Hey honey

Saknar mina promenader. Längtar till helgen och hoppas att det ska vara fint väder. Det måste vara fint väder. Mmmm

 

Such a lovely place

Drömde en så fin dröm inatt :-) önskar att jag drömde fina drömmar varje natt, man blir som så glad hela dagen. Tvivlar dock på att det kommer hända för ikväll ska vi fira halloween genom att se skräckfilm. Sjukt nog var det min idé. hehe. 
 
Annars har det inte hänt mycket. Blödit näsblod ut min vänstra näsborre hela dan, varför? Fick också en ny kompis. Flugan Herman. Såg hur han strosade omkring på en låda så jag plockade upp honom. Då satte han sig på mitt finger en stund och jag la märke till att ena vingen var lite trasig. Kanske därför han inte flyger tänkte jag då. Men så var inte fallet för en stund senare susade han iväg. Bort i fjärran. Min vän. Jag kanske helade honom med min moderliga kärlek♥ Så var det nog.

Those christmas lights

På med julsånger och fram med skurhinken, Its OOON! .. heh. Älskar att vara själv i den här lägenheten♥ nomnom


pingvin

Köpte tidernas snyggaste mössa igår. Ska aldrig ta av mig den. Någonsin. Ikväll är det städning av lägenheten som står på schemat. och tack och lov för det. Är så sjukt äckligt här. MEN det ska det snart bli ändring på! Sen ska det vara fint framöver. Kommer ungefär hålla i en dag sen ser det likadant ut igen. Int är det lätt hörrni.

Vi har också fått ordning på värmen här.. (nästan) För idag var jag och Sanera förbi city syd och köpte ett nytt element! Hyresvärlden ringde igår och sa att det var lättast så men att han självklart kommer betala för det. Dom fick lite panik efter mitt 10onde mail om att vi håller på att frysa ihjäl tror jag. Duktigt.

 

Mumin

Legat och sett mumindalen hela dagen. Barnprogrammen förr i tiden alltså♥ Så fantastiskt bra! Vill bara bosätta mig där. Annars har det inte hänt så värst mycket mer idag, varit på en liten promenad tidigare ikväll bara. Imorgon är det jobb som gäller. Bara 6 veckor kvar nu.. Det klarar jag... 

Har insett att jag gillar vädret ute. och snön. Allting är så mysigt! Förstår inte vad som händer!? Måste ha nåt att göra med min julkänsla. Varför har jag julkänsla nu för?.... i oktober? Liiiiiiite tidigt kanske. Jag längtar jättemycket till december och att få träffa min familj. Men samtidigt är det lite jobbigt att lämna också.. Kommer sakna Trondheim så otroligt mycket. Har inte velat boka hemresa än. Men å andra sidan så kommer jag ju tillbaks igen nästa sommar. 
 

mjaaaaaauuuu

Blev tvungen att lägga upp nägra riktiga bilder också bara för att vi är så sjukt snygga  (...)


 

kitty prr prr

Halloween för fulla muggar. Idag har jag strosat lite på stan i det "fina" vädret. Men det var som mysigt trots att det snöade och allt var blött och kallt. Impulsköpte den här masken tillexempel. mjau. Snart ska vi börja fundera på att dra vidare kanske, måste bara bli lite mer i stämning.heh.he.


Pepparkaka


the greatest thing you'll ever learn

 Hade tänkt ta mig en tur till bymarka idag men just nu vet jag inte riktigt.. nollgradit ute och nollgradit inne. Känner inte peppen. Varför ska det vara så kallt för? Har däremot sjukt lust att gå på julmarknad eller nåt. Hoppas dom bjuder på våfflor i stan idag. För det brukar dom göra på helgerna. Våfflor, kaffe och varm saft. Vilka hjältar!


Hej mitt vinterland

Skulle gärna säga hejdå också men det går inte. Inte förrän i Januari iallafall. Igår var det höst och nu är allting grått... PRECIS allt är grått.. Till och med min tröja. Kallt är det också. Kom och värm mig någon snälla♥

Annars så har livet gått bra idag. Det har till och med varit helt okej på jobbet! Sen efter jobbet åkte vi med Torunn till europris och handlade halloween godis och fick oss var sin chokladkalender♥ Genomsnälla människa. Har så sjukt mycket fredag i min hjärna nu, vad händer? Hade ju torsdag igår också. sjukt
 

 

Rooibos

Jag är loose in the sky, jag är högt över molnen. Trött är jag iallafall. Men det hindrar inte mig från att dricka te och se ännu mer film. (Förslaget kom inte från mig den här gången) Tjoho. Så. Många. Filmer. Hela. Tiden.

Har förövrigt sjukt ont i magen efter middagen... Kan ju tillägga att den var för några timmar sen.... !? Mättheten vill inte lägga sig!? Den har smått övergått till illamående också.. whyyy mee? Öm är jag i vänsterarmen också, har väl fått hepatit nu också va ... :-)


Det var väl roligt hurra

Det började snöa här i Trondheim idag och jag fick VÄRLDENS julkänsla imorse! Kanske lite tidigt men det är ju alltid mysigt. Försökte hålla kvar myskänslan hela dagen genom att se Dinotopia när jag kom hem. Den må vara fyra timmar lång och lite halv B ibland men det är en så otroligt mysig film. Se den bara, gör det. Helst när du är sjuk eller nåt.

Har torsdag i mitt huvud... Jag vill att det ska vara fredag imorgoon! Snäääälla.

 

I have never been afraid of the highest high

Diggilo diggilay alla tittar på mig när jag går i mina gyllene byxor.

På med guldbyxorna och ut i djungeln. Snart blir det ett litet fika möte med lilla Trudl. Är lite småsömnig fortfarande. Tog en powernap när jag kom hem för att ta igen lite sömn. Sov konstigt inatt. Sover konstigt många nätter. Drömde att jag åt en spindel och de va discusting men jag fortsatte äta. Gick omkring flera dagar med den på en liten tallrik. !?!?!!? USCH. Varför skulle jag äta en SPINDEL!? makes no sense?...

Iallafall. Vaccinerade mig igår också. Det var skön..T.


Don't stop the partey


Tagga Tagga

Blev en tur till festningen idag. Lilla Trondheim är så fint där uppifrån♥
Åt just precis väääärldens godaste sallad. Jag skojar inte, den var så SJUKT god! Om jag bara fick äta en maträtt i hela mitt liv skulle det lätt vara sallad. Så Fräscht och så gott!
 
Snart ska jag börja förbereda mig inför kvällens äventyr. Det var länge sen vi faktiskt for UT på byn här nu. Så jag hoppas det bli utgång ikväll. Men man vet aldrig.

Skepp Ohoj!
 

Älskade ängel

På dagens schema står följande
 
◊ Dricka stora mängder kaffe...
◊ Gå ut på en lååång promenad
◊ Äta grekisk pytt till middag
◊ Dricka vin
Förstår inte varför jag är så sjukt trött..? Såg Prometeus igår. Men! jag kunde somna efteråt. Var bara tvungen att se några avsnitt av Bert's dagbok först. Gamla tider det. Fortfarande så sjukt bra.
 
Nuuu Kaffeee!


I will let you down

Ooooh! Längtar så innerligt till helg imorgon! Trots att jag varit ledig Måndag - Onsdag i veckan. Heeheh-he.

Önskar att jag var på ett varmare ställe just nu också. Freakin fryser dagarna i ända. Är det jag eller är det bara väldigt kallt överallt!? Kanske håller på att frusna?! Kommer jag dö nu mamma..?


Men luft och vatten har samma styrka

 
Jag vet inte vad det är för fel på mig. Är så sjukt sentimental just nu. Såg till exempel nyss Mulan och jag har aldrig varit med om att jag blivit så BERÖRD av den filmen. Tårarna rann flera gånger. VA? Varför? Mulan brukar ju bara få mig att skratta?? Nåja. Den kanske tryckte på rätt ställena. Svårt att vara kvinna osv. Ha-Ha. Nä, men.

Det gick bra på jobbet idag iallafall. Behövde bara äta två tabletter. Fast ett tag imorse trodde jag att jag skulle ge upp. Har knappt sovit nåt i natt heller. Börjar bli paranoid. Min hjärna tvingar mig att tänka på läskiga saker utan att jag vill det när jag försöker sova. Och nu tror Sandra att jag är psykiskt störd också. Fast.... Det kanske jag är?.... !?!?

Tänker sova i natt. SKA sova i natt. Kanske en liten powernap nu också hih. Skulle sitta fint det.


Hearts a Mess

Ä.l.s.k.a.r den här låten på alla sätt och vis♥ Vet inte varför jag mår så bra av den!? Den är ju inte direkt glad..? Jag blir som bara så peacefull när jag lyssnar på den. Får lite smått nostalgikänslor också. Vilket är... skumt.. 

Gotye är ett GENI!♥


Don't stop

Ont. I. Benen.

Idag har lilla jag varit och gått runt HELA centrala trondheim. Nästan.
Sista dagen i frihet idag för imorgon ska jag försöka börja jobba igen. Tror det kommer gå bra. Förhoppningsvis. Dom verkar ha lite travelt där nere också. hehe.


Eat Pray Love

Tog alldeles fel skor när jag var ute och gick. Usch. Därför har jag planerat att gå ut en till gång idag. Satt ändå mest parkerad på bänken och läste, drack kaffe och åt choklad. Mmmm! Livsnjutar'n. Fint väder har vi haft idag också.

Snö hemma i Skellefteå också hahaha. Jag är inte avundsjuk. Gillar mina små löv. Dom kan gärna få stanna tills jag far hem igen. Så fina färger♥


100% mys

Hoppas innerligt att det inte är så kallt ute. Har med mig musik, bok och en termos med kaffe. Så nu är jag redo. Det här kan inte bli annat än bra.


promise to remember


Can you feel the löv tonigt

Stroosade omkring bland löven i nästan två timmar idag. Det var jättehärligt. Gillar hur det prasslar under fötterna när jag går♥ Sen när jag kom hem blev det lite Magic Mike haha. Gillade filmen lite i början men sen vet jag inte.. Kanske en tvåa. möjligtvis.

Tänker sätta mig på den där bänken imorgon och lyssna på musik och läsa en bok. punkt. Kanske till och med att jag tar med mig min nyinköpta termos. he-he det gillar ni va.


noodles

Hej skönheter och odjur(er). Fin dag som i dag som i dag som i dag. Tänkte aldeles strax bege mig ut på en promenad i det fina vädret. Skulle gissa på att det var ungefär lika kallt här inne i lägenheten som det var utomhus i morse. Satt med tre tjocktröjor, långkalsonger, pyjamasbyxor, halsduk och hanledsvärmare ett tag där. Inte okeeeeeeej. Kom och fixa vårat element nuu snäällaaa.


 

Hold me

Marit introducerade oss för världens sötaste godis igår! Mitt hjärta smälter.

Carry On

Dags för en liten prommis i kvällsmörkret. Det är så skönt.. t att vara ute och gå på kvällen. Eller jättetidigt på morgonen. Fast det orkar jag inte. Hatar att stiga upp. Är ute och går varje dag nu :-) Känner mig så duktig och det är skönt för lill ryggen min.

 

Tur

Min uppdatering har inte alls varit så bra senaste dagarna.. Så jag sammanfattar lite.

Fredag - For på jobbet. Fick ont. Blev skjutsad till läkare, så nu går jag på smärtstillande och är sjukskriven tre dagar nästa vecka.

Lördag - For till storlien och handlade, gick lite på stan. Toilldag = rea överallt. Sen på kvällen kom Marit och hälsade på.

Söndag - Tur till Bymarka. Jättemysigt men lite kallt. Ska absolut upprepas.


Kom Änglar


Autumn

Titta bara så fint det är här nu! Alla färger! Blir som så . glad! Har varit och vandrat lite in the neighbourhood. underskattat måste jag säga.

Haha, trevlig syn mina medmänniskor möts av när jag är ute och går. Kunde inte bli gladare. Plågade själ.



Här har vi något spännande som studenterna har kommit upp med. Vågade inte titta närmre för det var några där som höll på att finjustera bygget. Gillar sånthär.

Yes I Am

Nääämen ska man kanske ta och röra på sig lite. Kaffet har kallnat och jag har sett klart alla avsnitt av Happy endings. Har gjort några ryggövningar tidigare idag och det var faktiskt ganska trevligt med en promenad igår. Way to go. 


You run robot


Kuuuul....T

Har tydligen (om man ska lyssna  på google) något som heter Lumbago/Ischias (Ryggskott)

Ryggskott kallas det när man plötsligt eller gradvis får ont i ländryggen. Det gör mer ont vid vissa rörelser, till exempel när man försöker vrida sig eller böja sig framåt. Det är bra om du rör på dig även om du har besvär. Det påskyndar läkningen. Kontakta din vårdcentral om du inte blir bättre efter ett par veckor.
Ryggskott är vanligast i nedre delen av ryggen, ländryggen. Värken kan komma plötsligt med smärtor från muskler, kotleder, diskar och ledband. Ibland strålar värken ned över skinkor och höfter och kallas då ischias. Ryggen låser sig.

Därför! Var jag ute och gick en powerwalk idag. Försökte till och med springa lite men det gjorde.. ont... muhu
Nu ligger jag mest med illamående. jap. trevligt det här.


Sweetheart

Hej jag heter Magdalena Olofsson och jag har sömnproblem. Jag har också illamående problem, ryggproblem och knäproblem. Älskar min kropp. Är på bristningsgränsen hela tiden här.

Inget element har vi heller så nu sitter jag här med två tjocktröjor, tjocksockar + tofflor! Livet leker!
Nä men annars mår jag helt okej....... Glädjer mig åt min kära mor och far som är i Barcelona just nu! Hoppas ni har det bra där! Men det har ni garanterat.

Sov sött
 

I Hate to leave you


Whatever tomorrow brings, I'll be there

Imorgon ska bli en stark dag. Vet ni varför? inte jag heller. Idag har inte varit en stark dag. Iallafall inte på jobbet. Mådde mest illa hela dagen. Vet inte vad det är för fel på min mage ibland. Var så sjukt obehagligt nära på att spy imorse....... inte kul. Men nu är det lite bättre. ÅÅh hatar min mage..


Three wishes

Jag önskar.
- Vääärmeee! (iallafall ett element som funkar)
- Att jag kunde krama min familj och mina katter just precis nu.
- och att det ska bli imorgon så jag kan använda min nya jacka♥ ÅÅHH DEN ÄR SÅ SNYYYGGG


Förlåt för sämsta bilderna ever meeeeen. ja, det får ni ta.

Jacka

Såå fiiin!


drip drip drip drop

Det blev ingen tur till bymarka idag.. :'(  Måste bli nästa helg då för jag hade verkligen sett fram emot det. Men vad gör man när vädret ser ut som det gör. Spöregn och åter spöregn tidigare idag. Trevligt. 

Haha. Ser så jukt Onöjd ut på den andra bilden. Tyckte det var kul. Fin keps osv
 
 

Got poison on my mind

 

I'll give it all back to you

Planerna för ikväll gick från en mysig hemmakväll med ansiktsmask, några öl och bridget jonesdagbok till ... lite mer öl med svenskar på munkegate på tre röda. Spännannndeeeeeee!

You can tell everybody that this is your song


Fyndade två myströjor idag på rea. Ääälskar dom! Så snygga och så sköna! Hittade även en Jättefin jacka på Zara. Marinblå för 1129:- ... Har lite smått beslutsångest. Jag har verkligen letat jackor i sinne men inte hittat NÅN som duger sen hittar jag dendär men då ska den ju vara så dyyyyr. Är det värt det eller ska jag fortsätta leeta? Jag vet ingenting.



Happy Endingns

Jag har just sett 8 avsnitt på RAKEN - non stop! av denna fantastiska serie. Så mycket humor i ett och samma avsnitt, det tar aldrig slut.

Håller förövrigt på att somna just in this right moment. Varför är jag så trött hörrödu?? Jag vet inte kära vän. Kanske för mycket tv tittandes blandat med slit på jobbet och orolig sömn? Ja. Därför ska jag lägga mig nu. Sova hela natten, inte drömma skumma drömmar och ta en riiiktigt lång sovmorgon imorgon. mmmhmmm. Det ska jag. 

Godnatt!


Divine

Hittade just en ny favoritsid. Kolla in detta.

http://www.moillusions.com

Swordfish Hotkiss

Myser med en kopp te i en varm polokofta. Vilken höst klyscha jag är... Jag gillar hösten för det mesta. Bara det inte blir för kallt. Man hamnar i nåt slags myshumör hela tiden. Fast å andra sidan så ligger höst depressionen där och lurar också... Varför blir man alltid deprimerad när det börjar bli mörkt ute? Så sjukt onödigt. 

För att försöka undvika detta (omöjligt i mitt fall) eller iallafall dämpa den så ska jag varje dag räkna upp tyst i mitt huvud saker som jag har att glädjas åt. Till exempel: Jag är glad och tacksam för att jag har familj och vänner som älskar mig och som jag älskar. Men, det kan också vara saker som. Idag blev jag väldigt glad när en av våra jobbarkompisar gav mig och sandra en karta över Bymarka (ett naturreservat område i närheten) för att vi har pratat om att fara på utflykt dit i helgen. Så snällt!! Blev lycklig ända in i själen!


Ewok to remember


Att fördriva tiden

Läses med en nypa salt


Long ago it was so long ago

God kväll! Sitter i soffan med nyfärgat hår. Känns skön.. T. Älskar förändringar av såna här slag. Imorgon ska jag blondera topparna.

Känns skönt att se ditt hår i "harmoni" igen magda.
Jo. Tack. Sandra. hehe.

MEN INTE LÄNGE TILL MUAHAHA.

Blev en aaaaaning mörkare än jag tänkte mig dock. Höll på att laga mat när jag väntade på färgningen. Sen efter en stund insåg jag att jag hade glömt att ta tid.. Damn Magda.

 
 

Well yes Raoul, stay in the obvious

Ger er lite bilder jag tagit idag :-) Uttråkad på jobbet? jodå.

Jag hade kunnat Döda för Emmy Rossum roll..

 hihi

In sleep he sang to me, In dreams he came



Nä nu är jag lite besviken på trondheim shopping.... Hittar INGEN jacka jag vill ha.... Däremot hittade jag lite annat heehehehe.

Nu är det Fantomen på Operan som står på schemat för ikväll. Vi började se den igår men sen kom vi av oss. Så idag har jag gått runt med sångerna i filmen på hjärnan.


Tar mig en tur

◊ Leta vinter jacka
◊ Köpa Concealer
◊ Köpa hårfärg och blondering

Det gillar ni va? Det gillar jag.


RSS 2.0