Uppdrag: packa

HEJ ALLA GLADA!!! Nu ska jag PAACKAA!! i mengder!!! De är ju riktigt mycke man måste ha med sej , lägret är ju trotsallt hela 6 dagar. Men Danni skickade en liten packningslista åt mej, så de ska nog inte bli så jätte svårt att få med allt man ska ha :) de va riktigt snällt av henne. Önska mej lyckatill♥

Förresten så såg jag en jättebra film med Matilda igår, den hette North Country. En riktigt bra film som alla borde se!! så... gör de! :)

BB stands for Boda-Borg

Kusinerna är här och imorgon ska vi fara till Boda-Borg, ja råkade lova att ja skulle följa med fast ja känner inte riktigt peppen... De börjar kl10, vilket betyder att man måste stiga upp tidigt......vääldigt tidigt. -.- /sigh

Sen har ja lite panik också...för jag ska bort på läger den 28onde(på Tisdag) tidigt på morgonen och jag har inte börjat packa :( skam skam. Imorgon ska ja till Boda-Borg - kommer hem vid 5 kanske. På måndag ska vi vara till Munkviken och äta middag, fast de vet jag inte hur länge vi ska vara sär eller när vi ska fara :).....puhpuhpuhpuh


Kolla "snygga" bilden jag hittade när jag kollade igenom gamla bilder.....jag försökte göra en såndär jätte ful pose som alla modeller kör med nuförtiden...vad säger man

Trästocks

Jag känner att dom senaste inläggen har varigt ganska värdelösa, så nu tänkte jag skriva om trästocks som var förra helgen. Riktigt trevligt var de faktiskt fast ja orkar inte berätta så mycket, sen har ja världens sämsta minne också.

På fredagen var de miss lee och på Lördagen Veronica Maggio men henne fick ja inte några bra kort på, sen orkade vi inte se klart henne heller hon SÖG live...illa illa. Istället sprang vi runt på stan ett tag och roade oss.



Sen på kvällen skulle vi fara till erika med Tuben, Viktor och, Klas och äta tacos, så jag och Danni var tvugna att gå ända till ica-kvantum från CENTRUM!! men vi vart glada sen igen efter att ha satt oss i bilen:

eller......jag iallafall.....

Väl där åt vi som sakt tacos och såg hem till midgård riktigt mysigt.

PHOTOSHOP SKILLS


Titta vad ja lyckades göra :D:D:D:D jag är så stolt över mej själv!
Jag hittade en bild (den→) när jag googlade runt, som var gjord på samma sätt. men ja fattade verkligen inte hur dom hade lyckas göra sådär!!, så ja va tvungen att lista ut det. Har suttit vid datorn och lekt litegrann på photoshop och tillslut fick ja de o bli ganska bra :D skamm den som ger sig!

Hey there u sexy wampire


Kännde för att göra om snyggingen till vampyr. Orginalet→

Blomma


Jag orkar typ aldrig skriva här nu för tiden :) de är ju sommar trots allt och då ska man inte sitta vid datorn! För då ska man vara ute i de fina vädret! deni! nogföratt de va längesen de va fint väder här nu... idag har de regnat... och jag har målat(grundat) staket till våran balkong HEELA dagen!!! fick typ nackspärr! inte jättekul... imorgon ska jag måla om allt igen...efterssom jag bara grundade denhär gången.... arma nacke...
Godnatt<3

Jordgubbe


---

 :( blublublu och vars är alla ni som inte har ringt mej på hela sommaren?

Armband ala magda


KATTUNGAR :D:D:D


Nessie-Pessie har fått kattungar :D :D:D:D:D:D
tre st vart de, en svart med lite grått på benen, en brunaktig och en vit. Stackarn höll på i typ 2 timmar innan den första kom, hon hade väldans problem med att komma på vars hon skulle ligga. Det slutade iallafall med att hon dissade alla handdukar och ploppade ut dom på golvet - kladdigt och mysigt. Tur att de var i Rebeckas rum och inte mitt.
Idag
-Michael får reda på att han har kommit in på universitetet han sökte
-Matilda tar körkortet :D:D:D GRATTIS
-Nessie får kattungar

Förresten så har de varigt världens åskväder idag, och imorse så haglade de! Iskulor stora som 50-öringar trillade ner från himlen → 

:)

harry pottaahh

JAAAA WWIIEE NU HAR VI BOKAT BILJETTERNA TILL HARRYPOTTER!!!!!!! - jag länngtar som en GRIIISSS!!!!!  Läste nyss ut boken WIEIWEIEIWEIIIiabHAHSGVBHFABDJFA ja ddööööör!


Glass på tuvagården



090707

Världens sämsta väder idag så jag passade på att göra en ny bloggdesign. Den vart kanske lite vintrig... :/ men de får vara :)
Sittar och lyssnar på Queen och ska snart försöka fixa med pappas hemsida - var förbi hos Danni tidigare idag där hennes mamma Bia visade mej hur ja skulle göra :)

Nessie får snart kattungar också btw! :) hon är JÄTTE TJOCK!! nyss låg hon på mitt skrivbord och myste - man SÅG rent hur kattungarna simmade omkring i hennes mage. Mysigt

Stadsfesten - 09

Jag orkar inte skriva nåt särskillt så ja låter bilderna tala.
Bäst av alla artister enligt mig var (trummvirvel)...... Ace Of Base och Erik Hassle!!.... eller nej oj ja skrev fel ja mena Johan Palm och Darin - shame on me.

Måste bara berätta att när vi var påväg till Ace och var nästan framme vid scenen (vi hade gått tidigt för att komma långt fram) så kommer Julia L springande mot mej från ingenstans... MAAGDA!! DU GICK JUST FÖRBI JOHAN PALM!! såg du inte de!??... - öh .. hahHA näää. Vi va ju bara tvugna att ta ett kort sen.

Matilda Johan jag och hans brorsa DEEE NIIII XD Javet att ni är avundsjuka!!!! muahaha ja skrattar så ja dör!


Salem

Erik Hassle ♥ Jag är lite småkär i den mannen   →

Sen har vi ju Ledin

Sahara

Kevin

Darin

Sen har vi Ace Of Base!

Lorents och M. Sakarias

Sen var de ju några till också men ja pallade inte ta några kort och dom på Lena och Orup vart bajs sen var dom inge roliga heller. :)

STADSFESTEN IKV!!!



Jag längtar som en gris - snart tar ja bussen in till stan ♥

RSS 2.0