Gossip

Jag och Hillevi kör på Sverige tema ikväll!



the most important thing in life is to be yourself unless you can be batman




Utflykt börjar bli en standard på lördagar. Men den här gången for vi inte så långt, jag och Hillevi (Sandri är i Sverige). mmmmmm morotskaka.



Brun igen

Skulle vila igår efter middagen, en sisådär 8 på kvällen. Slutade med att jag somnade och sedan vaknade mitt i natten och förstod ingenting. Så nu har jag kanske lyckas sova ikapp mina förlorade timmar. 
Idag har jag slappat, gjort fint i lägenheten och funderar över att gå ut och njuta av solen som äntligen tittat fram och och ikväll ska vi roockaaaloss!



Jag tror jag har ett beroende

Jag färgar håret........ igen....

Fy skam för mig.

Don't forget to smile

Sandra - "Jag gillar att ALLA mina kompisar har roliga skratt som gör att man också börjar skratta♥"
Hillevi - "Är mitt skratt roligt!?!?!? :D :D :D :D"
Sandra - ".......nä"

hahah, jag dog.

Bacon.

Idag åt vi Pasta carbonara med bacon och ost, ost och bacon, bacon.

Dags för en promenad tror jag.


1 April!


TorsdagTorsdagTorsdagTorsdagTorsdag

Hela dagen idag har jag trott att det var torsdag. Fram tills jag utbrister "jaaa! bara en dag kvar nu!" och Sandra säger..... "Varför det?.. det är ju bara torsdag imorgon...?"

....



Just precis så kände jag mig då. Jag kan fortfarande inte tro att det är Onsdag idag. nejnejnejnej...

Jag vet att min uppdatering är sämst men mina senaste dagar har sett ut ungefär på samma sätt. Jobbar - kommer hem - lägger mig med datorn i sängen - ser lite BB - somnar - äter middag - kanske gymmar - eller går en promenad eller handlar - ser en film - går och lägger mig igen. Hela min dygns rytm är bak och fram när klockan ringer 04.30 på morgonen.


Hunger gameeeees!

Bara 1h och 16min kvar! Jag längtaar!!!


Åh, jag trivs så bra i naturen♥

Det blev inga jättefina bilder idag för det duggregnade och jag orkade inte pillra allt för mycket med inställningar. Sen var jag också alldeles för exited för att bry mig. muah



Söndag

Dagens aktiviteter:

- Utflykt till Ringve Botaniske Hage, med fika, varm choklad och kamera
- Hungerspelen


We are going down

Vi tänkte försöka oss på Downtown igen, hoppas innerligt att det inte är lika mycket folk.... men folk säger att det alltid är fullt där..


I am a tree thats reaching for the sun, please don't hold me down.




Äntligen HELG! Längtar så otroligt till sovmorgon imorgon! Nu är det bara två dagar kvar av uppdraget jag är på nu, men nånting säger mig att det kommer bli längre....................................

Som tur är ju iallafall att jag har den här godingen som håller mig sällskap vid bussen varje morgon.


Har fullföljt halva mitt uppdrag, lett mot nästan precis varenda människa jag sett för jag tappade räkningen. Mn goda gärning funderar jag fortfarande över. MEN kvällen är fortfarande ung och nu ska jag äta tacos! som vanligt på fredagar

Starting with the man in the mirror

Good evening! Idag har varit en ovanligt lång dag, har varit igång ända sen 04.30 i morse/inatt. Puh. Jobbat, gymmat, slappat.

Jag och Sandra har bestämt oss för att vara med och göra världen till en liten bättre plats att leva i, både för oss och andra. Så hennes uppgift från och med idag är att bli mer positiv och efter varje dag redovisa minst tre positiva saker för den dan.

Min uppgift är att le mot minst 15 okända personer och göra minst en god gärning varje dag. Första dagen börjar imorgon. Tjoho


en ful ankunge och ett afro

Nu är dom klaaraaa!


fred och kärlek

Antagen som fukntionär på Peace&Love - Saftey. Tackade ja. Blev så peppad när jag såg bilderna, fast jag vet egentligen inte riktigt än om jag verkligen kan fara... heh.. Jag hoppas det. Jo, nu får det bli så.

Jag är avundsjuk på alla som har fått skatteåterbäring. Jag vill också haaa skatteåterbääriiiinggg! Nuuu!


Im only.. lonely, just like you


Kill it with kindness

Goddag. Sitter och äter minimorötter som jag fick av en arbetskollega. Han.Bara.Ger.Mig.En.Massa.MAT!? Varför? Fast jag ska inte klaga, det är ju alltid kul att få grejer. Sen så har jag gett upp mina försök att "förbättra" mitt utseende. Varför vara snygg när man kan vara ful tänker jag nu. Jag får helt enkelt förlita mig på min fantastiska personlighet i framtiden.



Vi är så glada ha-ha!

Lite fina bilder från helgen♥ Söndags förmiddagen var helt otrolig! Vi gick in till stan för att äta och med solen i ryggen blev det så varmt att vi tog av oss jackorna. Sen på kvällen började det snöa... och nu är det 15cm snö där ute... heja Trondheim


Äter gelehjärtan

hih Tack Fanny och Matilda :D ♥

Maräng

Nu är äntligen Therese In Tha House! Ikväll blir det PIZZA time! och Paranormal Activity 3.......


Jag vill träffa en haj


Imorgon imorgon

Lilla jag är verkligen inte gjord för att stiga upp kl 4 på morgonen.. verkligen, verkligen inte. Som tur är det sista dagen där imorgon för behöver dom mig nästa vecka kommer jag tacka nej.

Annars så jag har sovit idag, som en STOCK. Aldrig varit med om att jag sovit så djupt i den här lägenheten tidigare. Vaknade och kände mig lika trött som tidigare. Så jag har slöat hela kvällen. Blev lite vardags lyx och film med Sanera, tills vi gav upp. och Hillevi är påväg till Paris nu! avis! och Therese är påväg hit! NAJS!


hehe.

Incubus

Jag saknar någon att krama♥


Haaadeee

ojojoj. Mina dagar bara rullar på. Intervju idag. Jag är ganska säker på att jag inte kommer få jobbet, men man vet aldrig.

Godnatt

13 mars

Vilket betyder att mamsen fyller år, att det är tre dagar till Therese kommer och fyra dagar tills JAG fyller år! Känns inte alls så just nu när jag sitter ensam i lägenheten och myser. Jobbar från 6 på morgonen och stiger upp kl 4 i veckan så mina dagar försvinner lixom på nåt magiskt sätt.

Kanske för att jag sover bort hela dagen när jag kommer hem. meeeeh. Fast inte imorgon! För imorgon ska jag på intervju! Men för vad berättar jag inte än. Det gjorde hela min dag när dom ringde, för annars var den ganska rätt så värdelös. Idag också, eller nej förresten. Jag fick ju ett paket keks av Louis. Nom nom

God kväll


Afro #2


Fika

For och fikade idag efter gymmet på vääärldens mysigaste café med världens godaste fika! plus minus noll, check. Pax fara dit igen när familjen kommer och hälsar på. Vi kikade även in på en glaskonst utställning. Så nu har vi bestämt oss för att bli glasblåsare också.


stuck inside your head



You´ve got mail!

Fick ett litet brev av min kära moder som skickade ett exemplar av SKELLEFTEÅGUIDEN! awesomeeee!
Nu ska jag och Sandri fara och gymma! Måste bara dricka upp mitt kaffee wie


Hej Pontus! Hej Anna! :D

Utflykt! Äntligeen!

Korv, Ketchup, Kakor, Chips, Vatten, Kniv, Tändstickor, Kamera. Något mer? Nej. ÄVENTYYYYR!


I want to se people and I want to se life

Först var det regn, sen var det solsken, sen var det snö, sen var det spöregn, sen var det moln.
Och så har Trondheims väder gått fram och tillbaks hela dagen. Just nu så snöar det igen... Sluuta, sluta SLUUUTAAA... Jag vill på utflykt och grilla korv! nuu!


ljushuvud

Fick en impuls och köpte ännu mer blond hårfärg. Efterssom det inte blev så jättestor skillnad när jag skulle blonda  topparna så kör jag på drastiskt i hela håret. I am exited!



Undra hur länge jag har haft i det här nu......

Internationella kvinnodagen

Min dag har varit väldigt.... annorlunda... Ganska kul när jag tänker efter och försöker återberätta mardrömsmorgonen när jag är så sjukt övertrött att jag inte vet vars jag ska ta vägen.

Längtar iallafall tills att stiga upp kl 4 imorgon! Hoppas jag får mer sömn än nån timma den här natten.

Slutligen, Grattis till mig och alla andra kvinnor där ute. Godnatt!


afro


Jag är afrikainspirerad


Countdown 10 dagar

Idag mina vänner är det EXAKT tio dagar tills jag inte längre är en liten barnunge. För lilla jag fyller nämligen 20!! Ånej, jag kommer inte vara tonåring längre.. Jag kommer inte kunna skylla saker på min ålder (inte för att jag gör det men)

Det är iallafall tur att jag fortfarande ser ut som jag vore 16. jeheyyy..

Blev just sugen på tårta... eller nej... Glass med maräng, banan, nutella, konserverade mandariner, chokladsås och daim som jag Anna och Sandra kokade ihop en sommar. Så sjukt otroligt gott!

Mobbning

Sitter och avnjuter en kopp kaffe med min nya frisyr som jag just fixade haha. Kände att det var dags att ta tag i mitt utseende och göra en liten förändring. För ja, jag känner mig som världens rishög och ser ut som en också. (Jag har inget liv)

-Hallå!? Har ni inte märkt nåt va!? Jag har ju gjort snebena!???
-Magda.... Vi undviker helst att titta på dig..... Så nej.
*Tystnad*


Jag vill bara ut

.. i naturen.

Ta en titt på dessa bilder från i somras till exempel!


weoweow

Wie! Jag började just på en ny teckning. Hoppas den blir finare än den förra, men det kommer den nog bli.

Just ja... ni har ju inte fått se den färdig än hehe. En annan gång.


Idag är den Precis 10 dagar tills den här filuren kommer och hälsar på! Vad sägs om det va!?


Kom och besök min enkla boning

Nidaros ser verkligen ut som ett sagoslott på den här bilden. Blir sugen på att skapa och drömma mig bort nu. Vi syns, entrén till min värld av magi öppnade just portarna.


Ursäkta om jag stör

Min mobil ville inte riktigt fungera som den skulle idag, så jag missade ett samtal från Manpower. När jag sedan ringer upp i förhoppning om att det fortfarande finns jobb så säger Ingrid. - "Är du säker på att du verkligen ska jobba?".... ja, eller... "Jo du låter ganska sjuk" ... Nää heehe eller aa... heehh... jag är lite förkyld skrattar jag då bort.

Hon hade inget jobb åt mig. Hoppas på imorgon istället. Bara för att jag behöver pengarna.

Min dag i övrigt har inte varit så värst produktiv. Sökt lite jobb, fyllt på busskortet och handlat ungefär. Nu så har jag gjort iordning en liten skål med frukt och turkisk yoghurt som jag ska häva i mig samtidigt som jag ser filmen "The skin I live in" Jag hoppas den är lika konstig som jag tror den är. Isåfall kommer jag gilla den.


Finn ett fel


Oh Happy Trondheim

Ja, bilderna kanske inte riktigt vart lika "glamorösa" som det var tänkt men. Huvudsaken är väl iallafall att vi är glada. Nu får ni ju också se lite omgivning av där vi lever våra glada dagar.



Profil


Fototime

Söndag, vilodagarnas vilodag. Jag kan ju säga att hela min helg har varit en enda stor vilodag. Jätteskönt. Kanske, KANSKE blir jag av med min förkylning nu. Hoppaaaas. jag vill inte snora mer.

Det är nästan sol ute. Inte soligt med inte mulet heller. Perfekt väder för att fara ut och fota! Så det ska vi göra! jiho!

Nuuu så ska ni få se på ena riktigt fina bilder här på bloggen senare.... heeh... kan ju hoppas iallafall. Ja, nåt annat än mobilbilder och Sandras webbkamera iallafall.


My everyday dream

Lägger ut lite bilder idag från min lilla utflykt med mig själv. Jätteskönt var det och solen sken. Lite kallt ibland dock, minus 3 tror jag det stod på meen man ska väl inte klaga.


uuut i natuuuureeen

Packar kappsäcken och ska snart bege mig ut i det fina vädret! Undrar bara vars jag ska fara... Vill till en fin plats men jag suger tydligen på att googla såå jag får helt enkelt ta och gå dit näsan pekar. Kanske mellanlandar i stan och äter en våffla på torget ♥ wiiie

Funderar även på att ta med mig ritblocket. I think im gonna do it.


Färgar topparna

Nu ska jag bli BLOND!

Är så sjukt mätt efter pizzabuffén uppe i Tyholttornet idag......... vi slutade aldrig äta....


6 plus

"You and me, we can light up the sun"~

Solskeeen och blå himmel här! Jag borde passa på att vara ute egentligen men jag är alldeles för trött. Men rykten säger att det ska vara sol imorgon också, så jag håller tummarna för det istället.


                                                                                                         Titta bara vilken stekare


En liten låt för att hamna i stämning för morgondagen



Magd is making tha fuud


roooo

ooh, idag är en såndär dag som bara flyter på. Jag känner mig så luuugnn, hela jag. Hoppas det håller i sig hela kvällen. Nuuuu så ska jag ta och vila mitt huvud på kudden och läsa lite Eragon.



Ni kanske undrar varför jag räcker upp handen? Jag med... Eller nej, det är för att det är skönt. HADE

Kiwi

sååå gooottttt!♥


RSS 2.0