GOTT NYTT ÅR

Panik vakna, Panik skjutsade Mikael till sjön, Panik for in till stan för att sen se att det är stängt, Panik över mitt körkort, Panik for hem, Panik städar, Panik packar och har Panik över att det är Nyårs..

2011 har varit ett sjukt bra år! Så mycket som hänt. Jag tror 2012 också kommer bli ett bra år! Hoppas iallafall. Nä jag ska SE TILL att det blir ett bra år! Ja, det KOMMER bli ett bra år! 

Nyårslöften: Bli nyttigare - sluta äta skräpmat, godis och sötsaker, sluta dricka läsk. Kanske KANSKE börja springa.... Göra saker som jag inte egentligen vågar. Ta risker. Ha KUL.


oohh, walk into the future

KusinVitamin(er)

Inhandlat en extern hårddisk på 1TB! Inte illa inte illa. Sen ett nytt headset till telefonen och nyårskläder för imorgon. Det sammanlagda priset blev 875kr. Jag förstår inte hur jag lyckas men jag gillart. Kvällen spenderades med Fanny och Matilda. Mat på Dallas och sen byte av julklappar. 
Imorgon är det NYÅRS!? Jag får PANIK!! och natten till måndag far jag från lilla Skellefteå ännu en gång. HUR I FRIDEN SKA JAG HINNA MED ALLT SOM SKA GÖRAS!?........ sååee, ja. Vi vet knappt vad vi ska äta imorgon. Men det kommer säkert lösa sig, bara jag går och lägger mig nån gång. såå GODNATT

....hehehehe hittade en massa gamla bilder hos matildan idag...... Bland annat denna!!



Åh jag DÖÖöörR HAhahHAHHA! JOHAN PALM!

Jaaag viiiilllll åååkaaaaaaa♥


The king

Chillat på mammas jobb. Igår träffade jag DANNI! och idag träffade jag ANNA OCH JONTE!! ♥ Uttökade även min underklädesgarderob med ungegär 50% igår på rean... Jag hatar litegrann att jag har så lätt för att hitta saker på rea... Var dock duktig idag! Kvällen ska spenderas i Ursviken verkar det som. Oh My Gosh, snart är det nyår! 

Sen sååå är Sandra kungen, for-ever! HAhahaha och jag och Lina borde söka skådespelarutbildning





Ja, en helt vanlig kväll hos Lina i mars det här året. Fullt normalt

how GREAT!!

Var uppe med tuppen imorse, allt bara för att få sjunga O Helga natt. Övning kl 6 i bureå sen började hela kalaset kl7. Var det värt att stiga upp kl 5 för det? JA! och Fanny din lilla latmask....  Du missade ju hela spektaklet..... Jag kommer aldrig förlåta dig.

Världens mysigaste julafton som spenderades mestadels hos mormor♥ Min jul kan beskrivas med Harmoni. Jag har aldrig kommit ihåg att jag har varit så harmonisk på jul som jag var det här året och det gillas ju.

Nu ska jag ner och spela spel med les familio och äta några chilitryfflar som blev klara idag.... hehe Dom blev så fruktansvärt hemskt otroligt sjukt starka! Kan ju ioförsig bero på att vi tog den starkaste chilin vi hittade på hyllan, att jag tog tre st istället för två och det faktum att det fick stå och dra i grädden över natten istället för 10 min.... ja. Några av anledningarna. Blir kul när kusinerna kommer på besök imorgon, MuahaHAHA


Jag är SUPERSUGEN på att åka snöbräda eller varför inte slalom för den delen! Måste. Fara. Till. ÅRE!

Beard with glue


från alla mig till alla er, EN RIKTIGT GOD JUL

anna conda
marre conda?
andy conda?
agda conda?


För nu är det jul igen

Dan före dan före dopparedan
- De sista julklapparna inhandlades
- Gomiddag
- Besök av retards
- Klippte hår
- Färgade hår, samtidigt som jag fick färgat hår.. (!)
- Sprang omkring och försökte lista ut allt fuffens grabbarna hade för sig i mitt hus (...)
- Spelade med andra ord, vann inte
- Sjöng singstar, vann lite
- juulmyyyys med bffs

Dan FÖRE dopparedan
-
Julbak
- Julmats förberedelser
- Julstädat...
- Klä JULGRANEN!
- Slå in massa paket!!
- Julfiika
- Varm choklad med juleskum♥


En liten julebild från... 2008? tror jag?


Fagra damer

Äntligen julstämning

Jag har typ suttit och PRESSAT i mig julstämning idag och efter att jag slått in paketen och lyssnat på lite Michael Buble med tomteluvan på huvudet så lyckades jag litegrann. Men det känns fortfarande sjukt... Ännu mer julstämning hoppas jag på ikväll när jag ska fara och öva julsånger som ska sjungas på inget mindre än självaste julafton!

Och sen.. Varför är det så fruktansvärtm kul att slå in paket!??! Typ det roligaste med hela JULEN!? Som gå lös med allt möjligt man hittar i skåpen, kan hålla på i flera timmar ibland♥ Årets paket blev dock inte lika spektakulära som dom brukar bli meeeeen, jag är nöjd ändå!


Tomteverkstad

Sitter och slår in alla julklappar. Det känns så sjukt att det är snart är jul... på lördag är det alltså julafton... hahaha nej nej nej det kan ju inte stämma det är ju knappt december än... heehehehehehe eller hur?... Snön har ju just fallit.... ehhee... visst?  huhuhu who am I fooling? .... snart är det JULAFTON!!!!!!

Hehe imorgon ska vi ha en liten Hair Workshop. Jag ska klippa Pontus, kanske john, Bernard ville snagga sidorna, jag ska färga håret ännu rödare/lite mer åt orange, Pontus ska också färga håret. Kommer sluta med att jag också klipper mig lite haha nån mer som vill ha en ny frilla? Lika bra att passa på!


Its like I never left♥

Varit på stan och handlat julklappar idag med fina Lina! bara två kvar nu, jihoo! Sen tväffade vi John och Pontus och Bernard, var fruktansvärt nära på att slänga mig över bernards alla klasskompisar som hängde där när jag var i farten...Kunde ha blivit lite akward........

OCH JAG HAR KÖRT EN MASSA BIIIIL IDAG!!! ♥ Det var väldigt väldigt länge sen kan jag lova, men det gick som en dans! Snart ska jag köra ännu mer bil in till stan på julkonsert i Aulan och sen vidare till Ursviken för att hänga ännu mer med "The Bffs" ♥



Han är alltså 14......



HEMMAA!!

Tjoho! :D Äntligen hemma i kära Östra Falmark med min familj och katterna! :D snöslask ute.. inte lika kul. Har suttit och sovit i en bil hela dagen så jag är gaaanska så trött just nu. Har typ en liten klump i magen.... vet inte riktigt vars den kom ifrån.... (maten?) ..ja....iallafall...

Kommer börja sakna lilla Trondheim och alla människor vi träffat där snart. I helgen var det ju sista gången vi var med Matilda, Therese och Johan där borta och sista helgen i Trondheim för det här året♥ Det är som Hillevi säger "End of an era" :´( meen då kan man ju bara hoppas på nya äventyr nästa år. Haha.. 2012.... Det blir spännande..

Nu, lite bilder jag skrapat ihop från Matildas och Sandras bloggar. ÅÅh det är så fint i Trondheim nu på vintern! och jag hade så Kul i helgen!♥ gråt snyft



God Jul

16.50 går tåget, jag är lite nervös.... har jag packat allt?.... Funkade bokningen?.... Kommer jag någonsin få tag i lilla Lovisa?....

Idag har vi suttit och gjort julkort hela dagen och snart ska vi fara till solsidan för att hjälpa till med flytten.


Fairytale of new york


Julpyssel

Julpysslat med Sandra och Hillevi. Blev jättefint! (...)

Jag är så stolt över mig. För jag köpte en JULKLAPP idag på stan! och ingenting till mig själv den här gången! (heh)
Snart så ska vi börja bege oss till Solsidan för att äta på Peppes Pizza sen hänga hela familjen för sista gången. </3 gråt,snyft.   


you don't know what you got until you missing it alot



Godmorgon solstrålar! Ska snart bege mig ut till staden för lite julhandel. Imorgon far jag heeeem! Det känns så SJUKT! Måste börja packa! Blev lite inprovisationsfrukost imorse för min del. Har inte så mycket kvar i skafferien. Mjölk blandat med Turkisk Yoghurt och flingor. Det var Jätte.Gott!

Det här är sista dagen som vi kommer umgås med Solsidanvännerna här i Trondheim så det ska vi ta vara på! Det kommer kännas så tomt när dom far hem och inte kommer tillbaks efter jul♥♥♥



00.23

Filmkväll i våran trånga lilla lägenhet med tre norrbaggar och en norrjenta (höhö) Vi satt alltså sju stycken. På våra 34kvm. Sen mitt i allt ihop hade Marius beställt pizza.. men ingen trodde på det. Ända tills dom låg på bordet. Haha så sjukt! och jätterandom! Som bara gick ut och ringde efter pizza sådär från ingenstans. Men vi klagar inte. Gott var det iallafall! 

Nuu ska jag sova så gott som jag aldrig har gjort förr! Godnatt och Hade.


SISTA JOBBDAGEN FÖR I ÅR! just avklarad!♥

Nuuuu ska jag soooova! och jag ska sooova så fruktansvärt otroligt GOTT!♥


HAHA Min humor är på MAX

Tre inlägg på raken nu, men jag måste bara lägga ut den här som Pontus visade mig nyss. Seriöst. Mina ögon tårades.


Hej jag är lite hungrig



Hahaha det här är ju nostalgi till tusen! och lika kul fortfarande!


Hejhopp

Sitter och njuter av våfflor och brunost♥ Sista jobbdagen imorgon sen är det heeem fäääärd♥ och juuuuul♥



Obsevera att mitt hår är nästan samma färg som min tröja! Fräsigt va!? Fyndade tröjan förra helgen muaha. Jättemysig och varm.

Hangaren

Jobbat dubbla pass idag. Vet inte riktigt hur jag känner mig just nu.... om jag ens känner mig just nu.... (ja.. That makes sense)

Först var det som vanligt uppe på Lade kl 6 sen vidare till SiT Kafe Hangaren kl 3-6. Som tur är så är det bara några hundra meter härifrån.  sååååå jag kom hem ganska snabbt efter. puhe.

Annars, förutom att min hjärna är blank och jag ser i en dimma så är jag väldigt glad idag! Och varför är jag glad idag? JOO För vi har köpt BILJETTER till COLDPLAY i sommar!!!♥ Åh jag längtar som en gris! älskade älskade coldplay. (Sen så gillar jag min hårfärg väldigt mycket idag)

Nu blire filmtime med the bruuuds.



Jabadabado


Hillevi klippte mig nyss.......

...... blev lite snett.......



...
.....
..


Hihihh Näärå! Skojar ju bara! Det blev jättefint!



Nu ska jag och Sandra äta något som förmodligen kommer vara världens godaste kycklingklubbor efter min lilla behandling. Tjoho!

LadeAlle80

Jag skulle kunna jobba där jag jobbar nu ett bra tag till bara för att människorna jag träffar är så fruktansvärt härliga. Men då är det ju den lilla haken att jag måste stiga upp halv 5 på morgonen. Dock så känner jag mig inte så trött på dagarna längre, men jag har blivit så fruktansvärt klumpig! mer än vanligt....... Vet knappt vars jag har mina kroppsdelar längre, en arm som flyger där, ett ben som far åt andra hållet.... Vilket har lett till några små incidenter... Våran vita/beiga soffa är en som har fått tagit stryk. heehhhhhheeeeehhh förlåt soffan♥ Jag gillar dig ändå även fast du gör min rygg illa.

Frukosten/Lunchen/Fikat vi hade idag bestod av lussebullar och morötter♥ Mitt bröd hade visst möglat så man tager vad man haver. Gott var det iallafall! Nu har jag börjat längta jättemycket hem! Idag var det mina syskon som var mest efterlängtade♥ Jag saknar er!

Gårkvällen


Lussebullar,pepparkakshus och smöriga chokladbollar







Tredje advent

Sitter och myser ner mig i världens mysigaste kofta jag hittade igår♥ Mitt hittils prisvärdaste köp någonsin skulle jag tro. Snart ska vi se Pretty Woman och sen blir det lussebullsbak för fulla muggar. Tredje advent! och en vecka kvar tills jag tar tåget till Östersund och Lovisa. Sen vidare hem.


Positivt

♥Julstämning
♥Jag blev just ginger
♥Coldplay kommer till Norden i sommar
♥Det är snart jul
♥Jag får snart träffa min familj
♥Jag får snart träffa alla vänner i Sverige
♥Jag får snart krama mina katter
♥Vi fick julklappar från Manpower idag
♥Sovmorgon imorgon


Matilda vs. Magda - Dancebattle

Julstämning på Trondheim torg

Julhandlat! Synd bara att allt var till mig själv.... Måste börja planera julklappar nu känner jag. Men FY vad jag har fyndat idag alltså!! ♥Sen så är det världens mysigaste i Trondheim just nu! Marknad överallt, hästar med släde som glider omkring och folk som står och bjuder på våfflor och kaffe.

Nu sitter vi på Dyre Halses och ska snart få i oss något i magarna. Jag har världens mys-julstämning nu♥ Längtar hem till min kära familj♥ 



RobinAmanda

Idolfinal med favoriterna både i soffan och på tv:n. Jag hoppas Robin vinner. För jag tror att Amanda skulle kunna slå större. Men egentligen hejar jag lika mycket på båda. Nu ska vi snart gå och handla lite tacos och mysa ner oss i soffan igen. Åh♥ Sista idol kvällen♥ Vad ska vi ta oss till resten av alla fredagar? och sen när dom stannar i Sverige efter jul? Vad i friden ska vi ta oss till? Alone Forever♥




Norskar har det inte lätt♥

Små hobbitar♥ Måste som alltid låta glada♥




Fredasmys

Trodde det här skulle vara sista dan som jag  skulle behöva stiga upp halv 5. Ända tills Veronica ringde och "HEEEj Magda! Du altså dom vill ha dig nästa vecka också! Går det bra?"

Jahapp....

Positivt är ju iallafall att nu kan jag fortsätta på mitt masterpiece som jag har hållt på med i en veckas tid nu. Varje gång Berit går ut och röker läggs det till några streck. Förutom då jag råkar somna förstås.



Ska kolla mitt bankkonto nu♥ Lönedag♥ och sen peppa för Idolfinalen och tacosen med vännerna från solsidan ikväll♥


raastlöööös

Sitter och halvsover nu. Har gjort det ända sen jag kommer heem. Varför är det så att alltid när man ska ta en powernap så händer nåt annat... Alltid. Hela tiden. Kan bero lite på att vi är tre stycken som bor på våra 34kvm. Jag har börjat bli jätterastlös nuförtiden... Brukar inte vara det. ushh assåååee



För trött för att sova


Länge sen i December

Halv 8 hos Hillevi och Matilda igår! Treeevligt trevligt! Förrätten var JÄTTEJÄTTEGOOD! Är lite smått övertrött nuu..... sa sandra...

Kom på den briljanta ideen att trappa ner på mitt kaffedrickande när jag jobbar... Slutade med att jag somnade när hon jag jobbar med skulle ut och ta en rök.... två gånger.... heeehhHhh ops.

Jag och Sandra Tävlade nyss att äta appelsinklyftor snabbast... slutade med apelsin över heeela soffan, i näsan och ansiktet. Sandra började gråta. för att hon förlorade.... HAHA nä.. hon vann... råkade bara svälja lite fel.

Idag har jag haft "lääängee seeen i deeceeeembeeeer" på hjärnan hela dagen. Förutom då jag hade ohelga natt. Det är en tant som sjunger den VaaRjee gång jag är där. Hela tiden. Vecka ut och vecka in. Glider omkring i korridoren. alldeles nöjd.

Nu vill jag se Anastasia! JätteMycket!



we live in a beautiful wooorld, yeah we doo




Idag är jag Glad!

Jag är på ovanligt bra humör idag känner jag! I natt vaknade jag inte en endaste gång med att jag paniksätter mig upp, vet inte vars jag är och kastar mig över mobilen, kolla klockan för att sen inse att jag just hade lyckats somna och faller ner i dvala igen.

Undra om jag är lite stressad?..... Igår kväll körde jag och Sandra relax övningar innan vi skulle sova.. För jag tror det är när hon, varje kväll ska hålla på att säga "Jaaaa Nuu ska vi upp om 6,5 timmar magdaa" som jag får ångest. WHYYY DOO YOU EVEN WANT TOO KNOOW THAAAT YOU MOOROON!!....

Nåja. Ikväll är det halv 8 hos Hillevi och Matilda! Jag är jättespänd på hur kvällen kommer att urarta sig. Känner på mig att det kommer bli väldigt trevligt iallafall!


Försöker putta in diskkorgen och stänga igen maskinen på bilden till höger för den som undrar.


DyreHalses

Sitter med ett glas glögg och pepparkaka hos Therese och Johan och roar mig åt detta:





Nu ska vi snart se en liten julfilm♥ och jag har inflamation i ryggen

Jag har ungefär så kul man kan ha med Sandras Webbkamera just nu



Fick skjuts hem från jobbet idag, det var jätteskönt. Tjänade in en busbiljett också, nu när jag skaffat busskort och allt. Sandra och Hillevi är inte hemma än så jag ska passa på att riktigt Njuuuuta. För sen blir vi utkastade när Hillevi och Matilda ska ta över lägenheten och planera för halv 8 hos mig imorgon. Spännande, spännande!

Pax för en Powernap!


Pirbaad

Firar att vi lyckades fara till pirbadet utan att dö av ångest med en kebab från sesam..... bra där..  tillbaka på ruta ett.

Det har varit storm i Trondheim ikväll. Vi kunde seriöst luta oss mot vinden! Det-Var-JÄTTE-KUL!


OH Happy Times!




roooos

Titta vad för en liten gåva jag fick på jobbet idag. Då blev liten Magda glad. Nu sitter vi och chillar i soffan och funderar över vad som ska hända ikväll.... Pirbadet? Ohyes. Såg alla badbilder på hillevis blogg.... jaag vill bada <3 helst i havet. Nu.


7 timmar

Nej nej nej Joachim sån här chilichoklad ska det vara. Så fruktansvärt gott!



Nu är det ganska exakt 7 timmar tills jag ska stiga upp och börja jobba.... tjoho jaaaaaaag......lääääääängggggtaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr...♥ Godnatt!

Andra Advent

Jag har inte alls haft mycket inspiration till att skriva på sistone känner jag. Just nu sitter jag med Sandra och Hillevi och ser Harry Potter och Dödsrelikerna. Mysigt värre. Vi har inte varit så aktiva idag och jag längtar inte efter att stiga upp halv 5 hela nästa vecka igen....

Meeeeen jag har ju mitt Sverige godis att glädja mig med + chilichoklad som inte FINNS HÄR i norge????! why!?


Världens godaste godis i hela vida världen och den finns inte heller i Norge </3

ÅREEE!

Besök i sverige idag med norrbaggarna Marius och Magnus! SKÖNA SVERIGE! Jag har saknat dig♥ Blev lite mat på max och sen ännu mer mat på Ica! Hinner inte skriva så mycket mer för nuuu ska jag göraaaa mig klaaaar! All In


Jag ser det snöar

Filmkväll i Melhus igår! Filmen var värdelös men sälskapet var faktiskt otroligt underhållande. det borde göras om. 
Jag är förvånad att jag är så pass pigg idag med tanke på att jag har fått väldligt lite sömn de senaste dagarna. Sen gick jag hem från jobbet idag... ca 6 kilometer och en massa snö. jeheeeey. Nu ska jag vila och längta lite till Idolkvällen ikväll.


HAHahahhah obehagligt bild. Försökte ta kort på mina blodsprängda ögon, men det SYNS ju INTE!!??.............. sigh


04.30

Tredje dagen nu som väckaren ringt halv 5, tungt. Dom verkar ha det jättestressigt på manpower för tydligen så är det kris på nästan alla områden. Folk är sjuka hit och dit eller vill vara lite lediga nu när det nalkas juletid. Så i måndags fick jag ändrat tre gånger vars jag skulle. Senaste ändringen skedde halv 11 på kvällen. Då var det bara att ta sig i kragen, bita sig själv i läppen och inte ha allt för panik över att mobilväckaren står på 04.30. Mitt humör går lite som det vill när jag är för trött och när jag då inte fått i mig nog mat så mår mitt psyke inte alls som det ska (förlåt kära sambosar♥) Jag snubblade omkring hela dan igår, varav jag ramlade en gång.... i en trappa...... så nu har jag världens plåmärke på ena skinkan för den som vill veta...... aj.. 

Igår var det också min och Thereses tur att stå för halv 8 hos mig! Den kvällen var verkligen verkligen behövlig! Jag hade jättekul!


Thereses fina dukning! Kolla in pappersfigurerna! Jag blev typ tårögd flera gånger under tiden vi höll på att förbereda för att det var så fint♥



Vi glömde bort att ta kort på förrätten meen ni får en lite sneakpeak där på bilden till vänster. Avocadosoppa som faktiskt vart över förväntan... vi hade inte alls så höga förhoppningar på den ett tag, när jag råkade paja min mixer och koriandern(bladkrydda) smakade badhus...




Efterrätten♥ var♥ gudomlig♥ cheesecake kladdkaka toppad med jordgubbar.


Var och en av gästerna fick en lapp under tallriken som dom skulle följa under middagen. Jag och Therese höll på att DöööÖÖööö där ett tag!! Så fruktansvärt kul!

Lucka nummer ett!

Som jag har längtat!!


RSS 2.0