Moon

Håller på att packa i sinne... Klarar inte av sånthär. Får som sån ångest. Varje gång. dööda mig. Kommer inte kunna sova heller. Har förövrigt tappat bort mitt svenska sim-kort..... Igen. Måste beställa nytt.... igen.


Jag föörståår


Fri som en fågel

Måste så sjukt mycket på toa, har varit kissnödig i säkert en timma. Men Kajsa ligger och sover för hon ska fara och jobba hela natten. Trots att hon redan har jobbat idag. Det är så sjuka tider på dedär stället... Funderar om det ens är lagligt.

Sen måste jag packa klaart ooooh! Imorgon far vi alltsåå! och imorgon kväll ser vi COLDPLAYY!!! sinnessjuuuukt. Fick lite insperation för en stund sen bara för att jag känner mig så... jag vet inte. Förhoppningsfull. Så jag satt och kladdade ner en liten tankar om livet lapp haha. Gjorde en party sida i lördags, står ganska många fina grejor där hehe.  Fullt normalt

Har en sån fin känsla i hela mig just nu. Jag gillar förändringar av det här slaget. Det känns att jag tar mig frammåt. Känner mig så "fri" Helt fantastiskt!


Inge mera ägg nu

HEJ DÅ äggen! Hej då PRIOR! nu syns vi aldrig mer!.. inte förrän nästa sommar iallafall. Okej. Det KAN hända att vi far tillbaka när vi kommer i september.. Möjligtvis. Alla tjatar ju så himla mycket *suck*  heeheh närå men vi får se vad som händer. Det kanske helt plötsligt dyker upp världens jobbchans, man vet aldrig. Kommer iallafall sakna stället :´)

Fick ta med mig kepsen som en souvernir hihi. Har designat den själv. (Ja. M:et står för Magda...) Och lappen i mitten är bästföredatumet för 30.08 så jag går ut imorgon. Kan inte användas mer nu.





die potato

Väljer att ställa mina glas på väldigt riskabla ställen ibland, nästan så att jag vill att det ska hända en olycka..................Living on the edgeeee. Nä, men det är ju alltid kul med lite spänning i vardagen hehh. Tänker dock inte säga vad det är i glaset, det får förbli en gåta. Lika bra det. 

Måste soooova. Men är inte tröööött. Fast egetligen är jag det men min hjärna säger nej. Så what to do. Kanske läsa lite eragon. Jaa, så får det bli. Godnatt!






see you soon


Näst sista dagen på Prior avklarad så imorgon blir det avskedskalas. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vet bara att det måste bli en tidig kväll ikväll, igår la jag mig aldeles för sent och kunde inte sova. Så som oroligt hela natten. Tror jag är lite nervös inför stockholm och ängslig över en grej. Allt är som bara så dumt egentligen.
 
Men nu ska jag se frammåt! Jag ska se Coldplay snart och då kommer jag vara den lyckligaste människan på jorden! Sen efter det ska jag äntligen få komma hem till kära Östra Falmark och min familj och alla saknade vänner♥ Saknar vårat hus så sjukt mycket. Men jag vet att varje gång jag är i Skellefteå en längre stund så vill jag bara därifrån så vi får se hur länge jag är hemma. :-) Men ska ju en tur förbi boden också och DET ser jag verkligen fram emot!



Hush now my baby, be still now don´t cry



Prinsen av egypten altså. Vilken fantastiskt film <3 jag älskar musiken och bara allt. Alla filmer från barndomen var så fantastiska jämfört med all skit som finns nu. Okej, allt nu är inte skit men mycket. Stackars barn.


Everyone I know says I'm a fool to mess with you



Två jobbdagar kvar nu! Vad gör vi nu kör vi lixom. Så nu har jag och Sandra bakat så fint till våra jobbarkollegor som dom söta och snälla små vikarier vi är.

Jag känner mig så avslappnad just nu. Ligger i soffan och lyssnar på favorit musiken och bara.. låter tankarna flyga. Nog för att jag låter mina tankar flyga ganska ofta egentligen men nu är jag bara fridfull och.. accepterar.
 (


321

Imorgon börjar nedräkningen på allvar. Nu är det verkligen nära! åå som jag längtar!♥ På torsdag morgon går flyget till Stockholm och då säger jag hej då till Trondheim och tar lite semester en stund.


Her skin is like velvet

Mår fint idag. Steg upp vid halv 4 men det är okej, För jag hade så sjukt kul igår :)

 

Turn all the lights on!


Bringebær

Det. Här. Var. Sjukt. Gott

Köttbullar

Blev en liten tur förbi IKEA med lilla Tonje idag. Så nu har jag sura uppstötningar med smak av köttbullar och brunsås. gott. Det blev iallafall ett och annat fynd! Isglassformar tillexempel! Så nu har jag gjort glass som vi kan äta imorgn♥ hihi

Ikväll så är det ganska lugna puckar här i lägenheten, vi sitter och myser framför Prinsen av Egypten och dricker saft. Imorgon däremot..... då kommer vi inte dricka saft... Just sayin. Sov sött



Fredaasmyys

NUU ÄRR DEET HEELLGG!! Sen är det bara 3 Dagar kvar till FRIHETEN!!! ♥ Så otroligt sjukt skönt det känns.




Fajitas

Hej hopp, 4 arbetsdagar kvar och idag så åt vi middag på Egon med Tuffa Torunn. Så nu är jag både mätt och trött. Därför ska murmeldjuret ta och gå till sängs alldeles snart. Sov sött!

Fredag imorgon! TJOHO 


Kom njut av överflödet i naturen

Är i ett sånt mood att jag skulle vilja ligga under en stjärnhimmel och bara känna mig liten för en stund. Så många onödiga och obetydliga problem man har egentligen. Vill äta speghetti men orkar inte gå och handla, så sur för att rema nära oss har stängt. Är irriterad på att jag har ont i magen men skiter i de faktum att jag nyss satt och tryckte choklad. Det är min mage som vill mig ont, inte jag som gör den illa. Äcklas över hur skitigt det är här men istället för att damsuga så låter jag ilskan frodas, nån annan kan väl göra det... Så dumt så dumt.

Därför ska jag nu lägga undan chokladen och ta fram damsugaren. Sen kaaaanske fara och köpa spaghetti.. Eller så får jag helt enkelt nöja mig med det som finns i skafferiet. Mannagrynsgröt låter ju gott.



A star so bright you blind me

Jag och Sandra såg just klart filmen Stardust och jag måste erkänna att.... jag gillar den... Jag gillar den starkt. hehe. Är lite svag för såna filmer verar det som. Tänkte bara säga det. heh, se den.


En blandning av sött och salt

Nu har jag kommit ur min dvala. Förutom på jobbet, då måste man försvinna annars funkar det inte. Man bara existerar. Slut med det snart. Bara 6 arbetsdagar kvar nu. Sen bär flyget av till Stockholm! och Coldplay! Sen hem till huset och familjen en stund. Jag längtar efter att sova på våran balkong där hemma :) ååh jag är på sånt myshumör! Blir som det när hösten börjar nalkas. hihi. Vill bara gosa ner mig i en filt framför en brasa och mysa med en kopp choklad och Bara njuuuuuuuuuuuuuta.

Jag ger dig min morgon

Hej hej, frisk som en lärka är jag.. eller så inte. Men jag mår bättre! Så nu ska jag och Kajsa göra att andra försök att inleda vårat Sagan om ringen maraton! Tjoho


Kan du sjunga högt med bergens alla röster, kan du måla allt med färger i en vind

 
 
 
 
 
Goddag, tänkte bara berätta att jag lever. Är bara lite sjuk bara. Jag orkar inte att allt har så dålig timing. Vill inte vara sjuk. Men positivt är iallafall att jag mår bättre idag än vad jag gjorde igår. Min status då var typ att det tog mig ungefär 10 min att fylla på min flaska med vatten som står bredvid madrassen från att jag bestämde mig till att jag hade fyllt den med vatten.. och det är ca två meter till närmaste kran från där jag ligger.

Men idag har jag faktiskt lyckats få i mig lite mat också! :) inte så mycket men det är en början.. Min mage vill som inte riktigt ge efter. Har inte kunnat äta ordentligt på över en veckan nu tror jag och nu när mina halsmandlar är som tennisbollar och bara gör ont så blir det inte så mycket lättare.

Ska sova lite till nu, ha det bra!


money for nothing, money for nothing

Äter en kärleksmuffins till mig själv för att finna lyckan. Men jag hittade bara en så sjuk mätthet så jag har nästan inte varit med om dess like. Mina matvanor för tillfället är ganska ostabila, såå det kan ju litegrann på det. Plus att jag är småsjuk och mina halsmandlar ryms snart inte i min hals.

Annars mår jag fin fint, jobbade övertid till kl 7 idag men jag överlevde bara på grund av 4 timmars "pausen" mitt på dan när äggen tog slut. hehe

Vanlig muffinssmet med krossad choklad, marsipan och lite annat. Sen chokladglasyr, ett marsipan hjärta med ett litet marsipan ägg och ett godisöga på. Så sjukt gott

Muffins!

Hej hopp, upp kl 5 imorgon godnatt!


your my honey bunny sugar plum

Cupcakesbakning idag till ära för Petter och Heidi som fyller år i veckan och för äggen

 

Äggpäckers

This is a End of an era. och det är så synd för vi har blivit ett så bra gäng där på prior! Så bra stämning hela tiden.




Blackout


Packa packa packa packa taggaaa

Denna kväll mina vänner kommer att bli LEGENDARISK♥ Avslutning med alla äggpäckers - kan inte bli bättre.
och just nu mår jag Kanon.. nästan.... meen som den partysvensk jag är så låter jag inte det stoppa mig för att träffa äggpäckersarna för "sista" gången♥ Packa - Tagga

 

Det kanske låter gott

Jag. Hatar. ägg.

Idag blev jag tvungen att fara hem på grund av feber. Usch. Har så sjukt ont i huvudet hela tiden, så nu har jag varit och handlat lite choklad som tröst. Men jag klarar typ inte av att äta den för att jag mår illa.. så värdelöst.

Men! jag ska ta mig i kragen iallafall och fara på jobbet imorgon. Allt för äggen. Men jag tror det är nåt som går för Sandra och Kajsa är också små sjuka. kul..T 

Nu ska jag och Kajsa påbörja vårat Sagan Om ringen Maraton! hiih



 

Hoppas du har det bra! det har jag också

16 jobbdagar kvar till frihet :) :) :) Jag längtar så sjukt mycket till Coldplay, Stockholm, Matilda, Anna och (Fanny jag tycker du också ska följa!!) Kommer sakna alla människor dock :( och.. äggen.

I Helgen (förutom att det är jobb på Lördag) så är det DETTA som står på chemat! Jag längtaar!



Nu ska jag ta en tidig kväll, snuttisarna sover redan i rummet bredvid hihi dom små barnen♥ Godnatt

Jag ska fånga en ängel

Ted Gärdestad♥ Vad skulle jag göra utan dig? Du är så bra!



Du bygger upp och jag river ner

Jag tror min rygg kommer att gå av snart. Längtar till helgen så sjukt mycket just nu. Vill bara vara ledig och att det ska vara fint väder. Snart lämnar alla oss på jobbet också </3 Alla vikarier bara droppar av en efter en och nästa vecka är det bara jag och Sandra kvar. Jag vet inte hur vi ska klara oss. Vem ge oss kramar och fina små dikter nu? och vem ska jag dela alla mina små påhitt med förutom Sanera som ändå alltid måste stå ut med mina dumheter? nä. Jag kommer sätta mig i ett hörn och stanna där tills 29aug då vi också slutar känner jag.
 
Kaaajsaaa kom hem med choklad till miiig! Im in a time of deep need right nooow.
 
Nej nu ska jag tillbringa resten av kvällen med näsan i sista Eragon boken. Spännande. GodNatt!


But you better hold on


Goodnight sweetheart


And put a smile upon my face

Goddag mina kära vänner och ovänner (mest vänner hoppas jag) Har börjat dränka mig själv i jobb igen. Övertid varje tisdag dom sista veckorna + nu på Lördag. Är nästan så att jag börjar fundera över min mentala hälsa. Men jag vill ju tjäna pengar. 13 timmar idag och Rekord på packningen! Vi är så duktiga.

Nu har regnvädret dragit över trondheim också, tillråga på allt. Om det regnar här i morgon också så är det mitt fel. För jag och Tonje kastade ägg på en spindel vi trodde var död idag i ren ångest. Den började röra sig. Vi fick panik. Den kunde ha dödat oss...
 

Look at the stars, look how they shine for you and all the things you do



 
 

All around the world


Himlen är oskyldigt blå

Superrea på gina idag................. Tänker inte gå¨in på detaljer men..... det blev ju ett och annat fynd... Fast nä, jag var faktiskt ganska duktig den här gången. Ikväll ska vi ha supermyskväll med popcorn, mannagrynsgröt, te och melon till sista Harry Potter filmen♥ Den är så braaaaa!


Del 2


Blev smått beroende av den här låten nu

Den vill inte slita sig från min hjärna. Asiens sommarplåga. Måste ju börja peppa inför Thailand!


GANGNAM STYLE

Jag älskar det fina vädret som har kommit på besök idag! Vi har gått omkring på stan en stund och kollat in matfesten och olav festdagarna. Kul när det händer grejer. Jag längtar till svelorna vi ska äta på lördag heeheee.


If I never loved I never would have cried


Its okay to say you got a weeks of, you dont always have to be on top


Nu kommer en liten bildbomb (del1) från lofoten tänkte jag! Det var helt fantastiskt otroligt sjukt fint där och jag hade det helt underbart.

Ikväll ska jag och Sanera på biodejt med Heidi och Tonje. BAATMAAAAN! jag längtar!!!!

 Its



RSS 2.0