Cirkus

För vi ska gå på cirkus. Du och jag, tralala. 
Nu är det bara en vecka jobb kvar. sååå skööööönt. Kvällen kommer spenderas på cirkus shopping där det bjuds på trollerishow. Förhoppningsvis lyckas jag handla några julklappar också. Troligtvis inte meeeeen man kan ju alltid hoppas.

Sen får vi se vad kvällen erbjuder. heheeeeh


One Week Work

7 JobbDagar kvar!

Vaccinerade mig imorse, så nu är allt klappat och klart inför Asien på den fronten också. Gud så sjukt. En månad kvar sen är jag i Thailand. 

Sa upp lägenheten i måndags och har lite ångest över allt som måste fixas innan vi far. Fick ett mental-breakdown igår. Satt i fosterställning i sängen med mobilen i handen och tryckte smash halva kvällen. Men nu känns det bättre. Det löser sig. Det gör det alltid.

 

 
 

Gör det


countdown


How to do it

Vet inte om jag förstår så mycket av det här men man börjar iallafall att klippa ut fyrkanter som man gör när man gör spåloppor osv. Sen i slutet när man har alla 6 delar klara så ska man egentligen häfta ihop spetsarna med en häftapparat men jag använde mig av nål och tråd istället. Funkade det också. Också kan man teja ihop den i kanterna för att få stjärnan lite mer stabil. Sen är det bara att hänga upp den på valfritt ställe. Väldigt enkelt och snyggt!


Julstjärna

Vaknade kl 8 idag igen!? VAA? Gick inte ens och la mig tidigt igår? Kom isäng vid 12 och låg och läste ett bra tag innan jag somnade. Stannade kvar i sängen i ren protest mot mig själv imorse. Så snart har jag läst ut 50 shades of grey och blev jättesåsig på köpet. Kaffe? ja tack.

Hade det otroligt trevligt igår hos Tonje. Trots att jag inte drack och alla andra gjorde det. Det gjorde mig faktiskt inte ett dugg. Var ganska skönt att komma hem till sängen när dom andra for ut på byn. Nu ska jag sätta mig ner och pyssna lite. Såg en video om hur man gör en enkel julstjärna av papper och blev jättepysselsugen.


Guld

Gick inte så bra att handla julklappar.... Det enda jag köpta idag var mat och ett guldnagellack... till mig själv. Duktigt.

Men! Inte är jag bitter för det inte. För vi träffade Trude idag och tog en fika på mormors, jätte mys. och snart bär det iväg till Tonje för att fira hennes födelsedag/inflyttningsfest. Där får vi också träffa Heidi!

Tre forna Prior arbetare på en dag! Det är inte dåligt.


julklappshandel

 
Lyssnar på Beatles och funderar över vad jag ska köpa idag. Precis en månad till julafton idag och jag har inte ens börjat fundera på julklappar än..

Hahah. Sandra undrade just varför jag lyssnade på cowboy musik.. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Väljer att skratta den här gången. Vill ju inte förstöra sminket lixom.. går ju inte för sig bah.

you're handsome you're pretty

Queen of New York city.

Äntligen helg och jag vaknade vid 8-9 tiden. Varfööör. Nu när jag äntligen fick lite sovmorgoon. Men Imorgon! Då ska jag sova riktigt länge.

Igår gjorde jag och Sandra våfflor till lunch för alla på jobbet. Jag hade gjort en deal med Chefen tidigare i veckan när jag tog hem mjölken och gjorde pannkakor. Han tyckte att jag skulle göra till dom också så då sa jag att ja kunde göra våfflor nästa gång. Såå, så blev det! Trevlig avslutning på veckan.


Nyckeln till frihet

The Shawshank Redemption. Klassat som världens bästa film på IMDB. och ja. Den är så värd den titeln♥ Nu är det Over and Out för min del. godnatt

 

Övertid

Slutade jobbet för en timma sen. 13 timmars arbetsdag såhär i November är inte alls helt fel. Eftessom vi bara betalar hälften av skatten denna ljuva månad. Norskar alltså. Bara för att få extra pengar till julklappar♥ Hur kan man inte bara älska detta fantastiska land?


Nu är det ganska precis tre veckor innan jag far härifrån. Inte för gott som tur är. Men på ett ganska bra tag. Värme.. jag välkomnar dig med öppna armar.


50 shades of grey


Kino

Söndag. Fint väder och jag är ledig. Vad ska man hitta på? Jo. Låt oss fara och se bio mitt på dan. Breaking Dawn part2, jag är jättespänd! Det är så många som har sagt att den är bra.

Lite tidigare i morse var det en tjej här för att kolla in lägenheten. Så förhoppningsvis kommer vi inte behöva oroa oss om att säga upp den osv. Ska in till utleiemegleren på tisdag och prata lite kontrakt.


Julegggran

Sandra och Kajsa är ute och jag sitter hemma och gör julgranar. Helt okej. Tog hem några trasiga äggkartonger tidigare i veckan. Fick en idé eller nåt. Så nu har vi en gran också. Den fick ersätta gitarren på väggen vid hallen. Blev ganska mysigt. Funderar på att pynta lägenheten ännu mer. Fast kanske inte just nu. Är sjukt trött och mätt. Igen. God kväll! 
 

Jakten på ærligheten

Showen igår var jättebra. Anne Kat Hærland var helt fantastisk. Rak på sak och helt klockren. Trots att jag inte förstod riiktigt allt eller visste vilka alla personer hon nämnde var så tyckte jag det var otroligt bra ändå.
 
Sen middag på egon efteråt, blev så mätt så jag trodde jag skulle spy. Men gott var det.

 

Norsk humor och Tapasplatter

 
Kan inte sluta illa. Snart bär det iväg till Olavshallen för att möta upp resten av the crew för ikväll. Måste bara vässa lill örat först för att hinna med hon som drar skämten, har hört att det kommer gå undan.


Look, all i know is that.. your the nicest thing

Himmelens vad trött jag är idag. Hela dagen har jag gått omkring i som en dvala. Har vaknat innan väckarklockan hela veckan. Sen bara ligger jag där och väntar på ingenting. kult.

Imorgon börjar vi kl7 och slutar 3, sen är det panik hem och göra sig iordning för kvällen för då tar jobbet med oss på stand-up i olavshallen och sen vidare till egon för en sen middag. Jag tror det kan bli riktiiigt kul.


Aaalwaays i wanna bee with you, And make believe with you

and live in harmony, harmony aaalwaaayyyss.

Världens mest beroendeframkallande spel. Överdrift? lite. Så simpelt, så fantastiskt.
Tryck HÄR för att spela



 

Nyt

Kunde inte låte bli att köpa de här när jag var och handlade i förrgår. Så Kuuuul! Det är alltså fyra olika youghurtar med Hasselnöt&Valnöt, Mörk Choklad, Pepparkakor och Karamell smak. Spännande. Sitter just nu och äter av pepparkaks yoghurten och jag vet inte riktigt... Den var helt okej men kanske inget jag skulle köpa igen.

UPDATE: Smakade Karamell nu också, säger bara mmmmm!

Får julkänsla lite då och då nu. Hade Världens julkänsla imorse på jobbet för vi började packa julägg! Jättefina. och nu är det bara tre och en halv vecka kvar innan vi slutar på prior. Ska bli skönt med en riktig semester nu.


bacon

Tog hem utgången mjölj från jobbet idag (gick ut igår). Så nu har jag stått hela eftermiddagen och lagat plättar för ett helt kompani. Vet inte om jag nånsin kommer att kunna äta upp alla dessa plättar så om någon känner sig manad så får den mer än gärna komma och ta sig en tugga eller två. Vet iallafall vad jag ska äta till lunch imorgon.

Lever ganska mycket i framtiden just nu. Lever som i en egen liten värld där jag antingen är hemma i Sverige eller i Thailand eller där jag förhoppningsvis kommer plugga (troligtvis Stockholm). Måste fokusera magda, fokuseeera.


 
 

Welcome to the new age

Mörkt när jag vaknar, mörkt när jag kommer hem. Meeen vi går mot juletider nu så det gör ingenting. Får en massa julkänsla hela tiden och längtar hem till min familj♥ Vill bara sätta mig på mattan i mitt rum och andas ut en stund. Behöver få lite tid för mig själv.
 
Så sjukt vad tiden går.

Blev lite sugen på långt hår nu också GUD, när ska jag bestämma mig!? ettan på gymnasiet var dedär.. och det känns som igår.
 

Grattis världens bästa pappa!

 

röttröttröttröttrött


Blev lite sugen på rödbrunt

 
 
 

Imagine Dragons


who

sååååå trööööööötttt, måste sooovaaa...
Jag är ett retaard. Liksom katie
 

Chocolate

Filmkväll
Choklad både på tvn och på soffbordet. Kunde inte bli bättre. Lägenheten är så fylld med godsaker efter att Kajsa slutat på Nidar det är helt sjukt.

Hoppas på fint väder imorgon för jag ska iväg till stan och leta julklappar och äta våfflor på torget. wiei


Strålande

Snöö snööö och ännu mera snööö. Mörkt och kallt. Vill bara gå i ide och sova bort det mörka och kalla.. Men det går ju inte... Kaaanske om jag äter JÄTTEMYCKET så kroppen måste låta mig sova för att kunna smälta all mat. heh. Nej. 

Har förövrigt börjat på en vit månad nu i november. Känns bra. Vet dock inte vad jag ska göra med min vinbox som aldrig tycks tar slut...? hmm, livets mysterier alltsåå. 

Stundens riktiga mysterie är egentligen hur jag ska orka ta mig samma och gå och handla. Tog en powernap när jag kom hem från jobbet och känner mig fortfarande seg. Känner som att jag aldrig riktigt vaknar till när det är så mörkt ute.. blir bara så trött och less hela dagarna. Men ska se det från den ljusa sidan, imorgon är det helg och då är det bara 20 arbetsdagar kvar innan jag slutar! Tjoho! 
 

 

Salt in the Rainbow

Har som ingen motivation att blogga för tillfället. Vet inte alls vad jag ska skriva. Nåja sånt händer. Får försöka ändå. Kan ju börja med att berätta att min helg har varit jättebra, förutom att jag sov bort halva söndagen. hehe. Sov bort halva gårdagen också. Tror jag gick och la mig nån gång efter 6, sen somnade jag... Med kläder och allt. Vaknade när Sandra gick och la sig. Somnade om igen. Så nu är jag så sjukt utvilad! 

Skypar med lill mamsen nu♥ och planerar för ett eventuellt besök innan jag far hem till Sverige igen. Kan inte fatta att jag far snart? bara 23 dagar kvar på Prior sen är jag iprincip påväg hem. Sen den 3 januari så far vi till Thailand?!? Så sjukt!?.... Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till...


kram


Thaithai

Nu har jag blingat upp mig lagomt för ikväll. För ikväll är ingen vanlig kväll. Ikväll är det kajsas födelsedagskväll! Det var en massa rea på gina, kunde inte hjälpa mig själv. Men det var så sjukt värt det. 60 spänn för fem ringar, sju örhängen och två halsband.

Snart ska vi dra firandet vidare och fara ner till stan och äta thaimat. Så nu ska jag ta på mig mina finaste kläder och mitt gladaste humör.

Fyren Part 2/2

Sådär som mumin.


Instant Ginger drink

Fick en liten överraskning i postlådan idag. Ett paket innehållande två små påsar med Ginger pulver som man ska blanda med varmt vatten från Hillevi. + en liten lapp. Haha så gulligt! Höll på att skratta ihjäl mig. (Det här med ginger är ett litet intern skämt) Så det sitter jag och dricker just nu♥ Då kanske jag håller mig frisk också.

 

RSS 2.0