Rita + Princesstårta = ♥ ♥ ♥

Sitter och laddar ner en 30-dagars proverson av Illustrator CS4 men de går inte SNABBT!!! (fast ioförsig, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge) =)

Ska gå ner och ta en lite tårtbit av min goda princesstårta snart tror ja, så ja får lite nya krafter. För jag ska sitta och rita HEEELA natten!! (upptäcka illustrator för ja kan inte ett smack)
Ja kan ju lägga in en bild på resultatet senare kanske.....maybe :D

Jag är på jätte bra humör när de är fint väder om de inte märks :):):):):) mitt humör styrs VÄÄÄLDIGT myckce av vädret har ja märkt! så ja ska flytta till ett ställe me fint väder året runt när ja blir stor! fast sen kan man ju spekulera om vad som är fint väder och inte. sol och värme är ju alltid fint!

Hare fint!! ♥

Mamis-dag

Världens häligaste dag idag (och igår! för den delen) Har legat och stekt på studsmattan idag, men pappa kom och sa till mej att inte ligga för länge efterssom jag är lite förskyld, ifall jag inte ville vara de hela sommaren så ja gick in efter ett tag. Hoppas att ja har blivit lite brun iallafall. :) Har läst ut HP3 nu btw, börjar på 4:an ikväll.

Sen är vi lediga imorgon!! JAAAA, vet ni hur bra inte de känns!?!?! jo jättebra!!

Grattis till alla mammor idag förresten! :D Här hemma väckte vi mamma på sängen med en blomma som pappa hade köpt, och ett nyckelskåp som rebecka(lillasyster) hade gjort på slöjden. Av mej lite senare fick hon örhängen som jag hade suttit och knepat med när mamma och pappa var i bureå. Sen har vi ätit en prinsesstårta som jag gjorde igår :) fick användning av min marsipanros där också. Mormor har också varigt på besök idag :)


marsipanros

kom på att jag ville göra/öva på att göra marsipanfigurer till pappas födelsedag (gamlingen fyller 50) den 6:e. Mamma tyckte att ja skulle göra en ros, så de gjorde jag också + en liten rosa elefant med gröna öron som jag åt upp. Rosen tog typ en TIMMA att göra en massa pillipill åsså fastnade marsipanen överallt och gick sönder.


Vi fick igen Juridik-proven idag också! Gissa vem som spika? De har nog aldrig hänt mej förr. vart lite förvånad!

hej

....min katt sitter i mitt knä och äter små äppelbitar från min hand.....

Inspiration

Satt och lekte lite med Sandras blogg litegrann, då ja kom på att ja vart sugen på melon. Så ja gick ner och tog fram en bit från kylen sen började jag ta bort skalet, funerade lite på hur ja skulle skära för att de skulle bli fint då ja från ingenstans kom på att ja kunde ta pepparkaksformar och göra fina figurer med melonen. Så ja stod där ett tag och gjorde små melon hjärtan och blommor, jättesött! Resten av de som vart utanför kunde ja ju som inte dega ihop och använda till nästa omgång så dom fick bli små fyrkanter. Sen la ja upp allt fint i en lite skål. och dolade på jätte glad. När ja tillslut va klar var de nästan så fint så ja ville inte äta upp de men de gjorde ja iallafall. Jag känner mej ganska överamichös(hur de nu stavas?) ibland.

Satt och ritade en såndär docka(?) också nyss medans ja höll på me allt annat, en sån som man kan rita på kläder osv. Höll på me de JÄÄTTEE länge och tillslut vart ja nöjd och började designa en massa kläder till henne :) Ja får nåt sånthär ryck lite då och då. Har kvar en maasssaaa teckningar på kläder från förra gången ja kände för att rita. Jag har jätte många ideér men de är jätte svårt att få ner dom på papper så ja brukar ge upp ganska snabbt. Får se hur länge de varar denhär gången, kanske tillome så att ja slänger in nån bild lite senare.

Nu ska jag sova iallafall, har sovmorgon till 20 över 9 imorgon. De riktigt härligt! Sovgott♥

in love with the dark

Vi har hål nu efter första lektionen så jag Fia och Loi kom på den smarta iden att gå till coop för att köpa lite godsaker. Mörk choklad är de bästa som finns, men jag hade ingen igår så ja tröståt melon och köpte en choklad idag istället :) så de kan gå.


Jag hittade denna goding (eller nästan, den ja köpte var med chili. Jätte mumsigt!)


♥MörkChoklad är bra för hjärtat också, bra va!


UTMANING!! + NOVA

Bilder från Nova förra onsdagen. Eller iallafall innan Nova, väl där bevarade jag kameran på ett säkert ställe medans jag visade mina fina dance moves.
Här haru din utmaningsbildHillevi

Vad som hände där vet ingen men ett gott skratt fick vi oss iallafall.

Det är aldrig lätt att få en bild på Sandra men titta bara vem som hamnade där!

Sen åt vi melon också

nu vart ja sugen på melon, tur att vi har lite i kylen då ;) haregött

Im back again

ojojoj har haft värsta uppehållet nu på bloggen och från datorn i allmännt, dock ofrivilligt för blixten tog vårat internet och telefoner. Kan ju berätta lite vad som har hänt undertiden. Sitter förövrigt på skolan och har just gjort Juridikprovet jag missade igår efterssom jag vart sjuk.

Onsdag - var jag på nova med kompisar och dansade. JÄÄTTE kul vare!!  jag träffa ludvig och han va bäst på dansa!!! (ee...ja de kan man ju ha delade åsikter om O_o.. (A) MUAHAH!!)

Torsdag
- Sov till 2 sen på kvällen kom Lovisa och Danni till mej och såg lite film (HarryPotter) och hade de mysigt. Vi bakade kladdkaka också muuummaaaa

Fredag
- Danni hade panik hela dagen så ja lugnade ner henne med mitt sällskap, sen på kvällen for vi in till stan och stod i cafeét hela kvällen/natten på efs. (hade en massa ont i halsen efter den kvällen)

Lördag
- Vaknade tidigt och jag och Danni skulle fara och sjunga i staden (på SangtOlovs) Vi fick skjuts av Lovisas mamma. De gick ganska bra... men min hals ville inte riktigt vara med och leka hela tiden. När de var klart gick vi in till stan och köpte bullar på ica och satt oss nere vid vattnet och fikade. Sen började vi gå mot parkeringen där Lovisas mamma hade parkerat  för att få skjuts till anderstorp och jag skulle senare få skjuts hen därifrån. Men just när vi hade börjat gå började de regna lite smått och när vi nästan var framme började de SPÖREGNA!!! WIHI!jättekul tyckte jag men Danni var inte lika imponerad, så vi stannade under ett  träd och sjöngstämsång en stund.
När jag sen kom hem nån gång vid halv3 så for jag upp till "klubbis" och kollade om mamma hade sålt nånting på loppisen.
Sen runt kl5 kom Annacar och vi bakade en massa tackos, och vart jättemätta!! degade på studsmattan och upptäckte att de fanns utomgjordingar nere vid vattnet... serriöst nånting övernaturligt var de iallafall för de lät JÄTTE konstigt och mamma hörde de inte....skit leskit. Sen kom vi på att vi skulle se Sagan om Ringen triologin, slutade med att jag satt och klagade på min hals och sov medans anna förvandlade hela filmen till komedi, helt sjukt. Hela den filmen är ju värsta kärlekstriangeldramat... i slutet hängde jag också på när klockan var sisådär 3 nånting ochvi var ganska så övertrötta.

Söndag - Gick och klagade hela dagen på ont i huvudet och halsen sen på kvällen fick ja VÄRSTA feber, typ 40 grader! inte jätte kul.

Måndag - sjuk och hemma från skolan febern hade lagt sig litegrann men jag snorade och hostade i mängder fortfarande.

Tisdag - sjuk lalala, fast ja va faktiskt vaken hela dagen!! woho!! gjorde middag och hjälpte mamma och bakade tårta på kvällen också.

Onsdag - frisk! eller ja frisk och frisk, mamma tyckte inte riktigt om att ja for till skolan idag men ja vill inte missa allt för mycket nu när vi snart får sommarlov. Sen så slutar vi tidigt idag halv ett men ja hoppas att ja får sluta en stund tidigare så jag hinner med 20över 12 bussen. :)

oj hemkheter! va mycke jag har skrivit!! aja dom som bryr sig läs om ni orkar annar skit i de :) pusspuss

090520

Sitter på Thoréns nu och lyssnar på en engelska redovisning, de är kul......... Imorse sprang jag 2000 meter, klarade de på 10.57 vet ni hur hemskt STOLT! jag är?!?! ja fattar inte hur ja lyckades, me min kondis. Iallafall, efter de så hade vi bara en lektion sen slutade vi (halv12) He va najs. Så vi åt sen gick ja in till stan och nu sitter man här.....m...

Sen ska vi fara till Sandra och göra oss fina för ikv, då vi ska på Nova och ha kul. Vi kommer vara så sjukt snygga!!


WE ARE THE CHAMPIONS!!

Har varit och sjungit nu i typ 3h! HEMSKHETER VA DUKTIGA VI ÄR!!! Vi borde få skiv kontrakt!......eller... iallafall Danni. Men de lät väldigt fint tycker jag, fast man vet ju inte hur de låter för publiken när man står bakom micken.
Måste stiga upp tidigt imorgon och duscha. Vi glömde HELT bort tiden, de är därför de vart lite sent. haha (A)

Sen har jag 2000 meter imorgon direkt på morgonen också, så engetligen borde ja ju kunna duscha håret på skolan. Fast nä då hinner de ju inte torka....

Jag har ont i halsen...

Okej! VILL NI DE VÄRLDENS MEST KLOCKRENA BILD!?!? Jamen ja förstår de!


090518

Nationella matte och engelska gick sådär lagomt bra, känns som ja klarade de ganska fint men man vet ju aldrig.

Efter skolan drog ja in på Stan med Sofia, kollade lite skor och några jätte gulliga shorts från bikbok. Ja iallafall sen så mötte vi anna och Sofia for hem en stund senare, så då smög vi runt på stan ett tag och hittade vi Sandra och Emelie. Så vi passade på att kolla in lokalen(nova...?) till partypartyt vi ska på imorgon. Riktigt fin och lite sådär mysig.

Så imorgon (som är sista skoldagen i veckan!!) stannar jag på stan efter skolan. Sen ska vi fara till Sanera för att fixa till oss → Vi ska göra en Extreeme home makeover på anna också MUAHAHAHAHA!! såkul!
Men ja får typ panik!! för ja vet inte va ja ska ha på mej! Vart påminnd idag om att de va imorgon (tänkte tja varför inte? har endå inget annat för mej) så jag har inte haft så jätte mycke tid att komma på nåt. Slänger väl ner en massa saker i väskan i sista sekund, brukar bli så. Sen får man klagomål för att man packar för mycke. haaha.

Nu ska jag ringa Danni, sen ska vi fara och sjunga litegrann (med mickar) i bönhuset. Har råkat lova att sjunga med henne och kanske Erica(?) på lördag. (De är nå Salt-konferens)



NYA Sommarplågan



Ja får den på hjärnan heeela tiden! svenne banan svenne banan svenne banaan svenne bannaaaann. osv. Gissa om man kommer vara less den innan sommaren är över? (P.S lyssna texten)

090518

Skola - slutade typ halv 2, PG släppte iväg oss tidigare för att vi är så snälla. (A) Han flyttade vårat Juridik prov till nästa tisdag också för att alla klagade för att vi har redan två prov den dagen. Men ärligt talat hade jag häldre gjort bort de imorgon, för dom tbå proven vi har imorgon är nationella och dom kan man ju endå inte träna på. Men nu vart de som de vart. Ja ska inte klaga.

Efter skolan cyklade jag, Sofia och Loi in till stan (på en cykel) och köpte mjukglass!! muummmaaa. När vi kom in till stan såg vi Cicci och Bea sitta på stenmuren ovanför rabatten där mittimot brinken(typ) och sola. Så vi joinade dom en stund, men vi vart så sugna på mjukglass så då sprang vi och köpte de. Sen ringde mamma och sa att hon va påväg så då va roliga slut och jag for hem, träffade Danni påvägen till bilen så hon följde med oss.

Sen nu har ja legat på studsmattan och solat och lyssnat på radio ett tag, men de började blåsa en massa så då sprang ja in igen. Så nu sitter jag här och har tråkit, funderar starkt på att gå ut igen.  hm...

Min fina upplåsbara blåa strandradio. jag älskar den♥ ( den funkar nu igen btw :D!! )

längtar....längtar inte....längtar....längtar inte

SKOOLA IMOOORGGGOOONNN!!! uh....
På tisdag har vi 3 prov Engelska och Matte nationella + Juridikprov.
Onsdag ska jag springa 2000 meter... ja!....
Vi är lediga Torsdag-Fredag
De ska vara varmt HEELA veckan =D =D =D

090517 - syttende maj

Vilket underbart väder de har varit idag! Började med att mamma väckte oss runt 10 halv 11 och hela familjen satt och åt en gemensam frukost, vilket nästan aldrig händer. Jätte mysigt iallafall. Sen har jag solat iprincip heela dagen! Jag har ganska tur efterssom jag kan typ inte bränna mej så ja kan ligga och steka utan att tänka på annat än att de kanske inte är så bra för huden(UV-strålning osv) men iallafall.

Sen lite senare typ kl4 så for jag och Danni ut och gick med min lilla blåa upplåsbara strandradio (jag älskar den!) Fast vi hann inte så lång förrän vi kom på att vi skulle ta med oss fika! Så vi vände och gjorde jordgubbs smoothie. Då orkade vi inte gå så långt så de slutade med att vi satt på en filt på Dannis bro och drack smothie ut små trekantida martiniglas. göllit.

Just nu håller jag på att hjälpa mamma med att utrota ogräs som tränger sig mellan plattorna, men jag har ett litet knep som gör de mycke lättare! helt miljövänligt och man behöver nästan inte göra nåt. weei!

Im in LOVE

....with a fairytale!
Lille söte och scharmiga Alexander Rybak VANN!!! JAAAA!!! för dom som har lyckas missa de.
MEN SÅ HEMSKT GULLI HAN VA!!! 23 år och har slagit rekord i poäng i ESC + att han har skrivit låten helt själv. Jätte duktig var han på fiol också, har själv spelat de så ja vet att de är ganska svårt.
MEN GRATTIS NORGE PÅ ERAN NATIONALDAG!

Fast han va inte så smart och sa att dom som ville kunde möta han på flygplatsen när han kommer hem imorgon. De kommer vara så sjukt FULLT!!
Puss på han♥ (undra om han är singel)

10 poäng till mej

Jag måste vara världens duktigaste människa - jag är riktigt stolt över mej själv just nu!! lilla jag har cyklat ända från stan och med stan menar jag typ längst bort i stan man kan komma typ utanför!! ända hem till Östra Falmark vilket måste vara typ 2 mil nästan!
Jag for till Matilda igårkväll, sen tidigare idag ringde jag Sandra och cyklade till henne också for vi till hennes stuga och solade<3 och spelade lite kubb(lyckades slå ner 3 på ett kast, klå de). Har fått lite färg i ansiktet riktigt najs.
Så nu känner jag mej ganska så välförkänt en helkväll i soffan och se Eurovision Song Contest. längtar*

Usch jag är skithungrig! har inte lyckas äta nåt idag sen frukosten - hoppas vi ska äta snart!
Kyssar*

090515

Jag skulle kunna bo i dendär gigantiska sackosäcken!(finns på E4an) De finns inget härligare kan ja lova. Tänkte bara säga de. Nu ska jag ut och sola lite och läsa HarryPotter på studsmattan. mwah! vi slutade ju halv 12 idag så jag tog bussen hem direkt. Känns nästan inte som att jag har varit på skolan idag, en riktigt trevlig känsla faktiskt.

Erik Hassle


Där sjunger han en av mina favoritlåtar också. Orginalet är med Metallica.
Han ska komma till stadsfesten!!! javet att ja har sakt de mågra gånger men jag är så GLAD!! :D Jag ÄLSKAR! hans röst, den är helt underbar! <3





Du är glad och elegant, du är Laktosintollerant

Fyhemsketer va bra dom va på o dansa!
Efter skolan följde jag Sofia hem för att sen fara in till stan igen och äta. miniskrov + en glass en timme senare. Inte nyttigt och jag mådde bajs efter. Vart skit illamående, hatar o va mjölkalergiker, inte kul. Men de gick över och nu är jag hemma och måt skitbra... eller sktibra och skitbra är lite trött i benen osv.
Jag är så trött att jainte ens orkar se melodifestivalen, nog för att jag har missat allt nu. men iallafall. :)
SOVGOTT!! de ska jag göra.


090514

Stannar i stan idag efter skolan, och ikväll blire kul på E4:an och kolla på Johanna och Lovisa som ska steka på scenen. Yeahman! Så jag och Sofia ska fara och äta nånstans. He bli najs.
Gjorde en ny heather igår också som snabbast ;) men ja tror ja ska göra en helt ny senare... :/ nån gång.

Tur per

Color My Life

Snart ska ja färga Dannis hår, eller när hon kommer(vilket är snart) hhoho min hobby är typ att färga folks hår, nu sist var i helgen då ja färgade och slingade Matildas hår. Great! MAN! Så om du vill ha en färgning call me ;D de är faktiskt ganska kul. (brukar färga min mammas hår lite då o då)
Sitter förövrigt här och lyssnar på disneylåtar. Dom är ju för hemskt bra!


En bild på LoiVisa som jag tog igår på fotokursen. Hade lite kul på Photoshop nyss.

EGO YOU




ESC


JAAAAA!!! SVERIGE GICK VIDARE!!! wiiH! Eurovision final på lördag missa inte de! Nu ska ja sova! Godnatt alla barn.

Peppa för Matte nationella direkt på morgonen imorgon.... nej


miniräknare
linjal
penna
sudd
frukt(?)


090512

Duktiga jag lyckades försova mej idag, hann knappt gå ner för trappan innan vi skule fara...wei de va skitkul...
Fast lite tur har jag haft idag för solen skiner och vi har fått sitta ute på en massa lektioner(=sola) Jätte härligt!! Sitter just nu på Engelskan och ska skriva en recention av en bok... de går jätte bra!.....men vadå... de löser sig. Sen har vi bara en lektion till och sen SLUUTAR VI!

Då HOPPAS ja att mamma ska fara direkt hem, hon slutar halv4 så då ska jag åka hem äta mat! och fara med bussen in till stan igen på Fotokurs. Vi ska ta med oss 2 bilder som vi själv har tagit med temat människa. ja vet inte vilka ja ska ta :(


Dansitransi

Jag och Danni smet ut och fotade lite nyss, sådär på kvällskvisten....ja iallafall så vart de några fina bilder. Danni är minsann en vacker kvinna.
Ni får tyvärr inte ha nöjet att se alla fagra bilder på mej, efterssom jag ser ut som en gris (förutom bilden längst ner som faktiskt är på mej) Nu ska ja sova Hare gött! And Sweet Dreams!


You have faild please die.

Snacka om dum brunette(?) livet är hårt

Fail1
- klassrummet
Jag - Ska man skratta eller gråta!?
Fia - Skratta för om man gråter får man porer!
Jag - va!??! är de sant?!? uuuuh!! gråt!

Fail2 - på coop
Jag - NÄE!! kolla dom har nytt godis!
Loi och Johanna - mm...
Jag - 19.90 hg!! de är ju skit billit! då blire ju typ 1,90kg!! OMG!?!
Loi - ....Magda tänkter du riktigt där? om de kostar 19.90hg kan de ju inte bli 1,90kg!
Jag - jo..?
Loi - men NEJ! tänk efter!!
(tänker)
Jag - HAAH!!!haah XD oj.....
Loi - serriös var du helt serriös där?
Jag - mm
fail...

Ska nog gå och dö en stund nu, för mamma tvingade mej just och städa mitt rum...
Sen ska jag laga mat idag också gissa hur bra de kommer att gå.

Fail!

Kunde inte sova igår, så mitt i natten steg man upp för att dricka ett glas mjölk. Tillslut lyckades ja somna, men de va inte lika najs att stiga upp nu på morgonen. Ja trodde ja skulle dö... men va gör man. Kom till skolan runt halv 9 träffade Sofia i korridoren och gick vidare till Mediahavet. Jag trodde jag va skit sen... men då när vi kom fram och fann 3 personer sitta där, vart ja påminnd om att vi började ju 10i idag. Då vart man ju så lagomt glad. Jag som stressade som en galning...(okej kansks inte men iallafall)
De va kul. nu sitter jag och lyssnar på musiken på bloggen x) och försöker jobba lite med "Tidningen"....de är kul.....

ungefär så fail är jag idag.

Music is my drug

Woho! Nu kan man lyssna på musik på min blogg! najs va? oja! Dehär va ju skitkul!! De finns en massa sidor som man kan fixa musikspelare men jag använde denhär Man gör en spellista → går vidare, kopierar koden och klistrar in den på kodmallar där man vill ha den. :) (Fråga om ni vill ha lite bättre förklaring) muaha.

Skola imorgon.... de är inte lika najs. usch fy blä och vi ska ha läst ut en bok på engelskan till på tisdag....som jag knapt har öppnat... yeah.

 Förresten! lägg till mej på BlogLovin ...   eller ok! ska vi göra en deal? Du lägger till mej(skriv en kommentar när du gjort de) så lägger ja till dej ;) Fick nå ryck att försöka öka mina siffror lite hära.

090510

Godmorgon.
Jag är så GLLAAAD......... De är fint väder så jag funderar på ringa nån och fara ut på picknick mwih! Fast de kommer antagligen sluta med att jag ligger på studsmattan med en glass i handen och surar.
Sitter ialafall här nu och lyssnar på musik, och hittar en massa låtar på spellistan som jag heelt glömt bort att jag ens hade. sjukt. typ låtar som jag aldrig hört... men tydligen så finns dom visst på min dator...

Hittade en bild jag gjorde förförra året kanske de var, se ni vem de är?

Fail..

Har sett Butterfly Effect! Sjukt bra film! Började tillme gråta en stund där.. ja hemskheter....Se den ett tips.

Imorgon ska EMD komma till CK i Skellefteå ;D haha lite gulligt. Fast jag har ju ioförsig redan sett dom på Stadsfesten förra året, och alla artister som kommer till CK brukar sjunga typ en sång sen är de slut... Sounds gouud. skitkul

Ska försöka sova nu hade jag tänkt men jag är inte alls trött...de funka jätte bra då..
GodNatt iallafall.

Hittade en fin liten bild, smutsiga tjocksockar tillome. Inte varje dag man ser de, haha!! guh...ja ser ut som en nöt!..HAHH! .....ok ja kanske är lite trött iallafall. Vi syns imorgon

Careful what you wish for cause’ you just might get it

Har suttit och lekt lite med bloggen nu ett tag,ja kände för rosa idag..hm.. Fast jag är inte riktigt nöjd än..... Men de får vara tills vidare jag orkar inte mer.

Mayday Parade - When I Grow Up

Lyssna på den! JÄTTE BRA! ♥ Cover på Pussycat Doll. men denhär versonen är SÅÅ mycke bättre!

dum blondin, här har du beviset

Var hos Matilda igår, kom hem för nån timma sen. Vi färgade hennes hår bla. Först slingade vi håret blonda slingor(igår)  och sen skulle hon färga håret rött, fast hon ångrade sig, så istället sprang vi ut imorse och köpte blond hårfärg. eller imorse och imorse vi steg typ upp kvart i ett.....
Iallafall så igårkväll när vi hade gjort slingorna så började vi prata om att tänk om hårfärgen skulle sätta sej på IQ:n när hon skulle färga hela håret blont!! (lite på skoj)

Sen en stund senare hade vi denna fina konversationen.
Matilda - Åh vi har innlämningsuppgift till på tisdag i blalbalbla...
Jag - Ojdå, men Matilda de kanske är bättre om du låter bli att färga håret till efter du ha gjort innlämningsuppgiften annars kanske de inte går lika bra (fniss, fast ioförsig var hon ju redan halverst blond nu)
Matilda - Va? Va menar du?
Jag - ...jamen...du kanske ska vänta med att färga håret blont!
Matilda - ...Ja fattar inte? Varför ska ja de?
Jag - men åh!! Du kanske ska göra uppgiften innan du blir HELT blond!
(Tystnad)
Jag - suck -.- .... Blond??..... matilda de var ett skämt
(.......)
Matilda - HAHAHAHAAH!!! JAA NU FATTAR JA XD
(Sen skrattade vi typ en halv timma)

Hon är faktiskt en av dom smartaste människorna jag känner .....i vanliga fall(?)....iallafall.

I sthlm förra året, vi satt på ett café och hade sett Coldplay typ kvällen innan. De va tider de.

Mattias Klum

Föreläsningen idag var helt sjukt bra! Mattias Klum (undra on han är släkt me Heidi Klum) var jätte rolig att lyssna på, och han hade tage helt fantastiska bilder. De är såntdär ja skulle kunna jobba med. Fast ja valde ju film.....crap.
Titta bara!



Snart ska jag me bussen till stan, till matilda. WIIHO

090508

Datakunskap 40 min sen drar de till stan och se Mattias Klums utställning på Nordanå.
sen ska ja köpa biljeettteeeer!!

Kolla in vilka som ska dit. (till stadsfesten)
Tomas Ledin
Ace Of Base
Lena och Orup
Darin
Kavein Borg
Erik Hassle
Sahara Hotnights
Lorentz & M.Sakarias
Salem Al Fakir
Bullet
Johan Palm
Kristian Anttila

asså åh Erik Hassle ska komma vet ni hur glad ja är?!

Tomorrow never dies


Fredag imorgon! vilket betyder HEEEELG!!!! ♥ ♥ ♥ ♥
På morgonen Datakunskap.....jaaa...
Sen ska vi dra till Nordanå på nån utställning, som nån random fotograf har. En känd fotograf också ;) Mattias Klum Kolla in några av hans bilder här

Sen ska jag träffa Sandra och fara och köpa biljetter till STAAADSFESTEEN!! ♥ ♥ Om man passar på att köpa nu blir de 300 kr billigare än om man köper dagarna innan, som dom flesta gör. Skitvärt!! hihi de va Sandra som sa de nyss (A) egd.




Scary shit

Hade lite att göra igår. Så ja googlade lite och hittade ett fint öga och började fhotoshoppa lite. Skulle serriöst vilja ha såna ögon hur coolt är de inte?


Sitter i Mac-salen nu. Vi fick sluta tidigare, men ja måste vänta på bussen som går kvar över4 :) fast de gör inte så mycke. Vi har ju alltid suttit i PC-salen så vi har aldrig fått lära oss Mac-datorerna. Fast de var inte så jätte svårt. Har trixat lite med inställningarna så nu ser de riktigt fint ut. Hare gött!

090507

NATIONELLA!!!! de gick bajsbra... Första sidan kunde jag ungefär 2 ord.. Men jag ska inte klaga, de va god mat iallafall. TexMex bufé!

Nu sitter jag och ritar llitegrann på InDesign,samtidigt som jag sitter och försöker göra en fin heather åt Lovisa.De går bra....

there is no turning back



Nationella imorgon. jag längtar INTE! Engelska av alla änmen tag mitt liv. <3 helst nu.

090506


Sovmorgon
till 10 idag. Så jag for till mammas jobb, satt och chillade i hennes soffor och läste lite HP.
Sen hade vi 2 lektioner och slutade halv ett! värd dag... känns som jag inte har gjort ett skit. Snart ska jag hem iallafall. Mamma kommer förbi skolan när hon har varit på vitberget och ätit god mat. fusk.

Sen när ja kommer hem ska ja klippa LUGG!! deni!


Have a nice day!

Lägg en röst :)

Rösta på mej som veckans blogg hos N. Thalin ;) De skulle vara jätte gulligt av er. Tack på förhand :*
Nr 4 rules!

MVG!!

Fin stund på mattelektionen:
Vi hade gått upp till ett annat klassrum för att jobba lite bättre.. (?) ( kan man ju lådsas iallafall (A). Efter en stund kommer läraren in med ett facit till oss (vi sitter och jobbar med ett blad vi hade fått).
Läraren:
Så, här har ni facit om ni skulle vilja kolla svaren. :)
Hon ger papperet till Lovisa som sitter bakom katedern. Lovisa tar upp papperet och leker lärare.
Lovisa: OK! är alla klara med uppgifterna?
Vi: aa, mm, jo
Matteläraren som fortfarande är kvar blir lite chokad och utbrister stolt!
Läraren: NEMEN!! OJ!! äe ni redan KLAARA?? Vad duktiga ni är!! ja ojojoj! nej då ska jag inte störa mer! jätteduktiga.
Vi sitter som fån på våra platser när hon smiter ut genom dörren mumlandes att vi är så duktiga!
Lovisa: ........är de nån som är klar?
Vi: nä......
Sen en stund senare började jag skratta i mengder!! Fast de va bara Sofia som märkte och tyckte ja va lite konstig, som började skrattaa bara sådär och mumlade lite för mej själv om Tjuvlyssnat osv.

Nog om de. NU SKA JAG FARA OCH HÄMTA MIN CYKEL I LÅNGVIKEN :)

Hittade några söta bilder på våra körsbärsträd jag tog i somras.

Bicykle bicykle

Vaknade imorse liiiite för sent! Men då sa mamma att ja kunde ju cykla till långviken och åka med en buss som går fem över 9. Så vart de också! Cyklade värsta suuper snabbt, som ba scwoshade förbi! Fast de va ganska jobbigt, cykla 4 km på morgonen är inte de roligaste jag har gjort kan ja ju säga. Måste hämta cykeln sen när ja kommer hem från skolan också. JIPPIE!

Egentligen har jag fotokurs ikväll men jag orkar verkligen inte fara. Har lite ont i huvudet och mensverk känns inte helt lockande. Så istället ska jag fara hem och sooooovaaa :D......
Vi slutar ju snart också!! yeah man! Det är bara de att jag måste vänta till kvart över 4 innan jag kommer mej hem....


EN färgglad studsbollsautomat på Anderstorpcentrum.

MovieMaker No:1

De vart ingen promenad istället kom vi på att göra lite film. Så vi tog fram filmkameran och började filma lite smått. Vi får se hur de blir sen  ;) flipp eller flopp.
Ärligt talat så tror jag mer på flopp, men de va kul och spela in iallafall :D crasy!

Nu ska jag städa litegrann, för om typ en timma kommer mamma och pappa hem från Österrike! och om de e skräpit kanske dom blir ledsna och besvikna på mej :( eller de känns så iallafall! Dom kmmer säkert inte märka nånting.... Ska försöka sätta mina syskon i arbete ialafall MUAHAHAH!!!

Godnatt de blir nog inget mer från mej idag. Sovmorgon imorgon också känns RIKTIGT härligt!

Im Walking on suneshine

Nu ska jag och Danni gå ut och gå, Lovisa den tråkmånsen ville inte följa me för hon hade så mycket att göra..sa hon  YeaH! SURE!! å de ska vi tro på Lovisa!! ja vet att du läser dehär!! du är inte förlåten!!

hiihi okej fölåt! im not blaming you :]

Har snart druckit upp min lilla Power drink made by kaffe and mjölk and some more mjölk.
Hejsvej nu ska ja hämta Danni.


Tryck på bilden! och rösta


GB GUMMAN!?!?

NEJ! jag skall till coop ist, Danni svek mej och for hem med 12 bussen ist för hon fick flytta sista lektionen.
Men då fick jag 7kr av henne (A) :] hiih.

Asså de är ju så man blir ledsen!! NÄR I FRIDEN SKAFFADE GLASSGUBBEN TJEJ!? de vart som fel i huvudet när ja såg dedär(de va ett tag sen nu men iallafall :] kom inte på o skriva om de föränn nu).... nej inte bra asså... ska dom få barn nu också eller?? ja!! jätte bra..!! de är ju så att man börjar gråta. helt fel..


090504

sitter på skolan nu, ja fattar verkligen inte hur ja lyckades stiga upp imorse. Har vänt på dygnet  lite granna nu i helgen, så jag var helt klarvaken mitt i natten igår. WIIHO!! men jag somnade tillslut :] endå

Vi slutar 20 i två. Så jag och Danni (som slutar typ11 O_o ) ska åka in med tio över 2 bussen till bureå, hälsa på bureskolan (där jag gick grundskola) och sen fara hem med 3 bussen därifrån. :) Istället för att vänta här ända till kvart över 4. Att jag aldrig har komme på dedär förut!? Danni är smart!

Snart har vi lunch, eller om typ en halv timma (A) men iallafall. Hoppas de är god mat annars tar jag mitt liv <3


Bli medlem... om ni känner för de

Gratis biobiljetter för ingenting tex. Tänkte äh!! varför inte de är ju faktiskt värt.


ORÄTTVIST!

Nu ska ja skriva ett inlägg för att berätta hur avundsjuk jag är!!

Jag är avundsjuk på:

mamma och pappa som är i Österrike!
Lovisa som är i VENEDIG!!! eller är påväg hem nu, men iallafall.
Hillevi som far till Grekland typ NU!!!
Johanna som snart ska till Taihland!!!

Jag vill också fara utomlands!! helst nu!

Sagan om barnen

HEEEEEJJ!! länge sen nu.....na...
iallafall så va Anna och Sandra här igår. Danni också ett tag. på dagen. vi åt en massa glass...
fast de va innan Sandra och Anna komme. :) då cyklade vi...

Vi cyklade en massa... 3 på en cykel de gick jätte bra!

Sen strekjade vi lite också..


man skall icket slänga starköl på marken!



då börjar barnen gråta


Sen slutade den sagan.


Titta så söta!

Som skulle faktiskt sitta ganska fint! Fast då är frågan, Svart eller Vit?
      

Me, Myself and I

Nu blire till att göra tacos och frossa godsaker resten av kvällen. Vi ska ha en liten tjejkväll ikväll, jag och Rebecka.
Har börjat läsa Harry Potter böckerna också, kapitel 1 avklarat! You GO Girl!

1 MAJ

KAN DE BLI BÄTTRE!?! Vädret här är helt UNDERBART!! inte för varmt och verkligen inte för kallt! helt perfekt! Jag och min lillasyster Rebecka har legat på studsmattan och stekt i solen hela dagen!! härligt!
Inte ett moln på himlen! Jag håller på att steka sönder och det är fortfarande snö kvar på vissa ställen, life is funny sometimes.


Hare bäst!

Yesterday

Jag och Danni for ner till brasan vid 9-halv 10 nångång. Grillade lite korv, mashmallows och träffade lite folk. Sen va inte de kul längre så vi for hem till mej och började hacka frukt och smälta choklad. Lite senare kom också Erika och Maria, så vi hade jätte mysigt och såg lite film. Harry Potter!! haha! Sen nångång vid 2 kanske halv3 for dom hem för att sova.
Men då var ju självklart jag helt klarvaken!! JAA! somnade iallafall tillslut och vaknade vid halv 12 imorse. wiih

  
Bilder från fotokursen i tisdags. PHshoppade  så stösslet vart olika färger. Fränt va!

RSS 2.0