Från och med nu

Jobbat och fixat deklareringen här i Norge idag. 30 minuter innan stängning sista dagen blev det ur världen. Snacka om sista minuten.. meene det gick finfint. Ikväll ska vi slapppaaaa och inte lägga oss tidigt för vi är LEDIGA IMORGOOON! SÅ SKÖÖÖNT! Okej... alla som jobbar är lediga så det är väl inte så speciellt egentligen.

Nä nu ångrade jag mig. Vi ska inte alls slappa för vi ska till parken just bredvid oss ikväll och kolla in läget. En fågel viskade nämligen i mitt öra att något händer där ikväll! Sen så får vi en ny roomie snart. Viktor flyttar nämligen in. Såhär ser han ut:



Nu är jag så sjukt hungrig så jag håller på att dö. Men då är det tur för mig att Sandra står och lagar laxpasta! mmm!

picknick

Det har gått lite upp och ned för mig idag, men just nu är allt jag kan säga att jag tycker väldigt mycket om söndagar. Det har varit så sjukt fint väder här idag! Kunde till och med gå i t-shirt en stund när jag skulle möta upp Sandra, Hillevi, Mimmi och Viktor på peppes pizza. Sen efter det har jag och Sandra legat och solat i parken just bredvid oss hela eftermiddagen. Så sjukt skönt det var.. Börjar bli standard med picknick nu på söndagar. Jag kan inte säga att jag klagar.


Tyholt

Middag på Tyholttornet snart för att fira Mimmi som fyller år! mmmmmm Pizzabuffé.



Ännu en tröja jag köpte idag. Monki har öppnat här i trondheim så det bara blev så.

fire

Det här är TYP den finaste tröjan jag har sett i hela mitt liv och nu är den MIN! bara min. heh. Nä fy vad jag har shoppat idag. Det var ju inte alls meningen. Tänk er bara i sommar/Thailand när jag är suuuper bruun ååååh jag längtar♥


Läääggg dig bara neeeeeeed

Vars är mina katter när jag behöver dom? jo.. hemma i sverige.... fy. Jag skulle vilja ha en liten kattunge i min famn just precis nu♥ titta bara så söööt!


Ägg

Ägg hårinpackning
Ägg ansiktsmask
Rått ägg att dricka
Kladdkaka till jobbet imorgon
makaronipudding

Nu får det vara nog med ägg för idag.

Göteborgsbilder♥

Prior

Äggkrig på Elgesetergate. yes

Glasvegas

Lyssnar på Glasvegas och blir sjukt sugen på festival! Skulle ju vara funktionär på P&L men jag kommer inte kunna ta ledigt i sommar så jag blev tvungen att skicka ett mail och avanmäla mig... jag ville verkligen... meeen vad gör man inte för att tjäna in sitt leverbröd.

Jag ska ju trots allt se Coldplay i sommar, DET är en sak som är säker! verkligen verkligen verkligen.


Mat

Överbliven macka från lunchen, morot, kiwi och muffins till middag. Sandra kör på ostkrokar och choklad. Fina matvanor. Övertid imorgon igen. Jag är trött...


it's better than the dream because it's real



Jobbat hela dagen idag. Inget gick som jag ville där ett tag och ALLA maskiner jag stod vid krånglade... Jag ville döda. Meeeen sen bjöd dom på pizza så då blev det bra igen. Trött, hungrig och oflyt, nej nej nej.

Godnatt.

Thanks for the memories

mmm nostalgi♥


So you can hurt, hurt me bad But still I'll raise the flag



Övertid imorgon från 06.00 - 18.00! Jag är Taggad till tusen!

Geek festival här i lägenheten

Det här är ju faktiskt helt fantastiskt kul


This is just.... awesome


Livets glada dagar

♥Jag och Sandra är nyss hemkomna från en liten picknick uppe vid hogwarts. Jättemysigt! Solen sken och fåglarna kvittrade... en stund... Sen blev det moln och vi började frysa. Annars hade jag nog kunnat lega där hela dagen.



En liten fågel som jag fick igår haha. Jättefin♥

Hade världens mysigaste kväll igår också. Vi for först till Mimmi och Kajsa sen vidare för att köpa en engångsgrill och korv sen slog vi oss ned nedanför Nidaros Domen och grillade korv och hade det trevligt. Jag längtar till nästa helg. GRIILLLAAAAAA!JAAAAA♥


Ben&Jerrys och A walk to remember

Det kan bara sluta bra.


Grilla!

Snart ska vi fara iväg och förfestgrilla på bakklandet! Jag är jättepeppad!!!


P.S

Jag och Sandra har suttit och snyftat åt den här filmen senaste timmen. Den är så sjukt bra, Gerard Butler är så sjukt snygg och alla killar i den filmen är så... förstående...♥



Girls Just Want To Have Fun

Super rea, gratis våfflor och marknad♥ Jag älskar Trondheim


Säg hej till Plastfarmen, Gris-Mikael och Ko-John





Somnade vid 7 igår och sov som en stock hela natten. Hur kunde jag ha blivit så trött? Gott med lite skönhetsömn i vart fall :)

Jag är sugen på att grilla nu. Hade världens sommarkänsla igår♥

Strings

Jag ÄLSKAR ljudet av gitarr. Ljudet av fingrar som drar mot strängarna. Det är så vackert!
Extra fint är det när man hör den som spelar, alltså att man hör hur den drar mot strängarna när den ändrar ackord osv osv.

Det är en av anledningarna till att jag älskar "See you soon" med Coldplay så mycket. Man verkligen HÖR hur han spelar, och då syftar jag inte bara på tonerna.

Nu blev jag alldeles varm. Älskar Simon&Garfunkel också, men då råkar dom ju vara helt fantastiska då.


Into the light of the dark black night

Kaos på äggfabriken idag. Ägg överallt. Hatar från och med nu bana 13, den vill mig inte väl. Hahahha.. äggfabriken. Annars så har det varit ganska kul.. ibland. eller, mer underhållande.... Ja.

Känner mig lite kryptisk nu.


Fusk.

Nu är det så att alla mina... (nästan alla) jobbarkompisar ska jobba övertid idag. Från kl 06.00-20.00 och det tycker jag är väldigt orättvist.. För jag får inte. Inte första veckan. SÅ SJUKT MYCKET PENGAR DOM TJÄNAR NU!!? och jag sitter hemma och latar mig. Jag vill ju också!! Hallå!?

Som tur är kommer dom att köra med ganska mycket övertid för de som vill nu framöver, jag ska skriva upp min högst upp på listan varje gång. Japp, det ska jag.



"Do the Creep, aaaah"


MamsenPapsen&Rebsen

Skype, tack än en gång för att du finns


Prior

Jag är så DÖD idag! På alla sätt och vis. Laddar hem tredje avsnittet av Game of Thrones nu och hoppas på att jag inte somnar när jag se det.

mer än så orkar jag inte skriva just nu.

Peace&Love, kisses&hugs, Buss&Kram på er

ägägägägägägg

Så sjukt trött jag är efter en dags jobb!? Skulle kunna somna på stört. Men det har faktiskt varit riktigt kul emellanåt. Ligger och lyssna på lite skönmusik och funderar på om jag ska ta en liten powernap innan middagen.  Oh Yes I am! 

Börjar kl6 imorgon............ huhuhu





AtmosFear

Hittade några göteborgsbilder på Sandras dator.

Imorgon börjar de nya jobbet....
Godnatt


Titanic

Inatt mellan ca 00.00 och 03.00 för 100 år sedan sjönk Titanic på sin junfruresa. Därför tog jag och tjejerna tilfället i akt att dela några tårar till filmen igår kväll. Åh den är så braaaa!

Jack... Jag vet att du inte fanns på riktigt men.. varför lämnade du oss huhuhu


Så vacker!

Interiör

Jag skulle på fullaste allvar kunna flytta in i Interia butiken på Olav Tryggvasons Gate. Kan gå omkring bland alla möbler och designprylar i flera timmar 7 dagar i veckan på fullaste allvar.

Ge mig bara ett material och lite inspiration och jag skulle gå lös. Så.. Många... Möjligheter... (!)

Otur, neeej TUR!

Fredag den 13 och denna dag har varit allt annat än en otursdag. 

-Bra dag på jobbet! Min huvudräkning var på TOPP!
-SoooL!
-Blommor!
-Fin timing hela dagen!
-Nytt jobb, fast, heltid!

Mjöööööölk

Jobbade på Tine idag. Vilket betydde gratis mjölkprodukter. Smart som jag är kom jag på att jag skulle testa alla smaker..... Jag är laktosintolerant......

Money money money

Tjoho! Deklarationspapperna från Sverige har kommit! Kommer att få igen lite återbäring, yes! Men jag är mer nyfiken på hur den Norska återbäringen ser ut, för jag tror jag kommer få ut en hel den på den. Måste bara besälla papprena för nu har pinkoden för det också kommit! :D och fint väder är det också!



the specials doesn't sound special to me

Låg i soffan och kollade lite data tidigare ikväll, sen slutade datorn fungera.. eller den ville inte öppna internet, stod bara och laddade så jag blev sur och vände mig om i ren protest. Sen... somnade jag....  så Sjukt!? Bara sådär!?.. 

haha och trots det så är jag lika trött nu som jag skulle ha varit annars också, Godnatt!

Idag ska bli en stark dag

Kära Mor, Far och syster. Ni kom hit fel helg för nu är det grönt igen..


Idag har varit en bra dag. Dagens positivaste saker är att: 

- Jag har jobbat
- Det har varit så sjukt fint väder
- Tog fel buss men busschauffören skjutsade ändå förbi mig till stan hihi
- Börjat på proffice
- Ska jobba på Kantine på Tine imorgon med 153kr/h
- 153kr/h!!
- Jag känner mig eftertraktad av Manpower
- Jag har ätit en massa OST! SÅ SJUKT GOTT!! och kex! och choklad! hehe. (och några godisar jag fick av sandra)
- Jag ska ta en dusch nu. väl behövligt.
- Ska se Game Of Thrones efter duschen
- oooooccchh sen så finns det inget mer... nu ska jag duscha

KinderMaxi

SLUUTAAA DRA 50% SKATT MANPOWER!!! sluutaaa nuu. Jag skulle ju få TILLBAKA de ni drog extra förra gången inte få 50% IGEN!?.... åååh... 

Men det är lugnt, ska förhoppningsvis börja jobba på Proffice snart... Skatteåterbärning skulle sitta fint det med.



En liten påskig efterrätt vi åt i fredags. Kinderägg fyllt med en blandning av vit choklad, philadelfia, turkisk yoghurt och grädde toppat med aprikossylt. Så sjukt gott

Lat

Usch. Jag insåg just att jag inte har något busskort. Måste fylla på. Ska bara... gå in till stan först. Solen är borta också...

Har dragit ut på det här alldeles för länge nu...

Godjul


mulen måndag

God kväll mina kära vänner, imorse for mamsen papsen och rebsen hem och jag har deppat hela dagen.. Gjort ungefär så lite som möjligt. Fast nä, det är ju inte riktigt helt sant. Men imorgon ska jag ta tag med hårdhandskarna och bege mig till proffice, skicka in en jobbansökan på dromedar kaffebar och kolla upp om uppsägning för lägenheten.

Nu får ni lite bilder från helgen.



Snurrat i tornet

Sista kvällen med familjen här nu. Idag har vi varit och kollat in fästningen, botaniska trädgården och nyss var vi uppe i Tyholttårnet och åt en massa god mat. Jag är så sjukt mätt.. Snart ska vi mysa ner oss framför tv:n och se en film♥ vilket betyder ännu mer.. godsaker..... hehe..



Vi var ute och körde lite igår


Familjen har anlänt!

Nu är Mamsen, Papsen och Rebsen äntligen här!
Lägenheten har nog aldrig varit så här ren (efter att jag har städat idag) och det har nog aldrig varit så många olika sorters mat i kylskåpet och skafferierna. yessss.

Imorgon ska jag visa dem hela trondheim!



Just keep yourself alive


One day my son


remaremarema

God kväll solstrålar! Mår betydligt bättre idag, även fast min hals känns som rakblad och att mitt huvud känns som att det skulle väga 2 ton. Men jag knallar på. Har slappat ungefär hela dagen idag med + röjt undan lite i lägenheten till finbesöket imorgoon! Jag längtar jättemycket! Måste handla också.... just det.






030412

usch. Jag mår inte bra. Inte alls bra. 

Min dag idag har spenderats större delen i sängen. Sovandes med huvudvärk illamående och halsont. Vars kom det här ifrån?! Jag vill inte må dåligt.. Jag har gjort det alldeles för mycket sen vi kom hit till Trondheim.

Och såhär ser det ut när jag kollade ut genom fönstret... (observera att för bara några dagar sen var gräset nästan grönt här)


Påsk

Påskloov! wihowiho, det känns så skööönt! Kunde dock ha jobbat lite extra i veckan på samma ställe jag har varit men jag hade bestämt mig för att i fredags var sista dagen där. Bättre att jag vilar upp mig tills Mamsen, Papsen och Rebsen kommer och hälsar på på torsdag! :D :D ♥

RSS 2.0