolar ner vårat skit med renare vatten än många måste gå flera kilometer för att få tag på...... Vad har vi gjort för att få det så bra? ingenting. Vad har de gjort för att bli dömda till svält och vattenbrist? ingenting.

Allting är en fråga om att ha tur i lotteriet.

RingarHahaahahahah jag skrev namn på alla bilder...... nä va töntigt.............. hahasudd svanar


Hittade en gammal bild från 2008 jag ritat

Satt och skrev helt fridfullt i projektrapporten, men vad händer!? JO, jag hittar en gammal bild från 2008! OJ SÅ KUL!! ... vart tvungen att fylla i den lite ....... heheeh.... den var ganska "platt" innan.. inga skuggor, inga kontraster.


Den vart mycket finare sne när jag fotade.... varför? vet inte... ska fullfölja den någon annan gång för nu MÅSTE jag verkligen skriva!!!! MÅÅÅSTEEEEEEEEeee...eeH.................nuuuuu..uuuh...

Projektrapport

uhhh, det går inte bra för mitt lag. Jag har knappt börjat, jag vill inte, jag vill inte! Får man vägra? Jag vill det. Är verkligen FRUKTANSVÄRT dålig på att börja med något, vet som inte hur jag ska göra. Nu har jag skrivit en halv sida ungefär men det kommer bli myyckeeet, myyyyyckeeeet längre än så... jag orkar inte..

Nej, jag lägger upp en filn bild iställetNu ska jag se tv för ovanlighetens skull

Jag ser verkligen nästan aldrig på tv, men idag gör jag ett undantag. Det börjar en ny naturserie i sju delar där en känd komiker och skådespelare från England åker om kring i världen fö att guida oss bland världens mest utrotningshotade djur. Jag älskar naturprogram och jag tror det här kommer vara jätte spännande!

Passade på att fota lite....

...på vägen hem från Danni efter att ha hämtat kameran... och vår kylbag heheh


RIKARD PALM HAR SÖKT EN ROLL I HOLLYWOOD FILM!

JA ni läste rätt! RiKard Palm, sveriges stolthet har sökt en roll i den nya hollywood remaken av millenium filmerna. Jag hoppas så innerligt att han får rollen!Och till den bästa av dom alla♥

Bilder från projektmässan


Jag och Danni bjöd på godis så folk skulle komma till vårat bord hehe. Chokladsakerna gjorde vi själva kvällen innan av mandelmassa och vanlig blockchoklad dom vart JÄTTEGODA!! fy

Sen fick alla som ville rita något


Klassisarna Pontus och Johns projektarbete PENFOLD!!! ← länk till filmen! (min och dannis finns tyvärr inte ute på internet)

35 000 för att göra ingenting

amelia söker strandtestare

BONNIER TIDSKRIFTER AKTIEBOLAG

Publicerad: 2011-03-31, Annons-ID: 1877506

Stockholm  (Kommuninformation)1 plats
Sista ansökningsdag: 2011-04-05


Uppdrag: Att under fyra veckor för magasinet amelias räkning testa badstränder i fyra världsdelar. 

Bland arbetsuppgifterna ingår att åka på utflykter, vila i solstolar, dricka vin på lokala tavernor samt andra vanligt förekommande uppgifter i kommersiell strand- och turistmiljö. 
På vissa orter kan även mottagande av helkroppsmassage, drinkprovning, snorkeldykning samt bokläsning efterfrågas. 
De aktuella stränderna finns bland annat på Korsika (testas sommaren 2011), i området runt Kapstaden, Sydafrika (testas hösten 2011) och i Asien (testas vintern 2011). 

Kvalifikationer: 
- Du ska vara van att röra dig bland många människor. 
- Du ska ha kapacitet att vila/göra ingenting under långa perioder. 
- Du ska vara simkunnig. 
- Du ska vara ansvarsfull inför dig själv, andra och ditt välbefinnande. 

Vi ser även gärna att du 
- kan jobba sena kvällar (drinkprovning kan under vissa omständigheter kräva övertidsarbete). 
- har tidigare erfarenhet av självständigt arbete. 

Arbetsuppgifter: 
- Blogga kontinuerligt på amelia.se under perioder då stränderna testas. 
- Skriva fyra fristående reportage om dina upplevelser under resorna. 
- Fotografera. 

Om amelia: 
amelia är Sveriges ledande magasin för kvinnor och har 355 000 läsare. 90 procent av läsarna ägnar 54 minuter åt att läsa varje nummer, de flesta läser tidningen flera gånger. amelia ger även ut elva specialtidningar. Chefredaktör är Åsa Lundegård. 

Varaktighet/Arbetstid: 4 veckor 

Övriga villkor: Om du får jobbet måste du kunna frigöra fyra arbetsveckor under kommande året utan andra anspråk än erbjuden lön. 

Ansökan: 
Berätta med högst tio meningar varför just du är perfekt för jobbet som amelias strandtestare. Skicka med namn, ålder, hemort, mejladress och telefonnummer.Varaktighet/Arbetstid

Visstidsanställning 11 dagar - 3 månader

Heltid

 

Lön

Fast lön

Lön, enligt kollektivavtal, ca 35 000 kronor.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2011-04-05

 

 

Vi tar emot ansökan via e-post: ansokan1189@amelia.se

 

Kontaktpersoner

Desirée Wahren, redaktionschef amelia, 08-7365200


Jag har aldrig tyckt om Katy Perry men det här gillade jag!


RSS 2.0