Tjoho


Svolvær

Sitter på hotellet i Kabelvåg i Lofoten just nu. Snart ska vi dra in till Svolvær och kolla in staden. Det ær så fantastiskt otroligt fint hær øverallt så man vet næstan inte vad man ska ta sig till♥ Har fotat så sjukt mycket och igår kvæll satte sig jag och pappa på några stenar før att måla lite. Blev væl kanske inte så jættelyckat men det var kul ændå.


Lofoten

Om en timme går tåget hem till Sverige sen blir det Lofoooteeeeen. Så sjukt fiint det är. Jag läängtar♥


R2D2

Sitter och äter flingor till Harry Potter med min nya sked. Jag tycker att vi borde införa fler film maraton när Harry Potter filmerna är slut. Nästa blir Star Wars sen Sagan om ringen. Helt fantastiskt


We were only waiting for this moment to arise




Goddag mina kära vänner :) Idag skiner solen här i Trondheim! Vi skulle egentligen jobba övertid till kl 7 men det blev bara till 4, och tack och lov för det! För de två sista timmarna var jag helt förstörd. Men snaart! Snart har jag ett litet loov! Bara imorgon kvar sen sitter jag på tåget hem till sverige för en snabb visit och sen vidare till Lofoten med min familj. ♥ Jag längtar så sjukt otroligt mycket och ibland saknar jag dom så mycket att det gör ont. Snaart, snaaaaaaaart!


Feather

Jag gillar inte måndagar. Hade vääärldens mardrömsmorgon. Ingenting var som det skulle. Tappade ut flingorna till frukosten, sen hittade jag inte min väska. När vi klev av bussen regnade det. Jag frös var blöt och mina fötter värkte av skavsår från mina nya skor jag hade i helgen. Men då. När jag äntligen kom fram till värmen i omklädningsrummet så hittade jag det här. och helt plötsligt blev dagen mycket bättre. Jag fick en freaking FJÄDER!♥ hihi

Take these broken wings and learn to fly

Sitter här i min ensamhet och funderar över vad jag ska skriva, har ju två hela dagar att ta igen...
Så jag gör det enkelt. I fredags hade vi vikariefest hos Marit med alla sommarvikarier och vikarier på Prior. Det var så fantastiskt otroligt kul. I Lördags följde vi Heidi till några av hennes kompisar, också trevligt och igår såg vi Harry Potter och åt popcorn hela dagen<3 soo Lovely

Synd för mig och för er att jag inte har några bilder att visa :( vi tog med oss Kajsas kamera i fredas men den fick slut batteri direkt..

So tell me baby

This is gonna be so much fun.


Lets go



Snart smäller det och jag är taggad till TUSEN!

Jello

Fredag imorgooon! Äntligeen!


I wish upon a falling star


I know we aint got much to say

Gjort några ärenden på stan idag och just nu är jag så sjukt trött och snurrig, vill bara äta och sova. Men jag mår typ lite illa och jag orkar inte göra mat. huhuhu. Funderar på att placera mig i fosterställning i ett hörn nånstans och fälla några ensamma små tårar och  tänka över mina problem.

mmmm. Ja.. Nej. Fiskpinnar. nu. med potatissallad.

 

Beat Heart

Mobilbilder från Saneras mobil. Nu ska jag göra kväll, stor dag imorgon.

the chamber of secrets

Middag framför Harry Potter, sweeeeeet. Hemligheternas kammare är vi på nu och vi ska beta oss igenom allihopa. Jag är så sjukt sliten den här veckan... Jag förstår inte varför!? Vi vilade ju hela helgen? och igår sov jag halva kvällen + natten. Nä usch. Det var övertid till kl 7 idag men jag orkade bara till kl 4 och då var jag helt död på slutet. illa illa. Men snart har jag ett litet lov! Lofoten nästa vecka!!! ihih.




Så otroligt fantastiskt


All day, all night


Goddag

Lilla mamma♥ Jag älskar att få brev. Jag har 1000 grejer i  veckan som jag måste göra.. guuuud så jobbigt.. Men det är lungt så länge jag har nåt att se fram emot och just nu ser jag fram emot fredan. SÅ SJUUUKT MYCKET! Det kommer bli AAWEESOOMMEEEE


Svenska delikatesser

Idag bjöd vi våra norska små vänner på svenska delikatesser. Det blev mini-semlor, snittar, chokladpudding, kräm och blåbärssoppa. Väldigt gott och väldigt trevligt. Imorgon ska det jobbas för fullt. Börjar kl 6......... upp kl 5.. Men då slutar vi kl 2 också så det är värt det.




Flickan och Kråkan



 

The nutcracker prince

Filmmaraton med tjejorna ikväll! Första filmen: Just like heaven sen går vi vidare med nötknäppar prinsen och glasblåsarens barn. Jag vill också se Atonement, men vi får se om det. Så nu sitter vi i myskläder och äter middag i soffan. Myyyyyyys!


Blue jeans


such a rush to do nothing at all

Börjar denna morgon med två äggmackor som den äkta prior arbetare jag är. Idag ska vi inte göra nånting och det känns så otroligt skönt. Bara låta dagen bli som den blir. Jag tror jag ska ta och gå en liten promenad och njuta av fina Trondheim om en stund. Fred och kärlek♥




1000000

Tårta på jobbet idag! För att vi har varit så duktiga. Det. Var. Sjukt. Gott. Sen halv tre så hade vi inget mer att packa så vi sprang runt och lekte sista timmen. En bra start på helgen! Nu ska jag och Sandra slappa i soffan hela kvällen, för att ta igen oss efter två övertidsdagar i veckan och lilla Kajsa ska snart på dejt ;)


ingen gör det bedre

Sirkus Eliassen, donkeyboy, Tooji och några fler. Jag älskar livemusik! Vill så gärna se Sirkus igeeen och dom kommer till Stjørdal om två helger men då är jag i Lofoten ♥ Det är ju lite synd, men det gör inget för jag längtar så sjukt mycket dit! Jag far härifrån den 26juli. Åååh Jag kommer få träffa min familj igen! Det var ju jättelänge sen nuu! Synd bara att min storebror och katterna inte kunde följa med </3

Idag har jag och Sandra jobbar övertid till kl 7 och när vi kom hem hittade vi en sjuk liten Kajsa i soffan. Så ikväll är det lugna puckar här i lägenheten. (säkert i helgen också) Vi har ju så många filmer vi ska se.


look-a-like


Sirkus och nidar

Vi ska se Sirkus Eliassen ikväll!!! och Kajsa har fått jobb på en chokladfabrik! denna dag kan inte bli mer fulländad♥

Giiiraaa


123

Såg Köpmannen i venedig igår. Sååå braa fiiilm! Jag älskar såna filmer, verkligen verkligen, verkligen.
Just nu sitter jag och Kajsen och ser på Inception, jätte spännande. Mycket film nuförtiden, men våran boxer funkar inte så vi kan inte se på tv längre.... soo what to do, what to do?

Jag borde egentligen sova snart. kom hem från jubbet för inte allt för länge sen och ska upp tidigt imorgon.


Snart kommer regnet som en våg och sköljer bort allt som inte är musik



Har varit jättedålig på att blogga i helgen men jag har som inte riktigt tagit mig tid. Fredag och lördag var det jättevarmt och skönt här och då måste man ju passa på att vara ute i solen en stund. Lördagkvällen spenderades hos Marit och Tacomyyys! det var jättemyyysiiiggttttt och världens godaste guacamole♥

Håller på att baka bollar till jobbarkollegorna nu.. (ni tjatar ju så sjukt mycket).. Fast det är ju till mig också. hehe. Vi ska jobba övertid imorgon till kl 7 så då kan det vara bra med lite refreshments.


We are young!

Det hara varit så sjukt varmt idag. Mer än så orkar jag inte skriva. Det har ändå inte hänt så sjukt mycket.... än.


introduce yourself

For in till stan för att fylla på mobilen idag och kom hem med ett par shorts.........

Jag vet INTE hur. För jag skulle bara gå genom HM för att komma mig ut ur trondheim torg sen så bara.. hände det. Det är därför jag har hållit mig undan stan på sistone. damn it

Idag har förövrigt varit en fantastiskt rolig dag. Varmt ute är det också!


Nejmen oj då


Du bryr deg ikke om ka andre tror

Jag har just bakat små bollar! norska bollar, så sjukt gott. Hoppas dom blir bra bara. Dom ligger och jäser nu så fint.
åh, im such a hemmafru. Snart ska vi få besök. Spänning.
 
Jag hoppas att vi får bilderna från i helgen, för dom är nog väldigt... fina. he


Choklad bollar ska det bli! Men Stratos i! Världens godaste choklad♥ så.. bubblig

Omelett!

Ikväll så är det omelettkväll och inception! (bara för att vi har så sjukt mycket ägg) Tjoho


Æ vil bare dans

Norge när det är som bäst. Somnade på filten bakom huset idag. Det.Var.Jätte.Skönt. Jag känner att jag börjar bli gammal, orkar inte alls med lika mycket övertid som vi körde i april-maj. Meen 11 timmar blev det iallafall idag. Duktigt, duktigt. Nu ska vi sätta oss ned på rumporna och se lite shutter island tror jag.


Sola och bada

Har suttit och kollat igenom gamla bilder från Tunisien, nu senaste 20 minuterna. åååh, jag vill utomlands så sjukt myckeet just nuu.

Så små och söta vi var på den tiden♥ allting var så nytt och spännande


Ner för en backe och över ett berg

Det blev en liten kvällspromenad idag. Vi gick ner under en bro och tågrels, det var jättemysigt. Fast alla trondheims innevånare hade dumpat sitt skräp där, så vi hittade några cyklar, kranar och diverse skräp där. Spännande. Jag ska bli upptäckare när jag blir stor. Gå runt i skogar och hitta spännande platser. Det skulle vara så sjukt kul.

Igår var jättekul för övrigt. Träffade en massa Svenskar och åt en massa glass. Sen så vaknade jag mitt i natten och var så sjukt sugen på paprika.. jätterandom. Kunde inte alls somna om, ville bara äta paprika. Röd skulle den vara också. hehe




 
 

Sandra har varit med om en liten olycka


RSS 2.0