Life is hard

Wie kortdag idag och snart kommer mamma hit och jag får skjust hem.
Idag har de inte hänt så mycket föutom att imorse så skulle jag Lovisa,Lisa,SofiaA och Malin gå ut och ta reda på några frågor, som våran lärare Catarin satt upp för oss efterssom vi inte kunde varra med på bad lektionen idag. Så smarta som vi var så delade vi upp oss så de skulle gå snabbare. Vi fick en karta över stan där några platser var inringade, också skulle vi gå och ta reda på hur många gungor de fanns på Alhemskolan.

Jag och Loi skulle ta nr3 och4. Vi tänkte inte riktigt efter just då, efterssom båda dom var jätte långt bort och frågorna var inte helt lätta. se och lär Fråga nummer3: hur många campingplatser finns det? och markeringen på kartan visade på en plats vid vitberget.

Fråga nummer4: Vad har Robert..nånting skrivigt i combi hallen. (Vid Skellefteå Kraft Arena.)
Så då pallrade vi oss iväg från eddahallen och irrade bort oss totalt efterssom vi varken visste var campingplatsen eller combi hallen.
Tillslut lyckades vi hitta campingplatsen med några enstaka husvagnar som stod kvar under vintern, så då började vi räkna.
Men de var ju inte heller helt lätt, så en stund senare försökte vi hitta nån att fråga istället. och tillslut hittade vi till receptionen.
Tur att vi inte fortsatte leta säger jag bara för de var visst runt 300 platser, vi som hade gissat på runt 50. Vi frågade också vars combi hallen låg, de visa sig att den inte låg så jätte långt bort. När vi väl kom dit så irrade vi runt där ett brba tag och försökte hitta nåt som nån hade skrivigt. Ja tillslut skrev vi upp en mening som stod på väggen mitt i alltihop.
"Målet är ingenting, vägen är allt"
Sen var vi tvugna att nästan springa tillbaks till eddahallen för vi var ju somsakt inte så snabba. Såklart hade Catarina redan dragit därifrån och vi fick aldrig visa att vi hade hittat frågorna, sånt är livet. Sen inte nog med de så var vi ju tvugna att gå hela vägen tillbaks till skolan, vi som hade gått typ 10 mil redan. jippie!!
aja vi hade iallafall tur me vädret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0