Valborgs

Ikväll är de ju Valborgs, vilket betyder MAJBRASA!
Kände inte för att göra nåt speciellt eller fara in till stan, så jag och Danni ska fara ner till majbrasan nere på badstranden senare. Sen får vi se om vi hittar på nåt mer. Jag ska ta me mej korv och mashmallows iallafall ;)

Smokin hot

       

Satt och Lekte lite - i brist på annat


Mixade lite me mitt öga, visst vart de cool!

Orange Tree

NAAH åkte hem med 12 bussen iallafall de vart ju så hemskt MOLNIGT!!! inte kul alls, fast nu här hemma är de ganska fint väder. Så jag har gjort mej ett glas Lemon Ice Tea JÄTTE MUMS!! Så nu ska ja sätta på lite musik och gå ut i solen en stund.
HEJS!!

Hej apelsinträd i Spanien. Pappa tog korten när han var där, men han smakade inga apelsiner.. de skulle ja ha gjort! dåvet ni. men visst är dom jätte söta :] träden asså...e..ja

090429

Sitter i datasalen nu. Jag, Amalia och Didrik har just vare på Coop och intervjuat en massa gamlingar osv.

Snart har vi Lunch sen en ynka liten lektion till sen SLUUTAR VIIII!!!!! Tänkte fara hem med 12 bussen men tjejerna kom på att vi skulle gå in till stan och köpa lite glass och sola så så fr de bli :) najsbajs! riktigt mysigt!

LOV IMORGON!!!! JAAA!!!!

HEMSKHETER SÅ HÄRLIGT!! Vi lyckades smöra för våra lärare ch nu är vi helt lediga på torsdag och imorgon går vi typ till halv ett eller nåt!!  Låter inte de najs så säg...

Sen på Torsdag är det ju valborgs vilket betyder brasa korv och en massa mys. Fast de är bara de ja vet fortfarande inte vad ja ska göra?? Jag och Sofia satt idag innan fotokursen och småpratade men vi får ju se vad vi hittar på :)

Sen imorgon far MAAMI och PAAPI till Österike! Hur fusk är inte de!  Ja vill också fara utomlands!! nu på en gång!.Men mamma har lovat att köpa en massa sjalar i en MASSA fina färger :) :) hih.


Ser inte detta härligt ut!? JO! okej sådär ser de ju inte ut i Österike men (A). Där skulle jag iallafall vilja bo. Skulle inte skada kan ja ju säga, sen om man hade några miljoner skulle inte heller sitta fel.

Nu ska ja lägga mej tror jag! GODNATT PUSSPUSS!

TheDay

Jag har så fruktansvärt ont i huvudet just nu! De bara kom sådär helt plötsligt, ja vet inte vad som hände.
Snart slutar vi iallafall, då ska vi smita in på stan och senare ikv blire fotokurs. Najs najs, vi ska ta närbilder osv, typ sånadär coola bilder när nån har hett strössel på läpparna typ.




Vi tänker på dej Lovisa, du är stark!

Asså OJ! samma bild?

Laddade hem CS4 igår. HELT SJUKT så mycke man kan göra! Bara man vet hur man gör så kan man göra typ vaad som hellst, serriöst. Ja blir typ crasy. Helt plötsligt fattar jag att alla supermodeller inte är helt perfekta egentligen, med perfekt hy, perfekt kropp etc.

Kolla bara vad lilla jag kan göra. Tänk då va typ profsen kan göra!


Verkligheten vs. Vad som visas i tidningar reklam osv. helt sjukt egentligen.

Skola igen -.-


  Vi hade visst sovmorgon till 10 i moi idag,
  hade jag heelt glömt bort.
  Sitter i datasalen nu och chillar.
  Nu ska vi göra en tidning på Median..
  woh
 
  Om en halvtimma har vi lunch.
  Hoppas det är god mat.

  Sen är de bajsväder ute,
  kanske därför jag känner mej så nere.
  Serriöst ja vill bara hem och sova.
  Eller inte sitta här iallafall..
 
 

Cykelbrudarna....

Skit fint väder idag så jag och Danni passade på att fara ut på en cykeltur med lite fika. Jeete mysigt. Så vi cyklade omkring litegrann och försökte hitta nånstans att sitta, typ en sten eller nåt. Men nej inga stenar fanns de då nånstans. Vi försökte med att fara till hennes stuga också men nej.. då var ju såklart vägen nersnöad i slutet så inte de heller. Life is hard, och jag råkade köra rakt in i skogen efteren nedförsbacken för min bromsar kände inte för att vara med riktigt, ingen skada skedd och jag älskar min fina cykel endå.
Tilslut iallafall kom Danni på att vi kunde ju sätta oss på höbalarna en bit bort och så vart de.

SCHTAADEN

Gick på stan idag. Jag är JÄTTE JÄTTE glad för att de va så fint väder <3<3 Jätte härligt :) fast lite blåsigt men.
Snabbade mej att köpa de ja skulle sen satte vi oss (Jag, Loi och Johäna) och åt glass och solade en stund på torget, he va najs.

Hittade väärsta jätte fina bikinin men ja köpte den inte... fast ja vill... de får bli en annan gång (A)

Dehär köpte ja iallafall.
Jeans shorts från Vero Moda för 199kr

Linne från HM för 79kr

Pride is not powaaah

He va najs me bowling, men ja förlorade första ronden :( de va inte helt jätte kul men vaddå!! de bjuder jag på.


Sen for vi och grillade fast dock utan eld, de gick int helt jätte bra så vi körde FunnyBunny med alla marshmallows som Erica och Cia hade köpt. he va najs..... kunde ha vart

(A) riiiktigt söööta små flikkor vi är må ja säga. 

hjjeeete najs dag och kväll idag :D eller....igår blir de ju. Ska sova snart :) Godnatt

BOWLING!!

Snart går bussen! måste skynda mej litegranna nu! Vi syns nån gång i livet.


HAAHHA!! cat attack

HAAAHH!! de sprang in en katt genom våran ytterdörr (har den öppen för att de är så fint väder och vi håller på att måla om i hallen) en helt okänd hatt från ingenstans XD strippade förbi i hallen. Medans torres liggen på soffan och kollar på men fattar ingenting... han borde ju typ visa att de är hans revir men nej... han bara ligger där...

OMG XD NU KOMMER DEN IGEN!! lille kissen men den va jätte fin iallafall.

hihi busigt ja sprang ut och lyckades ta några kort (A) JÄÄÄTEE KELIG!! ålade sig och höll på. Den började typ gråtanär ja gick igen stackars lilla kisse.

KORT dag

Engelska nationella på morgonen i en timma sen fick vi sluta! hääätliga tider men de gick bajs på provet....men iallafall vi slutade för dagen haölv 10 när vi egentligen brukar gå till 12 :D.. Så vi gick på stan ett tag sen åkte jag hem med kvart över 12 bussen hem.

Sen ska jag med 5 bussen in till stan igen och discobowla med klasskompisar m.fl. Underbart kul.


en fin låt...eller fin och fin men BRA!! jag är inte jätte mycket för då man inte hör vad dom sjunger men refrängen är underbar!!



Sweat dreams

Dricker en kopp varm choklad nu och planerar att lägga mej tidigt och tömma huvudet inför Engelska nationella imorgon. Jag längtar INTE! 

Vad jag däremot längtar till är imorgon kväll, jag och några brudar från klassen ska fara och disco-bowla. Hemskt kul skare bli. Sen på lördag ska ja shoopppaa... det var hemskt länge sen jag köpte någonting, så FINALLY!! Men jag ska inte överdriva och göra slut på alla mina pengar igen (A) så jag har gjort en liten plan över vad jag ska köpa :] hih.

Puss och Godnatt!

Jag fick en födelsedagspresent på engelskan idag

Fin va?

Jag vill hem nu!

Sitter i datasalen nu, vi har just kollat igenom tema-bilderna. Nu har Pidjay en redovisning om tidningen vi ska börja jobba med snart.... känns najs.....
Sen har vi TEATER och MUSIKAL!! najs...
Men jav villa iallafall hem NU!! dehär drygar!!
HEJS!


Godmorgon

Sitter på datakunskapen nu, jag och Lovisa ska göra en musikvideo o PowerPoint. De går bra....
Snart matte -.-  Sen LUNCH :D ja hoppas de är god mat!

To cool 4 u

Nu börjar döden

Bara inte gubben kommer och tar oss nu Lovisa :O han kanske läser min blogg.
Vi vart lite busiga och smög runt ett JÄTTE! stort hus (sommarsluga) med en pool i lite avis man vart. Iallafall så fick vi lite dåligt samvete för att vi inkräktade på någons mark, men de va fin utsikt iallafall. Men då när vi va påväg tillbaka hem igen så kom det en röd bil som mötte oss på den enda vägen ut till stugan. Vi fick lite panik för tänk om de va gubben som ägde stugan också ser han oss cykla därifrån och när han kommer fram ser han en massa fotspår i snön.... scary shit asså. han kommer att söka upp oss och döda oss nu. Vem vet va de var för en psykopat.


CYKELTUUR

De vart ingen promenad, istället ska vi fara ut och cykla! WIIH!

Började tänka på tidigare idag vid 4 nångång. När jag gick på stan med LovisaÅ
Jag skickar ett sms till Danni och LovisaW:
Hej ska du med bussen? :)
Danni:Inte hem, ring Lovisa
Jag:Jag har redan skickat ett sms till henne :)
Danni: Jamen du måste snacka me na!
Danni: Ring henne serri.
...jaja ok...RING RING...
Jag:Hon svarar ju inte ens...
Danni:Km hon rka lägga på igen
.....wotf? ringer igen
Lovisa: HEEEJ ÄRE MAGDA :D:D:D:D!!!! JAA!
Jag: höhö jaa..
Lovisa: Är du på skolan eller ska du åka me bussen :D:D!!'
Jag: .. va? men ja är i stan.
Lovisa: .. jaha men a för mamma kommer hit snart om du ville åka med! men om du är i stan så kanske de inte går.
Jag: Joooomen!!! NEEJ VÄNTA....JA KAN TA MEJ TILL SÖRBÖLE på 5 min!! kan ni vänta?!
Lovisa: ja...ok mamma har inte ringt än men SKYNDA DEJ! mamma kommer snart!!!!
Jag: Ja OK JA RINGER DEJ NÄR JAG ÄR VID SÖRBÖLESKOLAN!!! PANIIIK! AAH!!
Jag sätter mej på cykeln med LovisaÅ bak på pakethållaren och cyklar iväg som en tok!!!! snabt gårde!!, nästan så att ja inte hinner stanna vid trafikljusen.STREESSAA!!! Några minuter senare är jag framme Sörböleskolan och Lovisa som ska hem tar över cykeln och svänger till höger medans jag fortsätter frammåt, halvt springandes. och andas ut en stund
Ringer LovisaW mitt i flåsandet
Jag:HEJ JAG ÄR FRAMME VI SÖRBÖLE SKOLAN NU!!! har din mamma kommit?!?!? :O
Lovisa: oj... va snabb du va. men asså du kan ta de lugnt för mamma kommer om typ tio min..:)
-.- åsså har man typ stressat ihjäl sej... vad säger man

"Det finns inga fula bilder bara fula människor" Citat av LovisaW

Härliga tider, gick på stan med LovisaÅ och hittade en MASSA kläder jag vill ha. Ska gå på stan på lördag så då blir de att shoppa lös sommarkläder.. hoppas jag

Nu ska jag lägga mej ned och läsa klart Twilight 4 Så länge vi båda andas. Sen efter maten hade jag tänkt ta en lite promenad i de fina vädret med LovisaW.

Im a Geisha.. från fotokursen igår

Dålig uppdatering igår

Catch up
Tisdag = långdag inte kuuul. Fast vi hade iallafall tur med vädret :) så vi fick sola lite på Mediakommunikationen härligt.
Efter skolan FOOTO! och sedan milkshake på Max oturligt nog för mej så hade jag inga pengar på kortet så icke sa nicke, men vi ska smita till stan senare och sola lite och äta godsaker.

Idag hade vi kortddag till halv ett. Gympa på morgonen sen prov som gick riktigt bra faktiskt och sen arbetssätt och ledarskap där vi fick igen proven MVG- Jag är faktiskt ganska stolt över mig själv.
Nu sitter jag och redigerar lite bilder från igår. Sen bär de iväg till stan.


Första skoldagen /sigh

Härligt med skola igen...int. Jag har nog aldrig varit så trött på skolan som idag, vandrade runt som en zombie hela dagen.
Det började med foto på morgonen. Min grupp skulle ta kort på en massa röda saker,de va ganska kul :) ni fick ju ett litet smakprov på inlägget nedan. Sen matte..... behöver jag säga mer?
Efter de var skulle vi fara på föreläsning i blå-salen om droger. Jag lyckades nicka till några gånger, inte för att de inte var intressant men, nä ja vet inte jag är sjukt trött idag ialaffal efter en helgs slit i Jäkkvik. (Kommer berätta en massa smaskiga detaljer om jäkkvik sen när jag har fått bilderna)

Jag och Julia sitter och spelar nå random spel i jäkkvik.

Drygar på skoolan


IM HOOME :D

Känns lite skönt faktiskt. Fast endå världens bästa jäkkvik måjasäga. Nogföratt de inte var helt jätte fint väder helatiden och backen inte va den bästa så var de så fruktansvärt roligt så de går inte förklara.
se ya! bilder kommer imogon eller kanske senare ikv

Så vi möts igen...... snart

Nu blire ingen uppdatering i 4 dagar... för gissa vad?

JJOOO JAAA SKA TILL FJÄÄÄLLEEEENNNN!! wiihooo
Kära Jäkkvik nu var de ett år sedan sist

Bara några timmar kvar nu!

Snart bliire jäkkvik och detta↓ guuh vad ja längtar!! ♥♥ om vi far vid typ11 imorgon och klockan är 4 nu så blire bara typ 19 timmar kvar :D om man då räknar med att man sover bort typ 9 av dom så 10 vakna timmar kvar :D:D:D härligar tider wiigoo.

Detta är äkta kärlek♥


Nyfärgat

Då har man då färgar håret och mörkt var de då. Även fast jag hade i färgen längre än vad de skulle så lyckades rödtonen från förr hålla sig kvar, hur vet jag inte. Provade på en liten mitt bena också men ja vet inte riktigt om jag har rätt ansikte för de. Fast heelt fel ser de ju inte ut hoppas jag.
ungefär den färgen, typ kanske... ni får väl se nångång antar jag ;) men just nu har pappa snott kameran, efterssom han är i spaaanniiieeen!! ja vill också dit!!

Så länge vi båda andas

MAAAMII ÄR BÄÄÄST!! Jag har längtat i hela två dagar efter dendär boken,viiiho. ÄÄNTLIIIGGEEENN!

Igår var ju Julia och Lovisa här somsakt de va riktigt mysigt vi pratade såg lite film och åt efterbliven kladdkaka från igår. Myspys. Känns nästan som gamla goda tider.
OOOCCHH PÅ TORSTAAG ska ja till JÄKKVIK!! med flikkorna också <3 <3 <3 så morgondagen blir till att packa.
Hemskheter vad jag har längtat!!

Infinity

Jag kan inte sluta lyssna på den.... helt sjukt


Bilder från Lördag hos AnnaCar


Så länge vi båda andas

Myskväll igår med Fanny och Matilda. Vi såg film bakade kladdkaka och åt en massa mat. The Departed heter filmen vi såg btw, jätte jätte jätte bra!! Den vann en Oscar för bästa film typ år 2006 eller nåt så se den tycker jag.

Nu ska jag snart till stan och köpa boken Så länge vi båda andas. Den fjärde boken i Twilight serien. Sen när jag kommer hem igen så ska Julia och Lovisa komma hit <3 på tjejkväll eller nåt liknande.

Fotokursen i Tisdags. Vi hittade en grafittitavla i studion som vi lekte lite med.

Fannyyyy is here....

Sitter och har just komme hem härliga tidert igår vi åkte skoter och satt och trykte i en liten stuga mitt ute i ingentingde va riktingt mysigt. Vi spelade kort och lyssnade på musik och såg lite film. Sjuka film ska föreställa en komedi... ok jag har sett den en gång tidigare och då tyckte jag den bara va jätte hemsk och jätte konstig, men nu andra gången jag såg den skrattade jag faktiskt bara för att den är så SJUK! :)

Nu kommer mina kusiner hit och ska fika :)... och äta.... :) sen på kvällen ska vi ha kalas för Fanny :)... de bli najs

Johanna håller på att skicka några fina bilder från frokursen... fast nu ska ja fika hade bäst :)

The "old" gang

wiiho snart ska jaag till nedrebääck och sova i en liten stuga över natten.
Så fort Sandra kommer hit om typ en halvtimma eller nåt så far vi till bure hämtar upp Hillevi och Hanne sen bär de iivääägg.
wiih så hemskt kul de ska bli!! Det blir säkert en massa bilder och skit som jag kan visa senare. Nu ska jag äta upp min macka och dricka upp mitt glas mjölk och packa klart för ikv... jag vet inte riktigt vad jag ska ha med mej allt mest...aja whatevaaaaaahhh.

Vi syns imorgon nån gång.

En bal för monster

Igår så såg jag och Matilda
MONSTER'S BALL
Den var jättebra så se den!

♥ Heath Ledger
,


Hysteri

Nej nu ska jag städa lite, sen kommer Danni och vi ska se TWIILIIIGHTT!!! ♥ älska älska och Robert Pattinson är så fiiiin!!! Jag ska gifta mej me han....ja.... de är sant! :O......inte? ....nej..
 
Han är fin iallafall och filmen är bra. Fast de roliga är att jag var inte kär i han förrän jag läste böckerna... Som förövrigt är HEEMSKT bra! Bara se på den skönheten, alla tjejer förstår mej. Killarna kan slänga sej i väggen. (A)

Wiiihhooo Matilda tha man

Jag och Matilda har gått på stan nu och letat julklap till Fanny som fyller år imorgon. Vi hittade värsta fina sakerna ;)
Jag lovade Matilda att skriva ett riktigt långt inlägg om henne. Vilket jag tänkte vara snäll och göra nu.

Matilda är då min kusin på mammas sid. Hon är 18 år sen i februari..hon tycker godis är gott.... ÄÄHH whatever jag visar en massa bilder istället, ni vet ju att en bild säger mer än tusen ord. tjooho

En liten Matilda i knät på hennes mamma och pappa

Några månader efter födseln upptäckte hon att hennes pappa passade bra som en säng också.

Åren gick och pappa Erik orkade inte släpa runt henne på armen längre

När hon inte sov brukade hon ligga på golvet med mej och viska en massa hemlisar

Sen brukade vi klä ut oss också. min brorsa till höger


När de vart ståkit sov hon lite till

Tillome när mamma och pappa var sega passade hon på att sova, visst kan föräldrar vara otroligt sega ibland?

Åren gick och hon fortsatte sitt sovande och såvitt ja vet sover hon fortfarande.
En stor applåd MATILDA!


Ok, allt dedär kanske inte riktigt stämmer helt.. HAHAh!..
Hon brukar inte sova särskillt mycket, till skillnad från mej. Jag kan somna var och när jag vill!
Men jag hade verkligen en MASSA bilder på när hon sov!!!  Helt GALET!

Vi vart busiga och sprang runt på skolan och tog kort



You spin my head right round right round

Vi sitter och ska göra en musikvideo på PowerPoint nu. ja....
titta vad ja hittade som sparat dokument på datorn.. tja vad säger man har man kul så har man...

hej jag heter lovisa och jag kan skriva snabbt på tangenter. magda är sär. sofia åxå. men jag är bra, bättre och ja, till och med bäst!!!! ingen kan slå det! de är så det är. och det är såd et ska vara.  :)

Magda äru där???? hallå???

dissen!!!

nä nu skojar jag bara. ja lekte att de va msn (A)

haha nämen seriöst asså. jag kommer från Lidingö. och här är vi alla homosexuella. Så de så :) så du kan ta och hålla käften jävla fjååååårtizzzz


ja och just de. jag har en pappa också, de är det inte alla som har. just de! man ska vara glad för det. glad för va man har. så tyst nu! de är så det ska vara. och va är det här nu då? smal text??? de ska ju vara fet vafan. :O pg har muschtach. äru fet lr?


pusshej love ya bajbaj!


kött fyfan!
 


Vet ni vad jag längtar till?

Jo....
Fredag: Mami och Papi har bjudit hit läktingar på middag och med släktingar menar jag kusiner och med kusiner menar jag Matuldan. Så vi ska se film och ha de trevligt som vanligt.
Lördag: På lördag blir de andra bullar för jag ska nämligen till NedreBeck med the OOOLD GAANG+tillägg och sova in a stuuga. jeete mysit och leskit hiih.. vem vet vad vi hittar på.
Söndag: Kalas för fanny hos matilda, inklusive tacos? kladdkaka och en massa lek. Grattis FANNY!!!!... som fyller år på freeedaaaaggg!!!

SEN LÄGTAR JAG TILL JÄKKVIIIKK!!!!! och på sommaren som aldrig tycks komma....


Guess hwo?

JAAAAAAA!!!!!!

JA FICK LÅNA MIKAELS INTERNETSLADD!!!! WIHWIHWIH
mitt internet lägger av HeeLAHEELA tiden jag fick typ psykbryt!! MEN INTE LÄÄNGREE :D:D kvitter*
tänkte bara säga de så ni vet.... ja

NU SKA JA SE FILM... eller kanske softa lite till... kanske fundera lite på vad jag och Matilda ska köpa till Fanny imorgon..
hm..
Iallafall så har vi loov snart !! <3 <3 <3 imorgon med andra ord hjaaaaah!!

Fanny, Jag och Matilda förra året i Jäkkvik

Solbacken

Fotokursen igår var riktigt najs... vi va värsta effektiva! nåt som vi i vanliga fall inte brukar vara. De börjar gå uppåt.
Vi hann med en massa fina bilder. Har dom inte här just nu men ska sno dom av Lovisa imorgon.. :) :]

Idag så kände vi för att va riktigt busiga och ta en lång cykel tur till ICA Maxi... på solbacken....från anderstorp.... de är typ en mil. Tog iallafall 40 minuter men vad gör man. Vi slutade tidigt + att den enda lektionen vi hade idag var Idrotten på morgonen, sen var de utställning för treornas projektarbete i korridoren.
Jag hade fått låna Matildas cykel så efter skolan bar de iväg hela långa vägen till solbacken. HEMSKHETER så jobbigt de var. Uppförsbacke hela vägen dit. Sen när vi var framme köpte vi lite mukglass (underbart god kan jag ju tillägga) och strosade vidare.
Lovisa och Johanna shoppade lös, men jag kände för att spara på dom pengar jag har och köpta bara en lite godispåse, som jag tänkte ha med mej till Anna på Lördag.. nog för att jag tror att den kommer vara slut tills dess... (A) Sen var de bara hemvägen kvar, åh vad vi hade längtat att glida ner för alla nerförsbackar som vi slitit oss upp för... men vad händer inte då? Jo Lovisas cykel la helt av och kom på att styret inte ville sitta där de skulle längre....Så våran plan gick lite snett.. Men vi dumpade cykeln på Statiol och hon fick åka på min pakethållare den sista biten. så går de.

Göllig klass har man iallafall♥

gAahhH!!
Jag stannar i stan idag, äter hos Lovisa sen blire FOOOOTOOOOO.. najsbajs

Jag är tröööttt ja vill inte vara i skolan... idag fick vi sluta tidigare från Engelskan för att gå och se, nåt tjafs som estet treorna hade. Jätte bra var de iallafall. Hela klassen fastnade på en låt BEAAT IT just beat it!! lalala så nu när vi kom till näste lektion med PG så tyckte vi att han skulle köra lite catwalk för oss i klassrummet. Hejvilt var de vi klappade och var allmänt vilda samtidigt som några sjöng för fulla halsar PPPIIIDJAAYY just PIIDJAAYY!!! Jag pallade inte vara me för jag har ont i magen och lite i huvudet.. :( men de va ganska kul iallafall. :)

Pidjay funderade en stund hur så många (erhm) kunde hamna i en och samma klass. tja säg de.

Nätverkskablar, ett kort som jag tog på skolan för ett tag sen när vi hade temat relationer.

Ha de bäst!

090406

AAAAAAAAH!!! jag har suttit med en matteuppgift jääätejjätttteee lääänge usch men äntligen är jag klar.. nog för att pappa hjälpte mej en aning ganska mycket men vadå (A). Iallafall jag HAAAAATAR dendär matteuppgiften..
Nog om de

Sitter och ser desperate houswives på datorn nu, riktigt spännande...
Funderar på att gå och lägga mej snart.. känner mej ganska rastlös och orkar inte spendera tilden framför datorn.

Imorgon är de skola sen fotokurs, vi ska ha klänningar och en massa krims krams  :) och vara bara allmänt fina... good luck with that.
see u later dudes

Schoool

Hejsanhalå! sitter på lektion i datasalen nu. :) deet äär kuuul.... naH

Satt imorse och PhotoShopade lite bilder på istappar som jag har tage. istappar är såå fiina :) Annars har de inte hänt mycket idag. De gamla vanliga. Efter skolan ska vi till coop och köpa glass, meen ja vet inte om ja är riktigt så sugen på glass. Imorse när ja vaknade var de typ snöstorm... Jag vart inte helt jätte glad. Jag som vill ha sommar nu! Inte en massa kyla och tö, så man inte kan göra nåtgonting. Inte åka i backen heller, nAh. Nä fy för slask. Eller lite kul är de när de töar (A) man får värsta mysiga känslan..ibland... hih(A) :] Ha en bra dag!

Heeejaaa wiho

Skola imorgon. De känns inte jätte najs, meen va gör man. Snart är de påsklov iallafall :) Nåt att se framemot. Gissa vem som ska till fjällen? IIH ja längtar jeeetteee mycke. Åsså längtar jag till mitt påskägg jummie.


Nu ska jag se Twilight, tur för mej att ja kom på o ladda hem den innan den första april. Fick värsta suget att se den idag. Den är ju såå braa!!♥♥ Ja ska gifta mej me nån som Edward, han behöver dock inte vara vampyr men nån som verlkligen bryr sig om dej och älskar dej mer än allt annat. For evvaahhh and evaahh. Meen såna män växer inte på träd. Good Luck Maggie.
Syns imorgon♥ Nu ska jag drömma mig bort wiihoo.

Ingen sovmorgon där inte

Idag har vi varit och hälsat på mormor, vi åt röding. De va faktiskt riktigt gott måste ja erkänna.
Jag kände verkligen inte för att stiga upp imorse. Jag och Matilda hade suttit uppe hela kvällen och sett inspelningen av Oscarsgalan. Nog för att vi la oss någorlunda tidigt men, usch. Ja som brukar sova till 12 om ja inte blir väckt, men idag blev vi väckta kl9.  Jipppiieee.

Tänkte slappa resten av Söndagen ;) låter gött va?

Grattis Heath

Tänke bara tillägga att Heath Ledger skulle ha fyllt 30 år idag ifall han fortfarande hade varigt vid liv. Varför var han tvungen att dö för? Va var de bra för. Iallafall så hade jag tänkt se filmen Two Hands med han idag som går på tv ikväll på tv400. De är bara de att vi inte har kanalen, så de går ju bra!

Lägger ut en bild så man kan sitta och beundra snyggingen iallafall, om man inte känner för att läsa.

Lördag

Sitter här och lyssnar på lite musik medans jag försöker skriva lite på mitt CV. Men de är inte helt lätt måste jag erkänna. Jag vet inte riktigt hur ja ska skriva eller vad ja ska skriva, aja de löser sig säkert.

Sen förövrigt så håller ja på bli galen JA VILL LADDA HEM MÅÅÅSTE LADDA HEM!!! uhu men ja vill inte bli upptäckt och måste betala. Så ja håller mej på den säkra sidan. Matilda kom på en smart sak att vi ska byta filmer och musik med varandra, så ja får musik och filmer av henne som inte jag har och tvärt om. Fast egentligen.. de är ju också ett sätt att fildela om man tänker efter.. äsch ^ ^


När jag satt och fiskade fram en bild på mej och Matilda så hittade jag en massa bilder på när vi va i Sthlm på konsert och såg Coldplay, så ja tänkte bjuda på några bilder därifrån också. Usch vad ja vill tillbaks dit!! hemskheter.



Nytt jobb kanske?





090403

Kortdag idag, vi slutade halv 12 som vanligt. Imorse hade vi datakunskap direkt på morgonen, men de va nå fel på datorerna så de gick inte att logga in. Då kom vi på den smarta ideén att leka kurragömma men de tyckte Pidjay inte va lika smart så då satt man där på sin rullandestol och chillade omkring hela lektionen + lektionen efter som vi också hade i datasaler me Pidjay. De va kul....lite....

Annars så mår jag väldigt illa just nu, en blandning av åksjuka och mensverk inte kul alls. Tog en Ipren för en stund sen så ja hoppas de hjälper.

Bjuder på två veeeeldigt fiinnaa bilder på jag och Lovisa. Vi kan va fina om vi riktigt försöker. Dock inte alltid....↓



Bröderna sötnosar Gustavsson


Hemska tider

©Lek lek lek, vi sitter på PowerPoint nu och ska göra ett fint litet bildspel. Jag kommer att få MVG int. Iallafall så Idag kl1 så är de battle i centralkorridoren, alla får komma och tävla,. Självklart så ska ju jag vara med, jag kommer äga ut alla!!! och hör sen...Jag tänkte stanna uppe inatt och träna med då insåg ja att ja kan ju redan allt. Så lika bra och gå o sova.

Men de va inte så lätt :( för jag läste ju När jag hör din röst, forstättningen på Om jag kunde drömma och då var de me en massa varulvar och vampyrer. Vampyrena visste ja ju redan men varulvarna va jätte läskiga, samtidigt som jag låg och grina i min ensanhet, för att boken var så sorglig. Men ja lyckades iallafall somna efter ett tag och nu sitter jag här och har kul......kul ja.... h..

Titta på denna ljuvliga bild tagen av Mej, jag är faktiskt riktigt nöjd över den. Inte redigerad eller nånting. En vacker liten istapp som helt oskyldigt hängde i ett träd utanför skolan © copyright på den↑ asså.
Pussar♥

en fin liten slideshowe jag hammrade ihop


 

 


Så kan de gå

Nu sitter jag och redigerar i datasalen och har lekt lite men Lovisas och Fias bloggar, kanske ska fixa till min egen också ja vill inte ha en gul blogg... :)

Sen ett litet meddelande till Anonym: Hej....vem i friden är du ja blir typ crasy, fast dina senaste kommentarer är ganska roliga muHAh hare gött♥

MEN ÅÅÅÅHH!!! självklart så ska ju brandlarmet gå...typ tredje gången denhär månaden.. ja lovar att de är ett dåligt Aprilskämt skolan har kommit på. lika bra att sitta kvar höhöhö
Om vi inte syns igen så har jag förmodligen brunnit upp, thats life (that what all the people saaiyy dum dum lalal)

Life is hard

Wie kortdag idag och snart kommer mamma hit och jag får skjust hem.
Idag har de inte hänt så mycket föutom att imorse så skulle jag Lovisa,Lisa,SofiaA och Malin gå ut och ta reda på några frågor, som våran lärare Catarin satt upp för oss efterssom vi inte kunde varra med på bad lektionen idag. Så smarta som vi var så delade vi upp oss så de skulle gå snabbare. Vi fick en karta över stan där några platser var inringade, också skulle vi gå och ta reda på hur många gungor de fanns på Alhemskolan.

Jag och Loi skulle ta nr3 och4. Vi tänkte inte riktigt efter just då, efterssom båda dom var jätte långt bort och frågorna var inte helt lätta. se och lär Fråga nummer3: hur många campingplatser finns det? och markeringen på kartan visade på en plats vid vitberget.

Fråga nummer4: Vad har Robert..nånting skrivigt i combi hallen. (Vid Skellefteå Kraft Arena.)
Så då pallrade vi oss iväg från eddahallen och irrade bort oss totalt efterssom vi varken visste var campingplatsen eller combi hallen.
Tillslut lyckades vi hitta campingplatsen med några enstaka husvagnar som stod kvar under vintern, så då började vi räkna.
Men de var ju inte heller helt lätt, så en stund senare försökte vi hitta nån att fråga istället. och tillslut hittade vi till receptionen.
Tur att vi inte fortsatte leta säger jag bara för de var visst runt 300 platser, vi som hade gissat på runt 50. Vi frågade också vars combi hallen låg, de visa sig att den inte låg så jätte långt bort. När vi väl kom dit så irrade vi runt där ett brba tag och försökte hitta nåt som nån hade skrivigt. Ja tillslut skrev vi upp en mening som stod på väggen mitt i alltihop.
"Målet är ingenting, vägen är allt"
Sen var vi tvugna att nästan springa tillbaks till eddahallen för vi var ju somsakt inte så snabba. Såklart hade Catarina redan dragit därifrån och vi fick aldrig visa att vi hade hittat frågorna, sånt är livet. Sen inte nog med de så var vi ju tvugna att gå hela vägen tillbaks till skolan, vi som hade gått typ 10 mil redan. jippie!!
aja vi hade iallafall tur me vädret.

RSS 2.0