Inte röra mark

Hittade två bilder på min mobil från när vi var hos Pontus och klättrade i träd. Alla dom där träden som ligger huller om buller klättrade vi alltså över. Vi rörde inte marken på runt 100 meter, kanske mer!

Nu kanske ni tänker att vi får till han för att just klättra i träden men så var det inte. Vi for dit och allt var som vanligt sen gick vi ut av någon anledning för att kolla till en koja som han m.fl byggde när de var små. Sen fick vi syn på träden som hadde böjt sig av snön och inte rest sig igen.

John, Hillevi och Den Jonte började klättra och snart vi andra också. Sen ledde det ena till det andra och vi drog iväg bort horrisonten med en enda regel. Rör. Inte. Marken. Då. Dör. Du.Student 2011

Snart vankas det student! Provade mina studentkläder idag och tänkte visa för er. Korten är tagna med min mobilkamera därav kvallan.

Killer heels

Det här är skorna som jag ska ha på studenten. 13.5 cm klack, 4.5 cm platå. Går i dem varje kväll för att vänja in fötterna men ack så ont det gör. Förstår inte hur jag ska kunna gå i dem en hel dag.. Men snygga är de iallafall! Det är de som räknas, utseende är allt! heheeh eller så inte.


Fredag

I Fredags var vi och firade Hillevi och Den Jonte i Jontes stuga. Jag låter bilderna tala.


GRATTIS MAMMA!

heheheeheheheheheheheheheehhe du kan tacka mig senare


Heather i Paint = success

ÅÅÅHH jag är så fruktansvärt LESS på min heather... men jag har inget Photoshop på den här datorn! Ska göra en i paint....... kan bli bra.


Bjuröklubb

Ikväll ska jag och gänget till bjuröklubb och den jontes stuga. Där ska vi bada i havet och leva på bark och kottar. Det var egentligen tänkt att vi skulle bada bad tunna eller Badd tuna som vi säger (intärn skämt) men den visade sig vara trasig. Jag blev ledsen då. Men det löser sig för vi har alltid kul! Vi är så random! Det händer alltid något!

Förr förra helgen till exempel spelade vi hard core kubb. Man fick gömma och dölja kubbarna hur mycket man ville. Allt var tillåtet. Det fula var att ingenting av det var meningen från början, det som bara kom av farten. Sen for vi och bergsklättrade 4 på natten... Förra helgen discovrade vi Skellefte. Vi var på ställen vi aldrig vart på förr. Följde en liten vatten ränna från max ner till älven sen gick vi till viktoriabron och försökte få oss upp under bron.. Det gick en bit, sen var det avstängt.


michelle phan

Hon är frän. och kunnig. och intressant. samt inspirerande.
Matildas Place

Bor i Matildas lägenhet i stan nu och vaktar katterna när moster med man är i Barcelona och Matilda i Norge. Det har varit spännande och på torsdag kommer de hem. Jag vill flytta hemifrån, förlåt mamma och pappa men det är otroligt skönt att vara självständig. Nog för att det är väldigt skönt att bo hemma också men det är inte samma frihetskänsla. Tänkte bara säga det. Allt för att slippa plugg. Godnatt.


Way Out West

Nu är det så här att jag sökte nyss till funkis på Way out west i sommar! Anledningen? EMPIRE OF THE SUN!!!! IIIHH!! Jag fick en hjärtattack när jag upptäckte att de skulle till sverigen!! Nog för att de inte är lika bra live som inspelat men vill ändå se dem!! JÄTTEMYCKET!!! <3

Nu ska jag fortsätta med läxa, vilket jag egentligen skulle ha gjort istället för att söka som funkis också hehehehehe.


Igår kväll...

...Jag satt trött på min säng och tittade på mobilen som låg på sängbordet.
...Började tänka på min mobil, undra vars i friden den kan vara!?
...Får en liten minipanik attack innan jag insåg att det var den jag kollade på.

...Kort där efter somnade jag.

Lördagen

Bilder tagna från Linapinas blogg :D

Kvällen började med melodifestivalen och glassätande. Samt utprovning av kläder för min del, tumme upp eller tumme ner var det som gällde. Senare skulle vi fara vidare till mollys och "måste dansa" men när vi kom fram var kön så lång att det var omöjligt att ta sig in.. Nice moln

Sitter och skriver en examinationsuppgift i historian om mellankrigstiden och andra världskriget. Jag tycker egentligen att det är intressant och skulle lätt kunna läsa på om det på fritiden, men just nu känns det inte alls kul. Bara för att jag måste göra det. uh 


Jag gillar Lightroom

Här är en bild jag tog nyss från våran balkong.Sound Of silece

Jag ber alla som ser detta att se klippet nedan för det är något av de bästa som skrivits i musikväg.
Lyssna på texten. Jag vet att många känner äääh orkar inte kolla på youtubeklipp... tar för mycket av mi dyrbara tid men kom igen, 3 minuter? vad kan de skada?Thought of You

Tyckte att den här var jättefin, men jag vart sorgsen i slutet.... vackert var de iallafall
Darth wader spelar munspel


NU → Svenska tal

Ska skriva ett svenska tal till imorgon nu. Som handlar om hur barn lär sig tala och vad man kan göra för att uppmuntra dem osv..

oj.så.kul.

Jag kan inte ta det seriöst även fast det är ett nationella. Vi har iprincip inte haft någon svenska det senaste året av olika anledningar så jag känner mig inte direkt inspirerad just nu. Det känns inte som att jag kommer få ett rättvist betyg hur jag än gör, för att våran lärare har knapt något underlag att gå på. uhhh.. orkar inte.

Men vi får hoppas det går bra iallafall. Vilket det inte kommer att göra. hej IG

Linas Birthday


Lina kidnappades och fördes till mitt crib
Där vi spelade brännboll (har träningsverk sen dess.... inte okej)


One does not simply walk into...
Sen gick vi in och bakade en liten födelsedags efterrätt till lina. Men vi orkade inte grädda så vi åt degen. Det var gott.

- HillevI! Ta kort på mig då jag BaKAr!!!


HAHAHAAHHA!1! vi DOG åt den här bilden!!!! Den Jonte är HELT ovetandes om att sandra tar kort!!!! ååÅHHH.... Bra hållning nr1! okej... de förklarar faktiskt varför jag har träningsverk i magen också... hehehe


Männen i köket
Senare på kvällen for vi och grillade på Sjöbo. Fast vi hade inget att grilla så vi eldade bara hehe.


Doubbleface biglipDagen

Har legat och solat med sagan om ringen på en filt sen jag kom hem från skolan, otroligt skönt.
Rebecka försökte ta kort på mig och baby, vart lite oskarpt

Hahaha.. han ligger och trycker bakom en fiberväv.... varför? ingen vet.Ingen av bilderna är redigerade i efterhand. Orkar inte. Behövs inte.

Lake Baikal

Enda anledningen till att jag skulle fara till Ryssland är för Lake Baikal. Världens äldsta och djupaste sjö.


Beställt från Nelly

Det vart en svart one shoulder klänning för 251kr


och ett par röda skor för 359kr
Släpp taget

JAA jag är Äntligen KLAR med rörlig bild slutprojektet! Okej, jag var egentligen klar igår men det är först nu när jag kollade igenom den en sista gång och visade den för någon annan som det verkligen känns! FY så skönt!!

Jag skulle vilja lägga upp den här på bloggen senare men jag vet inte om det går.. Då måste jag ju skaffa ett Youtube account eller liknande och Youtube gillar inte mig.


Funkis

Blev antagen som funktionär på Where The Action Is i Juni! Frågan är bara om jag ska tacka jag eller nej.....


RSS 2.0