St. Olav

Jag känner mig som en crazy cleaning lady för jag har städat hela dagen. Både på jobbet och sen när jag kom hem heeehh.. Klev upp kvart i 6 i morse och har varit igång sen dess.. Smått övertrött där. Men det gör ingenting, då kanske jag lyckas somna tidigt ikväll för det blir en tidig morgon imorgon också.

Jag jobbar på ett sjukhus/laboratorie och det finns JÄTTEmånga kuliga maskiner och läskiga grejor. Jag får typ storhetsvansinne och ta över världen tankar när jag städar i min ensamhet... heeehh....ehee...e..e.h..hhe...


HalloweeenGreit

Chillar i biblioteket och har just fixat ett bankkonto. Livet rullar på som det ska.

och jag skulle kunna somna på stællet. Det ær dærfør jag inte går hærifrån hee....Saknar kattskrællerna och min familj lite smått♥

Det här är bland det mest awesome jag har sett!

Sen förhöjer det ju lite att vi har lyssnat sönder den här låten och att jag och Sandra har bestämt oss för att lära oss shuffle dansen bara för att den också är super awesome!


Spänning i vardagen

ÅÅÅHHhhhhH... Jag ska jobba imorgon men jag vet varken när var eller hur!?............ ge mig ett mail Veronica, maaaiiill nuuu snällaaaa!

Annars så går allt bra. Har jobbat på ett annat SiT Kafe nu i tre dagar. Det har varit jätte kul faktiskt!

Nästa jobb är städ men jag har inte fått så mycket information om det än, vet bara att det är imorgon, på måndag och tisdag (kanske onsdag också, kommer inte ihåg) någonstans på NTNU i närheten av där vi bor......... Sen ska jag jobba på Cafe To Tårn lördag - söndag.

Ett annat problem jag har är norskt konto... Jag har inget än.... vilket jag behöver för att få lön..... helst nu....
 och jag hinner inte fixa ett heller! Inte om jag inte vet vilka tider jag jobbar imorgon!? GAAhHH MAAAAAIIIILLL!!!!!! Dumma nordea vill inte ge mig ett konto föränn dom vet säkert att jag kommer stanna i minst 6 månader...
jaaaa! jag fick ett sms nu!.... börjar halv 8 till kl ett imorgon. Har ju hela dagen på mig till annat då! Dehär kommer ju gå strålande!!!

Halloween är det också! Jag vill klä ut mig!! Vet dock inte till vad. Överväger att klä ut mig till porslinsdocka men vi får se.

ÖstersundUnderbettstjejorna_92

INGÅNGEN TILL DIAGONGRÄND!!!!


Candy

Är hemma i våran lilla fina lägenhet nu och käkar lite godis som jag köpte i Sverige. Det kostade 40kr... samma påse skulle ha kostat runt 80 här. Inte okej. Var inte ens sugen men jag kunde inte låta bli.

Annars har jag haft fruktansvärt kul i helgen!♥ Och en massa mat och tårta har jag ätit också!! Det behövde jag och min lilla mage. lilllalillalillaaalilla mage

Awesome!

Vet ni något annat som också är Awesome!?

COLDPLAYS NYA PLATTA SLÄPPS IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥ Jag är så LYCKLIG! åååh, älskade älskade Coldplay!
Backin Up

Haha snö i Sverige, kult


Fick den här på hjärnan efter att Lovisa visat den! It's so catching!

super awesome

I Like Trains

Om lite mer än en timma ska jag börja traska till tågstationen och sedan vidare till Östersund för att hälsa på lilla Lovsipovsi. Jag har planerat att det ska ta max 40 minuter att gå dit, det är nästan 3 km... Det borde jag klara va? trots min dåliga kondis och det faktum att jag kommer att släpa på en fet väska.. (som jag förövrigt måste börja packa nu!!! OHSHIT! (ska bara se ett avsnitt One Piece först)) ← Parentes i parentesen


Haha, jag gillar fortfarande Saneras webbkamera ♥

David Guetta

Snart ska jag och Sandra Planka oss in på David Guetta! OH MY GOSH!  

Han spelar Jätte nära där vi boor, hur coolt är inte det!?


SuperHappyAllTheTime

NTNU

Idag har jag jobbat på SiT Kafé hela dagen, det har varit trevligt. Hade dock lite småproblem med att hitta dit stället var en enda labyrint, ni vet hur universitet brukar vara...(?) (okej... inte jag) Iallafall så hittade jag dit tillslut och fick bre en massa mackor som till sin häpnad var kul!? :D jag gillade de stället, rolig personal osv. Hoppas dom behöver hjälp igen. hehe. Dom verkade gilla mig också.

Jo just de! bygnaden där SiT Kafé var i kallades Realfagbygget! haha! Real. Fag. bygget!.......................... heeh...e.he..  jag tyckte de va kul..
Sandras webbkamera är också kulOch mitt hår ser smålila ut ibland... vilket inte är lika kul....

redhead


En med blixt (blev lite överexponerad men what evah)


och utan

ÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Det ringde nyss på min mobil, jag lyckades just så pass missa det eftersom att jag trodde det var väckningssignal....

En stund senare ringer Sandras mobil och hon får fara och jobba idag..      OHSHIT!!

Jag har bytt tillbaka till min gamla ringsignal nu........... döda mig.

förlåt

Fin uppdatering ja har, jag vet. Men jag har som inte orkat eller vetat vad jag ska skriva.

I helgen har jag iallafall jobbat på Café To Tårn och det har gått bra. Jag vet fortfarande inte vad jag har för timmlön där haha Varför frågar jag inte!?!? I dont know! Jag glömmer det heela tiden.............. Hoppas det är mycket för jag har lite små ångest över pengarna här.... usch. Sen vill jag ha polisatestet så att jag kan börja jobba på barnehage också.

Vad har vi annars gjort? Idag har jag och Sandra varit på stan och jag har köpt hårfärg(lite onödigt) Svarta jeans leggins(behövligt!) och en tröja/klänning från Weekdays som var JÄTTEbillig! 60spänn! egentligen kostade den typ 350! jag kunde inte låta bli... jättesnygg var den.

såå... vad mer? bilder kanske? okej!Spexade med hillevis löshår. Nog för att det faktiskt inte ser sååå hemskt ut så kan jag fortfarande inte tänka mig som blond. Mig. Som. Blond! HAHA tillåt mig skratta!!   Är förövrigt rödhårig nu btw hehe
Hela världen är så underbar när man är korkad tom och glad

Jag känner lite skräckblandad förtjusning för Markus Krunegård men jag kan inte sluta tycka om den människan!? Jag kommer igåg när jag lyssnade på "Jag är en vampyr" dag och natt, i flera veckor tillochmed månader. Jag hade den som ringsingnal! I typ ett år!

Idag lyssnade vi på den igen efter att Emil sjöng den i Idol och Johan ville höra orginalet.

Jag är fast........... Igen.....Intervju

Har varit på min andra intervju idag nu. Båda gick bra men hitills är det bara extra jobb. Intervjun jag var på nyss var på ett café som jag verkligen hoppas på. Jag ska dit imorgon och prova på litegrann. Dom behövde extrahjälp på en servering. Dom verkar jätte positiva och om jag är  duktig kan det utveklas till ett heltidsjobb tillslut. Hoppas Hoppas! Jag ska ge gärnet! Han pushade mig jättemycket att visa att jag är duktig och vara på hugget så jag får jobba mer hehe... så de ska jag verkligen göra. 

Tidigare idag var vi på manpower och fick en liten föreläsning om jobb på barnehage (dagis) som sedan uppföljdes av en liten intervju. Det var jätteroligt. Men han frågade mig en massa random frågor som han inte hade frågat Hillevi och Sandra.. haha.... jag tror det kan vara för att jag inte har lika mycket erfarenhet som dom... fast.... vissa va så random.....................

Iallafall. Nu håller Hillevi och Sandra på att fota. Snart ska Hillevi göra en makeover på mig och fota mig också. kult.


please don't hurt me


Natthumor

Vi upptäckte finesserna med Sandras webbkamera. Jag varnar känsliga tittare.


Elgesetergate 39


Inte för att skryta men....

... det är jag som är batmanI just dont.......................believe you.............

ohno Edward Cullen gets slayed


RSS 2.0