trondheeeeiim


ett två tre, fanta och rose
You wanna go left i wanna go right


i'll take you to the candy shop

Roadtrip till Nidar och chokladfabriken idag efter jobbet med Marit, Trude och Sandra. mmmm så mycket gott. Dom hade till och med provsmakningar lite överallt runt om i butiken. Så nu har jag ont  i lill magen min.


Vad gör vi, nu kör vi

Nu har Kajsa anlänt! Välkommen välkommen ska du vara


Svelor

En tur på marknaden idag igen! Fint väder var det den här gången också till råga på allt. Dom dära tjocka pankakorna heter tydligen Svelor... mmm nom nom.


Tack och hej, leverpastej

I dont need your money money money

Ær så sjukt sliten idag. Jobbade øvertid.. igen. Men bara 11 timmar den hær gången. Vi skrev upp oss på 06-17 istællet før 06-19, nån måtta får det væl vara på dumheter. och tur var det, før jag høll på att DØ sista timmarna. Seriøst. Det var værre æn sjælvmordstimmarna på morgonen nær man børjar kl6. Inte riktigt okej.

Dærfør så lyxar vi till det med glass och fruktcoctail såhær på kvællskvisten, det ær ju trots allt lilllørdag idag.


Marknad

Idag øpnnade en marknad hær i fina Trondheim! Jættemysig! Den kommer vara hær från och med idag och fram tills på torsdag. Ska gå dit alla dagar, japp det ska jag. Dom har till och med dragit hit ett litet tivoli! Jag ær jætte sugen på att åka parisehjulet! 

Vi gick omkring dær en stund efter jobbet och åt något som jag inte kom ihåg vad det heter. Det var som pannkakor fast jættetjocka. kjeempegoott! Annars så har vi storstædat lægenheten. Behøvdes verkligen. och imorgon så flyttar Kajsa in!:):):)
I've got to go away

Sandras dator ær tillbaks. Vilket betyder webbkamerabilder igen!! Jag vet att ni har saknat dom. Ville bara sæga det.


Hey I just crazy, and this is number

But here's my maybye, so call me met you.

Rea øver hela City syyyyd! inteeee braaaaaaaa. Men jag var inte på så shopping humør så jag køpte bara værldens skønaste underklæder, lite hårsnoddar och en bodybutter hallon♥ .... bara. Jag ska aldrig ta av mina dom hær underklæderna! seriøst så otroligt skøna!!!! Eller næ nu skojar jag. Det ska jag visst gøra. Fy va æckligt annars...  Men någon borde uppfinna sjælvrengørande underklæder i den hær modellen. På riktigt. helst nu.


I do what I like

Sitter och førdriver kvællen vid datorn och hoppas på att trøttheten ska komma ikapp. Sov en aning længre æn jag borde ha gjort i morse. Så jag får væl skylla mig sjælv. Tur att vi børjar 8 imorgon och inte 6 iallafall.

Annars så har den tidigare kvællen spenderats på Buran med jobbarkompisar och norska delikatesser, vældigt trevligt. Næsta gång ær det min och Sandras tur att bjuda på Svenska delikatesser muahaa. hmmm, Køttbullar och semlor. Vad mer?


Marinmarin

Jag ælskar parken bredvid oss, den ær så sjukt mysig!


Du e så d-d-d-deilig du vet det

Dags att brænna sig lite i parken tror jag. Hittade två halsband och en trøja på stan idag.... inte bra magda, inte bra. Men de va på rea,så så dåligt samvete har jag inte.

7 sorters blommor

Tredje fredagen i rad vi æter ute.. Får inte bli en vana. Vi tænkte fara och æta tacobuffe på IKEA men sen visade sig vara Midsommarbuffe!! Jag blev så glad! :D Passade på att smaka alla sorter sill som dom hade att erbjuda. Det var tre som smakade okej, bland annat senapssill. Resten smakade skit.... Jag ær nog ingen riktig svensk trots allt.

Årets længsta dag ska snart avslutas før jag ær sjukt trøtt. Så nu ligger blommorna så fint under kudden. Undra vem jag drømmer om det hær året. Førra var det Robert Pattinson men jag tror inte det kommer ske. sååee


Du ska inte tro det bli sommar, ifall inte nån sætter fartFirar att det ær fredag och midsommar med rosa toppar istællet før blommor i håret. Var lite brist på blommor på prior, fanns bara en massa ægg øverallt. Så det fick bli en nødløsning. Nu ska jag kila ner på stan och se vad jag kan finna denna vackra dag. Sol och værme. Har hørt rykte om att det ska bli 23 grader ikvæll! jeesss.


Glad midsommar!

Midsommar i Sverige idag, jag ønskar att jag hade varit hemma. Men imorgon så firas det i alla fall lite hær i Norge. Ska bli kul. Men jag funderar lite øver nær jag ska plocka 7 sorters blommor och lægga under kudden. Idag eller imorgon?... Eller.. kanske båda.
Tænk om jag skulle drømma om två olika killar då. Blir ju lite jobbigt. Jag tror det blir ikvæll som vi smiter ut och førsøker hitta 7 sorters blommor. Man ær væl ændå Svensk fortfarande. Måste ju hålla på våra fina traditioner.


En fin liten bild på mina syskon

Come on, let me do you right

Ungefær såhær trøtt kænner jag mig nu. tur att det ær helg imorgon
Jag længtar hem  så sjukt mycket just nu :`( vill hem till Falmark, familjen och vænnerna. Det ær næstan jobbigt att skypa med mamsen och papsen. uhu


Team Antonsen

Detta ær ju faktiskt helt fantastiskt kul
Sommer gave och sombrerosÆntligen tittade solen fram! (en stund) Tror jag somnade en stund på filten før helt pløtsligt var det kallt och grå himmel, men skønt var det så længe det varade. Jag hoppas det blir fint væder i helgen før jag vill ha klænning på lørdag.

pengar rullar in som det ska

Du vet att du har jobbat før mycket nær du førsøker hænga in jackan i kylskåpet. Har druckit ungefær 7 koppar kaffe idag. Børjade 06.00 och slutade 19.00. Men det klirrar fint i plånboken, så det ær vært det. Måste ju panik spara till Thailand næsta år! Ska minst ha runt 40.000 i bakfickan før att vara sæker.


Lovisa, lilla væn! Jag måste ju prata med dig men du ær ju okontaktbar!!!!! skyype eller telefoon eller NÅNTIING!? innan helgen tack. :)


Singin' in the Rain

Ute ær det kallt och vått, Theo tycker allt ær grått.
Varfør ska det regna så? Vad ska Theo hitta på?
Før att roa sig en smula tar han fram sin korg den gula.

och mer æn så kommer jag inte ihåg från favoritbarnboken. Det bara ploppade upp dag på lunchen nær jag kollade ut genom fønstret. reeegn hela veckan ska det tydligen bli. tjoho.


Den hær dåliga mobilbilden gør det inte rættvist. Før det var så sjukt vackert! Som att bergen brann. Helt fantastiskt

Karusell

Fick sån sjuk lust att fara till en nøjespark och åka karuseller. Som dom två dagarna jag Anna och Sandra spenderade på Liseberg førra året. mmmm de va tider. Men i sommar så ska vi fara till Stockholm så det kanske blir en liten tur førbi Grønan, æven fast jag har nøtt ut det stællet så sjukt mycket.


Jag ær en vampyr

Jag har varit så sjukt tørstig dom senaste dagarna, hur mycket jag æn dricker så blir inte tørsten slæckt. Sen helt pløtsligt ær jag inte tørstig længre och dricker jættelite. Sen blir jag jættetørstig i några dagar och så fortsætter det. I all evighet. Idag så har vi glidit runt lite i Trondheim och jag har øvat mina skills på skateboard. Det ænda jag egentligen har problem med ær att stanna, men det tar sig.

Jag vill att det ska vara fint væder!! Soooolen! Var ær duuu!!! Kom hiiit!Lilla væn!

Jag tror jag just precis hittade bebis okænda brorsa. Jag har alltid kænnt att han inte riktigt passat in, med sin helsvarta mamma och sina mørkgråa fluffiga syskon. Eller så kanske alla vita katter ær sådær. goa.


One night in bangkok


mer sommardagar

Jag gillar den hær reklamen


Vi kør gult och blått ikvæll

Nu ska vi måla oss gula och blå, sen hoppas att Sverige vinner ikvæll!! Fast... jag bryr mig egentligen inte så hårt om matchen.. Vill bara træffaaa fooolk som inte ær jobbarkompisar eller befinner sig i den hær hålan. precis som alla andra helger, men alla ær ju inte riktigt med på dom noterna hær. Men IKVÆLL! Ikvæll kør vi!

Sveriges flagga gul och blåå!


Egon

(Efter jobbet på city syd)

Sandra  "Ska vi æta på Egon?"
Magda  "nææ...."
Sandra  "Pizzabuffè.. fast jag ær inte så sugen førresten."
Magda  "Eller? Ska vi?"
Sandra  "næ...."
(tystnad)
Magda  "Jag ær inte så hungrig, men jag orkar inte gøra mat sen heller"
Sandra  "haha okej.. vi kør sten, sax, påse. Du ær før och jag ær emot"
Magda  "Okej"

Jag vann = en massa pizza.

Sandra  "Vi borde inviga pizzabuffè VARJE fredag! :D"

Nej nej nej, lilla væn. Det tror jag inte på. Vi får ju inte glømma beach 2012. Eller vad sægs om Thailand 2013?


Hær er mitt knæ                                                                               och hær ær min matOch hær ær maskinen som tog helg idag kl 3 fast vi slutar 4. Tack desamma sa jag då och gick hem.

Dreams are forever

HEEELG!! Æntligen! Blir lika glad varje gång! Idag ær det fint væder, det har varit kul på jobbet och ikvæll ær det fotbollskamp. Kunde inte bli bættre!

Fast jo. Før jag skadade mig imorse. Vi tog med oss våra nya færdmedel på bussen i morse. Sandra børjade med skateborden och jag sparkade cykel. Det funkade ganska bra. Bara en liten olycka før Sandras del och jag gled fram bra. Sen halvvægs skulle vi byta. Min balans ær ændå ganska okej på skateborden med tanke på att jag har åkt snowboard i større delen av mitt liv. Men sen børjade det luta mer.. och gå snabbare.... och snabbare! och SNABBARE!!

"Asså Sandra! Hur bromsar man?? Seriøst! Jag slænger mig i diket om det børjar gå før snabbt!!"


Såå ni kan ju tænka er vad som hænde... ja.... jag kastade mig med all min kraft.... Men jag missade diket... och skrapade knæet och slog i høftbenet på asfalten.. Men det var vært det. Kunde ha døtt. Åkte sækert fram i 98km/h, det fanns ingen annan utvæg æn att satsa allt. heh.


Nobody puts baby in the corner

Ligger i soffan och ser Dirty Dancing. Jag skæms lite øver att jag inte har sett den tidigare, har ju till och med sett tvåan.. det ær illa.

Jag ønskar att jag kunde læra mig dansa, men jag ær aldeles før klumpig. Det skulle aldrig funka..


140612

Vad dagarna går segt den hær veckan. Vi ær aldeles før många och det finns aldeles før lite att gøra.

Iallafall. Idag så tog en jobbarkompis med sig deras sparkcykel som hon hade lagat ENKOMT før att vi ska kunna anvænda den på morgonen nær vi går till jobbet! Jag blir rørd bara jag tænker på det! Så nu har vi en skatebord som vi tar hand om øver sommaren och en sparkcykel. Hææærliiigt. Aldrig behøva gå två kilometer från bussen på morgonen igen. Någonsin. Det kænns så BRAA.


Teknikens under

Sitter och skypar med mamsen och papsen. Till sist innan pappa ska gå så sæger han att han vill ha mail på sitt jobb. Så jag undrar vad jag ska skriva då?

"Meeeen du kan ju inte fråga mig vad du ska skriva i ett mail till mig?"
"okej får jag prata med mamma?"

Mamma kommer

"Vad ska jag skriva till pappa"
"hmm".

Sen ser jag hur mamma sitter och skriver på en liten lapp som hon har framfør datorn och sedan har tænkt att visa før mig i webbkameran så att pappa inte ska få veta vad jag ska skriva"

"..men mamma... Du kan ju bara skriva på datorn?"

" JAHAAA! haha JAmen! Det kan jag ju!!"

lilla mammmaaa♥ Jag ønskar att jag var i Skellefteå nu. Dær ær det tydligen 19 grader och sol.... Hær ær det 13 grader och regn

vi vant

Tur att aldrig den hær dagen kommer igen. Ingenting har gått bra och allt ær bara fel. Tur att Monty Phyton på tv:n kan muntra upp en lite. och att ta kort på mitt fina hår. och Americas Funnies Homevideos! åååhååhå skadeglædje♥ Den enda sanna glædjen


Scrat


tips till dig för att undvika våldtäkt i sommar
Færgar topparna och læser den hær fantastiska texten → HÆR8 tips till dig för att undvika våldtäkt

• Gå inte ut ensam, ha med dig en kompis eller dina föräldrar om du i alla fall måste gå ut.
• Ring polisens journummer om frestelsen blir för stark och gå gärna med mobilen i handen så att du snabbt kan ringa en vän eller dina föräldrar.
• Var inte ensam med tjejer och försöka låta bli att attackera ensamma tjejer.
• Tänk på att alla former av ovälkommen beröring, t.ex. stoppa en hand under en kvinnas kjol, är att betrakta som ett övergrepp. Även om det sker i tunnelbanan.
• Undvik att dricka alkohol och om du ändå gör det, se till att göra det hemma, med personer som kan hindra dig från att våldta.
• Gå inte in i en relation med en tjej förrän du är helt säker på att du inte kommer att våldta henne.
• Sök hjälp om du märker att du har svårt att låta bli att våldta eller har lätt att gå över gränsen.
• Undvik miljöer där kvinnor vistas och du riskerar att våldta dem så som restauranger och klubbar, tvättstugor och vindar, parker och skogspartier. Undvik också centrum och hemmamiljöer.Nog før att håret ær lite bløtt fortfarande men jag kunde inte hålla mig, fint va

Sjunk Sjuuunk

Jag har hørt att ægg som inte flyter fortfarande går att æta. heehhehe... Till och med våra som gick ut før sækert två månader sen.

Sen vill jag sæga GRATTIS till min lillasyster som fyllde 16 år igår! Grattiiis på dig! Logga in på skype.Yeeessss.... heeeehh....Jag anropar

HLLEVIII LOGGA IN PÅ SKYYPEE DÅÅ... Samma gæller mina kæra kusinvitaminer FANNY OCH MATILDA!! Helst nuu. Eller i veckan eller den hær månaden eller iallafall det hær året. Tack på førhand.


Ekstrøms

Køpte Hallonkäm när vi var till Storlien och jag hade glømt hur sjukt GOTT det är! Till och med norskar gillar det. Då måste det ju vara bra. Fast dom har ju en tendens att gilla allt som är Svenskt. Fick till och med høra idag från en nosk att "allt bra som finns i Norge kommer ju från Sverige"
Japp. Då var det bekräftat. Har haft det på känn hela tiden.MMMM! Titta bara! Krääääääääääääm

Upp med tuppen

Hårda tag imorgon igen. Vi har slutat med skift så nu blir det tillbaka till det vanliga igen och tre nya vikarier. Spææænnandee. Hoppas Dagfinn har tagit till sig av våra "ønskemål" hehe.Mother of dragons

Har inte haft tid att se Game Of Thrones på jættelænge så nu sitter jag och panik ser dom 4 sista avsnitten på sæsongen. I øvrigt så ær det hær den slappaste dagen jag har haft på flera veckor. skønt


Bebis

Katten dog visst idag. Det måste ju vara før att inte jag ær hemma. Han måste ju sakna mig så fruktansvært stackarn. Tar strejk på golvet och allt. Lilla vænoch Torres drænker sina sorget i trøstætande på bakgården.

The Vow

Jag har søndag i mitt huvud. Hela den hær dagen har varit en typisk søndag. Sova længe, slappa, sola och bara njuta. Hoppas det blir fint væder imorgon. Jar har jættelust att fara till munkholmen och kolla læget.


Tyholt

Grattis i efterskott før alla som tog studenten igår! Sjælv så var jag på middag med jobbet uppe i tyholt tornet. Sjukt god mat, helt fantastiskt sjukt fin utsikt och en ganska.. annorlunda upplevelse. Men kul.


Entrecote


Irish CoffeeChefen 44 førsøkte supa ner oss.
kl 21.30 "Okej! Jag har bestællt taxi ner till byen nu så den kommer vid tio. Vad ær klockan nu? Bara Halv!? Jamen! Då hinner vi ju med en runda till!!"

Nu ska jag ut och steka mig lite i solen!

Såg just detta

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!! Jag VILL!!! vill vill vill vill! meeen jag jobbar.. funderar på att ta sommarlov augusti istællet. Då kan jag fara till Lofoten utan att ta ledigt + att vi måste sluta två dagar tidigare før att vi ska ner till Stockholm. Faaaast vi får se.

Hej du glada funktionär

Vi har nu gått igenom alla ansökningar och kan bekräfta att du har en plats på Way Out West 2012.
Exakt vilken position och vilka tider är inte färdigt än. Vi försöker tillgodose allas önskemål så långt det går.
Populäraste platser i år är som vanligt artist- och funktionärsservice. Så om du bara valt dessa finns det en chans att du blir erbjuden plats någon annanstans.
Inom ett par veckor kommer officiellt besked som du kan svara på. Tills dess, håll ut!
Med de vänligaste hälsningarna
Aron, Alex och Patrik!
Funktionärsansvariga Way Out West 2012

Tell me life is beautiful

Helg imorgon. Ska bli jætteskønt eftersom jag jobbade hela førra. Middag på Tyholt tornet med jobbet också! Så jag sitter och kollar menyn nu. Vad sægs om Entrecôte? eller Pepperstek av indrefilét? Låter dyrt och fint. hahaha jag vet inte ens om vi får bestæmma vad vi vill ha sjælva eller om alla får samma. Jag hoppas vi får vælja sjælva. Ska bestælla det dyraste på menyn isåfall bara før att jag kan. HA-HA-HA.

Førdriver i øvrigt dagarna med att planera Asien resan i mitt huvud och tænka ut punkter på min bucket list. Eller egentligen har jag två men den ena ær inte så... officiell.

Men på den førsta så har jag kommit fram till føljande:

- Besøka alla kontinenter
- Bo i Brasilien
- Vara i Japan under Hanami sesongen
- Hoppa bungyjump/fallskærm osv
- Se alla sju underverk
- Dyka med hajar
- Eurotrip
- Vara getfarmare på Nya Zeeland
- Trampa vin i Italien
- Fara till Equador før att æta choklad och undvika att bli skjuten
- Vara med i en film
- Bygga och designa mitt eget hus
- Komma in på en BRA designhøgskola/den bæsta
- Læra mig surfa i Australien
- Se en opera i operahuset i Sydney
- Gå upp før alla trappor i Eifeltornet.
- Hoppa ner i havet från en klippa
- Rædda ett livRensar sommargarderoben

Den hær dagen har verkligen varit så sjukt kul! bara fløg ivæg! Imorgon ær det flæskbuss, pappas fødelsedag och Sveriges nationaldag som gæller. så imorgon vid middags-tid så finns jag att nå på mitt svenska nummer. Jag ska køpa så sjukt mycket godis och køtt så det inte ær sant.

Just nu sitter jag i skype møte med mamsen och rebsen før att vælja ut sommarklæder dom ska skicka med Lovisa imorgon nær hon far till Østersund. tjiho!

ååh, usch. Måste stiga upp tidigt imorgon. Børjar kl6.... Sov søtt!
keep making me laugh, just make me smilekom hem från jobbet før ungefær en timma sen. naaaaaaaaajs. Men det ær så vært med sovmorgon efter att ha jobbat hela førra veckan och lørdag - søndag. Æven fast dagarna førsvinner nær det blir så sent. Men de får vara. Sen på onsdag far vi till Sverige før att handlaa!! En massa køtt och godis ska det bli.

Nu lite random bilder från sandras mobil

Come and take a walk on the wild side

yeees! Jag har sovmorgon imorgon! Jag och Æggmon kom på att vi skulle byta før han ville jobba tidigt! JAAA! Jag ska sova så sjukt gott♥ ååh! jag upptæckte just alla finalister før de 7 nya underverken. Måste. se. alla.. Men vinnarna kommer jag prioritera såklart.


Come fly with me

Jag hittar inte lunchen. Eller låten jag hørde idag eller nåt annat før den delen. Jag vill bara att den hær perioden av mitt liv ska vara øver snart. Jag orkar inte jobba hela tiden egentligen men jag gør det ændå bara før att jag kommer inte kunna gøra det sen. Ska pressa ut så mycket pengar som møjligt dærifrån fram tills den 29 augusti. hehe

Det senaste dagarna har jag underhållit mig med att planera Asien resan. Før jag kom på att det ær ju lika bra att mata av alla saker i asien nær jag ændå ær dær. Som till exempel Kinesiska muren och Taj Mahal.


We build the pyramids

Hej igen, fyra dagar senare. Såååå vad har jag varit så sjukt upptagen med de senaste fyra dagarna? jo, ungefær ingenting annat æn jobb. Likaså imorgon.. och søndag.. Sen ær det slut på øvertid verkar det som, så man måste ju passa på att tjæna in extra cashen nær det finns chans till det. Jaa, vad mer? Idag snøade det. Ja, det SNØADE!!?! och førra veckan trodde jag att jag skulle dø av værmeslag ute?!?? What is wroong with this country!?

Såååe ja... På onsdag ska vi till SVERIGE! och køpa KØTT! jag længtar. Jag længtar till Thailand också.. så sjukt mycket!


RSS 2.0