Snart smäller det!

Halv 8 hos Mig och Therese!


Pepparkakor

Våra pepparkakshus planer gick inte riktigt som dom skulle. Degen vi hade blev till några få pepparkakor, resten hamnade i våra magar. Men gott var det. Nästa vecka ska vi fösöka igen och hoppas på lite bättre resultat.


Upp till bevis Sesam

For och köpte vad som enligt rykte ska vara Trondheims godaste hamburgare.



och oooj så  gott de var!

See You Soon

Världens bästa låt i hela världen♥


Advent advent

Hittade ett 3-pack lösögonfransar för 70spänn! igår på HM. Kunde inte låta bli...

Så idag kände jag att det passade för en provning av en av dom. Nu när det är första advent och allt! Hittils har det varit världens mysigaste. Vi vaknade, såg att det snöade (RIKTIGA julflingor, stora och fluffiga) sen gick vi till nidarosdomen för att lyssna på högmässan. Nu sitter vi och myser med te i väntan på Johan och Therese som snart ska komma och bygga pepparkakshus med oss♥ ååh juuulefriiiid.


Part1

Har just varit och sett Breaking Dawn med Matilda, den var väl ungefär som jag trodde att den skulle vara. Inte så mycket för världen. Jag håller med en av kommentarerna på filmtipset "Jag är osäker på om jag hängt med eller om det är regissörerna som inte hängt med" För den var verkligen bara..... fel ibland. Höll på att skratta ihjäl mig på ett ställe som egentligen ska vara väldigt...episk? och allvarlig?... nej. Inte bra.

Nu så peppar jag för imorgon! Första advent! och vi ska bege oss till Nidarosdomen och lyssna på orgelspel. Kan bli spännande! Sen ska vi bygga pepparkakshus och mysa i våran mysiga lägenhet♥ Jag har längtat i fleeera dagar nu.

Sandra sitter och ser Harry Potter.... haha.... på norska...... Malfang och Galtvosch haha... jag ska joina.



Fläskbuss

Snart ska Johan få sig en ny frilla, jag är nervös..... Kom igen magda... You can do it...

Fläskbuss imorgon verkar det som. Det är en gratis buss som går från Trondheim till Storlien som norrbaggarna brukar ta för att köpa billigt kött, därav namnet fläskbuss. Lite kul. Så det ska vi utnytja. Det är ju trots allt min och Thereses gång att stå för halv 8 hos mig på onsdag.

Nu - IDOL

Jag hoppas att Moa åker, meeen det kommer nog inte att hända.. KOM IGEN ROBIN! LÄMNA MIG INTE ÄN!!


1000 spänn, check!

Idag har jag då jobbat 10 timmar! och är smått övertrött för tillfället! Har varit de nu de senaste timmarna efterssom jag steg upp kvart i 6 i morse och har stått på benen sen dess med en massa kaffe att inräkna på det.

Fick ett samtal från Manpower som behövde mig som inhoppare på kantine när jag jobbade på mitt andra ställe idag. Slutade halv tre och började om igen kl3 hih.

Det var såå frrruuuukktaaannsvvääärrttt kuuuuuuuuuul idag!!!! Stod och serverade mat till dom på skolan och vem tror ni inte är bland dom första som ska ha mat av mig?!??? JOOHOO Är det inte lilla LARS!!! Jamen Självkart är det det!!!............... Jag höll på att bryta IHOOOPP (förlåt att det här är väldigt intärnt men jag måste bara skriva om det för att det är så otroligt roligt) Jag önskar att jag hade det inspelat. HA-HA-HA... Så det levde jag på hela kvällen! Fick skrattattacker HELA HELA HELA TIDEN! jag trodde jag skulle avlida. Hur stor är CHANSEN!??? av ALLA människor!?!!! Han som bara stod där framför mig helt plötsligt och jag KÄMPADE för att inte skratta rakt ut. Stackarn˜

Sen började jag föreställa mig själv berätta det för Sandra och Hillevi när jag kom hem. Då dog jag ännu mer och som grädde på moset började jag tänka på Thereses och Johans dansvideo som alltid får mig att skratta hjärtligt för mig själv! Den-är-bland-det-roligaste-som-har-hänt-i-mitt-liv för tillfället. Sen lilla incidenten idag borde också räknas in på den listan.

Nu ska lilla övetrötta Magda äta lite mat, pommes och fiskpinnar. Yummy!

4 KOPPAR KAFFE, its good 4 u

Mitt förra inlägg bör inte tas på så stort allvar... Det är bara mina hormoner som spelar mig ett spratt. Humöret går lite hit och dit, upp och ner. Idag är jag iallafall glad som en lärka!!! Livet är på TOPP!! och jag känner på mig att kvällen kommer bli SUPER!! Halv 8 hos Sandra och Johan! Det ser vi fram emot!




jag.... orkar.... inte..

Jag orkar inte jobba där mer...
Jag orkar inte stiga upp kvart i 6 varje morgon..
Jag orkar inte att jag inte somnar före 11-11.30 på kvällarna..
Jag orkar inte att ag inte har någon aptit för tillfället...
Jag orkar inte att när jag väl har aptit orkar jag inte göra mat...
Jag orkar inte att jag har mens..
Jag orkar ännu mindre att jag har mensvärk!..
Jag orkar inte att jag överdriver allt...


Nostalgi




A warrior does not give up what he loves, he find love in what he does


Godnatt

Kom hem och väntade mig få möta två sjuka tjejer, men lägenheten var helt öde....

vilket betyder.... FLÄKA UT SIG I SOFFAN OCH SE ONEPIECE TILLS JAG SOMNAR!!♥ wihooo! godnatt



Bilder från i helgen. Jag är brun på bilderna.... men inte i verkligheten...

jahapp

...Ville ta mig en simtur på jobbet idag, men tydligen så fick man inte det..


Framtidsdrömmar

Håller på att baka knäck med Sandra, lyssnar på julsånger och peppar allmänt inför advent! Jag är på världens myshumör nu. Vill bara gosa ner mig i en varm filt och sitta och pyssla med en kopp te och lussebullar framför en sprakande brasa med familjen♥


I’m gonna close my eyes to change my vision

I'm bored





Godmorgon världen

Ja, en skräckis igår igen...... När ska detta vansinne sluta? The Haunting in Connecticut den här gången. Hade sett den förr så själva filmen var inte så farlig egentligen, men då hade jag en vettskrämd Therese bredvid mig som flög 10 meter upp i luften och skrek varje gång något rörde sig på bildskärmen. Så jag fick några små hjärtattacker iallafall...

Sitter och kollar reprisen på idol igår för vi MISSADE vem som åkte ut!? Hur kunde vi glömma se det?..

Snart ska jag och Sandra dra út en sväng på stan och se vad vi kan hitta för nåt spännande! Hade!


/sigh

Mina drömmar om sovmorgon gick visst i kras..... Ska jobba hela nästa vecka från 07.00-14.30. Dock så är det inte lika långt att gå den här gången. jippieyaaay

Tröstäta en massa tackos och föra tankarna mot idolkvällen ikväll♥ ROOBIIIN VAA FRIISK OKEEJ!?


Nu, två bilder som gjorde mig en smula lättare på hjärtat


Och en låt som gör mig glad (Chris Martin♥)

godnatt

Tjoho! Jobbat sista dagen nu på statens vegveisen! Så nu väntar sovmornar♥ Känns väldigt skönt. Fast jag kommer sakna stället lite. heh (dont ask me why)

Är iallafall jättejättejätte trött nu... Kan hända att jag håller på att bli sjuk för jag mådde jätteilla i morse.. Inte alls kul. Ska passa på att ta en powernap nu när Sandra och Hillevi är borta.



Hungerspelen


She has no idea..

mmmm yummy

Var på kaffe och te huset idag igen..... Rooibos - hallon,vanilj,solros = mmmmmm. Dock så är det inte riktigt den jag letade efter men jag har inte fått svar från Te-magasinet i Skellefteå vad Glädjekällan innehåller så jag provar den här istället. Luktar jättejättegott! och det bästa av allt är att det smakar nästan ännu godare!! Sen är rött te nyttigt också ♥ Innehåller inget koffein heller, eller tein som det tydligen heter när det är i te... funny

Ikväll ska vi äta kotletter! Såååååååå GOTT!!!!!!!!!!!!!


Bokstäverna och siffrorna ser lite annorlunda ut här i Norge



The Pierces

Dom eee sååååå braaaaaaaa


Hopeless


Jag skulle passa bra i England



Nu ska jag ta och inviga mina nya skor och bege mig iväg in mot stan för att köpa bland annat te♥ Rooibos♥ in♥ my♥ heart♥

Sen har en bok som jag beställt kommit!! På norska är den! (...) kommer gå bra.......................................


Everyone dies, but not everyone lives


Welcome home darlings


Jag älskar Musikaler♥

Har haft Seasons of Love på hjärnan nu dom senaste dagarna. Jag tror det är ett tecken (...)
Måste-se-rent

(om ni inte orkar med introt, tryck 2)
Rysningar


Kristiansten Festning

Här var vi och vandrade igår♥


Ops

Efter all denna tid.. Jag har levat i en lögn.

Alla vi som trodde att det inte gick. Nu, efter många försök har jag kommit fram till att det visst går byta meddelande signal på min samsung... Aaaakward..


Tiggaren

Tror att jag kan ha visat denhär förut, men whatevaah den är så awesome! Som alla andra CrazyPictures filmer.


war

Det var någonting jag skulle skriva.... men det är glömt nu.. Kan bero på att jag är ganska så trött. Vaknade mitt i natten och var jätterädd och kunde inte somna om. Sluuuta Bara Tänka På Dom Där Dumma Ugglornaaa!??

Anledningen till min sömnlöshet är för att vi såg två skräckfilmer igår.... mot min vilja. TVÅ FREAKING STYCKEN!?? vaarfööööör... Jag brukar egentligen inte vara så jätterädd efteråt när jag sett skräckilmer, det här är illa... Jag som inte ens tyckte den va så hemsk när vi såg den.

Tror jag ska ta en powernap snart.... (om jag vågar dvs.)



Tröstäter minimorötter


fivehundredtwentyfivethousandsixhundred minutes



Hittade några fina bilder från igår på Thereses blogg

Äventyr

Spexar med sambosarna.. blev visst ingen bowling ikväll (kind of relived!) meen det kommer garanterat bli en annan kväll istället (SÅÅ LINA!!! JAG TAR TILL MIG AV DINA RÅD NÄR DEN TIDEN KOMMER OKEJ! bra! (Y))

Istället blir det äventyr...... (i någon form)..... förhoppningsvis..


wildchild

Hillevi köpte blondering för att färga utväxten → Det blev en massa över → nemen oooj dååå! Det hamnade visst på mina toppar!.... se där! Lite exprimentering sådär - känner mig som ett wildchild.... eller så inte.




Nu ska jag börja göra mig redo för bowling, både mentalt och till ytan. Önska mig lycka till!

Just chillin

Förberett en massa onepiece - check!
Sambosarna är ute och gör ärenden på stan samt powerwalkar och jag bara taar deee chilll assååååå. Fy så underskattat.

Ikväll blir det visst bowling........ vet inte riktigt vad jag ska tycka om det... Jag är ganska så värdelös.... Får dock nåt ryck ibland och slår tre strikar på raken på dom tre sista som förra gången, så vi får väl hoppas på nåt sånt igen antar jag. Det. Var. Jätte. Kul.


KAXIIGT KAXIIGT


idolkväll!!

irriterande människa.................

Nåja, idolkväll ikväll iallafall! Den ska spenderas tillsammans med våra kära vänner från solsidan! dagens höjdpunkt x 10♥ Hoppas Andre åker ut. Jag ville att han skulle åka ut istället för Olle förra gången men icket..

Ser förövrigt fram emot den feta sovmorgonen jag ska ha imorgon♥♥♥ sååååå fruktansväääärt sköööööönt!




11/11-11, 11+11

Idag vill jag säga grattis till mamma och pappa som firar sin 22 bröllopsdag!♥ GRAAATTTIIIS MAAAMI OCH PAAAPIII!!!! jag saknar er! ♥



(Jag kunde förövrigt ha fått jobba på ett till ställe idag om bara mitt dumma polisatest hade kommit, som jag för ett tag sen fick höra att det hade gjort. Jag blir supersad så nu ska jag ta en powernap. För allting blir bra efter en powernap! (och en bit mat))

Kvällsunderhållning


Alone

Sitter och njuter av min alonetime här i lägenheten ♥


vet inte hur man gör för att kolla in i kameran tydligen


Norges stolthet

Våfflor med smör och brunost♥ jättejättejättejättejättejättejättejättegott!!


WOHOO LÖÖN!

det ska firas med en solning (enligt sandra) sååå man hänger väl på.. måste ju inviga mitt nya fina norska kontokort! ♥ Firar också med grekisk pytt från igår och några skedar kladdkaka.


Brasilien dreams

Såg ett program om rio de janeiro igår.... I want to go there...... sooooo bad............


Tronheim torg

Hittade några fina bilder från saneras mobil

utsikt från tyholt tornet!!


där uppe!




nya frillan


rart = konstigt




små söta buddy bilar överall!!!!♥


sitter och turistar på torget i väntan på skjuts




Kundvagn♥


glashuset till höger om mig = Cafe To Tårn (jobb)



daydream


oflyt

oflyt.... kan man säga så?.....oflyt... alltså när man inte har flyt?..... vilket jag inte har idag. Hade det imorse men sen försvann den. Vet inte vad som hände? Orkar knappt hålla huvudet uppe just nu.. Hungrig är jag också, men för seg för att göra nåt åt det. Funderar starkt över att slänga mig i sängen och se OnePiece tills jag somnar.




Crazy hairtime

Taggar för att stiga upp klockan halv 6 imorgon! Sen gå 2,3 kilometer till jobbet som jag inte kommer hitta fram till! Städa fram till klockan ett och sen gå hem igen för att slutligen falla ihop i en hög. Jag kommer va så fruktansvärt trött haha och så ska det fortsätta i två veckor framöver. But I kind of like it. Det kommer gå jättebra. Måste börja skaffa mig lite rutiner, man blir så obalanserad annars.

Peppar för livesändningen som är om en kvart nuuu och mitt hår är fortfarande crazy hairtime från igår och powerwalken till jobbet imorse. kultkult


hej


Jag gillar mitt jobb


Speks


Halloween x2

Nu håller vi på att klä ut oss... igen haha. Det är jättekul! Vi var på stan tidigare och hittade lite outfits, dock blev det lite improvisation för min del. Hittils ser det ut såhär. Jag älskar mitt hår!!♥



Superscary shit

Den seriöst läskigaste filmen i hela vida världen enligt mig är Insidious....... Jag har aldrig varit så rädd som när jag såg den på fullaste allvar.... Jag fattar inte hur den lyckas pricka såå rätt! USCH! för den..



.....



...Ikväll.... såg jag den igen!! why me... Fast den här gången visste jag iallafall när jag skulle kolla bort för de mesta. Thats a good thing! But still... uuh 
ÅSSÅ MISSADE JAG ATT KOLLA BORT PÅ DE LÄSKIGASTE STÄLLET I HEEELA FILMEN!?!??!? HUR KUNDE JAG GLÖMMA!??!?!? superfaaail!

Det roliga är att jag egentligen inte gillar skräckfilmer överhuvudtaget och jag har aldrig sett en skräckfilm på eget bevåg haha ååh

Nu har therese och johan gått hem och vi ska snart gå och lägga oss, ska bara se ett avsnitt onepiece för att komma på andra tankar. GODNATT!

Tyckte förresten att andre skulle ha åkt hem från idol ikväll..... tänkte bara säga det


Saaambooooos

Försökte mig på hollywood lockar igen

Det är lite smådålig kvalite på bilderna för vi hade så hög ISO.... kanske blir något sånthär imorgon istället


Såspäron

Eller sauspære som det skulle heta här i norge.



Im not so typical

Känner att jag borde bli bättre på att uppdatera min fina blogg, därför så gör jag ett litet fint webbkamera inlägg. Jag försökte mig lite smått på att göra hollywood lockar men lyckades väl sådär... Idag har jag inte gjort ett skit eller för den delen ens släpat mig ut ut den här lägenheten. Men så får man göra när man är ledig.

Fick ett samtal imorse om jobb idag men jag orkade verkligen inte... behövde den här dagen för att komma tillbaka till min naturliga rytm. Nästa vecka börjar allvaret om igen. Fick ett nytt uppdrag idag som är på två veckor, najs najs. Så garanterat jobb i två veckor från 07.00 - ca 13.00 he bli kul.

Jag längtar till imorgon, då ska vi ha idolkväll med vännerna från solsidan (Matilda, Johan och Therese) Fast matilda ska jobba imorgon kväll. Sen på lördag ska vi köra en favorit i repris och klä ut oss igen! Lutar åt The Creeps denn här gången!

hehe... kommer bli jättekul! och Therese ska joina oss! AWESOME!





Damsugare

Pepp på rött

Jag är JÄTTE PEPPAD på att bli riktigt rödhårig nu! All den röda färgen är nästan borta....... Bra färg. Nästa gång skippar jag HM färgerna och köper en bättre. Men frågan är bara vilken... Den får inte vara för röd och inte för mörk. brun/orange nånting..  matt..



Någonstas där mellan.... Jag kommer aldrig lyckas... </3

Har förresten en ny design för den som inte märkt. Jag blev så galen på att kommentars rutan for och flängde ute i hörnet och det gick inte att fixa, så jag tog och hittade en gratisdesign. Yess, problem solved. Så nu kan man kommentera som man ska igen!!

Förväntar mig massvis med kommentarer nu bara så att ni vet!

true


10 dagar

Har jobbat min tionde dag i sträck nu, det tar verkligen på krafterna (sen är jag lite småförkyld också, kan inte andas genom näsan). Nu ska jag ta och se ett avsnitt onepiece och äta en liten matbit innan jag somnar på stället.




Studio Killers

Smått beroendeframkallande låtar


Ode To The Bouncher



All Men Are Pigs

Många fina hybelkaniner på jobbet idag

Hahaha hybelkaniner!...... norska är mig ett roligt språk. (har fått höra att det heter hybelelefanter när det är stora dammtussar.... vet inte riktigt vad jag ska tro om det)



Sen gillar jag kläderna man har när man städar! Jag känner mig som värtsta nursing nurse. Sista dagen där imorgon dock.


COOLT HUH!?


RSS 2.0