Eyyy wassuP?

Jag och Danni har varigt riktigt duktiga och gått en liten promenad, så nu ska vi se klart Australia som vi började se typ för 2 veckor sen. Bra jobbat!
har börjat  smått och hjälp Fia med bloggen :)
hiihi

Rubrik!?!

OJ vad duktig jag är, har övningskört ända från mammas jobb i den hemska trafiken i stan. Men jag lyckades hifive för den. Riktigt smidig körning också för att vara jag faktiskt. (A) mwiih

Senså blir de ingen fotokurs ikväll heller för bussen går om några minuter och jag har knappt kommit mej genom dörren.. nästan. Iallafall så skulle jag inte hinna äta, så bättre lycka nästa gång. :)
Så kväller bli istället att spendera framför datorn och fixa med Fias blogg litegrann, sen bara va allmänt slapp.

Också är de ju Desperata hemmafruar på tv ikväll :) jag har missat typ alla avsnitt i världen men de är ju inte helt jätte svårt att hänga med faktiskt.

Gölligöll♥  släger in två bilder också, RÖRLIGA!! så de kan gå, då kan man sitta och roa sig med i några timmar om an känner för de. Försök bara inte räkna häckarna fåret hoppar över de är helt omöjligt, ja blir galen! Nu ska vi äta, soppa och mackor.

        

Snabb uppdatering

Sitter på skolan och tar de lugnt, vi slutar snart så jag hoppas mamma slutar snart så ja får skjuts hem. Jag är så hemskt trött, ja vet inte om jag orkar fotokursen ikväll men vi får se om jag åker in me bussen senare.

Snart ska jag gå till stan och chilla en stund innan mamma hör av sig.
Hare bra♥

Tidsfördriv

Sitter på skolan och har tråkit så varfor inte öppna PH och leka lite.. Vi har Mediaproduktion just nu, vilket betyder typografiskit. Har suttit och mixat nu en stund, och tada resultatet! Jag satte ihop en och samma sida på mitt ansikte så ja vart helt symetrisk. Sen är de bara att jämföra. Hur kul som hellst.! Det var ungefär samma sak som ja gjorde igår men nu vart ja ingen vamryr. (orginalet i mitten)

HEMSKHETER!!!

Hemskheter säger jag bara!!! HAAH!! tillåt mej skratta!! de ser ju inte ens ut som jag ;D Muaahh. gjorde så att ja fick gröna ögon på köpet.

Sådärja nu har hillevi fixat ch trixat lite till hon tyckte nämligen inte att ja såg ut sm en vampyr på bilden ovan. (håller faktiskt med nu när jag jämför)
asså haha ;D ja känner mej ganska barnslig just nu men vadå men måste ju ha barnasinnet kvar så länge som möjligt.

Im a Vampire

Usch jag mår lite illa. Vi ska snart äta, kottletter mums. Men jag är inte helt jätte hungrig om ja ska vara ärlig.
Har läst ut Om jag kunde drömma nu och började på När jag hör din röst alldeles nyss. Hemskt bra bok.
Ja vill också bli kär i en vampyr... men den drömmen kommer nog alldrig att slå in /sigh. Iallafall så har Hillevillevi hittat på en egen liten lösning på bekymret, nämligen att göra sej själv till en vampyr med hjälp av photoshop. HEL SMART!! tyckte jag.
Så jag försökte leta fram en bild som var iallafall någorlunda frammifrån, efterssom Vampyrer visst är cymetriska (båda sidorna är likadana) Men jag hittade ingen :( :( så mina bilder vart jätte misslyckade :( då vart jag lite deprimerad och gav upp för tillfället.
Men ikväll när jag har Duschat och fräshat till mej så tänkte jag tvinga nån i min familj ta en bild rakt frammifrån så ja kan göra en vampyrbild MUAAHHHAAH! de va min plan iallafall.



090327 - 28

Idag är en riktig slappdag för mej, hela förmddagen har jag spenderat min tid med att läsa Om jag kunde drömma. Tänkte göra ett litet uppehåll från de nu och uppdatera min blogg litegrann.

Jag kan berätta lite om gårdagen. Fredag=kortdag sen kl ett var de också en dansuppvisning som estet-dans ettorna och tvåorna hade. HUR GRYMT SOM HELSST! Jag fick världens sug att börja dansa, har faktiskt funderat en tid nu på att börja nån dans men vi får se hur de bli med de.
Senare på kvällen följade jag Danni på hennes Bandrep, olyckligtvis lyckades jag slumra till på soffan en stund.....bra magda!! de va Dannis lilla änglaröst som var felet. (A) muahaH! hon sjunger verkligen som en ängel lilla flikkan.
Sen stannade vi kvar på efs där dom övade, åt lite nudlar och sen spelade tv spel hela kvällen. Det var ganska trevligt, de va så länge sen jag var där så ja tänkte att nu har jag faktiskt inget annat för mej så varför inte. Nu när Malå vart inställt Pga mina bist på pengar.

Papi har kommit på en ganska smart ide, att om han köper ett adobe kit CS4 med Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere och en massa sånt skit så har jag lovat att hjälpa pappa med hans företag, typ göra Annonser och fixa och uppdatera hemsidan (kanske tillome får betalt för de om jag är duktig) Så min plan är att bli BÄST!! Sen när jag har blivigt bäst... e ja så kanske vi kan starta ett nytt litet företag där jag kans hjälpa andra bra va:D och kul va :D!

Nej nu ska jag ta och fortsätta läsa, eller kanske göra mat har ju inte ätit på hela dagen. Nog för att ja vaknade vid 11-12 men.
Sen ikväll kl 20.30 får vi ju inte glömma att släcka alla lampor och apparater i en timma! så gör de!! :)
Nu har jag nog inget mer att säga, tror jag. eller kanske att jag har ju bytt till Halebop nu ;) gratissms på köpet. för den som ville veta.

Kanske kommer en till uppdatering senare nån gång. det är bara de att jag kanske inte har så mycket att skriva efterssom jag bara ska slappa hela dagen. (hade jag tänkt iallafall) (A)
Pussar♥

Långdag... -.- /sigh

Usch längsta dagen i världen, jag är helt slut. Tror att jag ska gå och läsa och slappa sen innan maten. Men först ska jag visa och hjälpa mamma litegranna.
Sen efter maten kommer Dandjella så då ska vi se klart Australia (har typ sett den filmen 110ggr snart) och äta KLADDKAAKKAAA!!!! <3<3 hiih

HELG IMORGON! JAA!!! (L) Det är skoter VM i malå så ja tänkte fara men då var de visst inträde, 200spänn! de tycker mina obefintliga pengar inte riktigt om så ja funderar på att skippa de. men ja vet inte än :) mami tyckte också att ja skulle spara mina pengar,såååh

JooH just ja Koden till min mobil har kommit så nu kan ja låsa upp den och byta tll Halebop :D bra va? då blir jag lite mer social och kan svara på sms:en jag får. hiihihihhi he va najs

Nej nu ska ja upp och sova/läsa lite Twilight.. eller nej först ska ja leka lite me katten sötipöten.
Hare gött


090326

Sitter i datasalen nu och jobbar med PowePoint, vi ska göra ett bildspel men Pidjay är inte så snabbså vi har redan hunnit klart för längesen. Sen efter datan har vi Matte och Lunch. Vad som händer efter lunchen får förbli en gåta.
Iallafall så kom jag hen vid 12 igår och kunde inte sova så jag är JÄTTEJÄTTE trött satt och sov i bussen på väg till skolan. Sen har jag ont i huvudet också, fy usch. Man ska inte klaga antar ja för vårt land är ju tryggt.

JAAA PIZZA TILL LUNCH IDAG!! <3

saru?
Asså haHAHah ja måste ladda hem Kenny Begins, den va så fruktansvärt rolig..bara för att jag har bra humor!


KENNY <3

KENNY STARFIGHTER!!!
finns de nån mer klockrenare människa/galaxhjälte.
saru?
kan iallafall berätta att jag skrattade konstant, resten av publiken tyckte nog att jag var lite konstig.
randm. javet..saru?
Se den :D Björn Gustavsson är ju också med som Kenny starfighters lillebrorsa Lenny Starfighter
Titta bara så fin.

090325

Sitter på skolan och regiderar litegrann från fotokursen igår. Vi slutade egentligen typ halv ett, men ja är tvungen att stanna i stan efterssom jag ska på biooooo ikväll wiewie ja längtar i mengder.

Lovisa och Fia sitter och skrattar åt tjocka människor dom googlat fram på datorn, har man kul så har man.


Tillslut en Ful liten bild, ja kan inte sluta skratta. Va i friden gjorde jag för min!?!??! De roliga var ju att jag inte hade nån som hellst aning om vad dom gjorde för grimasher.

Bajs!
Nu ska jag redigera lite till sen hoppas jag att mamma ringer nån gång så vi kan låsa upp min mobil sen far jag nog till Sandris innan bion tror jag. Anna skulle komma till stan vid 4 nångång, de löser sig. Måste ju få i mej nån mat också.

Jag längtar tills jag kommer hem, ja kan typ inte sluta tänka på dendär BOKEN!?!? vad har den gjort med mej, den borde typ förbjudas. Hela tiden när jag tex är på skolan sitter jag och längtar tills jag kommer hem och får en chans att läsa, har redan tage mej igenom halva boken. Hemskt kul.
Hare bra!

Fototo

Snart bär de iväg till fotokurs. En makeupartist ska komma dit och göra oss fina, kul va? Lite spännande faktiskt.
Kommer hem sent ikväll, lägger väl in bilderna på datorn så ni kanske får nåt smakprov om jag orkar redigera.

Förresten så längart ja HEMTSKT HEMSKT mycke till imorgon för så ska jag på KENNY BEGINS permiären X] hiih så kuuul.
Bara för att han är typ min idol.

NY BloggDesign! watch out

De vart inget trix med Lovisas blogg istället har jag suttit och lekt med min egen hela kvällen, det är fortfarande en massa som behövs fixas till men ja pallar inte mer. Min rygg håller allvarligt på att gå av.
Inget läsande har de blivigt heller, kommer antagligen fastna i boken i några timmar m jag börjar läsa nu.

Sånt får man inte göra flikka lilla inte bra för hälsan, FÖ NU SKA JA SOOOOOVAA!!!!! ...eh... jag är lite trött.....klockan är bara 22:12. Ioförsig vart de ju inte särskilt mycke sömn förra natten... hm somnade kanske vid 1-2 nån gång för jag kunde inte sova sen så vaknade jag vid 7..wiiee! ok de vart ganska många timmar 5-6 men jag är en sån människa som behöver mycket sömn annars bryter jag ihop eller nåt... kanske inte...
Värdelöst inlägg såhär på kvällskvisten men jag tänkte bara berätta att jag inte är riktigt klar med bloggisen så ni inte behöver oroa er för att den sr ut sm en nöt. och gul vart den också tänka sej så de kan gå.

På tal om Småbarn så tänkte jag visa er en lite bild på mej min Kusin och Min Brorsa när vi var jätte små och plockade blåbär i Matildas stuga. ganska småsött Gissa vem som är jag....hh svårt... naH GODNATT IALLAFALL♥

090323

Usch nu måste jag städa mitt rum, jag som hade tänkt att försöka fixa Lovisas blogg litegrann sen läsa Twilight hela kvällen men icket.

Asså ååh jag har verkligen längtat hela dagen till att komma hem och få slå mej ned me den underbart fängslande boken men icket.. Men jag har endå typ läst en tredjedel av boken och den är TJOCK!!! ja menar de en tredjedel är typ lika mycket som en vanlig bok.

Också har ja gjort ett fint litet bokmärke på skolan Pidjay tyckte att de skulle bli en fin lite avslutning, men han vart lite sur på mej för ja var så komlicerad. De är vel mitt problem om jag vill ha ett fint bokmärke. /sigh

Idag är de sista dagen jag har en gratishyrfilm på Hemmakväll också, Jag hoppas Mailda har lånat en åt mej. Annars blir de stryk...yeah right.

Tjaah så kan de gå. randombildåå den rör sig mwiihi :3 ♥
                                           
Om jag har lyckas missa några O:n lite här och var så beror de på att tangenten laggar och brukar tycka om att fastna ibland, men jag älskar den endå trots dens brister.

Dagens Humor

Humor Nr1
Jag: Gay boyfriend, Gay Boyfriend. I don't really care that you are queer. lalala
Loi: Vem är de som sjunger den egentligen? Byonce?
Jag: aa.. åsså nästa vecka kom hon med, IF I WERE A BOOYY!! (börjar sjuga med inlevelse)
(Det är inte hon sm sjunger den men ja kände för att vara lite busig)

Humor Nr2

Några flikkor från klassen går förbi våran bänk där vi sitter och chillar i central-korridoren.
Flikka Nr1: YOGART...yogart... asså hur stavas yooghaart egentligen?
Flikka Nr2: Y...O..Ö...GH..A.....osv tills hon blir avbruten av Pojke.
Pojke: halå?!?! vars i friden fick du Ö ifrån?!?!?
Flikka Nr1:HAHAAH
Flikka Nr2: Håll Käften!!! Y...U...O...G
Sen hade dom hunnigt förbi så vi hörde inte vad dom sa längre... men Humor var de.

Gulligull

Nu har jag suttit och mixat och lekt med sandras blogg typ heeelaa kvällen. jag har lite ont i ryggen ajaj.
Ja fixar en massa andra bloggar men ja orkar aldrig sätta mej ned och göra min egen fin, de får vänta till ja kan mer. I tvåan ska jag nämligen gå webbdesign och bli bäst i världen... (A) man kan ju alltid drömma.

Skola imorgon jag längtar inte helt jätte mycke.. börjar lite senare än vanligt så ja måste sitta på skolan typ i nästan en timma och göra ingenting i väntan på att klasskompisarna börjar droppa in.

Nej nu ska ja nog sova tror jag, eller sova och sova kommer vel fastna i Om jag kunde drömma så ja ligger och läser hela natten istället muwahaha.

Fast innan de TJEJKVÄLL!??!?!? JULIA LOVISA!?!? :D:D när var hur?
Godnatt och sov gott♥

Om jag kunde drömma

Hemma från Fanny igen, gissa vad ja fick?!? jooo Twiligt böckerna så nu blir de att nördläsa i några veckor framöver.
wiihiwiihihww
Vi hade riktigt trevligt  åt tårta osv, mmmh marabou.
Sen såg vi lite film och åt popcorn och chips och godis.. eller jag åt popcorn Fanny åt chips och Matilda åt godis.
åsså busade vi litegrann också, shh..

Just nu sitter jag mätt och belåten på min lilla stol och ska he dit en bakrundsbild på saneras blogg.
Sen ska ja LÄSALÄSALÄSA i mengder med min lilla kopp kaffe och en liten chokladbit. hemskheter så kul.


Scotty doesn't know

Discobowling igår, de va riktigt kul faktiskt nog för att jag sög men endå. Lyckades få tre strike faktiskt :D de är ja lite stolt över ja vet inte vad som hände men ok haha
Vi tog iallafall några bilder.

Efter bowlingen for jag till sandra, och innan de efter bowlingen for vi till Hemköp och göpt lite godsaker, ni kan inte gissa vem vi såg där!?!?? HELT OTROLIGT!! ok de kanske ni kan, do it bro.
Sen såg vi en massa filmer till typ kl2 på natten jättetrött va ja.
Vi såg Euro trip och teeth, sjuka filmer Euro trip va jätte rolig haha ja skrattade typ konstant. Teeth var bara sjuk men den va typ ganska bra endå. se den/dom :)

Nu har jag lite brottom för ja ska till Fannybanny och jag har inte hunnit göra mej klar riktigt, så ja får skynda på litegrann. Tänkte bara hinna slänga ihop ett litet inlägg innan jag far.
De blir säkert några bilder där som ja kan lägga upp senare, kanske. HIHI SÅ KUL!!
hare gött♥


Tjehhhnnaa aa heehhJJe

Goddag :) Jag har just komme hem från skolan, vi slutade kvart över 11 idag, riktigt trevligt. Sitter och funderar på om jag ska fixa designen lite kanske göra en egen bloglovinlogga. eller kanske inte.
Fixade lite med Ericas blogg design idag på skolan, den vart ganska göllig.  mwiihi

Nej nu ska ja göra mej en kopp kaffe eller varm choklad och sätta mej och se film eller nåt. Fram tills jag ska iväg med bussen kl 5, och sen vidare och DiscoBowla. Vita kläder är de som gäller ;) jag kommer att va shiny. För övrigt så suger jag på att bowla , även fast jag har staket och skit. De kommer säkert att går bra, önska mej lycka till

090319

vi hade hål idag på skolan efter median så då passade vi på att mita till coop och köpa mjukglass :) för 5 kr ganska så värt. de är ju så hemskt varmt ute också, höhöhö ;D
snart kommer Danni å vi ska BAAKAAA!!!! jaah hihi de ska bli riktigt gott faktiskt. Senså ska vi se FIILLMM!!

imorgon ska jag på DiscoBowling! med Sandra kanske anna Emelie och Rebecka. SÅ hemskt kul
Vi slutar jätte tidigt imorgon så ja funderar på om ja ska fara hem och sen fara in till stan igen eller om ja ska stanna.. hmm.. svårt.

Sen på lördag har MAtilda och Fanny fixat en liten överaskning åt mej eller nåt, spännande :)

Äggad?


Dagen hos Johanna igår efter skolan, vi skulle fara till henne och baka de slutade med att vi hade ätit upp en halv plåt med kakor och kastat sönder alla ägg. Men de va extra pris och extra kort datum så va gör man? (A)

Så dE kAn gåÅ

Lalala snart börjar vi. Sitter och redigerar litegrann i datasalen. oj vi börjar visst. hihi

Min klass halva, vi skulle ta en gruppbild som vi kunde sätta upp sen på anslagstavlan där vi har våra bilder.
Vi ville inte riktigt va lika serriösa som PG (pidjay) tyckte att vi borde vara. Så kan de gå.  Nu ska ja göra en heather åt Erika, naum.

Onsdag

Sitter på skolan nu, mediaproduktion. kul kul
Jag längtar till lunchen fast ja är verkligen inte sugen på nåt just nu, mår fortfarande lite illa efter den en timmas långa bussturen imorse. Eller så håller jag på att bli sjuk, hoppas inte de.
Vi har prov idag också, direkt efter lunchen. Arbetsmiljö och säkerhet, typ om självförtroende, självkänsla och en massa sånt. Hoppas de går bra men ja blandar alltid ihop allt dedär så ja vet inte, man kan ju alltid hoppas.

Sen efter skolan ska vi till Johanna och BAKA :D!! sommarkakor eller också kallat Pitekakor jummie.
He bli najs, vi kommer säkert se nån film också weiih.

JAA!! igår köpte ja mina älskade jeansleggins!! (L) och en tröja som var jättefin. JAh de va typ ett år sen ja köpte nåt sist känns de som, efterssom jag inte riktigt har så mycke pengar, ja måste söka jobb -.- men iallafall de känns bra.
har lust att lägga ut en liten bild på dom.... men de får vänta. :)


Bilden ovan tog jag när vi jobbade med tema bilder, mitt tema var Avundsjuka.

Som ni kanske ser är min heather lite sne osv men ja ska fixa till den senare när jag kommer hem.

Ännu ett år

Jamen då var man 17.... de känns precis likadant som 16 men icket.
Sitter just nu hos Bea vi har varigt lite busiga jag och Loi som åkt ända till Lövånger för en liten fotbollsträning.. spårat
Vi måste typ stiga utt halv6 imorgon för bussen tar typ en timma.. usch va jobbigt.. men de blir kul inte för jag är ju så hemskt morgonpigg.
Vi mobbade Johanna och dissade Fotokursen idag stackarsliten men vi ska ju fara och baka hos henne imorgon efter skolan så de e ju lugnt.... kanske... inte....MUAH... nah..
Ha en trevligt fortsatt kväll..
kan ju bara nämna att ja var på framsidan på apa som dagens födelsedagsbarn, riktigt trevligt också vann jag en gratis hyrfilm från hemmakväll men ja vet inte om ja va tvungen att hyra filmen idag eller om ja får göra de typ imorgon också, ja såg de nyss så de va ju lyckat... ja e körd.
Seya


17 den 17:e

JA FÅR PANIK!?!?!! VAD HÄNER MED MITT LIV?!?! DE BARA FÖRSVINNER IVÄG OCH JA KAN INTE STOPPA DE!!! uuhh va ska ja ta mej till Jag fyller 17 imorgon vilket betyder snart 18 vilket betyder snart vuxen och självständig....livet är hårt.. nog för att ja längtar jätte mycke tills ja fyller 18 och allt sånt men ja hinner som inte med...
Åsså 17 är som bara en liten mellanålder.. va ska man me den till!?!? ingen som vet, de händer verkligen ingenting när man fyller 17.. de är som bara jaha... ett år äldre de va ju kul...

Haha XD ja fyller 17 den 17:e grattis till mej... /sigh

tingeling tingeling

Nu har Anna också varigt lite busig, random
Malena vann igår i melodifestivalen, säg va man vill men ja tycker hon va ganska cool. De blir som nåt annurlunda för en gångs skull kanske att de går bra i stora även fast ja inte tror att hon kommer vinna.

Var ju somsakt hos Sandra igår vi såg en massa filmer..1.... och melodifestivalen, och jag och Anna gjorde en fin liten gurkkaktus med en liten ägg-Pär ovanpå. visst ser han ståtlig ut? han har dock lite problem med drickandet. hård barndom osv. Men vi gillar han iallafall.
Kom hem för typ en timma sen, vi hann aldrig göra rosettfrisyrer heller.... de får bli en annan gång. kaanske

fisksoppa och vattenkastanjer

Jag vill bara säga att anna är bäst i världen, hon är allvetande och bäst..hon har alltid rätt och vet alltid det bästa för alla. Hon är någon som du borde älska och göra kladdkaka åt.. eller köpa melon. Det är gott, tycker anna. Annars Kallad Ers Höghet. Altsåå hon är inte hög, elr lång. Bara bäst.. altså hög, för hon är högst..altså bäst-högst.


/Magdalena Olofsson


090314

Usch så slut jag är, jag har nämligen åkt skidor ända till våran lilla ö ute på sjön. Där har vi grillat korv och haft mysigt, men just nu håller ja på  o dö.

Senare ikväll ska ja till Sandra och se lite film och kolla in finalen på melodifestivalen, de bli kuligt.
Vi kanske hinner göra rosettfrisyrer också som vi inte gjorde förra gången JAA!! :)

Hare bra



←Kolla maten vi åt igår
Jätte gott vare fullt me
cancerskruvar muuuummss
hhihi

Mama is tha King

Idag blir de världens godaste mat, rostade potatis skruvar(?) med en massa krydda och kotletter. ooh så gott.
Ja vill se klart låt den rätta komma in, smet nämligen förbi Matilda idag efter skolan och såg början på den. JA vill se KENNY BEGINS OCKSÅ!! haha ;D jag älskar kenny starfighter, saru? de väcker värtsa barndomsminnen,hoho.

jag satt och photoshopade ihop en liten bild på mamma igår, pappa tyckte nämligen att ja skulle göre ett grattis kort men de vart som de vart.
Resultatet:

mamma tycker att hon ser ut som en man på bilden, men de tycker inte jag MUHAah
jag har lovat att göra en princessa bild på Matilda också... de får bli imorgon...
Ha en bra fortsatt fredag den 13:onde

Ive got tha powah

Då sitter man här då, datakunskap →Excel igen... JA VILL LÄRA MEJ PHOTOSHOP dehär suger.
dee va en gång en fågel ja en fågel som bodde på landet.. laalala idag fyller mami år så de blir en mysig hemmakväll för mej med en massa godsaker framför en bra film, Australia ♥

Ja sitter och funderar på om ja ska ka nå kalas eller inte... hm ha eller inte, ha eller inte...?
Förresten vad händer i helgen? Leka någon? ja fick lust och fara och åka nånstans typ i bygdsiljum, men ja vet inte om mina pengar vill riktigt samma sak.



Hare guut

help me plz :]

Lalalala ja har gått på stan idag och köpt en liten present till lilla mami :) hon fyller nämligen år imorgon, fredag.... den 13:onde... de bådar gott.
Fredag den 13:onde Igen, de känns lite kul efterssom de va typ i förrgår de var förra gången. Kulitkulit

Jag har suttit på skolan och potoshopat mej till en liten heather eller två st egentligen och nu kan ja inte välja vilken ja ska ja. hmm svårt. Hjälp mej?
Den kanske
eller den.
Jag diggar den andra  den är som så enkel, men typ alla ja har frågat tycker den första, vilken tycker du? SKrivskrivskriiv! 1 eller 2.. thats the question. Jag ska ju självklart göra om heladesignen när jag endå håller på :) typ ändra bakrund osv.

Humor och tidsfördriv

Torsdag imorgon. kul kul..
Snart helg iallafall, annars så har de inte hänt så mycke i mitt liv.
De bara driver på som de brukar.
Sen..så....fyller ja ju år om några dagar.. typ mindre än en vecka..6 dagar... ja

??
ohmygosh!!! JA FYLLER ÅR SNART!!?!? va hände där!? tiden går för snabbt för mej ja hinner inte me :(

Haha ska ja berätta en lite rolig sak som hände idag i matsalen? När vi hade tagit mat så stod vi och letade efter ett ledigt bord vi kunde sätta oss vid, då helt plötsligt öppnade sig världen(?) och ja fann ett ensamt litet fyrabord längst ner i matsalen. När jag satt mej ner vem upptöcker jag inte sitta rakt framför mej? jo lilla Mr.Andersson, de va ju kul för Sofia tänkte ja då perfekt utsikt!(fniss) några sekunder senare när vi smält dedära så ser vi Ängeln(också kallas Långben av dom som inte riktigt har förstått hans charm) sätta sej snett bakom oss (snett framför lovisa, som sitter framför mej) HUMOR! tänkte jag då och Loi har perfekt sikt på han. Sen en stund senare ser vi också Randiga tröjan en bit bort till vänster om oss, Vi var helt omringade.. Re roliga är att de finns typ tre killar på skolan vi har smeknamn på angående olika anledningar, och alla dom tre lyckas vara på samma plats vid samma tillfälle, alla går i olika klasser och olika årskurser osv, hur stor är chansen.
Liite ganska kul tyckte vi de var, och lilla Fia fick ögonkontakt med Mr.Andersson flera gånger så hon svävade på moln hela eftermiddagen...(?) nja men typ..
Intern skämt? jåh.

Aja KOM IHÅG MIN FÖDELSEDAG DEN 17:e MARS!! :D

Bajs


Jag kan vara lite skrämmande ibland javet

ohgosh pain in the back

Nu har ja fixat och trixat i flera timmar med min dator som just kommit hem från lagningen(eller just och just men jag har inte haft nån skärm tills nu, vi försökte med tv:n men de ville inte funka som de skulle), jag hade fått nåt virus eller vad de nu va så dom va tvugna att radera allt och installera Windows igen. Vilket betyder att inget är kvar på datorn. Som tur var har lilla smarta Magda varigt duktig och sparat allt nödvändigt på externa hårddisken :) så de är inte mycke som fattas nu.
Laddade hem Itunes nyss så jag har fixat lite i bibloteket dära, de vart typ dubletter på var enda liten låt -.- jobbigt. Upptäckte också att när ja raderade alla dubletter och live versoner osv så är de endå hemskt mycke musik kvar, om ja skulle låta den stå på och spela skulle de ta 5,7 dagar att spela upp allt. Helt sjukt! aja

Skoldagen idag va ganska chill, på morgonen Media sen Lunch, Matte och Media igen. WIHO! Sen drog vi på Coop och till sist till staanden.



Klassen ^ alla ser helt random ut, ja tror de nästan inte är nån som ser likadan ut nu som då, även fast de inte var så hemskt länge sen kortet togs.

SKOR! (L)

Alla älskar väl skor, iallafall jag men jag har verkligen alrig pengar till att unna mej ett par snygga skor som jag använder en sådär 3 gånger. De är ju nästan så man börjar gråta. Ända tills en kompis till mej visade denna sida för mej, precis som gratismakeup osv samlar man poäng för att tillslut kunna byta ut dom mot ett presentkort. Logga in en gång per dag så får du en poäng, Väldigt värt skulle ja säga. Hur jobbigt är de egentligen? Eller så kan man göra som jag just nu värva kompisar genom att länka och göra reklam. Så gör mej en tjänst och bli medlem för både din egen och min skull.
Ett enkelt knapptryck på bilden och du är ett steg närmare till ett par gratis skor. (du får 50p med att bara bli medlem)


The Lonely Island

Har suttigt och spenderat några timmar på youtube nu och kollat in lite videos från The Lonley Island.
Har sett alla 8 episoder av The Bu, haha så underbara som är ;D humor på hög grad. Lyd mitt råd och se de, dom är typ mina nya idoler. 3 grabbar med humor,Andy Samberg, Akiva Schaffer och Jorma Taccone.
Senså surfade jag runt på google och fann denna klockrena bild, han ser helt förstörd ut lilla pöjken. whootf


Ja känner att ja behöver fixa till min blogg litegrann men jag har verkligen ingen ork, ingen som vill hjälpa mej lite :] I tvåan ska ja gå Webbdesign så då kommer min blogg va snyggast i världen ;) längtar.
Att avluta sitt sportlov med att sitta och slappa med ostbollar och en film känns ju inte helt super bra men, så får de nog bli. Funderar på att göra mej en kopp varm choklad eller nåt, kanske kaffe så ja piggnar till litegrann. Skola imorgon...heja.

Härliga tider

JAA BILDER FRÅN I FÖRRGÅR OCH IGÅR!!! ja vet att ni längtat jätte mycket.
Fail me Folkdansbandslaget





Cancerböj


                    Man hittar spår av
                         Apberget lite överallt.


Lots of Fruktsallad och Tacos med lite passionsfrukt.

Skoterfärd med bob.





Busigt

Sandra är lite busig må ja påstå..(syftar på inlägget nedan, som hon snickrade ihop när jag packade grejorna till bygdis)

Jag har verkligen ont överallt, va ju i backen hela dagen igår med Anna och Sandra och idag har vi åkt skoter hela hela dagen och tolkat efter med bob... ja de gick ju som de gick, boben va typ halv när vi kom tillbaks.

De spårade i backen igår, vi for och flög lite överallt i o skogar och på vägar. Kanonkul 5/5 toasters. FAIL!
Passar på o slänga in några bilder från förrförra gången ja va i bygdis, den gången med Anna, Hillevi, Linn och Hanne.

hej detta är magdalena..

HEJ JAG VILLE BARA SÄGA ATT JAG ÄLSKAR SANDRA RÖNNBLOM SKITMKT!! =)

och jag ska till bygdis med hon och anna idag!!! WIHOO LYCKA!!
jag ska åka slalom! men det finns ju ingen chans i världen att jag är  bättre än sandra, för hon är ju bäst av alla! hon äger dig! och din mamma! så det så! jag har affischer av henne på mitt rum för hon är min idol :) hon är redan här..

okej nu kommer anna så jag måste gå! eller ok hon kom inte men hon kanske kommer.. snart? kanske? nähe.. okej..

090303

Staden idag då, jag hittade en jättefin present till matildis ska hämta ut den imorgon efter vi har varigt i Bygdsiljum. Jag längtar inte till att stiga upp kan ja ju säga, kvart i 8 senast ska ja vara uppe och packa matsäck osv usch. Men endå så hemskt kul de ska bli :) sen efterråt ska vi till matilda och äta pizza och göra marränswish och fira henne. wiih

Kon nyss hem från en promenix me danniboy, helt plötsligt när vi gick förbi en snöhög kände jag att ja va bara tvungen att slänga mej och så vart de också, så nu sitter jag här med dyblöta sockar och suckar... HAAH!! sockar...suckar XD humor.
tidigare såg vi en film som heter the fountain, den va jätte bra och JÄTTEJÄTTE DJUP!! man vart helt tom i skallen efter att ha sett den, men de gör inget.

Jag har funderat lite och kommigt på att jag har spenderat halva mitt sportlov med att se filmer, har sett typ tio filmer redan... bland annat australia som jag såg klart idag. HUR BRA SOM HELLST!!! jag älskar den filmen.. serrilöst även fast den kanske va lite överdrivet lång nästan 3 timmar men de gör inget var enda minut va värt de. De är nästan ett måste att se den. hugaligen.
Sen har jag också sett whilchild, fjortisfilm tänker ni då som inte har sett den. De gjorde nämligen jag tll en början men de visade sig att den va faktiskt riktigt bra snygg kille med också, jag började grina flera gånger. Så den tycker jag också att ni ska se :)

Nej nu ska ja packa och göra klart de ja ska ha imorgon, också göra mej en kopp chailatte kanske ;) min snälla maami har köpt chai te de kommer att bli lite bättre än de ja försökte med igår tror jag mums.

Gonatt pusspuss

Frisyrskum

Stan imrgon men Dandjella, i sökandes efter en julkapp rill Matilda. Lycka till med de.

Kolla in den juvligt söta rosettfrisyren ja snickrade ihop på några minuter, tack sandris för länken. ja vart lite stolt faktiskt.


Senså har ja varigt riktigt duktig en gång till idag och försökt mej på att göra chailatte, de funkade men de vart inte lika gott som på waynes :( aja bättre lycka nästa gång. Ni kan få se en bild iallafall. :) De ser ju gott ut.

snöbräda

Malå imorgon?
Bygdis på onsdag?
Bygdis igen på fredag?
:)

RSS 2.0