Parents..


Makin a wall

Lekt med färger ikväll! 
 

Målar lite till

Gjorde den här igår kväll, men det slutade med att jag blev irriterad igen. Jag lovar, det ser mycket bättre ut på datorn än i verkligheten. Men jag är ganska nöjd ändå! Snart ska jag och hela familjen ut på en liten promenad på isen och bak heden. Det är så fint där bak! ♥

Nu ska jag kila ner och göra lunch snart (Amerikanska Pannkakor Mmm!) Glad påsk!


Skidtuuur


Senaste dagarna

Skäms över min dåliga uppdatering sen jag kom hem från Asien. Men jag skyller på att jag inte haft nån dator fram tills alldeles nyss. Fick också  tillbaks min kamera som jag hade i Matildas väska när den blev kvar i Kuala Lumpur. Blev lite spännande där ett tag när den aldrig kom på rullbandet i London. 

Så vad har jag gjort sedan jag kom hem? I Lördags for jag till ursviken för att förbereda en överaskning till Pontus som fyllde 21 i Söndags. Överraskningen gick ut på att klä ut Mikael och Pontus till Dragqueens och sedan skicka iväg dom på stan för att göra några quests. Som tex att köpa tamponger och fråga efter pumps i stl 46. 
Senare på kvällen for vi till Claes och Eve för att laga palt och äta tårta. Det var jättekul!

I söndags var det födelsedags firande hos min bror med familjen och mormor. Vi åt världens godaste porterstek<3 mmm! 

I mändags blev det filminspelning för Malvinstudios. Kommer upp på lördag! Spännandeee.

Igår for jag hem till mormor och hjälpte till lite. Sen spenderades kvällen med att sätta ihop datorn och måla. Flytande tush... inte lätt.
 
 

Hemma igen!

Kommer sova som en gris. Fick kattbesök nu också, har saknat mina myskatter <3

Någonstans mellan London och Stockholm

Snart på Svensk mark igen. 3- i Stockholm. Jag längtar inte till jag ska ut i kylan. Saknar värmen :(

Forever21

Gått tills fötterna nästan fallit av idag och snart ska vi ut äta nåt och ta oss en födelsedags drink.  Köpte en skitsnygg klänning på forever21 idag. Tyckte det var kul!

Hej hej hallå

Hej hopp. Är jättedålig på att skriva här men vi lever och mår bra iallafall. Har solat, ätit gott och bara njutit sen vi kom hit till Sihanoukville. Men imorgon är det slut med det för då lämnar vi och far mot Phnom Penh och sedan vidare mot Kuala Lumpur och Malaysia! Det ska bli skönt att lämna Kambodja.. Trivs inte riktigt här. Skitigt är det också.
 

otres


solarstilar 2.0






Mot shianoukville

Andra och sista dagen i Siem Riep. Vi kom hit igår morse vid 6 tiden efter att ha plågat oss igenom en natt i nattbussen. Hittade ett ställe mitt i stan, åt lite frukost sen for vi direkt till Angkor Wat. Det var ganska intressant! En tuk-tuk förare körde omkring oss runt alla ruiner. Det där stället är verkligen gigantiskt! Egentligen skulle man behöva flera dagar där för att verkligen se allt men vi känner oss lite stressade och vill skynda oss till Shianoukville så fort som möjligt. Därför har vi bokat en nattbuss som går kl8 ikväll och är framme vid 6tiden imorgon på morgonen. yay
 

Kambodja

Igår morse landade vi i Kambodja sen sov vi bort hela den dagen efter att ha stannat uppe hela natten. Idag vi gått runt i Phnom penh och kikat lite. Vi har bland annat varit till ett tempel här, och enligt legenden var det en dam vid namn Penh som hittade fyra buddha statyer i vattnet. Sen bar hon upp dom på en kulle och sen fick den här staden sitt namn phnom penh som betyder "Penhs kulle". På samma kulle ligger nu templet om man ska tro på legenden. Efter det gick vi till ett shoppingcenter och åt glass sen vidare till en marknad. 
 
Om bara några minuter lämnar vi det här stället och tar en nattbuss till Siem Riep för att spara in lite tid. Snart far vi hem igen :( jag vill inte!
 

Chang airport

Sitter på flygplatsen påväg till Kambodja nu. Skulle kunna somna på marken, så trött är jag. Bording till planet om en timma, jihoo.

S.E.A. Aquarium

Idag har vi varit på världens största aquarium som självklart ligger på ön Sentosa. Det var jättekul! Vi åkte cable car ut till ön. Cable car ungefär som en linbana, kul att ha gjort det men det är inte värt pengarna. Efter att ha gått omkring och kollar på fiskar några timmar tog vi oss tillbaks mot fastlandet för att shoppa. Det känns som att vi har gått omkring runt hela Singapore, mina fötter gillar mig inte särskillt mycket just nu.


Singapore Sling

Älskar fortfarande den här staden so otroligt mycket! Vill inte härifrån. Men imorse bokade vi flyg till Kambodja. Planet går imorgon på morgonen så vi ska köra det hårda backpacker livet och vara vakna hela natten tills vi måste fara till flygplatsen. Jag vet inte riktigt hur det kommer gå för mig för jag är ganska slut just nu efter att ha gått omkring hela dagen + att jag är rätt så förkyld. 

Igår gick vi omkring på Marina Bay hela eftermiddagen och kvällen. Vi fick oss inte härifrån föränn fyra på eftermiddagen, var sjukt bakis efter att ha testat på Club Crawl kvällen innan. Marina Bay på kvällen är något som alla borde se. Helt otroligt! och vi kollade in Marina Bay Garden också. (Vet inte om det är det riktiga namnet men nåt sånt) Så sjukt fantastiskt fint det var. Kändes som att vi var med i en film från framtiden eller nåt. Försökte knäppa lite bilder även fast det var kolsvart ute men det gick inte jättebra. Efter det for vi till Long bar, drack Singapore sling och slängde jordnötsskal på golvet.
 

Universal Studios

Tillängnar ett helt inlägg bara för bilder från universal studios för att det var så awesome där! Dock så kunde jag inte ta så många bilder för vi var tvugna att låsa in våra saker i små skåp hela tiden för att kunna åka alla atraktioner, men några (ganska många) blev det!

Singapore!

I förrgår kom vi hit till Singapore. Ända sen vi landade här har jag totalt älskat den här staden! Allt är så fint och byggnaderna är helt fantastiska. Det känns nästan som att man har kommit till framtiden. Igår var vi och kollade in Marina Bay och Singapore Flyer. Helt otroligt! Sen på kvällen träffade vi två komisar från Argentina som vi hängde med i Boracay, sen for vi på Night Safari. Det var inte jättespännande men helt okej.

Idag har vi varit på Sentosa ön och Universal studios! Det var verkligen jättekul! Skulle på riktigt kunna bosätta mig på den ön i all evighet. Nu har vi just sagt hej då till dom, för dom ska fara till Manila nu och sen hem om några dagar. Jätte tråkigt. Jag vet inte riktigt vad jag och Matilda ska hitta på nu ikväll. Vi är ganska trötta efter att ha gått omkring hela dagen. Men vi får se!


RSS 2.0