SOOLAAAAA

hihihihi vi (the family) ska fara och bada i havet nu ♥ Jag ska sola heeeeeela dagen och bli jätte JÄTTE brun :):):):):):):)
då måste man dricka mycket vatten ↓ jag är jätte dålig på de - shame on me


Vattnet  på bilden kommer från en äkta källa så de går prima att dricka om man skulle vilja, smakar bara lite trä.....

Peace out

I can be yellow I can be blue I can be anything for you

Imorgon far vi till våra kusiner som har stuga i Boarna och firar midsommar. Kommer hem på tisdag. Pusspåer♥

Steg upp halv ett imorse - skam

The Chronicles of Narnia Prince Caspian

Såg Narnia igår förresten och vart helt kär i prins Caspian! han är HEET i den filmen. Lite sådär mystisk på nå vis fast de kanske bara är mina egna åsikter. Men de är ju bara så SJUKT snyggt med bruna ögon på killar, jag smälter.

HEEJ IGEEENNNN!

HAHA ja har inte uppdaterat på typ en vecka nu! Pallade inte helt enkelt, fastnade i sims 3 dom få gångerna jag har suttit vid datorn.

Tänkte lägga ut några bilder på vad jag har haft för mej, en bild säger ju mer än tusen ord ;)

Pappa har 50 års kalas vilket betyder en massa mat!

och såklart tårtor som lilla jag hardekorerat

Senare den kvällen flydde jag till Lovisa och hade de trevligt med söta flickorna Lovisa Danni och Lina.

För Michael tar studenten!


Avslutning på Bureskolan
Årets 9:or tågar in i kyrkan
Albin och Fanny(kusin)


Sen for vi (Jag, mamma och Rebs) och åt på tre kronor.


upp upp och ivääg! vidare till centrum med syster
Sen drog ja till Annacar

Söta Anna och Sandra, hjärta på dom

På kvällen när Hillevi kom drog vi me moppe till burehällarna

I´m a sjöjungruSlut på de roliga! Nu ska jag ta mej en dusch. Hare bra!♥

sooommarloov

idaaaag haar jaaaag skoooolaaavvvssllluuutttniiiinnggg!!!! Tror ni jag är glad?!? wie! Först ska vi få fika av våra sneeela lärare sen kl tio är de avslutning i aulan.

JAAAAAAAAH!!!


Ha ett bra sommarlov!

Jag är duktig

Lilla jag skulle helt oskyldigt prova sodastreamern som pappa fick imorse. Så ja hällde vatten och smak med exakta mått, sen satte jag fast flaskan i streamern och drog i spaken. Olyckligtvis drog jag en aaaaaaning för länge så när jag tog lös flaskan flög de kolsyrad pärondricka över hela rummet och på mej. Jag som hade finklänning på mej och allt.
Ja tycker inte om våran sodastreamer längre :(

Sveriges nationaldag imorgon

Nu har ja tvättat fönster och gjort marsipanblmmor för fulla muggar. Pappa fyller 50 imorgon så vi ska kalas! Större delen av Sverige kommer att hissa flaggan för pappa (kan också vavra för att de är sveriges nationaldag men de säger vi inte högt) Huset är kliniskt rent nu iallafall!.....eller....nästan....förutom mitt rum.... och alla andras...eh

Sen ska de vara airshow imorgon på flygplatsen så de kommer flyga en massa flygplan över vårat hus hela dagen! men de är ganska coolt vi har bästa utsikten för alla loopingar och skit! fast de låter ganska mycket, men de får man tåla.

Hoppas ni som läser dehär har haft en bra dag! Jag därimot har sovit bort hela dagen efterssom vi va lediga idag. Åt frukost nångång vid ett sen fastnade jag vid tv:n - jag som nästan aldrig ser tv. Sen när resten av familjen kom hem vi 4-5 var de bara att börja röra på sig. men de va skönt me sovmorgon iallafall :) :)

Your a rosckstar baby every body wants you


Can´t stand it!


Porträtt

Jag har fått förfrågningar (2st muaha) om ja kan göra sånadär bilder på dom, såna som jag har gjort nedan. Säg till mej på msn skicka en bild på dej själv (den finaste du kan hitta) så ritar jag. hihi

Om du inte känner mej eller har min msn addar du denna adress: Magda_13_92@hotmail.com

Vi syns i marshallens skugga ♥

HÄRLIGA TIDER!

TJEEEEENAAAAHEEJ!!!! Ja fick just veta att vi är lediga imorgon!! WEIIH! Jag är gllaaaaad! Sen på måndag börjar vi kl 10och ska leka på baksidan hela dagen och på Tisdag är de avslutning och SOMMMAAARRLOOOOVVV!!!!! <3<3


Varför kan ja bara inte sluta!??....

......Snart kommer ja tröttna de vet ja, men endå sitter jag och nördar vareviga minut!! Vet ni varför? Jo för jag är en idiot! en nördig sådan!! Dööö..

t-shirt?


090602

Goddagens! Har haft skola idag, ganska chill leektioner efterssom de snart är sommarlov. Vart lite CS spelande också.... ja fattade inte ett skit!! JohnE tryckte på några knappar sen hufsplufs va ja me o spelade/förstörde för alla andra, Lovisa hjälpte till också vi va jätte duktiga.
Slutade kl3, men satt kvar och finjusterade lite med min MDK-pärm. Snart är den klar! bara framsidan kvar nu! WIIH! Satt kvar på skolan jätte länge, de va typ öde då ja pallrade mej ut till bilen där mamma stod och väntade leskit. imorgon ska PG bjuda oss på fika också! mumselimums.

Har ja bebrättat att treorna springer runt utklädda och kastar vattenballonger när dom får chansen, dom är lite leskiga! Några sprang runt utklädda som tjuvar och hindrade oss från att komma fram i korridoren, sen försökte dom sno en massa saker (bland annat Lovisas hårsnodd hon hade i håret(?)) Scary shit asså.

Pussipuss♥

Jag har inget livLalaalalla har lekt en massa på Illustrator nu! hemskheter va kul de är!!!! kan sitta i flera timmar kan ja lova. Ovan ser ni en av bilderna ja ritat. Grunden kommer faktiskt från en bild jag har ritat för hand sen scannat in i datorn (ska föreställa en pojke/kändis men de syns nog inte så mycket. 10p till den som skulle lyckas gissa rätt!). Ska nog rita lite till nu hehehe.. Eller nej förresten ja måste göra lite läxa (javet de är typ 3 skoldagar kvar men de är några saker ja inte hunnit klart huh)

NEW MOON

New moon trailer har kommit ut!! Jag längtar som en gris efter filmen som har premiär i november. heheheRSS 2.0