090518

Nationella matte och engelska gick sådär lagomt bra, känns som ja klarade de ganska fint men man vet ju aldrig.

Efter skolan drog ja in på Stan med Sofia, kollade lite skor och några jätte gulliga shorts från bikbok. Ja iallafall sen så mötte vi anna och Sofia for hem en stund senare, så då smög vi runt på stan ett tag och hittade vi Sandra och Emelie. Så vi passade på att kolla in lokalen(nova...?) till partypartyt vi ska på imorgon. Riktigt fin och lite sådär mysig.

Så imorgon (som är sista skoldagen i veckan!!) stannar jag på stan efter skolan. Sen ska vi fara till Sanera för att fixa till oss → Vi ska göra en Extreeme home makeover på anna också MUAHAHAHAHA!! såkul!
Men ja får typ panik!! för ja vet inte va ja ska ha på mej! Vart påminnd idag om att de va imorgon (tänkte tja varför inte? har endå inget annat för mej) så jag har inte haft så jätte mycke tid att komma på nåt. Slänger väl ner en massa saker i väskan i sista sekund, brukar bli så. Sen får man klagomål för att man packar för mycke. haaha.

Nu ska jag ringa Danni, sen ska vi fara och sjunga litegrann (med mickar) i bönhuset. Har råkat lova att sjunga med henne och kanske Erica(?) på lördag. (De är nå Salt-konferens)



Kommentarer
Postat av: sanera

peppppppppp! :)

2009-05-19 @ 19:54:57
URL: http://sandraronnblom.blogg.se/
Postat av: lovisa

näe!! ska du va med?:O varoligtmagdalena:D:Djag visste det hela tidet;)

2009-05-19 @ 21:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0