Travel is the Only Thing You Buy that Makes You Richer




Sitter och pratar med Fanny om asienresan nu och jag fick VÄRLDENS hopp om framtiden! Har legat och mått halvdåligt och varit lite smyg deppad tidigare idag. Ååh! jag vill bara vara ute och resa just nuu!

Singapore

Jag vill dit, jag vill dit, jag vill dit, jag vill dit.

Se bara på alla dessa byggnader. Helt sjukt♥ Nu blir jag ännu mer sugen och säker på att läsa till arkitekt. 



 

take me down to the paradise city

 
Full Frys, Fullt Kylskåp, Fullt Skafferi. Det känns BRA. Förutom att jag fortfarande mår illa efter bussresan..... usch för dig mage.

 
 

Lacrimosa Lacrimosa

Gallileo Figaro


Teddybears

Nu är fredagen hääär! och imorgon ska vi ta fläskbussen till Storlien för att handla lite billig mat. Det er jag fram emot. Ser också fram emot att äta maten heheeh (Hej Lina!, Hej Therese!) 

Ikväll ska jag kosa mig med en liten film tror jag. Amadeuus.. åååh Amadeeus! Kanke drar några sträck i blocket också. Jag BORDE gå och kolla efter en jacka meeeeen jag är liite för lat för det just nu. Hamnade i en slags paltkoma nyss.





Men gladast var nog räven

Hej, vårat element har slutat funka.


Tell me where is Gandalf

Mår relativt bra just nu, med tanke på att jag har jobbat 13 timmar idag. (Räknade fel också när jag skulle kolla ungefär hur mycket jag skulle tjäna idag. Glömde lägga på övertidstillägget hiihi. ops)

Har bara lite ont i skuldrorna. Skulle kunna döda för en massage just nu. På riktigt.



MmmMMmmMM!!

Säg hej till mina kroppssmörer

Hallon, Vanilj, Cranberry och Papaya. Vet INTE hur det blev så många, använder dom inte ens så ofta hehheh. Tycker bara om att ha dom där i badrumsskåpet så jag kan beundra dem♥ Tycker bäst om vaniljen helt klart. Sen Hallonen, förutom att den ger ifrån sig en svag doft av Öl i början när man smörjer på sig den.... Jätte wierd. Gillar dock doften av öl i övrigt. Sen kommer dom andra två på delad sista plats. Egentligen luktar Papayan godare men jag är så sjuuuuukt less på den efter att ha använt den så mycket.. guuhd


Sakta men säkert

..Börjar det ta sig. Jag kallar henne för Lily (haahh)

Men hon ser lite nedstämd ut. Kanske lilla prinsessan inte får som hon vill. Eller så har hennes favorit spegel gått sönder. KAnsKE! har hon blivit ifångatagen av en OND HÄXA och sitter inspärrad i en bur där ingen nånsing kommer hitta henne! Meen Såååja. det är lungt lilla vän! Snart kommer en prins ridandes på en vit häst och räddar dig, sen lever ni lyckliga i alla era dagar. Jag lovar!

 

Now and then

Sitter och biter naglarna i sinne, varför är jag så stressad!? Caalm down. Har fixat och trixat med en massa viktiga och ofta pengarelaterade saker över internet idag. Kollat resmål i Asien och funderat lite allmänt över framtiden. Blev lite många stressfaktorer på en gång ett tag där... Måste köpa en ny vinterjacka också för dragkedjan på min har lagt av helt och det är ju kanske inte så praktiskt när vintern börjar smyga sig på.... Nej. Slappna av nu. 

Titta på lite Michelle Phan och känn lugnet Magda. Bra. Duktig flicka.


Hohoo! Blir så inspirerad av hennes videor! Den här tillexempel var ju jättekul

As it is in Heaven

Kon Tiki igår var helt klart över förväntan! Jag blev som så stolt över detta kära grannland efter att ha sett den! Så jag rekomenderar er alla där hemma att se den.

Övertid imorgon är det tänkt 06-19. Hur skal detta gå? Har räknat ut att jag kommer tjäna ca 2000 spänn imorgon då och det är ju inte helt fel heeheeee. Sen blir vi bjudna på pizza också!


KTH

Sitter och läser lite om högskolor. Blev så överexalterad när jag läste om antagningsprovet till KTH:s Arkitektutbildning.

Där ska man alltså (enkelt förklarat) först bygga en modell av ett rum av tändsticks askar som ska kunna rymma en frukt. Frukten ska kunna tas in och ut ur rummet utan att förstöra det.
Sen ska man fotografera rummet med och utan frukten osv. Efter det ska man rita en teckning av rummet. Svart på vitt papper men man får använda sig av olika tekniker, tex blyerts, bläck, tusch, kulspets, kol osv. I teckningen ska man framhäva skuggorna i rummet. 
I det sista steget ska man föreställa sig hur människor upplever rummet. Där ska man göra en teckning om hur en människa ser rummet in ifrån och beskriva. 

SÅ KUUL! HÖR BARA! Passar mig som Handen i HANDSKEN! Åååhh! Vill nästan göra dedär provet även om jag inte söker in. Bara för utmaningens skull♥



Kon Tiki

For förbi Vaccinations centret idag och bokat tid. ooooh, börjar känna att närmar sig nuu!

Ikväll blir det bio med Trude, Heidi och Tonje är det tänkt. Kon Tiki. Jag är riktigt spänd på den filmen, hoppas den är braa. 


Sudda sudda sudda sudda bort din sura min



Ja, jag kjeder mig lite (är uttråkad) Sitter och försöker komma på vars jag vill fara när vi ska till Asien i Januari. Men jag är inte så bra på sånt. Vill ju Överallt lixom!?!? Nåja. Tror jag ska spendera lite tid med ritblocket istället. Sen är det god tid att gå till sängs. Upp tidigt imorgon! usch


Movieestaar moooooviestaar

Såg just en väldigt.. konstig film. The Talented Mr. Ripley heter den. Men jag smyg-gillar den som ändå.
På tal om filmer. Igår såg jag två filmer och jag storgrinade till båda. DOM VAR SÅ BRA! Seriöst se "Wicker park" och "One day" nuu.

Sen vill jag verkligen se en riktig opera nån gång. Borde passa på när vi ska till Australien. Blev lite sugen på att se Amadeus eller Fantomen på operan nu också..



På tal om ingenting. Jag och Kajsa hamnade i en Limousine i lördags sådär lite slumpartat. Vi som satt i bussen helt rofyllt på väg in till stan, sen får Kajsa ett sms om att vi skulle bli upphämtade i Limousine. NÄmen DåsåÅ. DE vVar VÄL på TiDEn...  Sjuka värld.  

I can feel an angel walking next to me


Viking line


And how could anybody deny you

Godmorgon! Solen skiner(nästan) i Trondheim och livet är på topp.

.... förutom att jag åt en äcklig frukost och vårat element funkar inte. Jag tror våran lägenhet håller på att falla i bitar.  Lilla lägenheten. Denna morgon (dag) tänke jag fördriva framför ritblocket en stund. kanske. jo.

 

He's just not that into you

Vilken film säger jag er. Den är så braa. Så den ska jag och Sandra sitta och kosa oss med ikväll. För Kajsa lämnar oss för en dude. Dålig stil dedär tycker jag. heeh.



Tacos

Änterligen fredag! och vet ni vad som gäller på fredagar? TACOOOOS SÅKLART! mmmmMMMM så Gott! Ikväll tar vi det lugnt. Tänkte först på bio men de visade sig bli på söndag istället. Annars då? Jag hoppas verkligen att det blir fint väder imorgon för jag vill kunna stroosa omkring och känna solen värma och helst utan att bli blöt. Snälla soool kom fraaam!
 

b-b-bonfire

Hej på er små godingar. Tänker bara dela med mig av denna låt. KÄNN PEPPEN PÅ LIVET säger jag bara! Man vill bara LEVA!

Sen så tänkte jag bara undra ifall någon har borta sin gröna ryggsäck?! För vi har en i lägenheten som ingen av oss vet av. Alla trodde att det var någon annan som ägde den, sen visade sig att ingen äger den..Jahapp.. och ingen har nån som hellst aning om vars den kommer ifrån... !?!?!?!?

För några månader sen hittade vi också en jacka som hängde i vår hall helt plötsligt. Den bara var där. och hade varit där jättelänge. Sen var det visst ingens. VARS KOMMER ALLA SAKER IFRÅN!?!?!? Dom bara är där och ingen har sett dom förr!?!?? Så random!?? Jag tänker en stilla tanke att våran lägenhet(hallen) kanske är en secret teleportal till en annan värld som sakerna kommer ifrån. Så nu måste jag bara hitta hur man öppnar portalen, så jag kan lösa detta mysterium en gång för alla.
Det roliga är att både jackan och väskan var helt tomma... ? Finns inga som hellst spår av en tidigare ägare. Får nästan mardrömmar. Godnatt
 


Nu börjas det

Suttit och dolat på med pennorna och blocket en stund i takt till party musik som ljuder för fullt i våran lilla lägenhet. Jaa.. Vardagar också. Kanske inte så konstigt att man blir party sugen hela tiden då tänker jag. hehe.


Im the first in line

Idag bestämde jag mig för att börja teckna igen. På fullaste allvar. Ska försöka iallafall. Se hur långt jag kommer lixom.

Sitter förövrigt och försöker skapa ett trådlöst nätverk... JAG FÖRSTÅR INGENTING!? Det vill inte fungera! Är det jag som är dålig? (förmodligen) eller är nåt på tok? Blir gaaalen. Snälla hjälp mig! Finns det någon vänlig teknisk själ där ute i cybervärlden?



 

You want to stop just before you begin


Sitter och lyssnar på Empire Of The Suuuuun! Så braaa! Passar på nu när Sandra och Kajsa är borta. Varför är det bara jag som tycker om wierd musik?? Fast den är ju inte wierd, bara awesome!? Förstår inte.


Hej igen Trondheim

Nu har vi landat på riktigt här i lägenheten och jag sitter och hostar gott med popcornskålen i famnen. Kom hem igår till en nystädad lägenhet med rosor på bordet! Då blir man ju sådär glad i lill hjärtat sitt.

Såå vad säger man om första jobbdagen? - tillbaka på prior. Känner väl att jag kaaaaanske överlever. Om bara den här äckliga förkylningen kunde ge sig nån gång.. Sitter och trycker Allergispray, nässpray, tabletter och hostmedecin hela dagarna (nej).

Nåja. Men annars känns det bra att vara tillbaks faktiskt. Har saknat staden ganska så väldligt mycket. Saknar bara människorna där hemma  ibland :,(. Känner mig.... ensam utan dom. Lite ironiskt efterssom jag nästan aldrig är för mig själv här.  hoho jaja. Godnatt.


usch för tåg

Vill ungefär aldrig ner åka tåg.. Och vi är inte ens framme.. Sitter ett skrikande barn bakom mig och mitt huvud håller redan på att sprängas av igentäppning.. Är så beroende av nässpray men tänker vänta tills ikväll (nån måtta får de ju vara) Nä men annars då? Fick tidigare idag ett hostanfall. Hostade tills jag fick kvälvningar och det lilla jag hade i magen kom upp. Bra där förkylning. Snart är vi framme i Trondheim!!! Har planerat att somna direkt jag kliver in genom dörren ungefär.


Inredningsarkitekt

Nuu lämnar vi snart Svensk mark. Igen. Det känns faktiskt ändå ganska bra. Om man bortser från att jag måste upp på jobb imorgon... och jag är inte ens frisk. heh bara lite mer än två månader, det klarar jag. Sen har jag ju faktiskt en massa kul att se fram emot! Asien mest av allt! tänker söka högskola till hösten också. Känns konstigt att jag längtar efter att börja plugga meene. Jag tror det kan bli kul.
 

arlanda

Jag säger som sandra. Det känns som att vi är här väldigt ofta. 
 



Better slow down girl

Insåg för inte alls länge sen att JAG FAR JU TILLBAKS IMORGON!?... åååh nu börjar ensamhetskänslorna komma smygandee.. Önskar att min familj alltid var nära till hands. Alla vänner också♥

Känner mig lite egoistiskt som säger så. Det är ju jag som far här ifrån men.. :-( jag måste härifrån.. Måste uuut. Ut i världen. Vi börjar ju om på Prior på måndag så jag tänker förbereda mig mentalt på tågresan imorgon inta "existerandet". Tänk inte, bara gör - existera.


loi

Det är faktiskt ganska fint i Skellefteå ibland. Fick träffa Lovisa och ta igen lite förlorad tid idag!♥ Så vi strosade en stund på stan och hade det gött.

Ikväll spelar Moon Safari på nordanå och jag vill dit. Men jag har lite smått ångest. För planet till stockholmo går imorgon på morgonen.. Så jag måste packa... och fixa.. och trixa.. och helt plötsligt blev allt jättejobbigt.

Fast nä. Nu ska jag glömma alla bekymmer och ta vara på sista tiden i huset och på gården♥ Up next - Fika in the växthus med the familj.










Thats something I couldnt do



 

Jag önskar att mitt liv var en musikal

För jag älskar musikaler. och jag vill till Grekland.
 

Nej, jag glömmer aldrig bort vad du gjort



Bilder från Coldplay!

Fick några bilder från Coldplay konserten idag av Matilda! Nu är det bara Annas kvar hiih.





My darling baby, this is a warning. See that im leaving on sunday morning





Hej Hallå Goddag. Supermys hos Anna igår, det var trevligt att träffa Jonte och Bernard också. Idag har jag snurrat runt på stan, köpt en massa nässprayer/allergisprayer och fått veta att mitt Svenska kort var spärrat (heheee ops) Synd Skellefteåbuss som jag då har åkt gratis med flera gånger. Muahaaaha.

Sen har jag fått se Matildans och Johans lägenhet och träffat Fannybanny en stund. Vi skulle planera Thailand lite men det gick ju kanske inte så jättebra...

Och NU.. Nu blir det tjejkväll! Tog över lillasysters egensydda onepiece så jag är redo till max! Smyg startade med mor min efter middan (vi kom in på killar.. såklart) Jaa. Vad kom vi fram till då? Nä men, det finns tydligen ingen för mig, nähe. Inte som jag träffat än iallafall eller som mamma vet av direkt. Nä. Men. Det är okej. Det är ju några år kvar tills jag är där men. verkligen? ingen? heeeeehh.. ♥ jag nöjer mig med det tills vidare då






untz untz untz

myser i gamla goda nedre bäck som på den gamla goda tiden ♥nu ska vi gosa ner oss och se 21 jump street 
 
 
 

Ja.. vissa har ju otur

For till vårdcentralen idag. Är 100kr fattigare men inte mycket klokare.
 
Meeeen! Ja e int bitter för de. För ikväll drar jag ut i vildmarken för att hälsa på Annabanan wihoo! Packa kappsäcken full med nässpray och alvedon så ska det nog gå bra :-)




a-lova-li





you sick bastard

hej snälla skona mig. Varför blir jag sjuk heela tiden?? hinner knappt bli frisk så är jag där igen. Bokade tid för vårdcentralen imorgon för att kolla vad det är för fel på mig. hehh, kan ju bli intressant.
 

All around the world

Godnatt sleepyhead :)

frukost? morgonmat!

Nej mamma, jag steg inte upp nu. Känner att förkylningen börjar sakta men säkert smyga sig på. uuuscchh. Har haft ont i halsen ända sen jag kom hem från stockholm och efter igår har näsan börjar rinna också. Sen kan jag ju bara påpeka att vi har minusgrader i huset........................ på allvar. Inte riktigt okej.

MEN! nu ska jag inte klaga! För ikväll ska jag på träffa lilla Therese!! och imorgon tar jag och sandra en trip förbi Nedre Bäck för att hälsa på Anna, Den Jonte och Bernard! Jag längtar!

Så ikväll blir det pizzabakning och skvaller heehe♥





måndagsmyys




well, we dont trust anyone. Its sort of.. what we do

 
 
 
 
kvällen har  spenderats hos Lina med popcorn och film. + att vi fick se hennes awesome album från bland annat spanien!  det är ju faktiskt helt fantastiskt! därför tänkte jag dela med mig av några bilder.
 

 
 
  

El Cóndor Pasa

I need to go, I've got to go














Tomato, tomato

Hemma och njuter av livet. Ska bli skönt att ta igen sig efter helgen imorgon. Bara inte vädret sviker mig... Har lite panik över hur jag ska hinna träffa alla som jag vill träffa nästa vecka. Behööver meer tiiid! Men meeen, det löser sig. Det gör det alltid.


Sometimes I miss you

Den här helgen har varit så kul på så många sätt och vis. Den började med att jag och Sandra for till boden där vi träffade Hilleviprillevi och hälsade på Viktor. Sen hängde vi med deras peepz. Det var jättekul♥ Men tyvärr så har jag inga bilder därifrån nu. Förutom dom här




Lördagen skulle vi fira John och Claes. Så vi träffades i Mickes utehus, gamla vanliga hihi. Sen drog vi in till Allstaaars! Alla p12or ocksåååå. Nä men jag gillade det stället lite ändå. Förutom att det var absolut INGET drag på dansgolvet. Hindrade ju inte oss men det var ändå lite synd :')

Sen idag har vi spelat in film på bonnstan!



Sämsta bilderna ever, men jag har inget bättre just nu:))

tacka vet jag

kax på max. heelt fantastiskt. Imorgon blir det inspelning av film och jag är taggad.
 



"teckning föreställande en väldigt hårig apa i en illasittande tunika"



Det här är ju faktiskt ganska kul. En kvinna i 80 års åldern i Spanien tyckte att en Jesustavla var så ful efter en fuktskada så hon tog saken i egna händer och försökte fräscha upp den lite..... ja, den sista bilden visar resultatet. Lilla tanten. Hon ville bara väl men allt blev som bara värre. :') Läs hela artickeln HÄR





mr. sombrero

grattis i efterskott bror!
 
imorgon tar jag bussen till Luleå och sedan vidare till boden för att hälsa på Viktor och Hillevi. Jag längtaaar!!  Den här helgen kommer att bli såå awesoomeee på alla sätt och vis!
 



home sweet home

Jag känner mig så lugn och fridfull när jag är hemma på våran gård. Idag har jag spenderat större delen av dagen i växthuset. Ingen stress, inga bekymmer.
 



det är ju trots allt lillördag




firade claes litegrann idag.Som en försmak innan lördag hehe, kommer bli awesome!
 
 

Mys i växthus







Her morning elegance




Haha vi odlar visst pumpor!? Hittade dom här i tvättstugan♥ so adorable!! Snart kommer Lina och Sandra hiit! och vi ska bara myyysa heela dagen och det kommer att vara helt fantastiskt♥




Bureskolan

Gick förbi kära gamla Bureskolan igår. Det kändes verkligen så konstigt!? Så långt borta? Har det ens hänt? Så gammal jag har blivit... Det är ju trots allt 4? (lite mer??) år sen. Goah! Så mycket som har hääänt!!!!! och mer som ska hända hiiihi, love it!

Bestämde just att jag ska tillbaks till Prior igen bara för att vara på den säkra sidan. Min magkänsla säger egentligen nej (jaa, man ska egentligen följa sin magkänsla) men samtidigt vill jag ju samla in så mycket pengar som möjligt den lilla stund som är kvar innan Thailand. Kanske inte ett steg i rätt riktining (snarare ett steg tillbaks) Men! Nu kör vi!..









Malvin


Idag har jag slappat, varit hos mormor, hängt hos fanny en stund och sen hängt hos john med massa människor nu på kvällskvisten. Jag har saknat lilla gänget litegranna ganska så mycket.







SOOOO EEVIIL!!!

REBECKA SOVER I MIIIN SÄÄNG!!!??!?!???? i MIN säng. döööda. DÖÖÖDAAAA.

8 månader sen sist kära hemstad

Men nu är jag hemma igen. Kommer att bli skönt att sova i sin egen säng i sitt eget rum inatt. Har fått mitt svenska nummer nu också! Så sjukt att jag inte har varit hemma på 8 månader!?!? Fattar inte.

Ska leta reda på kattskallarna nu sen gå och lägga mig. Är lite smått sliten.


I started looking for a warning sign



Godmorning darling

Sista dagen i huvudstaden idag och ikväll kommer jag hem till mitt kära Östra Falmark igen. Jag har hört rykten om att det ska vara fint väder idag för vi har haft väääärldens sämsta väder dom här två dagarna. Det har seriöst regnat mer än i Norge.. och då är det illa. Nu ska jag kanske lyckas pallra mig upp ur sängen också. Börjar bli lite små hungrig....hehe. På tal om mat! (hej lina) jag åt en så otrooligt good sallad igårkväll!!! Mmmmmm! Titta bara

Gamla stan







Diggilo

Godmorgon världen. Var uppe med tuppen i dag. Vilket är lite konstigt efterssom jag kom mig i säng ganska sent igår.... Mår som hur bra som hellst. Snart ska vi börja bege oss mot stockholm stad igen. Har på mig guldbyxorna och är så redo som man kan bli. Nästan. Vi tänkte kolla in gamla stan osv. Det är så sjukt mysigt där, men vädret här är ju kanske inte lika mysigt.. Uu.

stockholm!

stockholm! coldplay var så sjukt bra! går inte att beåskriva så jag ska inte försöka. Har föresten en ny mobil nu också :) så tänker inte skriva så mycket mer godnatt
 
 
 

RSS 2.0