tumme upp

lalalalalalala efter som att jag har fått klagomål för att jag aldrig bloggar längre så kände jag men tvungen att skriva ett litet inlägg....så.... ja
Ja kan ju börja med att berätta att jag var och såg AVATAR för andra gången på bio!! Å DEN ÄR FORTFARANDE SÅ FRUKTANSVÄRT BRA!!! så ja vet nästan inte vad ja ska ta mej till!!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


För alla som orkar läsa allt dedär - vi är fullt serriösa......

magdalena sa (21:16):

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH HELA MIN DATOR LAGGAR IHOP!!!!

Sandra säger (21:20):

jag är emo

magdalena säger (21:21):

jaaa ja me!

men varför sandra varför

why WHYYYYY

Sandra säger (21:22):

FÖR ALLT BA JÄVLAS!! PERCVIS ALLT!! ETT CPMONGO SPEL OM JAG FÖRSÖKER KLARA GÅR ÅT SKOGEN OCH DÅ NÄR JAG IVLL BLI LITE GLAD OCH SKA GÅ IN PÅ FARMVILLE SÅ FUNKAR INTE DET HELLER ÅSSÅ BLIR MAN JÄTTESUR PÅ SPELET OCH ALLA HIMLA SPEL PÅ HELA JORDEN FÖR DOM FUNKAR INTE OCH DOM SUGER MEN JAG DAMPAR PÅ ALLA OCH SLÅR SÖNDER GLAS OCH LAMPOR OCH HOPPAR PÅ GOLVET OCH SKRIKER

magdalena säger (21:23):

JAAAAAAAAAAAA JAVET HUR DE KÄNNS!!!!!!!

magdalena säger (21:25):

JA FICK TYP ETT UTBROTT NYSS FÖR ALLT BA LAGGAR SÖNDER Å JA HAR TYP FÖRLORAT 3 PAKET BARA FÖR ATT FARMVILLE DAMPAR SEN BA HELT PLÖTSLIGT KOM INTERNET PÅ ATT DE VILL STÄNGA AV SEJ!! JAAAAA OJ SÅ KUL!! GÖR DE BARAGÖR DE!!!! BRA!!! JAA OKEJ!!!!! SEN STÅR ALLT OCH LADDAR I TYP FLERA ÅR OCH DE GÅR ITE GÖRA NÅNTING UUUUUUUUUUUUH!!

Sandra säger (21:26):

JAA EXAKT HELA VÄRLDEN ÄR EMOT EN OCH MAN BARA FÖRSÖKER VARA GLAD OCH UPPÅT MEN DET GÅR INTE SÅ BRA NÄR ALLT BA HÅLLER PÅ OCH INGET VILL VARA PÅ ENS SIDA MAN BA OKEJ MEN TACK FÖR HJÄLPEN DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ DOM BA JA MEN DAH OCH MAN BA AAAAAAAARGGHHH ÅSSÅ SLÄNGER MAN NER DATORN I GOLVET ÅSSÅ SLÅR MAN SÖNDER MASSA SPEGLAR!!

magdalena säger (21:29):

JAAA! ÅSSÅ BLIR DE SJU ÅRS OLYCKA Å MAN BA JAHA! TACK SÅ JÄTTE MYCKE JA MENAR DE TACK!!!!! VA GLAD JA BLIR! JAG HAR NOG ALDRIG VARE Å GLAD I HELA MITT LIV!! ASSÅ ÅÅÅÅH JA SKULLE KUNNA KASTA UT MIN DATOR GENOM FÖNSTRET NU JAG ÄR HELT SERRIÖS FÖR DEN STÅR OCH LADDAR I TRE DAGAR PÅ PRECIS ALLT!!! VARJE LITET TRYCK ME MUSEN SÅ LADDAR DEN TYP I NÅGRA TIMMAR!!! JA BLIR TYP GAALEN!!

magdalena säger (21:30):

Å SEN BA!!! BLABLABLA SVARAR INTE ÅSSÅ MÅSTE MAN TVÅNGSAVSLUTA Å TYP STARTA OM DATOR SEN PAJAR ALLT OCH MA VILL BARA SKJUTA SIG SJÄLV I HUVUDET FÖR MAN ORKAR INTE!!

Sandra säger (21:32):

EXAKT!! MEN DÅ HITTAR MAN JU SJÄLVKLART INTE SIN PISTOL NÅNSTANS!!! MAN LETAR DÄR MAN LA DEN SIST MEN OFC SÅ ÄR DEN JU INTE DÄR!!! MAN BA MEN SKIT I DET DÅ!!!! JAAA!! SEN SÅ KANSKE MAN VILL GÅ IN PÅ NÅN ROLIG SIDA MEN DÅ KANSKE DOM HAR TAGIT BORT DEN SIDAN MEN MAN HAR ÄNDÅ FÖRSÖKT TA GÅ IN PÅ DEN DEM SENASTE VECKORNA!! FAST DET GÅR ALDRIG FÖR DOM HAR TAGIT BORT DEN!! JUST NÄR MAN HADE HITTAT DEN!!

magdalena säger (21:35):

JAAA Å DÅ BA OJ SÅ KUL!!! OJ SÅ KUL!!! ÅSSÅ BÖRJAR MAN TÄNKA PÅ LILLBÄBIS MEN INTE ENS DE HJÄLPER FÖR JA VILL BARA STRYPA NÅN ELLER NÅGOT FÖR ATT INGENTING FUNKAR SOM JA VILL!!! KAN INTE ALLT BA LYDA MEJ!! OCH GÖRA SOM JA SÄGER MEN NEEJ TYDLIGEN INTE ALLT SKA GÖRA PRECIS TVÄRS EMOT ALLT JA VILL!! DE ÄR SOM ALLT ALLTING BA JAAAAAA NU GÖR VI ALLT SOM MAGDA INTE VILL ATT VI SKA GÖRA OCH DRIVER HENNE

magdalena säger (21:36):

TILL VANSINNE JAAAAA!!!! OKEJ!!! DÅ KÖR VI!

Sandra säger (21:38):

JAA DET SKULLE VERKLIGEN INTE FÖRVÅNA MIG ALLS!! INTE DET MINSTA!! DET FINNS SÄKERT MASSA ONDA ANDAR DÄR UTE SOM BARA ÄR UTE EFTER ATT JÄVLAS MED FOLK OCH FÖRSTÖRA DERAS LIV GENOM ATT TYP HE VIRUS I DATORN!! MAN BA JAMEN OKEJ, STICK TILL NÅN SOM FÖRTJÄNAR DET LIKSOM!! TYP HITLER!! VARFÖR FAR DOM INTE TILL HAN OCH FÖRSTÖR HANS FARMVILLE-GIFTS!! VA!VA!VA!VA!

magdalena säger (21:43):

JAAA VA I FRIDEN!!! MÅSTE ALLA GÅ PÅ DOM SOM MINST FÖRKÄNAR DE FÖR JA MENAR VA HAR VI GJORT DOM EGETLIGEN?????? INGENTING!! JUSTE!!! INGENTING!!! DE ENDA VI HAR GJORT ÄR ATT VARA SNÄLLA OCH SPELAT FARMVILLE I VÅRAN ENSAMHET!! DE ÄR SOM ATT HELA VÄRLDEN BA HELT PLÖTSLIGT KOM PÅ ATT DOM SKA VA ONDA MOT DOM GODA FÖR ATT...JA....DE FINNS INGEN BRA ANLEDNING SÅ KAN INTE ALLA BA SLUTA OCH LÄMMA OSS

magdalena säger (21:44):

IFRED SÅ VI KA FORTSÄTTA SPELA FACEBOOKSPEL!! JA LOVA JA KOMMER INTE HINNA FÅ 60 PRESENTER UDER MIN GRAN INNAN JUL FÖR ATT NÅN KOM PÅ ATT JAAAA!!! NU TAR VI MAGDAS PRESENTER BRAAA VA HON BEHÖVER DOM SÄKERT INTE!!! MEN DE GÖR JAAA!!!!! DOM ÄR MITT LIV!!!!

Sandra säger (21:47):

DOM BORDE FAKTISKT BARA ACCEPTERA ATT DET ENDA MAN VILL GÖRA ÄR ATT SPELA FARMVILLE! ATT DEN ENDA LYCKAN MAN HAR ÄR ATT FÅ FARMVILLEGIFTS OCH GÅ UPP I LEVEL!! DET SKINER UPP ENS DAGAR! MEN NEJNEJ, DÅ SKA DET SÅKLART "LAGGA" SÅ ATT MAN INTE FÅR PRESENTERNA OCH MAN BLIR JÄTTELEDSEN OCH MÅSTE GRÅTA SIG SJÄLV TILL SÖMNS VARJE NATT! SOM PLÅSTER PÅ SÅREN SÅ FÖRSÖKER MAN SPELA ANDRA SPEL MEN NEJNEJ

DET KAN DOM INTE TILLÅTA!!

FÖR DOM HAR INGET BÄTTRE FÖR SEJ ÄN ATT MOBBA SMÅ OSKYLDIGA FARMVILLE NÖRDAR!!

magdalena säger (21:50):

JAAA KAN DOM INTE KLIPPA SEJ OCH SKAFFA SIG ETT JOBB ISTÄLLET DET ÄR FAKTISKT INGE KUL!!! VA SKULLE DOM SÄGA OM VI SKULLE GÖRA DESAMMA MOT DOM! NÄ DOM SKULLE BLI JÄTTELEDSA OCH SÅRADE SÅ VARFÖR?VARFÖR I FRIDEN GÖR DOM SÅ MOT OSS!? SOM JA SA TIDIGARE VAD I FRIDEN HAR VI GJORT DOM VA? SERRIÖST SNART SÖKER JA UPP DOM SOM GÖR SÅHÄR OCH KASTAR MIN DATOR I SKALLEN PÅ DOM SÅ ATT DOM FATTAR ATT JAG MENAR

ALLVAR! OM DOM INTE GÖR DE DÅ! JA DÅ VET JA INTE!?

Sandra säger (21:52):

JAG VET FAKTISKT EN BRA PSYKOLOG DOM KAN GÅ TILL OM DEM VILL!! FÖR DOM BORDE VERKLIGEN GÖRA DE! DÅ KANSKE VI SLIPPER DEM!! SÅ KAN VI TA EMOT VÅRA GIFTS PRECIS NÄR VI VILL!!

magdalena säger (21:55):

JAA DÅ KANSKE DOM FATTAR ATT DE DOM GÖR INTE ÄR SÄRSKILLT UPPSKATTAT AV OSS FARMVILLE-NÖRDAR SOM DE ENDA VI VILL ÄR ATT HA ETT FRIDFULLT LIV OCH SPELA FARMVILLE DAGARNA I ÄNDA TILLS VI VARKEN VET IN ELLER UT. HAR INTE DERAS FÖRÄLDRAR BERÄTTAT ATT MAN SKA VARA SNÄLL OCH GE TILLBAKS GIFTS NÄR MAN FÅR DOM INTE SNO ANDRAS BARA FÖR ATT MAN INTE HAR NÅGRA VÄNNER

Sandra säger (21:57):

HAHA EXAKT!! VI BORDE UPPFOSTRA DEM!! GE DEM EN LÄXA OCH SMISKA DOM PÅ STJÄRTEN!!SEN SKA VI TVINGA DEM ATT SKICKA GIFTS TILL OSS VAREVIGASTE DAG FÖR DOM ÄR JU SKYLDIG OSS MINST 10 000 !!

magdalena säger (22:00):

JAA! MINST!!! SNART ÄR JA SÅ SUR ATT JA INTE KOMMER ATT KUNNA SOVA IKVÄLL!AAAAAAH! JA VILL BARA SKRIKA JUST NU! MER ÄN JAG REDAN GÖR MEN DE ÄR SOM ATT MIN RÖST ITE RÄCKER TILL FÖR ATT BESKRIVA DE ILSKA SOM JUST NU BUBBLAR INOM MEJ!

Sandra säger (22:02):

JAA DET ÄR PÅGRÄNSEN TILL ATT VARA VÄRRE ÄN RONJA RÖVARDOTTERS VÅRSKRIK!!! OCH DET ÄR ILLA!!

magdalena säger (22:02):

JA RIKTIGT ILLA! HENNES VRÅLSKRIK DE ÄR SOM HÖJDEN AV DE HÖGSTA SOM NÅGONSIN KAN EXISTERA

Sandra säger (22:04):

JAA MEN NU SKA JAG SE OC DET GÖR MIG GLAD :)

magdalena säger (22:04):

JAA Å JA SKA KRAMA LILL BEBBEN LITE :] HAN LIGGER OCH KURRAR I MITT KNÄ :]

HIHI JA MÅSTE TYP LÄGGA UT DEHÄR PÅ MIN BLOGG(L)

Sandra säger (22:17):

ja har haft rutan på fullskärm hela tiden :D

BAJSÄKKELSAFTSFARMVILLE SOM LAGGAR BORT MINA JULKLAPPAR FYYYYYYYYY PEPPARKUKAR PÅ DOM JAG SKA LÄRA DOM EN LÄXA SOM DOM SENT SKA GLÖMMA JAG SKA TAMEJ TUSAN SKRIVA ETT KLAGOBREV VARS GÖR MAN DET BTW ALLTSÅ ÅÅÅÅÅÅÅH JAG SOM SKA GÅ OCH SOVA NU JAG KOMMER JU ALDRIG KOMMA ÖVER DET HÄR ALLTSÅ ATTANS JÄRNSPIKAR. DET BLIR NOG KULFÖR DEJ NÄR DU SER DET HÄR NÄR DU NÅN GÅNG LOGGAR IN. HEJ HA EN BRA DAG MUGD:)

 


charlieissocoollike - Duet With Myself

Jag är kär♥


JA DÖR!!! XD


RSS 2.0