solat hela dagen, inte fy skam

en fika bild från mini semestern

Grotesco


lite att göra på jobbet?


Säg hej till 18 åriga Junrey Balawing från Filippinerna


Imorgon drar jag till vildmarken ♥3?


heehehe

"Gud, vad längesen!"

Tunnelbanans röda linje, Stockholm

En tjej ~20 springer fram till en kille ~17.
Tjejen: Herregud! Josef?
Killen (svarar tveksamt eftersom han inte verkar känna igen henne): …Maria?


Hej

Väldigt trevliga dagar på trästocks har jag haft ♥ tackar alla medverkande för det. Mer än så orkar jag inte skriva, inga bilder har jag heller.
Till hillevi

Jag har tre till blommiga också, en långklänning en vinröd och en gul grön(inte jättefin) Den vinröda är fin men jag hittar ingen bild på den. Hade den på skolavslutningen i tvåan.

Hej mina vänner

Äntligen har också jag fått mitt efterlängtade sommarlov ♥ 

Det har jag firat med att slappa på gräsmattan med harry potter och fenixorden i öronen.

Sen vill jag bara göra ett litet konstaterande. Min mobil har ingen täckning här ute i vildmarken. Fast det är egentligen inte min mobil, utan min kusin fannys gamla. Min mobil däremot skulle ha haft täckning om den hade funkat. Vilket den inte gör efter att jag råkade spilla ett vattenglas över den när jag sov. Efter det lånade jag mammas gamla mobil från stenåldern men den vägrar ta emot mitt simkort nu förtiden så då använder jag mig av fannys på heltid. 

Jag brukar sno min lillasysters mobil där emellanåt för att se om jag har missat något hehe. Jag borde köpa en ny.......

sovlov

Harry Potter var jätte bra, jag grinade som ett barn. 

Idag har jag sovit nästan hela dagen, jag steg upp halv ett och gick ner för att äta frukost. Såg tv med min lilla syster och mina kusiner ett tag sen gick jag upp igen för att lyssna på Harry Potter och den flammande bägaren. Jag somnade.... vaknade sedan igen runt halv 4, 4 och steg upp igen. 

Men snart är det slut med det. Jag har bara tre dagar kvar på kyrkogården och sen väntar lov och ledighet ♥ då kan jag sova ut hur länge jag vill.Jag förstår henne ♥


Ireth Lúthien Elensar

hehh jag hittade en sida där man kunde få veta sitt alvnamn, mitt blev Ireth Elensar. Jag vet inte riktigt om jag gillar det eller inte. Man skriver alltså in sitt för och efternamn sen räknar/slumpar sidan ut ett namn som du skulle ha som alv. 

Update: Mitt fulla namn med andranamn också är
Ireth Lúthien Elensar :D jätte kul!

http://www.chriswetherell.com/elf/index.php

yes two can keep a secret if one of them is dead

Harry P på fredag är bokat! Peppen där! 

Är inne på tredje ljudboken nu, en av mina absoluta favoriter i serien. 

För övrigt så har jag hittat en ny favorit i musikväg. The Pierces. Ha-ha-harrypotter

Har lite harry potter feber just nu. Imorgon ska jag och Lovisa börja lyssna på ljudböckerna och på tisdag är det premiär på sista filmen ♥ lite sorgligt men man kan ju alltid se dem igen eller läsa böckerna eller lyssna på ljudboken hehe. Ska dock inte se den på premiären för jag ska upp tidigt och jobba nästa dag så de får bli i helgen hoppas jag. Nu ska jag äta för jag är hungrig som en gris sen ska vi fara på en konstutställning i burträsk.
Where the action is

Ska göra ett inlägg om Göteborg sen när jag fått bilder från anna och sandra hehe. kan ju dröja.


Hejhå

klev upp halv 6 imorse för att cykla till bureå = en mil på ett ungefär sen börja jobba kl7 med att rensa grusgravar och där på vattna = vara stående eller gående större delen av tiden, sen cykla hem igen.

Det här hade kunnat funka bra om jag hade sovit mer än fem timmar natten innan och ätit regelbundet med regelbunden sömn nu i helgen men det har jag inte. Det har varit stadsfesten vilket betyder sena kvällar och konstiga mat tider och dålig festival mat. Men det gör ingenting för jag hade kul iallafall.

Ikväll ska jag lägga min tidigt så kanske min mage och kropp hinner ikapp mig.

Nu ska jag koka te och äta en sån här sen se ännu ett avsnitt Greys Anatomy ♥ Sov gott


RSS 2.0