Hej Hockey... snark

Om det är någon sport jag verkligen inte har något som helst intresse för så är det hockey! Mest för att man måste vara intresserad bara för att man bor i Skellefteå!?!? det är en PLIKT! 

För det är verkligen så! varför!?!?

Godnatt världen

Projekt mässan idag

Det gick bra. Tog några bilder men kameran är hos Danni........... och jag är för lat för att hämta den.


På tal om ingenting, så var det så kul när jag städade idag (eh konstig mening!?) Iallafall då är jag höll på att sopa ihop allt skräp så kommer det en tant ut från en av lägenheterna i närheten. Vi hälsar och hon börjar med pyttesmå och försiktiga steg röra sig mot mig med en kasse framsträckt i min riktning. Sen mummlar hon något om att slänga, jag förstod aldrig riktigt vad hon sa, så jag frågade vad det var i kassen. Det var vanliga hushållssopor. Jamen dom kan jag ta, samtidigt som jag tar kassen och slänger den i sopsäcken i min vagn. Sen blir det tyst. 

Tanten står där och ser besvärad ut. jag fortsätter sopa och mina tankegångar börjar gå i stil med, oj skulle inte dedär slängas? eller vad är det som är fel? det kanske inte ens var det hon ville!?? NEJ VAD HAR JAG GJORT!?!??

Tillslut börjar hon röra sig sakta mot bordet i allrummet just bredvid, hon tar tag i blommkrukan som står där och sträcker den mot mig och vill att jag ska få den som tack. Hon hade alltså stått där och haft en liten inre strid med sig själv. MÅSTE. GÖRA. NÅGOT. I. GENGÄLD!! Lixom som tack för att jag slängde hennes sopor i min påse så hon slapp gå ner till källaren♥

Det vad sött

Det var ju inte direkt världens insats från min sida men ändå betydde det så otroligt mycket för henne! Hon vart så lycklig!


Just sånt här handlar mitt och Dannis projektarbete om, vi vill uppmuntra att göra saker för andra som kanske inte för dig är så speciellt men den du gör det för kan det betyda mycket!


Sen är det ju alltid kul när den man gör det för visar uppskattning. Här om dagen hjälpte jag en tjej... dam... kvinna? med att få ner hennes barnvagn från bussen, nog för att det var hon som frågade mig om hjälp men iallafall. Det jag fick som tack var ungefär en sur min och ett mummel. Inte för att det spelade så stor roll men man blir ju kanske inte direkt uppmuntrad till att hjälpa till i framtiden..... när det man får tillbaks är en sur min!? jaha!? ville hon inte ha hjälp iallafall!?!? jagfattarinte?!

Nej, nog om detta! Nu ska jag börja med min projektrapport... eller kanske rita........... jag vill rita....... *dreggel* NEEJ.får.inte.rita.måste.göra.projektrapporten.


hehe oj... lång text... heheehhe jag gissar på att det är ungefär tre stycken som orkar läsa allt, har jag rätt!?



sötaste barnen ever


Duktigt magda

Jag borde verkligen göra läxa nu, men nej. Jag sätter mig och knådar med mitt knådgummi, inte alls så smart.

(Ett knådgummi är ett sudd som man kan forma hur man vill, typ det bästa som har hänt mig!)



Av all knådning blev det en liten häst tillslut...







och en gris...........



Lektions kladd


Close up



Förlåt för att jag övervisar den här bilden, jag ska börja på en ny snart. Sen tänkte jag att det kanske kunde vara kul att se lite detaljera.




baby


KLAAAR.....

OKEJ!!! Nu är den klar!!! Jag orkar seriöst inte mer. Men jag kommer förmodligen lägga till saker lite efterssom när jag känner för det.... Men vi säger att den är klar nu.

Jag är inte riktigt nöjd över röken.... men den får duga, det tar ju aldrig slut annars.


Sushi

Tog några bilder på sushin som jag gjorde på min födelsedag... JAG gjorde den på MIN födelsedag!?!?? Men det gör inte så mycket, den vart iallafall god. Så god att jag vart tvungen att ta kort på den



Photoshop

Satt och lekte med en bild av Danni, det spårade ur men jag tycker ändå att den vart ganska frän.
Funderar över att rita klart den här nu, det är ju trots allt inte så mycket kvar nu, bara röken.. som jag aldrig kommer att få till. Vad ska jag döpa den till förresten!?.... gosh

För övrigt så har jag anmält mig som funktionär till både Where the Action is och Peace & Love i sommar. Egentligen lite onödligt för jag har redan biljetter till WTAI och jag vet inte ens om jag kommer kunna fara till P&L. Men jag hoppas ändå att jag blir antagen, det kommer bli en annorlunda upplevelse.. 



Mat

Tyckte att det såg så otroligt gott ut (det var gott också) så jag var tvungen att ta kort med min superkamera


◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊


I Am Not A Robot


Malvinstudios studio

Vi firade Ponteis födelsedag igår, jag låter bilderna tala



Har satt igång med håret nu


Because im me


Live life, like if its no tomorrow


Inte ens himlen skulle kunna vara perfekt


Fotokurs

Inprovisations målade på Hillevis kind, jag måste erkänna att det vart bättre än jag trodde.... Det vart lite av charmen att det ser lite slarvigt ut.



ritar

Pappa uppmanade mig att rita på ett hårdare papper så nu har jag börjat på en ny bild istället. Kommer förmodligen inte ens orka göra klar den andra heheheehe men vi ser




Photosession


Luke Steele


one does not simply walk into ... mordor ...



ögon är faschinerande

två till bilder jag tog igår, jag gillar min kamera ♥


Smycke

två bilder jag tog igår, ja tyck dom vart frääna


Teckna

Jag har fått världens inspiration att börja teckna, så det är vad jag har gjort nu ikväll + random fotat lite. Så fruktansvärt kul! Jag hade glömt hur roligt det är! Helt otroligt...sjukt.. varför ritar jag inte oftare? Jag vet inte!? Bilden jag håller på med nu är faktiskt en riktig person, inte bara nåt som är taget från ingenstans. Ett plus i kanten för den som kan gissa vem! Eller okej, det kanske är svårt.. hon har ju solbrillor på sig. Iallafall. 

Många bloggar som visar upp sina teckningar brukar ha work in progress och jag tycker det är otroligt roligt att se hur det går frammåt. Så jag tänkte pröva det. Kom tyvärr inte på det föränn en bit in i teckningen så ni får inte se grovskissen muahaha

Jag försöker mig också på riktig skuggning, inte bara småskuggning som jag gjort förr utan riktigt avancerat över hela bilden från topp till tå, hela skalan så att säga. Det tar lång tid men det är värt det. Jag gruvar mig däremot till håret.. Det kommer att ta evigheter. Tillsist som ni kanske kan se utifrån bilderna jag lagt upp så jobbar jag i lager. Okej, det kanske inte alls syntes, haha, men det gör jag iallafall till skillnad som många andra. Alla har sitt eget sätt.


1#


2# (med blixt)

(utan blixt)




Empire Of The Sun - We Are The People



Det här tilltalar mig - så random..

Då var man en kamera rikare

Det vart en Canon EOS 60d :D

Imorgon kommer jag att fota heeeela dagen för nu har jag en SYSTEMKAMERA! oyeaaah! Jag vill bara springa överallt och fota allt jag ser men den måste ladda i minst 16 timmar, så jag måste vänta till imorgon.. jättejobbigt..



Inspiration




Är det fel av mig att tycka han den blonda(Luke Steele) är snygg?? Vet inte varför jag tycker det.. trot det är ögonen... eller hmm. Mest på bilden ovan, han är lite smålik Benicio Del Toro där också →.






OyeaaaH


Kamera

Ska få en kamera i födelsedagspresent, förmodligen så far vi in imorgon och köper den men jag vet inte riktigt vilken jag ska bestämma mig för..

Det står mellan Canon EOS 60d och Canon EOS 7d. 7d är egentligen den bättre av dem men det är inte jättestor skillnad, lite mer finesser och mer fokuspunkter i fotodelen. Båda filmar i HD men på 7:an finns det autofokus men jag känner att det är ingenting som spelar så stor roll för mig. Det som lockar med 60d är att den har en vedbar skärm som underlättar otroligt när man filmar. Båda är otroligt bra kameror och fotar egentlige lika bra. 






nu lutar det åt 60d just för den vridbara skärmen.



Klicka på bilden


mina små barn

Hur ska jag klara mig utan dem när jag flyttar hem ifrån?


Äntligen vår!

Våren är nog min absoulta favorit årstid! Idag kände jag världens lycka att äntligen är våren här och snart är sommaren på väg! Egentligen borde det vara sommaren som är favorithögtiden men jag gillar våren med efterssom det är då man verkligen känner att sommaren inte är så långt bort lägre. Längtan är ju halva nöjet.

Jag har iallafall invigt våren imorse genom att ta fram mina vår och sommar jackor ♥ Snart ska skorna också fram men det är lite för blött ute än.

Och igår köpte jag en ny bikini ♥ Jättesöt! med som små volanger på sidan (hej jag är ett barn)

Köpte en till överdel också men den tog jag inte kort på. Den är mörk grå/blå med en guldsak fram.....


Ny deisign på ingång

Håller på att frächa upp pappas hemsida litegrann med att göra en helt ny stilren design, har bara hunnit med ett grundförslag och såhär ser det ut hitills



stilrent, classy, jag gillar det.. den känns bättre än den vi har nu måste jag säga → länk


Nog för att det kommer att ta ett tag innan jag kommer kunna lägga upp den.. allt måste göras dreamwever, flash, photoshop blaha blaha men för hoppningsvis kommer det bli bra i slutändan


11 dagar till 19

Jag insåg just att jag fyller år om elva dagar...


Jag tänker be för sverige, be med mig


The Room - wors movie ever by Tommy Wiseau



-Hii 
-Can I help you?
-Yeah, can I have a dussin red roses please
-Oh, hi Johnny i didn´t know it was you. Here ou go
-Thats mee
- How much is it?
- that´ll be 18 dollars
-Hereyougoo,keepthechangeOhhidoggi(yourmyfavoritacostumer)Thanksalotbyye


hahahaha och nej, dom spelar inte dåligt med mening.....

okej en till




eller två



Man skulle ju kunna tro att dethär är en komedi och att all dåligt skådespeleri är fejk men jag måste tyvärr meddela att så är inte fallet.. Det är på fullaste allvar. Tommy Wiseau, den långhåriga har iprincip gjort hela filmen själv, allt bara för att visa vilken duktig skådespelare han är.

.Jag.Dör.



RSS 2.0