Elefant safari

Som sagt. Elefant safari idag. Vi blev upphämtade på hotellet vid halv 8 tiden imorse sen väntade en lång bil/minibuss färd. Första anhlten på denna lillabtur var bambu rafting ellet nåt sånt. Vi åkte altså små bambu flottar ner för en flod. Jättemys! Men innan det så stannade vi två gånger på färden första stoppet var på en utsiktspunkt utanför phuket ön. Inte särskillt speciellt. Sen stannade vi för att köpa lite frukt. Vi for också förbi en liten annanas farm men det var kanske inte så jättespännande. Efter bambu flottarna var det elefant ridningen som stod på schemat. Det var seriöst skitläskigt.... Jag trodde att jag skulle dö men annars var det helt okej. Tycker lite synd om elefanterna bara. Fick några riktigt nice bilder därifrån. Efter det kunde man kolla på lite andra djur som tex apor sköldpaddor och krokodiler. Sen blev det lunch.
 
Efter lunchen skulle vi till ett tempel och ap farm. Men templet kostade om mab skulle gå in så vi skippade. Fast aporna var lite spännande, sprang omkring bland alla människor och tiggde bananer. Efter det trodde.vi att vi äntligen skulle få komma hem och vila oss men då skulle på en tsunami memorial och kolla in några sköldpaddor också. Bilfärden mellan alla ställena och ut från phuket var så sjukt lång att det nästan kännts som vi bara åkt bil. Som tur var så lyckades jag sova på både dit och tillbaka vägen. Vi har ingen AC i vårat rum så det blev väl inte allt för mycket sömn förra natten. Men annars har det varit en helt okej dag idag. Mycket som har hänt.
Pizzan sen var god också och efter den for jag och Fanny oxh vaxade oss. Det var skön..t
 
Jag vet att stavningen och meningarna är så jättefina i det här inlägget, men jag orkar inte rätta till det. Är så sjukt trött.
 
Nu ska jag försöka sova i denna värme och den svala brisen från fläkten i taket, godnatt!
 

Kommentarer
Postat av: lina

MEN ASÅÅ UH MÄGD DU MÅSTE JU STAVA RÄTT DUUUURH!

2013-01-11 @ 22:19:53
URL: http://linaastrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0