Mera Klänning

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Ogräs

Kan ju börja med att brätta att jag har ont. Överallt.

Att jobba på kyrkogården är inte en dans på rosor. Men det är kul ändå. Idag rensade vi ogräs och jag var som i himmelen där när jag satt mitt i buskarna och intalade mig själv att jag var i jungeln. hehe. Hade kunnat stanna där för evigt. Jag var så lycklig ♥


Här är en bild på min ögonskuggepallet som jag fick på studenten. Har inte hunnit använda den särskillt flitigt än, men den dagen kommer också! är riktigt peppad på att lära mig sminka bra!


frisyr

Gjorde mig en liten frisyr igår kväll... för att... jag kände för det. Passade på att fota lite spexiga kort då också... för att... jag kände för det....

Sen vill jag klara upp litegrann av det jag skrev igår. Jag känner mig inte ensam och jag tror inte heller att jag någonsin kommer att vara helt ensam, men tanken att det skulle hända skrämmer mig. Jag har familj vänner och släkt lite överallt så helt ensam kommer jag adrig bli det är jag helt övertygad om. Men just på grund av att jag har en ganska stor släkt jag är van att ha människor jag känner omkring mig skräms jag av tanken. Tänk om de inte skulle vara så?

klart å betart, hej svejs


Rösta på min klänning

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

dåligt väder = deprimerad magda

Jag mår verkligen inte bra när det är dåligt väder, det påverkar mitt humör mer än det borde och det är jätte jobbigt. Så då när jag gick i mine egna deprimerade tankar och satt ut blommor på gravarna började jag tänka vad som oroar mig mest och vad jag mest av allt fasar över. Att bli lämnad ensam, övergiven. Ingen att gå till och ingenstans att ta vägen. Det är nog min värsta mardröm.

Missförstå mig inte nu, jag trivs att vara ensam för det mesta, så länge jag har någon bakom mig. Människor runt om mig för då är jag aldrig ensam fastän jag är själv. Jag kan vara helt själv i en stor stad eller i en stor skog utan att känna mig ensam.

Jag är aldrig så rädd som jag känt mig ibland när jag tror att jag är övergiven. Nog för att det var länge sen nu jag kände så men jag kommer fortfarande ihåg känslan och kan tänka på det ibland. När jag var liten var jag väldigt beroende av att ha någon med mig. En gång var jag min mamma och min storebror på barnens hus för att köpa julklappar. Mamma bad mig vänta i bilen en stund när de skulle in och handla till mig.

Jag väntade.

De kom inte. Efter kanske 20 minuter var jag helt övertygat att de hade farit någon annan stans och lämnat mig där. Ensam. Övergiven. Jag var så fruktansvärt rädd, så fruktansvärt rädd. Vad skulle jag göra!?! jag var ensam i en bil någonstans jag inte visste vars.

Många tankar cirkulerade i min hjärna den knappa timman jag satt där och kände mig ensammast i hela välden. De kom ju aldrig? varför kom de aldrig?

Den känslan kommer jag aldrig att glömma, den har borrat sig fast även fast jag var så liten. Jag kom till och med ihåg vad jag tänkte, men det är inget som passar sig att nämna här.

Men varför är jag då så rädd för att lämnas ensam, är jag svagare än alla andra? kanske, eller har det bara med min personlighet att göra. Fått oturen att dra den lotten i lotteriet?

Nu ska jag grubbla vidare, se ett avsnitt av Greys Anatomy och hoppas på bättre väder.


Det här vart helt plötsligt väääldigt personligt......... ska jag våga publicera!?.... ångest!.....okej, klick.

SOOL! och VÄÄRMEE!

Sitter på balkongen och solar för fulla muggar! Fy så skönt! Vi (jag och min lillasyster) sitter också och lyssnar på radio, P3 såklart. I programmet institutet pratade de om ganska så intressanta saker. Bland annat så frågade de en kille som jobbar som stuntman hur han gör för att inte vara rädd när han gör sina stunts. Svaret de fick var. Don´t worry the children, med det menar han hur föräldrar som är ute på bilsemester med sina barn ler åt dem i baksätet och säger att de vet precis var de är även fast det är helt lost för att inte oroa barnen. Samtidigt som du själv känner att, okej det här kommer att gå bra.

För hjärnan känner ingen skillnad på ett leende som går från hjärnan till munnen eller ett fake- leende som går från munnen till hjärnan. Så varje gång han gör något livsfarligt som att hoppa ut från ett flygplan utan fallskärm eller liknande så ler han, just innan och känner på så sätt ingen rädsla för hjärnan tror att du är lycklig.

Skitfränt! Att man kan lura sig själv på ett sånt sätt även fast du vet att du lurar dig själv när du gör det. Nu ska jag fortsätta sola och kanske läsa några sidor ur sagan om ringen (never ending bok) eller skissa lite på Apelsin i Bikini.Första bilden på länge nu som jag redigerat, Ökat kontrasten och färgkorrigerat litegrann. Jag sitter vid pappas dator som har photoshop (och alla andra program hehe) för jag har inte orkar fixa det på min dator än. Lat. Ja.

Nick Pitera

Han är helt otrolig! och jag håller med en av de högst rankade komentarerna, varför är Justin Bieber känd och inte du? Nog för att jag tycker att Justin Bieber faktiskt har en ganska fin röst. Men... fortfarande....


Bio

Snart ska jag och min familj minus Rebecka fara och se bio. Pirates blir det. Vi har blivit utkastade från huset det är därför.

Så nu har jag fixat till mig och tagit på mig vanliga, fina kläder. Fy så skönt. Har kännt mig så risig nu på senaste tid. Gått omkring i jobbarkläder osmikad och svettig. Skönt med lite omväxling.

Jag hörde också att det var problem med att kommentera min blogg!? KATASTROOF!!! jag vill ju ha kommentarer!!!! Hur många är det egentligen som har det problemet? haha... kanske blir svårt för er som inte kan kommentera att säga vilka ni är... Era stackare som inte kan kommentera mina fantastiska inlägg...

Nä, jag ska försöka fixa det.... nån gång.... nu --> mat och en bild.Eller två...

fluga

Hej nässpray och hostmedicin nu kommer jag

Jag hostar ihjäl mig. Jag seriöst hostar, ihjäl mig. Varför vill inte min förkylning ge sig?? Det känns som att min hals blöder och jag kan inte andas genom näsan för den är igenkorkad. Jag kan inte svälja för att då dör min hals och nu har mitt huvud börja värka på grund av all hostning.

Det är 10 dagar till jag Sandra och Anna far ner till Göteborg och jag har inte ens ork att längta.

Ska lägga mig snart så att jag orkar stiga upp kl6 imorgon för att fara och jobba. (Y)

Bad och blommor

Lördag 11/7

Jag hade tänkt fota våra körsbärsträd när de blommade men det blev inte, så jag fotade när blommorna vissnat istället. Lite annorlunda men det vart riktigt fränt!Sen följde jag mamma och pappa ner till stranden där mamma skulle ta ett första sommardopp med Rebecka och Elsa som redan var där nere. Har inte gjort något med de här bilderna heller för tydligen så funkar inte mitt Photoshop längre och prövoperioden för Lightroom har gått ur... och jag har ingen ork för att fixa det nu.

GRATTIS REBSILUS!

I lördags fyllde min kära lillasyster hela 15 år! Men eftersom att jag inte satt vid datorn den dagen så skriver jag det nu istället! GRATTIS! Hon blev också konfrimerad samma dag wiho.

Student

♥♥
Okej, resten av bilderna får vänta tills imorgon.. eller övermorgon. Jag måste lägga mig nu för att överhuvudtaget orka dra mig upp imorgon. Börjar jobba kl 7, vilket betyder att jag måste stiga upp kl 6 yaaaayy! Sen behöver jag en lång och härlig sömn. Har gått med förkylning och allergi nu i flera veckor och studenten har inte gjort det bättre. Min röst är helt förstörd efter skrindan och studentfesten på kvällen, sick alltså. Brukar aldrig bli hes. 

Nu några fina bilder från min kamera som pappa knäppte från studenten. (har inte gjort något med dem, så det är äkta vara! orkar inte fixa och trixa nu)Ville visa mina skor heehehehehehe ♥♥♥ mina fötter mådde inte bra när dan var över, är fortfarande lite svullen. 13,5 cm klack är inte att leka med.


Förstöker efterlikna bilden, men jag är inte lika söt längre :´(


Varning

Imorgon väntar bildbomb...

Vaaad hände där!?

Okej, nu förstår jag ingenting!?Bäste funktionär!


Detta bekräftelsemeddelande går ut till dig som blivit antagen att arbeta som funktionär på Where The Action Is 2011 i Göteborg.

Du är antagen i gruppen LOGE PÅ som arbetar med att etablera artistområdet och logerna följande dagar och tider:

Pass 1: Söndagen den 26 juni 9:00 - 21:00
Pass 2: Måndagen den 27 juni 9:00 - 21:00

Vill du veta mer om dina arbetsuppgifter läs mer på hemsidan.


Jag trodde att jag hade tackat nej!? hade jag inte det!? joo, två gånger!? eller var det peace and love!?...... ehe...
Läste lite om gruppen LOGE PÅ...


Artistservice (LOGE 1-2 + PÅ/AV)
Inom artistservice kan man arbeta som logevärd, incheckningspersonal och på/av-etableringspersonal. Att arbeta för Artistservice kräver ett stort ansvar och engagemang, men det är samtidigt intressant, roligt och givande. Det är dock viktigt att man respekterar att artistområdena är artisternas tillflyktsort.

De som arbetar med etableringen av artistområdet kommer främst att assistera de logeansvariga som finns på plats med uppbyggnaden av artistområdet. Arbetet handlar främst om att göra logerna redo inför festivalen. Om du arbetar under festivalen assisterar du de logeansvariga med de göromål som kan tänkas dyka upp under festivaldagarna.

Detta arbetsområde passar dig som är social, noggrann, ansvarsfull, diskret och tillmötesgående.
FAAAAAAAAAAILLLL!!!! uuuuhhhhhhh.....  inte bra... inteee braaa....Grattis papi

Idag är det Sveriges Nationaldag och Pappas födelsedag! GRATTIS SVERIGE!! GRATTIS PAPPA!!!!


Att gråta med ett leende

Sitter här och gråter till Greys Anatomy.

Det är skönt att gråta, jag gillar det. Ingen skam i det.

Leva sig in i andras problem och glömma sina egna. Men jag gråter inte bara åt deras sorger utan också åt deras lycka. Näsan mer åt deras lycka, det kan vara så vackert.

Vet inte riktigt vad jag ville säga med det här men jag kände för att skriva. hejdå

RSS 2.0