Just.. awesome


Fula Ankungen # work in progress 3

Nu sitter vi här igen. Du och jag lilla vän, och inte blir du nå vackrare. Ja, jag är ledsen.. Det är inte ditt fel.


You are Welcome!


If people are trying to bring you down, it only means that you are above them



Jag känner att min blogg är inte riktigt den intressantaste just nu så jag vet inte ens varför jag försöker med detta just nu. Nej. Förlåt. Jag ska inte vara negativ.

.... Eller jo, det ska jag. För jag är sjuk... igen! Varför varför? Jag hatar mitt värdelösa immunförsvar... Jag vet inte ens varför det finns för det hjälper ju inte!? Har haft en lite smått otursdag idag också. Men det är inget vi ska gå in på nu. heheeheh Jobb imorgon, jag peppar!

Något annat positivt är ju att vi snart ska äta laxpasta♥ mmmmm sååå gott!♥


Helgeseter på Elgeseter

Denna helg kommer se ut ungefär precis som så många andra helger före. Hälsar på på Buran och sen ser vi vad som sker.
Dricker vatten i sinne för att försöka bli av med huvudvärken. Nu när det inte är synen så går jag på vattendiet istället och se om det funkar.

Vi döpte också vårat husdjur idag! Kom fram till bästa namnet ever!

Säg hej till Helge Seter!


VåååååååR!

Ååh!!! Vååår! Strålande solsken och 4 plusgrader! Vilket betyder att vårjackan plockas fram och att det är på tiden att ge sig ut i de fina vädret. Så nu ska vi utflykt med varmchoklad och en apelsin. ÅÅH jag blir så glaad av soool!


Don Juan

Äter pizza och kollar efter filmer med Johnny Depp. Men det är lugnt, vi gymmade idag... i ca 10 min heehehehe. Det var typ de värsta jag har varit med om, dendär maskinen dödar.

- Men kolla den här då, han är säkert jättesnygg i den här filmen!
- Ladda hem.

Annars så har jag jobbat, kollat synen och köpt pennor idag. Det visade sig att min syn var nästan perfekt... Jahapp, de va dom 395 norska enkronorna. Jag vet fortfarande inte varför jag har så sjukt ont i huvudet hela tiden. Hjälp mig någon.


Sunshine

Solen skiner idag i vackra Trondhei. eller.... Den gjorde det ett tag iallafall.. framsteg! Och jag ska snart fara och kolla min syn. jeh. hejdå.

Thanks For your Time

Jag har blivit alldeles sjukt beroende av Gotye. Han som ligger bakom, Someone i used to know. Lyssna på han, göre.


05.30

Uppe med tuppen. Har fått mig ungefär 5 timmars sömn inatt och det känns i huvudet kan jag ju säga. Mååstee soovaaa meeeeer. Kom hem för en halv timma sen, så nu ska jag ta en Poooowwweeernaaap. Sen ska jag in till byyyyyeen. (jag har världens blogbrist just nu) Natti!




Fula Ankungen # work in progress 2

Har kommit fram till att den här bilden är mycket finare sedd uppifrån så. Nu får ni inte se den från de rätta hållet. Men det är lugnt, det är för erat eget bästa.



Det här gillar jag!

Låten, musikvideon, allt! Det bara... tilltalar mig.



Gillar det nästan mer än melancholia.... ha-ha-ha-ha. Nä, Förlåt. Såklart jag inte gör.


Vart är denna värld påväg?

Tunnelbanan mot Skarpnäck, Stockholm

Två tjejer ~18 pratar om en kille.
Tjej 1: Hur går det för er egentligen?
Tjej 2: Bra tror jag, men det är lite stelt ibland.
Tjej 2: Vadårå?
Tjej 1: Han är inte så bra på sms. Han ringer hellre.
Tjej 2: Typiskt 80-talister. De pratar hellre i telefon än sms:ar och ses hellre än pratar i telefon.


Fettisdag

Fettisdag idag, vilket betyder att man ska vara fet hela dagen och äta en massa semlor. Synd bara att inte norrmännen firar denna underbara dag av frosseri. Så istället för att äta semlor så har jag tagit hem tre stycken Chokladrutor/Brownies som jag tänkte att vi skulle festa på ikväll.

Nom nom




Update: Dom firade viss fettisdagen här iallafall, fast istället för att äta semlor så äter dom ärtsoppa med fläsk................ They just do some things wrong in this country...

jag känner mig lite blek

Sandra: asså magda du har inte funderat över att fara och sola snart..?

jo..


Närå, hittade en spa affär med halva priset på alla varor så jag kirrade lite ansiktsmask och peelingpasta. myyyys. Nu sitter jag och äter korvmacka, fyyyy så otroligt sjukt underskattat! sååå gudoomligt gott!

Moshikamosh

Ledig idag, vilket betyder att jag kan uträtta lite ärenden på stan! Bland annat banken och mitt nya kort. Kanske tittar förbi hos en optiker och kollar synen också för nånting måste det ju vara efterssom den här huvudvärken aldrig ger sig. uschan buschan Jag längtar efter mami, papi, syskonen och katterna jättemycket just nu. haade


thousand sunny

Just kommit hem från gymmet och sitter nu och äter lite kvällsmat. Vaniljyoghurt, vindruvor, russin och persilja. Det såg så gott ut att jag var tvungen att fota.

Nu blire FILMTIIIME! :D




De tre vännerna och göran


180212

Musiken dunkar i högtalarna, jag sotar ögonen och snart poppas det två flaskor här i lägenheten. Men först lite middag. Egentligen har jag ingen lust att egentligen göra nånting men så kan vi ju inte ha det.
Igår var det precis en månad tills jag fyller 20! Jippieyay jag längtar

Ha en bra kväll med er!



Skype Animal?


Im such a failure

Ja, okej, det blev INGEN skillnad.. fy vad ledsen jag blir! Ända in i själen </3 Jag har väldigt lust att springa och knacka på i dendär HM affären och be om att få en ny hårfärg. Men nej, det ska jag inte göra. Jag ska bara gråta en stund nu i min ensamhet. Godnatt.


Färgar håret

Idag så tänkte jag göra en liten makeover för mitt hår. Mörk blond. Men det är brunt på förpackningen, såe vi ser väl hur det slutar. Kan då iallafall inte bli sämre än vad det är nu iallafall! och det är ju positivt.

Idag har lilla jag jobbat, gymmat och ätit tacos. Det. Var. Så. Gott!

Har egentligen inget intressant att säga för tillfället.... för.... jag känner mig inte så intressant just nu.

Nåja, jag längtar till imorgon iallafall.


Godkväll

Min dag har sett ut ungefär såhär. Vakna kl6 - Stiga upp - Ta bussen kl7 - Komma fram kl 8 - Jobba - Sluta 4 - Komma hem 5 - Sitta lite vid datorn - Somna.. och nu ligger jag här och känner mig sliten. Vill bara somna om igen.

Sen så tänkte jag bara lätta på hjärtat lite och berätta hur mycket jag hatar killar som gnäller över att mensverk inte kan vara värre än att få en spark mellan benen.... Neej. Det kanske det inte är heller vad vet jag? Men då blir ju inte ni gossar heller sparkade mellan benen i en vecka i sträck varje månad. Godnatt



Kladdar

Har suttit nertryckt i ett hörn och skrattat och kladdat på ett nytt litet masterpiece.......... fast jag skulle heldre kalla henne den fula ankungen. Lilla vännen.... Ja, jag brukar prata med mina teckningar. Känner som med dom ibland.. Speciellt denna. Stackarn.

Drar också en funderare över mitt psykiska välmående när jag ser den.

Nej. Pums i säng nu, godnatt!


piikaboo!

Good evening sunshines! Feelin fine today?

Själv ligger jag och myser tilsammans med OnePiece och har de gött. Hade nästan glömt den fantastiska humorn i den serien. Nu så tänkte jag börja mixa lite med laxarna jag tinat, vet dock inte riktigt vad jag ska göra med dom? Steka? Ugna? Koka? yeahwhatever.

Min huvudvärk vill fortfarande inte ge sig... meeeen jag är glad! Så glad att mina sambos tror att jag går på droger............. ja. Frågor på det? Säg hej till Hillevi och Sandra. Hade!


ive got a headache ooohooho

Jag måste verkligen kolla upp min syn, för jag går med en sån fruktansvärd huvudvärk heeela tiden. usch och fy.
jeh, me is bored. Tror jag ska ta och läsa lite Eragon eller se ett avsnitt one piece.



I will survive

Alla hjärtans dag idag och jag tänker inte klaga över att jag är ensam. För finns det något jobbigare än folk som sitter och skriver uppdateringar på facebook om hur forever alone dom är? Nej. Så dagen till ära har jag och mina tjejor kommit fram till några fina små aktiviteter vi kan roa oss med idag.

- Fara och prova brudklänningar
- Köpa chokladpraliner som vi sedan äter själva
- Baka semlor (det är ju trots allt en tisdag)
- Äta semlor
- Se filmen Valentines day haha
- Gå ut på stan med en "free hugs" skylt
- Gymma så att någon kanske vill ha dig till nästa alla hjärtans dag... hehehe nej.. skojar bara.. såklart.
- Uppdatera din underklädesgarderob
- Hålla dig borta från parker, cafén och restauranger
- Äta turkist Yoghurt bara för att det är så GOTT!

ja. ungefär så kommer min dag se ut. eller.

Ha en bra alla hjärtans dag nu

Little Lies


Hate the mondays

Stiga upp - Jobba - Sova - Äta - Gymma - Slappa



Lets go somewhere no one's ever been

Ställer väckaren på 5 och börjar sikta in mig på sängen. Måste bara förbereda mig mentalt inför att stiga upp..


Enjoy the Silence




En springande dromedar

Denna snöiga dag i Trondheim så ska jag springa lite och sen söka jobb sinne. Har redan sökt ett på Dromedar bakeriet men fleeeer ska det bli tjoho.

tattoo

Sandras bananer


Jag nöjde mig med en cameltoe


Banantatuering

Sitter och kollar på Sanera när hon ritar bananer från olika vinklar som sedan ska bli en tatuering...... Varför just banan undrar ni kanske? För det gör jag med...


Chilikaffe

Fika och gym stog på chemat idag. Vad som sker ikväll vet vi inte än.. Blir nog förmodligen något spontant men de gillar jag! Vi kikade in på monopolet just in case, precis som alla andra helger.. fy skäms för det.

Vet inte riktigt vad jag tycker om min chilikaffe... Den var inte jättegod men jag gillar den som ändå litegrann... chili och jag♥ vi passar som bra ihop.


Sitter och leker med vårat senaste tillskott i familjen här på Elgesetergate




Försökte lära mig See You Soon med Coldplay men jag gav upp.... Varför, varför ger jag upp så lätt?? Har verkligen försökt lära mig spela gitarr fleera fleera gånger hemma i Sverige. Piano också, har ju en egen lärare hemma också i form av min pappa men det slutar alltid med att jag blir sur och ger upp. I hate myself sometimes och nöjer mig sedan med att jag iallafall introt på Nothing else matters....

Nåväl. Det är kul att plinka iallafall♥

Mami, när du ser dehär kan du visa pappa gitarren jag vill veta om det är en bra eller inte och ungefär vilken prisklass om han vet det.

Smör

Snyggaste timingen genom tiderna och vi fattade ingenting... bara gled med. En massa mat har vi inhandlat iallafall!

Tänkte nu visa er en liten bild på vårat kylskåp - Its funny because its true



Vill även passa på att visa våran tuggummipyramid som sandra har fått/snott från jobbet sitt


+ en massa annat stuff.. Kan inte säga att jag klagar♥

Fläskbuss

Verkar som att det blir en liten Sverige trip över dagen imorgon - billig mat och gratisbussar katching!


Kristallkrona


Ledig

Ledig idag, så otroligt skönt! Gjort lite ärenden på stan och drog en stund på gymmet. Nu bara njuuuuter jag... och kollar runt efter nåt kuligt jobb. Är lite sugen på grafiker eller illustratör...


Feel the happiness

Sitter i soffan med en skål kalorier och trycker. Idag har det varit en sånhär bra dag igen! Min arbetskollega var tillbaka och guidade mig runt Hommelvik, åh det är så fiint!! Så otroligt fruktansvärt vackert! Kan bara tänka mig hur det ser ut på sommaren där! Pax fara dit och klättra i berg! Vill vara längst upp längst ut med utsikt över hela byn och vattnet!

Jag får en sån överväldigande inre lycka av vacker natur. Jag blir så super exited att jag vet nästan inte vad jag ska ta mig till! Vacker natur och dom sju nya underverken! Börjar gråta.. så glad blir jag. Satt och googlade runt på underverk och fina ställen en gång för ett tag sen och jag blev så glad att jag började grina.. så sjukt!? Av lixom bilder på internet?? hah. Tänk då hur det skulle bli om jag for dit........ eehhe jeeeh.




Tjena mittbena

Sitter med hårinpackning på topparna och hoppas på förbättring. Mixtrade även med mittbena när jag ändå var i farten.... Vet inte riktigt om jag gillar det...

Nu ska vi mysa ner oss i sängen och se film tills vi somnar! wiiiiie :D :D :D :D :D


The Magd is BACK

Jobbat helt alene hela dagen idag igen! FY så skönt det har varit! Känner nu att jag inte riktigt har kunnat "andas" på väldigt väldigt lång tid sen jag kom tillbaks till Trondheim. Men nu så fick jag mig lite alonetime tillslut, och barnen är så fruktansvärt söta där jag är och jobbar. Men dom förstår verkligen inte alls vad jag säger för det mesta, men ändå så ber dom mig om hjälp att ta på och av sig ytterkläder när dom går förbi. Trots att jag inte är deras fröken. Jag är ju bara där och fixar och trixar. Det roligaste är när dom frågar efter mitt namn och sen när jag säger det så står dom och ser ut som världens frågetecken... Jag funderar över att säga ett vanligt norskt namn när nån frågar nästa gång..... heheheh

Okej! Nu lite mobilbilder från min vardag för den som är intresserad.


Fina Hommelvik



Sugfiskar och nya tandborsten. Made of steel like a baws



Hockey...... ja... förlåt.... jag skäms över mig själv..... Så länge det inte är AIK så är det lugnt försöker jag intala mig själv



Förmodligen den godaste yoghurten i hela världshistorien och färdkost som finns i bilen och jag får äta så mycket jag vill av..... Inte bra... Inte alls bra..



Japp. Tre plusgrader här i Norge. Love my life.


Runningman

Jag är stolt över mig själv just nu. 40 min på löpbandet varav 30 springandes. Jag trodde verkligen inte att jag hade så pass bra kondis. Det är ju nästan så att man blir lite imponerad av sig själv ibland. Vi stannade där i en och en halv timma ungefär, kommer kännas imorgon kan jag lova.

Men nu ska jag sova! Jobb imorgon....

Februari och plusgrader

ååh! Vårväder här i Trondheim idag! Nu saknas det bara lite sol och ännu några plus grader så skulle allt vara på topp!

Min jobbkollega blev sjuk i helgen så idag har jag jobbat helt ensam större delen av dagen, kört bil också! Fy vad kul det var! och imorgon så ska jag köra omkring ensam heeela dagen. Kan bli spännande. Men jag tror det kommer gå bra... Det enda jag lurar på är om jag kommer hitta till det första stället jag ska på... I sure hope so.



Ingen vill veta vars jag köpt min tröja

Ingen gillar min tröja förutom jag... hehh.. I freakin love it! Försökte ta en snygg outfit bild men det gick inte så bra. Ikväll taggar vi inflyttningsfest hos Mimmi och Kajsa! Halva Skellefteå kommer vara där.. i Trondheim. Nu saknas bara lite mat i magen och lite styling av hår och ansikte sen är vi ready to go.

Mat bestående av rester från tjejkvällen igår, mmmmm hemma bakad pizza, det blev så otroligt fruktansvärt god så jag vet inte vad. Hade tänkt gymma idag men det blev fika med Marius och shopping på City Syd istället.. Jag borde inte få lov att gå på stan längre.... Hela min outfit ikväll är från idag... + lite till. Fy


Club Fitness

Kom hem från jobbet för ett tag sen, nu taggar jag gymmet! Premiär! Går dit med motivationen att bli lite smalare, lite snyggare, lite starkare. Jag kommer vara slutkörd efter tio minuter...


Le me wantz to go to Italy



I feel happy today

Fy så sjukt trött jag har varit idag. Somnade på bussen till jobbet, glömde mössan när jag vaknade och fick panik för att vi var framme, fick tillbaks mössan av en snäll kille som såg att jag hade glömt den!♥ Så glad jag blev! Får verkligen hopp om mänskligheten när såna saker händer!

Somnade på bussen hem från jobbet. For och solade, somnade i solariumet, solade ca 30 min för 32 spänn. I feel bad... Men nä. Kollar man inte att dörren är öppen så får man skylla sig själv när man betalar. Jag stoppade ioförsig solariumet när den startade och jag var påväg ut men sen var det ingen utanför!?!?!? så... jag gick in igen.... win!

Nu sitter jag med ansiktsmasken på, med en kopp the och lyssnar på min heart spellista på spotify! ååh känner mig såå hemma just nu♥




RSS 2.0