Ingen kan göra allt men alla kan gör något


Hej jag är duktig på att uppdatera javet

Ville bara säga, let it shine! hejdå


Rio de janeiro

Satt och lyssnade när min lillasyster och min kusin elsa satt och pratade på skype och gjorde quis åt varandra. En av frågorna var: Vilket ställe besöker du helst?
- Paris
- New York
- Rio de janeiro

Rebecka frågade mej vart rio de janeiro låg och ja var inte helt säker, så jag kollade upp det. Det ligger i Brasilien och är huvudstad i delstaten med samma namn. Jag är såld, jag vill dit. Kollade lite på bilder och det är så fruktansvärt fint!

Nån som är på?Nu vill jag ha en liten hundvalp


my song is love, love to the lovers shone


Pineapple

Jag har snart ätit upp en HEL annanas HELT själv..... och jag tror jag är alergisk.. för det kliar jättemycket på min tungspets, eller ska det göra de?

Okej nu är jag klar och det kliar nu i HELA min mun... Ja tror nånting är fel

♥ jag vill ha ett litet japan barn, eller kines barn eller korea barn titta så sööt ♥


Just live


De här har inte varit min dag

Jag är trött, seg mätt men samtidigt hungrig och jag har ont i ryggen. och magen. jag hade ont i huvudet men sen drack jag en kopp kaffe då vart det bättre :)
Okej till saken, jag har sett vänner ända sen jag kom hem från sandra (runt 5 tiden) Jag vaknade kl 1, vi åt frukost och såg på musikvideor på singstar, istället för att sjunga och jag har inte tagit av mej min pydjamas på hela dagen. Ja jag körde hem i pydjamas. man får göra de ibland. Bra start på de nya året

Nä nu ska ja fortsätta se vänner, har ju bara tre säsonger kvar snart! Oyeah (okej jag borde fundera över att skaffa mej ett liv snart)

Okej, de kommer att bli ett bra år..RSS 2.0